Blacky30
|
Guten morgen! Evo, midve sva že patronažno odpravili, popek še ni suh, tak da bo kopanje res mogoče konec tedna. Pride spet v četrtek pogledat, pa bomo videli. Tavelki pa se spet z atijem potepa, danes še zadnji dan, ker je jutri konec očetovskega dopusta. Brezveze!! Auroraa, se strinjam s selitvijo. Počakale bi res še Majusko, medtem ko menim, da so ostale s čakalne liste že rodile, samo se še niso javile. Razen, če nam Majuska da odpustnico in lahko navijamo za njo na novi temi! Itak bo morala potem priti za nami tja. Majuska, gremo, gremo, navijamo samo zate in to 80 mamic z dojenčki. 100% boš šla že danes rodit!!! Barve - naš Nejc se je rodil svetel in je tak še zdaj, pa modre očke so prevladale nad mojimi rjavimi. Teja pa je temna, kot sem bila jaz, pa bomo videli, če bo takšna tudi ostala. Ja, glugluglu, vem, da moram računat tudi na to, da ne bo kot barbika, da bi se pustila lišpat in kranclat. Almera, kupčka podiraš lahko tudi tako, da ga primeš pod pazduhami, z delom prstov pa zadaj držiš tudi glavico in ga daš sedet na kolena, pa malo tapkaš z dlanjo po hrbtu. Potem je možno, da ga daš sedet na krilo, da je z delom telesa naslonjen na tvoje telo in tapkaš po hrbtu. Pa da ti s trebuščkom leži na celotni dolžini roke od komolca do dlani in rahlo tapkaš po hrbtu. Tudi če ležiš med dojenjem, si ga lahko samo dvigneš in nasloniš ob sebe, tak da imaš koleno privzdignjeno, da je naslonjen nazaj na tvojo nogo. To so mi vse v P pokazali, razen tistega čez roko, ki ga poznamo še od Nejca in je predvsem dober položaj, ko ga matrajo krči, da ga tapkaš po ritki zraven. Netki, ja glede položaja pri krčih, pa se naša sama v tak položaj prestavi, ko jo dam na moje prsi s trebuščkom dol. Nejc si tega položaja ni mogel privoščiti, ker je imel tiste prekl..... povijalne plenice, ki so ga ful ovirale in so res pravo sr...., ko ima otroček krče. Ona pa ima nogice čisto gor, kot en knedlček mali se skup zvije in pokaka. Naša žabica je danes spala od 23h do 4.30, potem pa še od 5.30 do 9h. Sem se kar lepo naspala zraven.
|