Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:23:21
|
|
|
|
andras
|
Vsem novopečenim mamicam in otročkom ISKRENE ČESTITKE
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:30:10
|
|
|
|
Blacky30
|
Lunica, želim ti, da čimprej greš, morda res že danes. Inigo, kje si????????????? Si pozabila na vsakodnevni raport? Edini opravičljivi razlog, da te ni, je, da si v P. Kenya, sem te pogrešala zadnje dni. Upam, da je s pupiko vse ok in da je že boljše.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:30:27
|
|
|
|
netki
|
drage moje sonosečke..... naj vam sporočim da se je pri nas začelo dogajat....popadki na 5 minut, sicer še ne tako boleči ampak so že od jutra prisotni, pa še rjavkast izcedek na hlačkah..... sem šla na ctg (mi ni dalo miru), kjer ni pokazalo nič popadkov.....me je vseeno še vaginalno pregledal in ugotovil da čepa baje ni več, in da je vse pripravljeno...... in potem šok....mi reče da bo tole verjetno danes ali pa jutri končano PANIKA!!!!!! vse tako kaže da je pripravljeno, samo prave popadke še čakamo ob 19 uri imam še en ctg, če se prej kaj ne zgodi je bila pa babica zelo prijazna in me tolažila, da se da po enem CR v drugo zelo lepo roditi in da je možnost za naravni porod velika, ker je bil prvič pač problem zdej pa šibam po bajti k zmešana, mam še tolk za nardit, malega mi je mami odpeljala k sebi, tako da bom v miru vse poštimala.... se še javim....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:32:31
|
|
|
|
Blacky30
|
Iiiiiiiiiiiiiii, netki, drži se, vse smo s tabo, če ne drugače, pa v mislih. Imaš mojo tel. št., poročaj mi, kako poteka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:33:46
|
|
|
|
nanka
|
Netki vse smo s tabo, drži se in naj hitro mine.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:33:54
|
|
|
|
dzanika
|
Evo tud mene iz pregleda. Sicer sem mal jezna ker nisem zvedla čist popolnoma nič!!! Pregledala me je kot ponavadi vaginalno. Povedala sem da imam precej izcedka (včasih prozornega ali rumenkastega) in mi je napisala recept za canesten svečke. No in ko me je pregledala lih k je začela pisat podatke v knjigo je pršla sestra notr in ji tm neki govorila tacajt pa je men sam podatke vpisala pa mi dala v roke in sem šla. Sicer sem glede na njen izraz na obrazu razbrala da se neki dogaja ampak itak bomo vidl ker imam kontrolo že v sredo. Me je sicer naročila čez en teden sam je sestra rekla da takrat ne delajo in me potem naročila že v sredo. Bom pa sigurno takrat kej več izvedela. Kaj je zdej? Ni nobena več rodila?? Aja sej res, ponoči ve to prakticirate.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:34:11
|
|
|
|
karamela6
|
netki, držim pesti, da bo šlo vse tako, kot si želiš!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:34:40
|
|
|
|
netki
|
ja blacky30....takoj ko grem od doma sporočim, zdej bom pa še itak tu in se javljala mene je pa tko zelooooooooo strah
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:35:57
|
|
|
|
dzanika
|
Netki drži se!!! Držim pesti da bo hitro za tabo!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 12:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:36:40
|
|
|
|
ina82
|
lep pozdrav tudi od mene po dolgem času, vas vsak dan redno prebiram, zdaj pa sem bla dva dni v neki gužvi pa pridem dans na ringarajo in vidim že četrti del in kr veliko število novopečenih mamic, ki jim seveda želim vse najboljše, pa sem sama pri sebi mislila ve pa ste res prave čveke-ampak men je vredu ko tolk naklofate ker mi skrajšate čas-mi ni nikamor po tej vročini za hodit pa si lepo kavico skuham in vas čitam kakšno uro. včeraj sem imela pregled-je vse vredu, sicer pa se tudi jaz srečujem s problemov nespanja si stokrat rečem da se bom malo več javljala, ker se mi vse zdite ful vredu in veliko novega, poučnega in zanimivega zvem od vas pa pol vse nekak v vodo pade, bom se zdaj bolj potrudla lp pozdrav iz štajerskega konca
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:36:53
|
|
|
|
Blacky30
|
Netki, odženi strah, misli samo na pozitivno, kako boš cartala malega že danes ali jutri, kako vam bo lepo, kako bo tavečji pikec vesel, skratka samo pozitivno!!!! Vem, da je lahko govorit, a jaz si to vsak dan sproti prigovarjam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:39:08
|
|
|
|
netki
|
punce kolk ste ve prijazne s temi vzpodbudnimi besedami....že jokam (od veselja) hvala vam da navijate za sotrpinke
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:39:27
|
|
|
|
Majuska
|
ja madona, se je pa začel dogajat ... menda ne bo še mene kaj prehitelo, rok imam šele konec meseca
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 12:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:43:32
|
|
|
|
Senci
|
TODI in Sončika84 čestitke za in Netki, ti pa se drži in bodi pogumna. Saj mene je tudi že zdaj strah kako bo. Ampak bolj kot misliš na to slabše je - tako da bo vse v lepem redu. Rodila boš hitro in z malo bolečin
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:45:26
|
|
|
|
papir
|
ooo netki drži se in sporoči kako in kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 12:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
netki, vse smo s tabo!! še malo in boš v naročju držala svoj mali zakladek!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 13:16:05
|
|
|
|
SM10
|
Čestitke vsem novim mamicam in očkom. Me je kar strah spreletel, ko vidim kakšne velikane rojevate. Včeraj na ctg še ni nič pokazalo, nasledjega imam spet v četrtek. malo sem s kilami pohilala v zadnih tednih in sem do sedaj pridobila 14 kg. Ma glavno, da je moj zdrav. Vprašala sem g. glede streptokoke, pa mi je rekla, da je zelo redka in je ni več na seznamu za obvezni pregled, pa tudi, če jo imaš ni velike možnosti, da se pri porodu okuži.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 13:17:39
|
|
|
|
ina82
|
NETKI-lahko si presrečna, ker veš da boš že danes al pa najkasneje jutri že v naročju držala svoj največji zaklad. Drži se
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 13:18:32
|
|
|
|
lex
|
netKI GO GO , se vidi, da se bliža 7.7 . Netki vse bo OK in vidiš mogoče pa bo naravno, da boš okusila naravni porod. Nič bat ni tako hudo, če pa je pa pol pozabiš takoj ko dobiš štručko v roke
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 13:31:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 13:32:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2008 13:32:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 4.7.2008 13:34:27
|
|
|
|
Tinky
|
Koliko novih mamic!!!!! VSEM ČESTITKE !!!!!! Jaz pa imam tak feeling, da bo naša Lunčka rodila točno na rok....JUTRI!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?