|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
20.7.2008 22:32:00   
Sisy
nč babe,tut jst se počas poslavljam...

lepo spančkejte pa kej lepga sanjajte

papa

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.7.2008 22:34:26   
Anonimen
Res bo treba jituser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.7.2008 22:35:05   
Anonimen
Talika se kaj čujeva ta teden.Bo en kufe paduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.7.2008 7:19:05   
abc100
Dobro jutro. Janez se je zbudil že neki čez 6. Pa ponavadi pred 9 ne ustane. Sej zdej že nazaj pančka, mislim, da ga je zeblo. Sem mu naštimala kakav, pa fajn sem ga zadekala.
Drugače je bila pa fajna noč. Škoda, ker ni kej več dež padal.

Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.7.2008 7:27:43   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Imam eno vprašanje. A se vam sanja, zakaj bi blo zanimiv za nekaterimi uporabnicami tega foruma vohljat. Kot da ne bi imeli bolj pametnega dela.user posted image

Dobro jutro!

Kako to misliš vohljat? A to ko berejo naš forum ali kaj drugega?

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 21.7.2008 7:28:00 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.7.2008 7:30:30   
Talika19
Mark se je pa danes milijonkrat zbudil.user posted image user posted image  Pa ob 5h je bil čisto buden samo nisem hotela vstat, pa sem ga nazaj polegala, malo je zadremal ampak ob 7h smo pa res vstali.

Danes grem pa v službo, da se zmenimo kaj bom delala.user posted image user posted image user posted image  Pa tako dežuje, se mi sploh ne da vozit v Ljubljano.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
21.7.2008 7:31:55   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Če bo po sreč gremo v akcijo septembra..datum že mam...tko da...me je že kr mal strahuser posted image

Vau, a kar septembra imaš že datum. Jaz ti ful želim, da takoj rata.user posted image   Mogoče ti pa sploh ne bo treba it delat.user posted image

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 21.7.2008 7:32:18 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
21.7.2008 7:39:19   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro!

Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
21.7.2008 7:51:27   
zalenka
jutrčka, prvi pozdravček iz delovnega mesta. se mi spi za znoret user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
21.7.2008 7:52:23   
zalenka

Dobro jutro!

Ja in to taki, ki me poznajo. Pol pa vse vejo, v katere teme pišem, pa kaj sem napisala.

pa bodi pod krinko in ne razkrij profila če te moti. mah eni pač nimajo boljšega dela user posted image user posted image  očitno user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
21.7.2008 7:55:11   
zalenka

Mark se je pa danes milijonkrat zbudil.user posted image user posted image  Pa ob 5h je bil čisto buden samo nisem hotela vstat, pa sem ga nazaj polegala, malo je zadremal ampak ob 7h smo pa res vstali.

Danes grem pa v službo, da se zmenimo kaj bom delala.user posted image user posted image user posted image  Pa tako dežuje, se mi sploh ne da vozit v Ljubljano.

joj talika teb bi pa tud jest že pršla marka eno noč mirkat da bi se reva vsaj enkrat mal naspala. sam itak ne bi nič spala tud tko ne verjetno. no vsaj jaz sem taka, da tud če je možek reku da bo on pokonc včas ponoč ko smo mel rajanje, nisem mogla spat in sm se 5 mminut premetavala po pojstli pol pa vstala user posted image user posted image . mama fora je to pomoje user posted image user posted image user posted image

no mi zaenkrat kr lepo psimo. res hodimo spat šele ob 21.30 in vstanemo med 6h in 7h, razen danes ko je niti vstala že ob 5.40. ampak ponoči pa sedaj sladko pančkamo ves čas. to sem zdej čisto potiho rekla, da se slučajno kej narobe ne obrne user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
21.7.2008 7:56:07   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Če bo po sreč gremo v akcijo septembra..datum že mam...tko da...me je že kr mal strahuser posted image

Vau, a kar septembra imaš že datum. Jaz ti ful želim, da takoj rata.user posted image   Mogoče ti pa sploh ne bo treba it delat.user posted image

tud jaz ti želim čimprej, po možnosti da ti sploh ne bi rabla tja it. it happens.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
21.7.2008 7:56:41   
zalenka
aha vidim da mam monologe tak da najbolš da začnem mal delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
21.7.2008 8:06:31   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Dobro jutro!

pa bodi pod krinko in ne razkrij profila če te moti. mah eni pač nimajo boljšega dela user posted image user posted image  očitno user posted image user posted image

Sej zdej mam skritga. A nimam?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.7.2008 8:11:04   
JORJA
Dobro jutro!
Sem pokonci od 5h...sem imela toliko za zlikat da joj, pa sem se kar odločila da  vstanem in grem v akcijo. Je bilo luštno, sem prižgala tv pa radio sem poslušala......moji so pa spali.
Pri nas se je pa zdaj končno vneslo...spanjeuser posted image user posted image  spi od 21-21.30h in do 6-6.30h z enim vmesnim dojenjem!!user posted image

Sisy, superca da sta se odločila kar kmalu še za enegauser posted image !!user posted image user posted image  Držim pesti da bi ratalo že v prvo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.7.2008 8:11:59   
JORJA

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Dobro jutro!

Sej zdej mam skritga. A nimam?

imaš ja.....

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.7.2008 8:15:00   
Talika19

Dobro jutro!

a res? user posted image user posted image user posted image  očitno imajo res preveč časauser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.7.2008 8:23:28   
abc100
Joj, to je pa res tok lušno, če otroci ponoč spijo. Janez že dober teden spi malo več kot 13 uruser posted image , pol gre pa čez dan samo še enkrat spat in to tam nekje med 14 in 15 uro. Sej to mi je čist ušeč, samo če bo enkrat šel v vrtec, ga bomo mogl pa budit. Sej se bo verjetno hitr navadsu.

Ne vem, a čem poklicat v vrrtec, če je kej novega. user posted image Nazadne sem klicala 10 julija. Smo prvi v čakalni vrsti in vem, da ena ki je pred kratkim dobila, da je sprejet bo odklonila.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.7.2008 8:30:21   
JORJA
Sara....prava lepotička si!!!user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.7.2008 8:32:30   
JORJA
**** tvoji punci sta za pojest....user posted image user posted image
Tisa...user posted image user posted image , Maša je pa že prava damica..user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.7.2008 8:51:04   
abc100
Kakšna je kej napoved za dones? Sem mislna, da bo dež, zdej pa se je sonček pokazal.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.7.2008 9:02:07   
abc100
Ja punce, kje pa ste vse?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.7.2008 9:21:15   
Petjana

Dobro jutro!

a res? user posted image user posted image user posted image  očitno imajo res preveč časauser posted image

jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebeuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.7.2008 9:28:24   
Petjana
kaj gremo pol jutri v zoo,kera je za

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.7.2008 9:29:24   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Dobro jutro!

jaz poznam tri,ki nas berejo,pa ki poznajo tudi tebeuser posted image

Vem za eno, za ostali dve se mi pa sanja ne kere bi ble.

Janez se je zdele zbudil. Zdej bova šla pa v anvino zavese naročit. A se nej še v vrtcu ustavva?

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.