tikca
|
Ojla! Mi smo kar predčasno iz morja. Smo se očitno imeli izmed vseh najboljše (NOT) Prvi dan smo prišli prezgodaj, iskali plažo in sem fasala 4 žulje na podplatih, ki so seveda boleli. No, to je bla prva točka Do plaže smo morali hoditi kar več kot je pisalo v prospektu (kot vedno ane), tko da je blo dobrih 15 minut z vso tisto kramo po vročini in z žulji je bil žur na kubik (NOT). Lovru je začel izraščati 4. zobek, ki je najhujši do sedaj, dobil je vročino, zoprn je bil za znoret, samo jokal je. Potem je fasal še pikice po celem telesu (menda ne od vročine je rekla P ). Potem sem prišla spet jaz na vrsto, sem imela tri dni zapredoma napade žolčnih kamnov, en dan je trajal celo 7 ur Nafilana sem bla s tableti ko kak đanki . Včeraj smo imeli potem dost in smo lastnika prosili, da me pelje na urgenco v Umag, so mi dali po 4ih tabletih doma še eno dozo direkt v žilo, da je popusilo, smo se spokali in odšli domov. Da ne govorim, da se je Lvoro zbujal ponoči več kot doma in to kar z jokom. Pa, ko me je najbolj bolelo je hotel on ves jokav samo po meni plezati Tudi danes ponoči se je zbudil z jokom in se ga kar ne da pomiriti (upam, da to čimprej mine). No zdaj sem zaspana za crknit, švoh, od vseh tablet mi je kar slabo, pa bo že. Zdaj rabim še mal dopusta, da si spočijem No tole je v kratkem, ziher sem pa še kako drobtinico izpustila Aja sem vedla, da je še nekaj. Danes smo bili pri P in je rekla, da ima virozo, pa naj mu dam baby Propolis, samo berem navodila in piše, da se vtre v grlo z ušesno palčko, samo P je nekaj govorila koliko kapljic naj dam, pa nisem slišala, ker se je Lovro tolk drl
< Sporočilo je popravil tikca -- 18.7.2008 15:51:01 >
|