|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
21.7.2008 9:45:45   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela.user posted image

Dobro jutro!

Kako to misliš vohljat? A to ko berejo naš forum ali kaj drugega?

Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala.

a res? user posted image user posted image user posted image  očitno imajo res preveč časauser posted image

jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebeuser posted image

Vem za eno, za ostali dve se mi pa sanja ne kere bi ble.

Janez se je zdele zbudil. Zdej bova šla pa v anvino zavese naročit. A se nej še v vrtcu ustavva?

že dežuje

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
21.7.2008 9:50:48   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Jaz tud vem za par oseb da me zasledujejo in berejouser posted image Zato določene stvari samo še povem preko ZS.Mojim avgustovkam zaupam zato ne skrivam stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
21.7.2008 10:01:59   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz tud vem za par oseb da me zasledujejo in berejouser posted image Zato določene stvari samo še povem preko ZS.Mojim avgustovkam zaupam zato ne skrivam stvariuser posted image user posted image

Men pa nič ne poveš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
21.7.2008 10:06:33   
zalenka
o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
21.7.2008 10:08:06   
Anonimen

Men pa nič ne poveš.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ti povem v teku dnevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.7.2008 10:09:31   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere?

mene prov nč..pa prov dol mi vis če me berejouser posted image  Pa za povrh me še ful uporabnic  pozna... pa se sploooh ne sekiram...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
21.7.2008 10:10:34   
abc100

Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela.user posted image

Dobro jutro!

Kako to misliš vohljat? A to ko berejo naš forum ali kaj drugega?

Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala.

a res? user posted image user posted image user posted image  očitno imajo res preveč časauser posted image

jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebeuser posted image

Vem za eno, za ostali dve se mi pa sanja ne kere bi ble.

Janez se je zdele zbudil. Zdej bova šla pa v anvino zavese naročit. A se nej še v vrtcu ustavva?

že dežuje

Pri nas pa ne.user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
21.7.2008 10:12:42   
abc100

o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mene pa moti, da kliknejo na moje ime, pol jim pa vse teme izpiše, kjer sodelujem. Pa nebi mi bilo všeč, da bi moji starši od drugih kakšne stavi izvedeli.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
21.7.2008 10:30:17   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Če bo po sreč gremo v akcijo septembra..datum že mam...tko da...me je že kr mal strahuser posted image

Vau, a kar septembra imaš že datum. Jaz ti ful želim, da takoj rata.user posted image   Mogoče ti pa sploh ne bo treba it delat.user posted image

datum za razgovor imam že avgusta,če bo po sreči gremo v začetku septembra že v akcijouser posted image Mora dat Reš zeleno luč...user posted image

Sva si vedno želela met malo razlike med otrokoma tko...da upam da nama bodo zvezede naklonjene...

Po eni strani me je sicer kr malo strah,še enkrat skozi vse to,..ampak kaj čmo drgač ne gre....

Pa sej v službo bi šla,tko za neki časa,mal spremembe...ampak kolk bodo pa tam navdušeni pa raj en pomislimuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 21.7.2008 10:31:09 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
21.7.2008 10:32:23   
Sisy

Ja, mene pa moti, da kliknejo na moje ime, pol jim pa vse teme izpiše, kjer sodelujem. Pa nebi mi bilo všeč, da bi moji starši od drugih kakšne stavi izvedeli.

čaki...a tle gor napišeš take stvari ki jih tvoji starši ne vejo oz.ne smejo vedet? hm...user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
21.7.2008 10:53:08   
PUJKEC
hej.

joj, že stooooo let vas nisem nič brala. kako kaj vaši nadobudneži?
a že kaj hodijo in govorijo in morda celo že malček nagajajo user posted image user posted image ?

no, lui je naredil prve korake pri 10m+1d in potem je zbolel. je dobil rota virus in sva bila v bolnici 5dni na infuziji, drugače pa ni bilo tako hudo. potem se je hoja ustavila. zdaj pa že nekaj dni čisto sam raca po stanovanju in je zopet tisti pravi user posted image user posted image . je pa zelo živahen in nikoli ne sedi primiru ali kaj podobnega user posted image  drugače pa je kr vsak dan kaj novega in ne bom zdaj naštevala saj vaši otročki tudi delajo iste stvari, a ne user posted image .

aja, ampak zob pa nimamo še nobenih user posted image .

no za branje ostalih babnic. mene tudi ne mote, sicer smo pa javni forum in ima vsak pravico pogledat. sam se mi pa smilijo tiste radovednice, ki morajo zbirati podatke od drugih in nimajo v svojem preljubem življenju nič kaj bolj pametnega za počet user posted image . ja radovednice, boste morale najt prave hobije user posted image .

zdaj pa lep dan še naprej in pridem kaj gor. čao

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
21.7.2008 12:01:23   
Anonimen
ooooooo PUJKECuser posted image  a vi ste pa brezzobi hodavčkiuser posted image

Šit a ne,kje ste pa rota virus stakniliuser posted image Če me je pa kaj strah je pa to touser posted image

(odgovor članu PUJKEC)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
21.7.2008 12:34:43   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

A ste vidle dve slikici v albumu?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  tok sta luškani,za pojestuser posted image user posted image user posted image

podpis

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
21.7.2008 12:40:45   
*lenc@*

viš, zato jaz nimam tazga avtarja gor, pa podatkov iz kje sem...

k jih velik poznam k so tud na RR in mi ni

k včas pa res kaj tazga poveš....

je pa res, da greš vohljat, mja saj si že skoz ne predstavljem kak nas ene berejouser posted image user posted image user posted image to men pač ne gre v glavo
pa kaj za vraga jih zanima poskočna vojska?user posted image user posted image dober izraz

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 21.7.2008 12:44:21 >

R. K.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
21.7.2008 12:52:41   
April
hej hoj,

same punčke gledam zadnje dni na fotkahuser posted image ....vse luštne za pojest.user posted image
je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvalauser posted image
sisy,želim ti, da čimprej še eno tako lepo dete naštimata
****, še mene ne izpusti, ko boš zsjala user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
21.7.2008 12:58:13   
*lenc@*
je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala

bosta mela še kakšnga otročka?

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
21.7.2008 12:58:52   
*lenc@*

tud jaz
pravjo, da tisti ki majo lepe otroke, da jih morjo kar velik nardituser posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
21.7.2008 13:00:46   
*lenc@*
jaz sem se pa dans zbudila v stilu deževnega ponedeljkauser posted image user posted image user posted image

pa sem si rekla, doma si nč ti ni hudga z malo loh uživaš, nič jambrat...user posted image

in sva šli v trgovino, pol naju je kolegica na kavo povabila, pa še v službo sva šli in še k nam domov ib zdaj panča. to hočem rečt, prav lepo je blo poluser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
21.7.2008 13:02:17   
Talika19
Hojla!

Evo mene iz Ljubljane. A veste kaj se mi je zgodilo? Ko sem šla po stopnicah proti moji pisarni sem skoraj jokat začela.user posted image Komaj sem zadržala solze ko sem stopila vanjo. Ne moreš verjet, kako mi je bilo grozno, da zdej bo pa kmalu zares. Po mojem, da bom prvi dan res jokala.user posted image user posted image user posted image  Pa saj so me punce, ki imajo otroke potolažile, da so bile one iste in se bom potem navadila. Saj vem, nisem pa mislila, da me bo tako zvilo. user posted image

Drugače pa sem povedala kaj bi delala in so to sprejeli. Kako lepo, kajne? user posted image user posted image user posted image  Itak se potem marsikaj spremeni, ampak vsaj začetek je dober.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.7.2008 13:04:40   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: April

hej hoj,

same punčke gledam zadnje dni na fotkahuser posted image ....vse luštne za pojest.user posted image
je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvalauser posted image
****, še mene ne izpusti, ko boš zsjala user posted image

še pri nas, še pri nas ... user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.7.2008 13:05:23   
April
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala

bosta mela še kakšnga otročka?

za zdaj ne...potem pa upam, da mi ga uspe prepričatuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.7.2008 13:10:42   
April
Talika, dan ali dva bo hudo, potem pa se bosta obadva navadla. Saj to so čist normalni občutki, ko si eno elto res 24 ur na dan skupaj, pa si potem sploh ne predstavljaš..,bomo pa še velikokrat jokale, ko bodo šli v vrtec, šolo, šolo v naravi...tako jeuser posted image  

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.7.2008 13:11:10   
Petjana
antigona se ni pa nič javla pred prvim delovnim dnevom,a ni danes stopila v akcijo
kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.7.2008 13:14:22   
April
jaz imam kar polletno karto, pa smo že dvakrat bili prejšni teden...če bo lepo vreme lahko tud prideva jutri, bomo videli, kok se mi bo daluser posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.7.2008 13:28:53   
*lenc@*
kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt

jaz bi šla
edino naša gre mal čez 12 spat in ne vem, kdaj bi se pol doble
k si pa zdaj konkretno v enem kosu in res ne vem...

bomo zvečer kaj dorekle, velja?

pa kdo bi še šel?

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.