|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
4.7.2008 15:53:52   
Juno
Bravo nove mamice user posted image user posted image user posted image . Kolk vam zavidam....

netki - popadki na 3 minute? Pol pa kr hitro pot pod noge in v porodnišnico! Držim pesti!!!

Zgleda da bo 4. julij zelo ploden dan za julijke!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.7.2008 16:11:25   
netki
mojcek1......zjutraj sta delala babica Martina in dr. Čuk...tko sta bla prijazna in me nista kr odslovila, škoda da sta bla zjutri....to govorim za našo P.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.7.2008 16:13:45   
papir
inigo držimo pesti da čihitrejše opraviš.čestitke novim mamicam

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 16:29:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
4.7.2008 16:56:39   
Juno
Jaz sem bila danes na abdominalni dekompresiji. Kar nekaj vprašanj sem imela za babico in prijazno mi je odgovarjala. Po opisu sodeč, se mi je res odluščil čep, kar je tudi eden od znakov, da se telo pripravlja na porod. Ko sem ji povedala da sem odprta 2,5 cm je rekla, da bi se znalo zgoditi v naslednjih dneh, naj bom kar pripravljena - juhu! Popadkov pa od nikoder. Nič, le tu pa tam mi neboleče otrdi trebuh. Upam da me bo zagrabilo in da bo treba iti že pred ponedeljkom.

Če bi pa sama izbirala, bi pa najraje rodila nasledno sredo - 9.7., ko imava z dragim 3. obletnico poroke. A ne bi bilo romantično, da za obletnico dobiva tako čudovito darilo....Čeprav - če bova takrat že pestvala, se tudi ne bom pritoževala.

Držim pesti za inigo, netki - zgleda, da sta onidve sedaj na vrsti - dejmo punce, dejmo!!!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.7.2008 17:17:27   
jocika
Ja pa ka ste ja noreuser posted image user posted image
Zdle mam pa za eno uro dela, da vas preberem od dopoldan - al pa dve ure user posted image . Pol pa kej pokomentiram, če ne bojo spet 4 nove strani ta čas....

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.7.2008 17:23:33   
moya
Punce mene pa nekaj bega: gledam seznam kaj še rabim, pa je v seznamu hladilno mazilo in bepanten. Kaj je to eno in isto al za kaj se kej uporablja, se mi zdi da čist nič več ne vem user posted image . Zaenkrat imam bepanten kremo.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.7.2008 17:55:47   
tims
Moya, jest sem pri Timu uporabljala hladilno mazilo mogoče kakšnih 14 dni, potem pa mi je patronažna rekla, da če nima občutljive ritke, da mi ni treba. Če pa bi se pojavile kakšne reakcije, pa lahko čisto na tanko namažem kar z Bepantenom. Zdaj sem tudi kupila hladilno mazilo, če ga bom uporabljala, bom pa še vidla. Bepanten imamo pa ves čas doma (tudi za kakšne ranice, vročinske spuščajčke, pa ko sem imela ragade na prsih sem se tudi mazala z Bepantenom). Je kar fajn tale zadevica.user posted image

Vam pa moram povedat, da si nisem mislila, da so v Lj. tako šlampasti. Danes sem dobila odpustnico iz P. Osnovni podatki so sicer čisto ok, ostalo sem pa sam gledala. K njim naj bi prišla že 26. (dejansko sem prišla 28.06.), noseča sem 28tuser posted image , grozi mi prezgodnji poroduser posted image , dobila sem ne vem že kakšne tablete user posted image user posted image , v soboto naj bi zavrnila odhod domov, zaradi varnostiuser posted image user posted image user posted image , .....

Nič mi ni bilo jasno, zato sem kar poklicala v P. in so se mi na veliko opravičevali in da mi bojo drugi teden poslali novo odpustnico. Sej se mi kar smilijo, če imajo tako gužvo, ni čudno da pride do česa takega, sam mislim, da si vseeno ne bi smeli privoščit kaj takega.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.7.2008 17:58:44   
jocika
Čestitke Todi in Catharini!! user posted image user posted image

Pa držim pesti za Netki in Inigo - čim lažje in čimhitreje!user posted image user posted image

Jaz imam pa Bebanthen in hladilno mazilo, čeprav je menda dovolj kar Bepanthen - za vneto ritko, pa še za kup drugih stvari - boleče, razpokane bradavice, pordelo, razdraženo kožo, izpuščaje... Hladilno mazilo pa je prav tako namenjeno vneti ritki, a mam prav?
Men je blo pa dans tak luštno - sem dobla sestro na obisk, ko se nisva že lep čas videle in je bla pri meni od 11-ih, pa do petih. Fajn mi je skrajšala dan, user posted image  pa še vedno ni, še kar delauser posted image .
Tale nova služba je za ****. Prej sem bila vajena, da je lepo ob pol treh prišel, zdaj pa tkole....Tolk ga pogrešam...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.7.2008 18:06:38   
ina82
ko sem jaz patronažni pokazala seznam kaj mislim kupit za ta malega je rekla da hladilno mazilo lahko komot črtam, da je brezveze kupovat, je bepanthen čisto dovolj
joj vsakih pol ure čekiram če je že kakšna novica, zdaj bom pa dobla obisk-4 babe bomo na kupu tak da se ne čudit če bo deževalo pa žal ne bom mogla redno prečekirat če je že katera rodila-mater bom radovedna, upam da še danes pridem kaj gor

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.7.2008 18:18:52   
tims
Ina82, kar dejte, čimbolj čvekajte, da se bo res ulilo in tako malo ohladilo ta razgret zrak user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 18:32:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
4.7.2008 19:06:43   
jocika
Kje ste zdej čveke? A je že kej novičk spet? Komaj čakamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 19:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 19:51:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 365
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 19:52:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 20:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 367
4.7.2008 20:17:11   
pety78
No, danes je pa dan za rojevanje, pa so vsi napovedovali, da bo včeraj tak dan, ker je bil mlaj.
Čestitke vsem novopečenim mamicam in seveda očkom. user posted image

Ena je spraševala glede hladilnega mazila in bepanthena. Mi imamo doma oboje, ampak sem otroka vedno mazala s hladilnim mazilom. Ker je bepanthen bolj močen in se lahko ritka hitro razvadi. Pa s hladilnim mazilom ni imel nikoli vnete ritke. Tam nekje okoli drugega leta sem ga pa namazala z bepanthenom izključno takrat, kadar je imel rdečo ritko, ki jo je hitro fasal, če je bil malo dlje pokakan, da recimo nismo takoj zavohali. Pa je bilo hitro dober.

Neposredna povezava do sporočila: 368
4.7.2008 20:26:04   
papir
tudi jaz sem vzela hladilno kremo ki jo delajo v lekarni-baje jo zelo hvalijo.bomo videli

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.7.2008 20:30:30   
Blacky30
Jaz imam tudi bepanthen samo za dojke, medtem ko imam za user posted image  ritko Bebival kremico in je dejansko enaka kot Lamprehtova kremica, ki je že leta znana kot najboljše za dojenčkaste ritke. Jaz še zdaj Nejcu namažem ritko s tem zvečer, ko mu dam pleničko gor, če vidim, da je rahlo rdeča in zjutraj se nikjer več ne pozna rdečine. Zelo pomaga. Sicer pa sem jo uporabljala nonstop pri vsakem previjanju do 2. leta starosti, potem pa samo, ko se je pokazalo rdeče.

Netki, go, go, go........!!!!! Dihaj, dihaj, dihaj!!!!

Inigo, upam, da si tudi ti že na pol poti do user posted image , da so ti sprožili. Saj bi se sicer verjetno javila, če bi imela čas in ne bi rabila dihat.user posted image  Go, go, go........
Držim pesti za obe, da se hitro rešita!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo res, do treh popoldan vas nisem folgala lovit po forumu, zdaj pa vas nikjer ni. Jaz namreč okoli dveh, treh izklopim rač., da celo popoldne posvetim Nejcu, potem pa ga spet vklopim zvečer, ko gre spat. In zdaj nimam prav kaj brat.user posted image user posted image

Frutka, kje siiiiiiiii??????

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.7.2008 20:36:03   
papir
danes smo pa vse lenne ne samo jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.7.2008 20:45:37   
Blacky30
Petra1984, kako je s tabo? Se je kaj izboljšalo ali je napredovalo?

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.7.2008 20:48:58   
Blacky30
Obvestilo od netki (da vas malo predramimuser posted image ):

"Ojla! Evo mene iz CTG-ja. Popadki še niso dovolj močni in so me poslali domov.
Čep je šel. Jutri imam spet CTG. Lep pozdrav na RR. Netki"

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.7.2008 21:11:56   
liju
Oj!
Da vam sporočim, kako je bilo danes na posvetu za moj CR.
Bila sem na CTG-ju, vaginalni pregled, pol pa še UZ, tako da sem bila do 12h tam. user posted image  No stvar je takšna, da bi si lahko izbrala trmin, vendar pa gre ta dr., ki mi je že prvič delala zdaj na dopust in je ni do 21.7. Zato sem se odločila, da jo počakam in mi spet ona porihta. Upam, da bo le user posted image zdržal do takrat. Je rekla da naj full počivam in se pazim, samo to bomo vidli koliko bo mogoče. Danes mi ga je spet vagala in bi naj imel samo 2280 guser posted image user posted image user posted image , pa sem ji rekla, kako je to mogoče, če je imel že prejšnji teden 2500-2700user posted image user posted image user posted image  in odgovor je bil, da oni tehtajo na podlagi dolžine stegnjenice, zato so takšna odstopanja, ker lahko user posted image  tak leži da en del zakriva.

V glavnem na sprejem grem 19.07, CR pa 21.07. Danes sem še morala dat kri in urin. Mi pa je fajn datum, ker Nino je rojen 12.01, ta pa bo 21.7, se pravi da imata oba enko in dvojko user posted image user posted image
Naslednji CTG imam spet v petek 11.07. Zdaj pa samo držite pesti, da bo moj user posted image počakal to porodničarko user posted image user posted image  Aja, pa spet bom imela delno narkozo- spinalno user posted image user posted image user posted image user posted image , kar pomeni da  user posted image  vidim takoj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM NOVO PEČENIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem še malo prebrat in spat, upam na bolšo nočuser posted image

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 21:24:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?