lex
|
previjanje ponoči: samo 1 teden, pa še to brez luči. Imam srečo in imam pred spalnico cestno razsvetljavo in potem imamo rahlo svetlo v spalnici, tako da sem jo kar v temi previla. zdaj pa ne več, ker potem se je kar zbujala. frutka: ma kje, zdaj ima moj 1 teden dopusta s tavečjima dvema na morju, pol pa menda naprej. septembra imamo namen rušt (ostrešje) gor dat in okna not, da bomo pozno v jeseni in hitro spomladi delali inštalacije - elektrika, centralna,... vnetje oči: pri vsakem podoju sem ji špricnila mleko not, pa je bilo v par dneh boljše. Pa kamilice pomagajo. liju: ej to je pa groza. moja kolegica je s tem CR rezom rodila pa ji je bilo super. Prav smiliš se mi flower: velkom bak tinky ful dobra fotka, pa kake očke lunica: se mu sploh ne vidi, da bi imel takšne probleme, pa pravi mali uživač je glugluglu: pri enem ušesu not, pri drugem ven - za vse mleko, razturano bajto,.... kaj jih briga kak maš , če se ti OK počutiš, drugi itak pridejo in grejo. ina82 - iskrene čestitke netki: tako je hotela Aleksa, pa sem jaz naredila red. kar ne dovolim, da dela doma in če mu babica dovoli potem naj to dela gor, doma pa ne. Kupovala mu sicer ni kaj, samo bi ga kar gor zvlekla, pa včasih popustim, včasih pa ne. Toliko da se ve kdo je mami. No pri nas zdaj že Aleks pove, da ne sme kdo ostati zadaj. Zadnjič sta dobila z Alino igračo, Vita pa ne, češ da je itak premajhna in ne ve. Pa je Aleks sam vprašal zakaj ona ni dobila ničesar. Je babica kar debelo slino požrla. Mislim, da nikoli več ne bo naredila napake. Ja in tako je moj sine zmagal 1:0 zanj