|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
4.7.2008 12:23:21   
andras
Vsem novopečenim mamicam in otročkom ISKRENE ČESTITKE user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.7.2008 12:30:10   
Blacky30
Lunica, želim ti, da čimprej greš, morda res že danes. user posted image

Inigo, kje si????????????? Si pozabila na vsakodnevni raport? Edini opravičljivi razlog, da te ni, je, da si v P.user posted image

Kenya, sem te pogrešala zadnje dni. Upam, da je s pupiko vse ok in da je že boljše.user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.7.2008 12:30:27   
netki
drage moje sonosečke.....

naj vam sporočim da se je pri nas začelo dogajat....popadki na 5 minut, sicer še ne tako boleči ampak so že od jutra prisotni, pa še rjavkast izcedek na hlačkah.....
sem šla na ctg (mi ni dalo miru), kjer ni pokazalo nič popadkov.....me je vseeno še vaginalno pregledal in ugotovil da čepa baje ni več, in da je vse pripravljeno......
in potem šok....mi reče da bo tole verjetno danes ali pa jutri končano user posted image
PANIKA!!!!!! vse tako kaže da je pripravljeno, samo prave popadke še čakamo

ob 19 uri imam še en ctg, če se prej kaj ne zgodi

je bila pa babica zelo prijazna in me tolažila, da se da po enem CR v drugo zelo lepo roditi in da je možnost za naravni porod velika, ker je bil prvič pač problem user posted image

zdej pa šibam po bajti k zmešana, mam še tolk za nardit, malega mi je mami odpeljala k sebi, tako da bom v miru vse poštimala....

se še javim....

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.7.2008 12:32:31   
Blacky30
Iiiiiiiiiiiiiii, netki, drži se, vse smo s tabo, če ne drugače, pa v mislih. user posted image user posted image user posted image  Imaš mojo tel. št., poročaj mi, kako poteka.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.7.2008 12:33:46   
nanka
Netki vse smo s tabo, drži se in naj hitro mine.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.7.2008 12:33:54   
dzanika
Evo tud mene iz pregleda. Sicer sem mal jezna ker nisem zvedla čist popolnoma nič!!! Pregledala me je kot ponavadi vaginalno. Povedala sem da imam precej izcedka (včasih prozornega ali rumenkastega) in mi je napisala recept za canesten svečke. No in ko me je pregledala lih k je začela pisat podatke v knjigo je pršla sestra notr in ji tm neki govorila tacajt pa je men sam podatke vpisala pa mi dala v roke in sem šla. user posted image Sicer sem glede na njen izraz na obrazu razbrala da se neki dogaja ampak itak bomo vidl ker imam kontrolo že v sredo. Me je sicer naročila čez en teden sam je sestra rekla da takrat ne delajo in me potem naročila že v sredo. Bom pa sigurno takrat kej več izvedela.

Kaj je zdej? Ni nobena več rodila?? Aja sej res, ponoči ve to prakticirate. user posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.7.2008 12:34:11   
karamela6
netki, držim pesti, da bo šlo vse tako, kot si želiš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.7.2008 12:34:40   
netki
ja blacky30....takoj ko grem od doma sporočim, zdej bom pa še itak tu in se javljala

mene je pa tko zelooooooooo strah user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.7.2008 12:35:57   
dzanika
Netki drži se!!! Držim pesti da bo hitro za tabo!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 12:36:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
4.7.2008 12:36:40   
ina82
lep pozdrav tudi od mene po dolgem času,
vas vsak dan redno prebiram, zdaj pa sem bla dva dni v neki gužvi pa pridem dans na ringarajo in vidim že četrti del in kr veliko število novopečenih mamic, ki jim seveda želim vse najboljše, pa sem sama pri sebi mislila ve pa ste res prave čveke-ampak men je vredu ko tolk naklofate ker mi skrajšate čas-mi ni nikamor po tej vročini za hodit pa si lepo kavico skuham in vas čitam kakšno uro.
včeraj sem imela pregled-je vse vredu, sicer pa se tudi jaz srečujem s problemov nespanja
si stokrat rečem da se bom malo več javljala, ker se mi vse zdite ful vredu in veliko novega, poučnega in zanimivega zvem od vas pa pol vse nekak v vodo pade, bom se zdaj bolj potrudla
lp pozdrav iz štajerskega konca

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 286
4.7.2008 12:36:53   
Blacky30
Netki, odženi strah, misli samo na pozitivno, kako boš cartala malega user posted image  že danes ali jutri, kako vam bo lepo, kako bo tavečji pikec vesel, skratka samo pozitivno!!!!user posted image

Vem, da je lahko govorit, a jaz si to vsak dan sproti prigovarjam.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.7.2008 12:39:08   
netki
punce kolk ste ve prijazne s temi vzpodbudnimi besedami....že jokam (od veselja)

hvala vam da navijate za sotrpinke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
4.7.2008 12:39:27   
Majuska
ja madona, se je pa začel dogajat ... menda ne bo še mene kaj prehitelo, rok imam šele konec meseca user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 12:41:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
4.7.2008 12:43:32   
Senci
TODI in Sončika84 čestitke za user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Netki, ti pa se drži in bodi pogumna. Saj mene je tudi že zdaj strah kako bo. Ampak bolj kot misliš na to slabše je - tako da bo vse v lepem redu. Rodila boš hitro in z malo bolečin user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 291
4.7.2008 12:45:26   
papir
ooo netki drži se in sporoči kako in kaj

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.7.2008 12:45:35   
Anonimen
netki, vse smo s tabo!! še malo in boš v naročju držala svoj mali zakladek! user posted image

(odgovor članu Senci)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
4.7.2008 13:16:05   
SM10
Čestitke vsem novim mamicam in očkom. Me je kar strah spreletel, ko vidim kakšne velikane rojevate.
Včeraj na ctg še ni nič pokazalo, nasledjega imam spet v četrtek.
malo sem s kilami pohilala v zadnih tednih in sem do sedaj pridobila 14 kg. Ma glavno, da je moj user posted image  zdrav.
Vprašala sem g. glede streptokoke, pa mi je rekla, da je zelo redka in je ni več na seznamu za obvezni pregled, pa tudi, če jo imaš ni velike možnosti, da se pri porodu user posted image  okuži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.7.2008 13:17:39   
ina82
NETKI-lahko si presrečna, ker veš da boš že danes al pa najkasneje jutri že v naročju držala svoj največji zaklad. Drži se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.7.2008 13:18:32   
lex
netKI GO GOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se vidi, da se bliža 7.7user posted image . Netki vse bo OK in vidiš mogoče pa bo naravno, da boš okusila naravni porod. Nič bat ni tako hudo, če pa je pa pol pozabiš takoj ko dobiš štručko v rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 13:31:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 13:32:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
   [Brisano sporočilo]
4.7.2008 13:32:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 299
4.7.2008 13:34:27   
Tinky
 Koliko novih mamic!!!!!
VSEM ČESTITKE !!!!!!

Jaz pa imam tak feeling, da bo naša Lunčka rodila točno na rok....JUTRI!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?