![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 9:45:45
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela. Dobro jutro! Kako to misliš vohljat? A to ko berejo naš forum ali kaj drugega? Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala. a res? očitno imajo res preveč časa jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebe Vem za eno, za ostali dve se mi pa sanja ne kere bi ble. Janez se je zdele zbudil. Zdej bova šla pa v anvino zavese naročit. A se nej še v vrtcu ustavva? že dežuje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 9:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Jaz tud vem za par oseb da me zasledujejo in berejo Zato določene stvari samo še povem preko ZS.Mojim avgustovkam zaupam zato ne skrivam stvari
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:01:59
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Jaz tud vem za par oseb da me zasledujejo in berejo Zato določene stvari samo še povem preko ZS.Mojim avgustovkam zaupam zato ne skrivam stvari Men pa nič ne poveš.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:06:33
|
|
|
|
zalenka
|
o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro Jaz tud vem za par oseb da me zasledujejo in berejo Zato določene stvari samo še povem preko ZS.Mojim avgustovkam zaupam zato ne skrivam stvari Men pa nič ne poveš. ti povem v teku dneva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:09:31
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene prov nč..pa prov dol mi vis če me berejo Pa za povrh me še ful uporabnic pozna... pa se sploooh ne sekiram...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:10:34
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela. Dobro jutro! Kako to misliš vohljat? A to ko berejo naš forum ali kaj drugega? Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala. a res? očitno imajo res preveč časa jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebe Vem za eno, za ostali dve se mi pa sanja ne kere bi ble. Janez se je zdele zbudil. Zdej bova šla pa v anvino zavese naročit. A se nej še v vrtcu ustavva? že dežuje Pri nas pa ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:12:42
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco Ja, mene pa moti, da kliknejo na moje ime, pol jim pa vse teme izpiše, kjer sodelujem. Pa nebi mi bilo všeč, da bi moji starši od drugih kakšne stavi izvedeli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:30:17
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Če bo po sreč gremo v akcijo septembra..datum že mam...tko da...me je že kr mal strah Vau, a kar septembra imaš že datum. Jaz ti ful želim, da takoj rata. Mogoče ti pa sploh ne bo treba it delat. datum za razgovor imam že avgusta,če bo po sreči gremo v začetku septembra že v akcijo Mora dat Reš zeleno luč... Sva si vedno želela met malo razlike med otrokoma tko...da upam da nama bodo zvezede naklonjene... Po eni strani me je sicer kr malo strah,še enkrat skozi vse to,..ampak kaj čmo drgač ne gre.... Pa sej v službo bi šla,tko za neki časa,mal spremembe...ampak kolk bodo pa tam navdušeni pa raj en pomislim
< Sporočilo je popravil Sisy -- 21.7.2008 10:31:09 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:32:23
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco Ja, mene pa moti, da kliknejo na moje ime, pol jim pa vse teme izpiše, kjer sodelujem. Pa nebi mi bilo všeč, da bi moji starši od drugih kakšne stavi izvedeli. čaki...a tle gor napišeš take stvari ki jih tvoji starši ne vejo oz.ne smejo vedet? hm...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 10:53:08
|
|
|
|
PUJKEC
|
hej. joj, že stooooo let vas nisem nič brala. kako kaj vaši nadobudneži? a že kaj hodijo in govorijo in morda celo že malček nagajajo ? no, lui je naredil prve korake pri 10m+1d in potem je zbolel. je dobil rota virus in sva bila v bolnici 5dni na infuziji, drugače pa ni bilo tako hudo. potem se je hoja ustavila. zdaj pa že nekaj dni čisto sam raca po stanovanju in je zopet tisti pravi . je pa zelo živahen in nikoli ne sedi primiru ali kaj podobnega drugače pa je kr vsak dan kaj novega in ne bom zdaj naštevala saj vaši otročki tudi delajo iste stvari, a ne . aja, ampak zob pa nimamo še nobenih . no za branje ostalih babnic. mene tudi ne mote, sicer smo pa javni forum in ima vsak pravico pogledat. sam se mi pa smilijo tiste radovednice, ki morajo zbirati podatke od drugih in nimajo v svojem preljubem življenju nič kaj bolj pametnega za počet . ja radovednice, boste morale najt prave hobije . zdaj pa lep dan še naprej in pridem kaj gor. čao
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooo PUJKEC a vi ste pa brezzobi hodavčki Šit a ne,kje ste pa rota virus staknili Če me je pa kaj strah je pa to to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:34:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: **** A ste vidle dve slikici v albumu? jaaaaaaaaaaaaaaaaaa tok sta luškani,za pojest podpis
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:40:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala. viš, zato jaz nimam tazga avtarja gor, pa podatkov iz kje sem... k jih velik poznam k so tud na RR in mi ni k včas pa res kaj tazga poveš.... je pa res, da greš vohljat, mja saj si že skoz ne predstavljem kak nas ene berejo to men pač ne gre v glavo pa kaj za vraga jih zanima poskočna vojska? dober izraz
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 21.7.2008 12:44:21 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:52:41
|
|
|
|
April
|
hej hoj, same punčke gledam zadnje dni na fotkah ....vse luštne za pojest. je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala sisy,želim ti, da čimprej še eno tako lepo dete naštimata ****, še mene ne izpusti, ko boš zsjala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:58:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala bosta mela še kakšnga otročka?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 12:58:52
|
|
|
|
*lenc@*
|
sisy,želim ti, da čimprej še eno tako lepo dete naštimata tud jaz pravjo, da tisti ki majo lepe otroke, da jih morjo kar velik nardit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:00:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem se pa dans zbudila v stilu deževnega ponedeljka pa sem si rekla, doma si nč ti ni hudga z malo loh uživaš, nič jambrat... in sva šli v trgovino, pol naju je kolegica na kavo povabila, pa še v službo sva šli in še k nam domov ib zdaj panča. to hočem rečt, prav lepo je blo pol
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:02:17
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Evo mene iz Ljubljane. A veste kaj se mi je zgodilo? Ko sem šla po stopnicah proti moji pisarni sem skoraj jokat začela. Komaj sem zadržala solze ko sem stopila vanjo. Ne moreš verjet, kako mi je bilo grozno, da zdej bo pa kmalu zares. Po mojem, da bom prvi dan res jokala. Pa saj so me punce, ki imajo otroke potolažile, da so bile one iste in se bom potem navadila. Saj vem, nisem pa mislila, da me bo tako zvilo. Drugače pa sem povedala kaj bi delala in so to sprejeli. Kako lepo, kajne? Itak se potem marsikaj spremeni, ampak vsaj začetek je dober.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:04:40
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April hej hoj, same punčke gledam zadnje dni na fotkah ....vse luštne za pojest. je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala sisy,želim ti, da čimprej še eno tako lepo dete naštimata ****, še mene ne izpusti, ko boš zsjala še pri nas, še pri nas ...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:05:23
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* je še mene prijel, da bi ob dveh razgrajačih še enkrat tud špangice pa kiklce kupvala bosta mela še kakšnga otročka? za zdaj ne...potem pa upam, da mi ga uspe prepričat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:10:42
|
|
|
|
April
|
Talika, dan ali dva bo hudo, potem pa se bosta obadva navadla. Saj to so čist normalni občutki, ko si eno elto res 24 ur na dan skupaj, pa si potem sploh ne predstavljaš..,bomo pa še velikokrat jokale, ko bodo šli v vrtec, šolo, šolo v naravi...tako je
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:11:10
|
|
|
|
Petjana
|
antigona se ni pa nič javla pred prvim delovnim dnevom,a ni danes stopila v akcijo kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:14:22
|
|
|
|
April
|
jaz imam kar polletno karto, pa smo že dvakrat bili prejšni teden...če bo lepo vreme lahko tud prideva jutri, bomo videli, kok se mi bo dal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:28:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt jaz bi šla edino naša gre mal čez 12 spat in ne vem, kdaj bi se pol doble k si pa zdaj konkretno v enem kosu in res ne vem... bomo zvečer kaj dorekle, velja? pa kdo bi še šel?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.