![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:36:57
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej vem,sej logično je,da najprej pogledaš albume jp jest tud gledala album pa nič našla. na mailu ap tud nič lahko da sem katero izpustila...sooori zalenka,ni bilo nalašč...pošljem bi še meni, men je Sara tak lepa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 13:46:13
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka o kolk maste dela. a vas moti če vas kdo bere? mene pa prov nič. se sam smejem, če ma res ker cajt tele naše čreve prebirat in nas spremljat pa ne da bi mel doma vsaj pribl enako staro štruco Ja, mene pa moti, da kliknejo na moje ime, pol jim pa vse teme izpiše, kjer sodelujem. Pa nebi mi bilo všeč, da bi moji starši od drugih kakšne stavi izvedeli. čaki...a tle gor napišeš take stvari ki jih tvoji starši ne vejo oz.ne smejo vedet? hm... Ne, ampak so stvari, ki jih moraš najprej narest, pol pa staršem povedat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:08:25
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt jaz bi šla edino naša gre mal čez 12 spat in ne vem, kdaj bi se pol doble k si pa zdaj konkretno v enem kosu in res ne vem... bomo zvečer kaj dorekle, velja? pa kdo bi še šel? sej petja tudi spi samo enkrat po kakšni dve uri,samo če pa kakšen dan malo drugače pa se tud ne sekiram. bo pa tam za pol ure zadremala,pa šla potem ob dveh,treh popldne za dve uri spat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:24:28
|
|
|
|
*lenc@*
|
janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:32:02
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav Ni panike, ve kar se pejte jutri v ZOO. Mogoče pa drugi teden ne bo lepega vremena. Mene žal ne bo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:34:03
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav aja.....viš to sem pa očitno spregledala......škoda....če bo spet vroče je res zoprno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:34:50
|
|
|
|
Talika19
|
Čestitke za 11 mesecev! Mii za včeraj in Evi danes.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:44:45
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav Ni panike, ve kar se pejte jutri v ZOO. Mogoče pa drugi teden ne bo lepega vremena. Mene žal ne bo. Zakaj ti jutri ne moreš? A greš delat?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 14:57:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
MIA IN EVA VSE NAJ NAJ!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 15:20:09
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kaj pol,zgleda da nobena ni za živalski vrt jaz bi šla edino naša gre mal čez 12 spat in ne vem, kdaj bi se pol doble k si pa zdaj konkretno v enem kosu in res ne vem... bomo zvečer kaj dorekle, velja? pa kdo bi še šel? sej petja tudi spi samo enkrat po kakšni dve uri,samo če pa kakšen dan malo drugače pa se tud ne sekiram. bo pa tam za pol ure zadremala,pa šla potem ob dveh,treh popldne za dve uri spat. Evo naša isto...Mal pred dvanajsto gre spat pa spi konkretno,vsaj dve urci...Zato mam vedno problem če je treba kam it...Ne morm dopoldne ker do dvanajstih ni šans da pridem domov,popoldne je že moj doma...ampak se tut tko kot pravi Janana ne sekiram,pa pač mal zadrema v vozičku (če sploh) pa pol kasnej bolj konkretno spi (spet-če)...Edino to je smotan ker ji tist dan podrem ritem pol pa še naslednji dan not prnaša...Al pa isti dan sploh recimo noče it spat.... mah kaj pa čem...skos doma viset Skratka...Jst sem za da se ju3 dobimo,čeprav bi mi kakšna kavica v BTC-ju bolj pasala kot ZOO...no pa vseeno...Če boste glasovale za ZOO prodem pa tudi tja... Sej res,kje se pa kaj Ivi skriva? Ona bi bila ziher za "akcijo"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 16:40:58
|
|
|
|
srursa
|
Sisy, hvala za slikce. Lušna Sara. Bravo, da sta se določila še za enega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 16:59:23
|
|
|
|
Sisy
|
nč mi še zdej čestitat,...najprej počakmo da vidmo če bo sploh ratal
< Sporočilo je popravil Sisy -- 21.7.2008 17:00:08 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 17:45:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav Ni panike, ve kar se pejte jutri v ZOO. Mogoče pa drugi teden ne bo lepega vremena. Mene žal ne bo. Zakaj ti jutri ne moreš? A greš delat? Ne, moj ima ta teden še dopust, tako, da potem ne hodiva z malim sama naokrog.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 18:21:11
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* janana, o zoo-ju se je izrazla želja, da bi šle drug teden, pa tud sisy in talika bi šli... sem se zdele spomnla. sam upam,da bomo res speljale ta ZOO. talika, sisy, za ju3 ni variante? fajn je k ne bo vroče in ne mrzlo in ne deževno no, saj bomo vidle, tak da bo vsem kokr tok prav Ni panike, ve kar se pejte jutri v ZOO. Mogoče pa drugi teden ne bo lepega vremena. Mene žal ne bo. Zakaj ti jutri ne moreš? A greš delat? Ne, moj ima ta teden še dopust, tako, da potem ne hodiva z malim sama naokrog. Ja pa če ga za par urc samga pustita tud ne bo hudga. Al pa naj gre z vama.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 19:22:55
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* MIA IN EVA VSE NAJ NAJ!!! Tudi od naju.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 20:28:15
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* MIA IN EVA VSE NAJ NAJ!!! Tudi od naju. se pridružujeva...čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 20:32:05
|
|
|
|
Sisy
|
kaj je zdej babe...kaj pol za ju3? Zoo al btc? pa kdaj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:06:02
|
|
|
|
madejka
|
Se opravičujem da vdiram. Kawasakica si spet telefon kje založila? BABIKA MOJA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE OD NAS TREH!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:14:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kaj je zdej babe...kaj pol za ju3? Zoo al btc? pa kdaj? sem pršla pogledat gor pa nč novga glede tega pa magar sam kavica pa je, če ni velizga interesa, pa gremo drug teden pa v ZOO pa nas bo več zjutraj k vstaneva, bi pa v LJ šli s tamalo pa pol spat po 12h pa bo tud prav morm pa v H˛&M it tak, da če je kera za...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:37:10
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kaj je zdej babe...kaj pol za ju3? Zoo al btc? pa kdaj? sem pršla pogledat gor pa nč novga glede tega pa magar sam kavica pa je, če ni velizga interesa, pa gremo drug teden pa v ZOO pa nas bo več zjutraj k vstaneva, bi pa v LJ šli s tamalo pa pol spat po 12h pa bo tud prav morm pa v H˛&M it tak, da če je kera za... jst sem za....morm itak v BTC....bova šle tut zjutri tja (okol 9h) pa pol ob 12 h spat Kdaj pa si ti mislila približn? A v Orehku pol? A pride še kera?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem za ampak moja šoferka ne more
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:38:38
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest sem za ampak moja šoferka ne more kva ti prov pride ane lisica
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:43:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
more IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest sem za ampak moja šoferka ne more ti se pa že prav mal norca delaš...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisurina-ne me.................
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 21.7.2008 21:44:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kdaj pa si ti mislila približn? A v Orehku pol? da bi šle mal čez 9 od doma, tak nekak
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.