Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:20:57
|
|
|
|
lex
|
netki meni je žoga ful pomagala, čimbolj v navpičnem položaju bodi, ne ležat ali pa kajh podobnega, da ti ga potisne čim bolj dolj HD - 3 postelje so v 1 sobi, v eni je pa ena - sem rodila v obeh , želim pa si, da bi zdaj tud dobila enoposteljno, ker drugač mislim da more it partner ven, če katera druga rojeva, ker so samo zavese okoli postelje. Skratka tud moja je 1 posteljna . Jaz pa ne vem a se mi lušči čep ali je pa povečan izcedek, prej sem imela kar kup na WC papirju, samo je bilo tke rumenkaste barve, eh bo že ko bo čas. Jaz sem mojemu že parkrat propagirala in to pri vseh treh, pa nekako nimama poguma. Tako da sem si že čisto sama kriva. Ja pa res kje je pa frutka? A sem jo zgrešila, ali ima toliko dela sedaj doma? Joj se mi kar smilite tiste, ki imaste vse zmešano doma. Midva vsaj novogradnjo delava in imava stanovanje kolikor toliko v normalnem stanju - no pospravljeno bi lahko bilo malo bolj, pa spucano, ampak to itak vedno počaka (če ne bom pa mojo mami angažirala, samo pol bom pa samo iskala stvari. Eh nič mi ne paše, grem kuro v pisker vrečt)
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:26:46
|
|
|
|
Motoristka
|
lex-mojega pa je strah ....pravi: Kaj pa če mu naredim buško na glavi? Grem kuhat kosilo...upam, da se mi bo do večera posušila posteljnina
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:32:14
|
|
|
|
Tinky
|
Moj bi pa non stop, a kaj, ko se meni ne da. Pa taka vročina je tle, da mi niti na kraj pameti ne pride, da bi še seksala.
< Sporočilo je popravil Tinky -- 4.7.2008 14:33:48 >
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 14:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:39:18
|
|
|
|
3jeMi
|
NETKI... lahko poješ kako lahko prebavljivo hrano, npr. jogurt... Drži se!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pisala mi je inigo... do zdaj je čakala na pregled, zdej pa so jo poslali v P, ker ima premalo plodovnice. Menda jo bojo ja odrešli no in ji sprožli ali pa vsaj mal pomagali... boga punca...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:51:39
|
|
|
|
Katharina
|
No, pa sem le prišla do računalnika. Sicer me oči še malo matrajo pa vseeno: tole je treba sporočit!! Na državni praznik, 25. 6. 08 ob 6. 40 zjutraj, se je najin mali lasati korenjak odločil, da je zadost matral mami od znotraj in da jo olajša kepice. Rodil se nama je skoraj mesec prezgodaj, velik 49, težak 2860g in kljub uranjenosti prav nič prikrajšan, mišek je ZDRAV. Rojen ob jutranjem svitu in tako je tudi ime: SVIT. Najina mala sreča. Vsem, ki še čakate želim čim lažje prenašanje vročine, da vas trebuščki ne bi preveč ovirali in da bi bili porodi čim krajši/lažji. Moj je trajal vse skupaj dobre tri ure, začel se je s popadki v obliki otrdevanja trebuha (kar me je matralo že en mesec) in pa črvičenja v trebuhu (to se je dogajalo na torek popoldne, proti večeru je pa minilo). Okoli 2. 20 zjutraj (do takrat sem spala kot ubita) se mi je odluščil čep, odtekala je kri in popadki so si sledili na 3, 5, 4 minute. V porodnišnico sem prišla odprta 3cm, pol je pa hitr pošopalo dalje. Punce, KAR POGUMNO!!!! Ker nisem brala foruma že od ex torka nisem več na tekočem katere vse smo že olajšane, vsem pa seveda iskreno ČESTITAM! Življenje se v trenutku spremeni, prav tako naravno kot se spremeni pa se spremembo tudi sprejme .. Men je fajn.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
katharina, danes pa je naval mamic iskrene čestitke ob rojstvu malega korenjačka in čimveč prespanih noči in nežnega cartanja želim! ps. inigo bojo zdaj gledali, ctg, ultrazvoki in se odločli kaj nardit, če bo men javila kaj se dogaja z njo, vam bom to tudi sporočila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 14:54:53
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, lunica, Inigo bodo zagotovo sprožili porod. Tako se je tudi meni zgodilo v prvi . Tak da bo danes prišel še en .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 15:02:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:02:51
|
|
|
|
Nasara88
|
Čestitke Katharina za rojstvo sinka Inigo in Netki držita se
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:03:39
|
|
|
|
123a
|
lunica24-lahko kaj poješ če si lačna...jaz sem bila sprejeta v bolnico ob 13,ker sem imela popadke na 10 min in sem rodila komaj potem ob 6 in ti dajo v P vse obroke tako ali tako klistir naredi svoje no jaz nevem,ker smo ga preskočili . Držim pesti za vse in pošiljam vam
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 15:06:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:06:51
|
|
|
|
dzanika
|
flower - pritisk je bil 140/80. Sicer tut mal povišan sam je rekla da še ni panike... Bom pa kontrolirala doma in če mi naraste grem nazaj... Katharina - čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala 123a. sej je res boljše, da si sit, pa potem sklistiraš, kot pa da te lakota daje in te še tisto matra. torej netki lahko ješ. a si že pičla proti P? kaj si nor, 4 mamice pa še kaže da bosta najmanj dve danes!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:10:47
|
|
|
|
lex
|
katharina čestitke Mi imamo spet nevihto, če bo kaj vam javim, samo verjetno itak ne bo
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:11:03
|
|
|
|
Katharina
|
Najlepša hvala za čestitke! Pa sem spet solzna ... Držim pesti za ostale (soon to be) mamice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:16:41
|
|
|
|
Tinky
|
Katharina ČESTITKE Joj, kako zavidam vsaki, ki je že rodila
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, a mi boste verjele, če vam neki povem...? ker sem celjanka berem temo o celjankah in se je spredaj pojavila tema celjske čveke al neki takega, grem mal prebirat in vidim, da je rodila še ena z našega seznama... jerebica... zdej verjetno bi blo lepo, da ji ena piše na ZS in jo vpraša, kdaj kako zakaj , rodila je par dni nazaj, pa bi blo po mojem tut fajn, da se jo da na seznam tistih, ki so rodile..lahko pa da bo sama javila,, sam ni bla aktivna neki časa. torej že 5 novička danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:29:56
|
|
|
|
Blacky30
|
Katharina, čestitke imaš še tukaj: klik
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 4.7.2008 15:30:25 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:36:37
|
|
|
|
anikabd
|
Kaj ste zmenile, da boste šle danes rodit ? Same lep novičke. Držim pesti še za netki in Inigo . Lex če bo pri vas nevihta, nam jo pošlji prosim še k nam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:43:09
|
|
|
|
netki
|
jst sem se že najedla, sej so ble itak bolj učke lačne.... zdej čakam da pride dragi domov, pol pa najbrž kr v P., mam že tko močne popadke, da se mi meša, pa še na tri minute so tud že
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 15:52:40
|
|
|
|
moya
|
Danes je pa res dan ! ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM ! Naj vam povem, da sem imela danes pregled v LJ P, ker me moja G sedaj ko so počitnice kar tja naroča in moram vam povedat, da je NOORAA GUŽVAA !!! Uboge , čakajo tam in vse so čist na konc ! Tako da danes bo še pestro in lahko pričakujemo še precej !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 15:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?