|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
18.7.2008 13:11:29   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Pa še nekaj- PIKI KOMARJEV.....

Evo so v soboto na počitnicah ful komarji popikaliuser posted image user posted image user posted image in je imela cele zatekline...pa kot da bi imel mal mehurčke-sem mazala s fenistilom (po nasvetu v lekarni) in ker ni bilo bolje, smo šli v ponedeljek k P. Pogledala in dala elocom-pa rekla da ji moram takoj namazat, ko jo piči....Ti flekci se sedaj sicer sušijo. Jo je pa predvčerajšnjim spet eden popikal in ima danes na 2mestih ful mehurja, pa kar tak gnoj ven teče user posted image user posted image user posted image

A ima katera še kakšen nasvet? Ker sem pediatrinji razlagala, da sem jaz kot otrok do 3.leta  ima ful hudo obliko alergije (vsa zatečena, mi niso mogli čevljev obut) in so me na injekcije vozili....Ne vem, če je ne bom spet nazaj peljala, ker se mi tok smili......

Namaži s tea tree kremo. Od mojga bratranca hči je tud mela ful alergijo na komarje in sem jm prnesla kremo. So rekl da je ful pomagal...
Drgač jih pa jaz našpricam z Justovim sprejom za sončenje faktor 2, ki je ravno tako proti komarjem in klopom. Drži 6 ur, pa morm rečt da tud to pomaga da nista nič popikana. Ker sem zadnjič jih pa pozabila našpricat je bil pa Žan ko švicarski sir. Čist naluknjan od pikov user posted image , ampak hvala bogu vsaj alergičen ni...

tee tree je tud fajn ja. čeparv men za pike bel nuca body fresh, ker še fajn hladi.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.7.2008 13:11:58   
zalenka
antigona čestitke za nečakinjo. pa kak orng punca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.7.2008 13:13:26   
*lenc@*
ojej, upam, da bo zobek čimprej zunaj

jaz tud, hvala talikauser posted image

saj sem jo mela pr seb, če ne bi bla, bi pa živčnga fasala k to je blo pa res dostkrat danes

in če mal za nazaj pogledam tak čudn spanje mamo mi od 6m, prej je blo že hudo dobro(2-3x največ na noč) od 6m mamo pa zobe in po moje je tud mal na tem

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.7.2008 13:15:44   
*lenc@*
o zalenka, čaw.user posted image

no super **** in janana, sam da sta zadovoljni!!user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.7.2008 13:17:24   
zalenka
midve z nitko sva pa iz NFTH. jebla ful pridna, zmeraj pokaže še kaj več kot doma user posted image . Se je lepo postavila na nogici in celo premaknila vstran. pa lepo se je potem vsedla, tako da se je spustila na kolenčka. spet je vidla, da se ne pusti nič popravljat, ampak je rekla da ona kr sama zase telovadi tko kot je prav in da je vse super. da je čudovito napredovala in da za svojo starost zna čisto vse kar naj bi po "standardih" znala. skratka da nič več ne zaostaja user posted image user posted image user posted image user posted image .
rekla je da pričakuje da bo shodila s 14 ali 15 meseci in da je to vse super. da nič forsirat in postavljat ali vodit za roke. je pač ziherašica in previdna ful. tko da dokler ona ni ziher da bo lahko pol rajši ne riskira user posted image . sej je tud prov user posted image

pa pohvalila jo je kolk je manj ektenzija prisotna, da je praktično vse izginlo. tud v medenici se ful lepo rotira kar je bil problem na začetku tak da res vse super. jaz pa seveda ful vesela in ponosna na mojo čmrlo.

aja je p rekla - to pa res nisem vedla, da ni dobr da sedi med nogami. težko opisat - skratka ko sedi in ima obe nogici pokrčeni nazaj, mora sedet na petah ne pa med njimi. no to je edin kar bi blo treba pazit da se ne bi tako zasedela, če se pa kadj za sekundico tko vsede pa ni panike.

zdej se pridemo pa samo še konc sept. k njej pokazat, pa pri 15m v razvojno.

< Sporočilo je popravil zalenka -- 18.7.2008 13:18:01 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.7.2008 13:18:55   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

o zalenka, čaw.user posted image

no super **** in janana, sam da sta zadovoljni!!user posted image user posted image

ola ola user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.7.2008 13:22:39   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

ojej, upam, da bo zobek čimprej zunaj

jaz tud, hvala talikauser posted image

saj sem jo mela pr seb, če ne bi bla, bi pa živčnga fasala k to je blo pa res dostkrat danes

in če mal za nazaj pogledam tak čudn spanje mamo mi od 6m, prej je blo že hudo dobro(2-3x največ na noč) od 6m mamo pa zobe in po moje je tud mal na tem

oj lenča tole je pa res ultra utrujajoče. nej čimprej prikukajo na plano.

pri nas grejo tud zdele vse 4 šterke ven. ta spodnja je ena že skor zunaj - no mogoče je danes že, druge so ap tik pod vrhom. na čase je tečkana pa ji najbolj nuca če ji dam kak grisin al pa hrutek da si fajn podrgne s tistim. al ji pa kr jest fajn s prstom zmasiram če mi ga le rata v usta dobit ker jih tako skupaj drži da ji še zvečer včasih ne morem zobkov umit.

ponoči pa zaenkrat dobro spimo - morm trkat. no še vedno ap hodimo spat ob 21.30 in vstajamo med 6h in 7h.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.7.2008 13:25:03   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Dan

Najprej želim naši IVI vseeeee naj naj naj boljše za rojstni dan!

Poopsika-ful fajn da je bila Simonu urca všečuser posted image  Sej je res ful lepauser posted image  Jst sem pa z majčkama tut ful zadovoljnauser posted image user posted image

Joj kakšno vreme je danes..obup...Sara je bila že od jutra sitka kouser posted image  Zdej spi,jst sem že vse pospravila,kopalnico pomila,kuhali bomo samo juhco in palačinke...Tko "u easy"...

Vidim da se že o službah pogovarjate...Jst morm rečt da se je že kar veselim...Sicer je zame do službe še kar dolga,pa vseeno...Odkar moje šefice ni več bom šla z lažjim srcem nazaj...In če bo po sreči ne za dolgouser posted image  pol pa spet porodniškauser posted image

****-a ti si si zdej našla drugo službo? Fajn da boš delala samo dopoldneuser posted image  Mene pa tko kot Taliko skrbi bolj to da bom s tamalo samo par urc na dan..To me prav mori...Preden pridem iz službe bo ura pol petih...Ob sedmih,osmih gre pa tamala že pančatuser posted image

sisy to se pa lahko zelo hitro spremeni veš user posted image user posted image , mi smo živ dokaz za to. sem misnla, ko ne bo več vročine bo pa stari ritem nazaj - nope, jok brate odpade. sej se ne pritožujem, sam res pa je da sem prej mela več stvari narjenih pa še kako urco zase zdej je pa kriza pri vsem user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.7.2008 13:27:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

midve z nitko sva pa iz NFTH. jebla ful pridna, zmeraj pokaže še kaj več kot doma user posted image . Se je lepo postavila na nogici in celo premaknila vstran. pa lepo se je potem vsedla, tako da se je spustila na kolenčka. spet je vidla, da se ne pusti nič popravljat, ampak je rekla da ona kr sama zase telovadi tko kot je prav in da je vse super. da je čudovito napredovala in da za svojo starost zna čisto vse kar naj bi po "standardih" znala. skratka da nič več ne zaostaja user posted image user posted image user posted image user posted image .
rekla je da pričakuje da bo shodila s 14 ali 15 meseci in da je to vse super. da nič forsirat in postavljat ali vodit za roke. je pač ziherašica in previdna ful. tko da dokler ona ni ziher da bo lahko pol rajši ne riskira user posted image . sej je tud prov user posted image

pa pohvalila jo je kolk je manj ektenzija prisotna, da je praktično vse izginlo. tud v medenici se ful lepo rotira kar je bil problem na začetku tak da res vse super. jaz pa seveda ful vesela in ponosna na mojo čmrlo.

aja je p rekla - to pa res nisem vedla, da ni dobr da sedi med nogami. težko opisat - skratka ko sedi in ima obe nogici pokrčeni nazaj, mora sedet na petah ne pa med njimi. no to je edin kar bi blo treba pazit da se ne bi tako zasedela, če se pa kadj za sekundico tko vsede pa ni panike.

zdej se pridemo pa samo še konc sept. k njej pokazat, pa pri 15m v razvojno.

bravo nitka user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
18.7.2008 13:39:06   
birdy
Hoj, hoj
Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi.

Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tednauser posted image user posted image  Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje.
Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ.

Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnicouser posted image user posted image  Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda.
Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikicouser posted image  Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevuuser posted image
Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!!user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
18.7.2008 13:46:21   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj, hoj
Antilopa, hvala da si se javila za cd. Sem pa glih malo pred tem Taliki poslala mail, da mi pošlje. Pa vsen hvala, pa Talika tebi seveda tudi.

Drugače mamo pa tud mi probleme z zobki. Zdej jih ma že enajst, dvanajsti pa ven rine. Sploh pri enajstem je bilo hudo, pa še trajal je več kot dva tednauser posted image user posted image  Je blo tud ponoči mal bolj slabš spanje.
Ninico tud ma, sam ne čist zares, ma eno žabo, ki je pa zaboga ne bom dubla ker jo je mami lansko leto na morju na hrvaškem kupla. Tko da rezervne ne bomo mel. Jo je pa sama vzela za ninico, jst sem hotla da bi mela enga psa, ona je pa kr žabo posvojila. Kva češ.

Mi se pa zdej končno počasi selmo, v torek dobiva spalnicouser posted image user posted image  Kuhna pa pred Nelijinim rojstnim dnevom ni šans da bi bla. Škoda.
Aja, pa seveda v torek sem mela prvi pregled, sem vidla svojo pikicouser posted image  Vse je vredu, srček bije, skratka vse o.k. Naslednjič pa nuhalna, in to en dan po Nelijinemu rojstnem dnevuuser posted image
Pa 20.9. bom postala gospa Burnik, sva se na hitro odločila za poroka. Mislila sva se spomladi, zdej sva pa zarad nosečnosti in tega rekla da že kar jeseni. Komaj čakam!!!!user posted image user posted image user posted image

ola birdy, kolk lepih novič. selitev, poroka, srček .... user posted image user posted image user posted image user posted image . edin zobki naj čimprje prikaukajo. maste jih ap tud že en kupček pišuka.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
18.7.2008 14:09:45   
Anonimen
Lenča ja drug mesec ima rojstni dan ampak uro je res rabil in jst sem jo kar zdej podarila.

****, jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image Superuser posted image

Sisy, jst sem si še danes kupila en ful kjut majčko, pa une natikače k sem včeri iskala sem jih danes v CP našlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravo Nitkauser posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
18.7.2008 14:10:31   
Anonimen
Birdy čestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda za srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
18.7.2008 15:35:34   
Talika19
Birdy, same lepe novičke. user posted image user posted image user posted image  Razen zobkov user posted image , čeprav ti morajo pa tudi zrasti.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
18.7.2008 15:37:07   
Talika19
Čestitke Uli za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
18.7.2008 15:38:15   
*lenc@*
da je čudovito napredovala in da za svojo starost zna čisto vse kar naj bi po "standardih" znala. skratka da nič več ne zaostaja .

to sem ti zanč reklauser posted image

R. K.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
18.7.2008 15:43:40   
tikca
Ojla!

Mi smo kar predčasno iz morja. Smo se očitno imeli izmed vseh najboljše (NOT)user posted image  
Prvi dan smo prišli prezgodaj, iskali plažo in sem fasala 4 žulje na podplatih, ki so seveda boleli. No, to je bla prva točkauser posted image  
Do plaže smo morali hoditi kar več kot je pisalo v prospektu (kot vedno ane), tko da je blo dobrih 15 minut z vso tisto kramo po vročini in z žulji je bil žur na kubik (NOT).
Lovru je začel izraščati 4. zobek, ki je najhujši do sedaj, dobil je vročino, zoprn je bil za znoret, samo jokal je. Potem je fasal še pikice po celem telesu (menda ne od vročine je rekla Puser posted image ).
Potem sem prišla spet jaz na vrsto, sem imela tri dni zapredoma napade žolčnih kamnov, en dan je trajal celo 7 uruser posted image  Nafilana sem bla s tableti ko kak đankiuser posted image . Včeraj smo imeli potem dost in smo lastnika prosili, da me pelje na urgenco v Umag, so mi dali po 4ih tabletih doma še eno dozo direkt v žilo, da je popusilo, smo se spokali in odšli domov.
Da ne govorim, da se je Lvoro zbujal ponoči več kot doma in to kar z jokom. Pa, ko me je najbolj bolelo je hotel on ves jokav samo po meni plezatiuser posted image  Tudi danes ponoči se je zbudil z jokom in se ga kar ne da pomiriti (upam, da to čimprej mine). No zdaj sem zaspana za crknit, švoh, od vseh tablet mi je kar slabo, pa bo že. Zdaj rabim še mal dopusta, da si spočijem user posted image
No tole je v kratkem, ziher sem pa še kako drobtinico izpustila user posted image  

Aja sem vedla, da je še nekaj. Danes smo bili pri P in je rekla, da ima virozo, pa naj mu dam baby Propolis, samo berem navodila in piše, da se vtre v grlo z ušesno palčko, samo P je nekaj govorila koliko kapljic naj dam, pa nisem slišala, ker se je Lovro tolk drluser posted image

< Sporočilo je popravil tikca -- 18.7.2008 15:51:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
18.7.2008 15:43:49   
birdy
A čem it ven na sprehod a nečem?
Ma tak čudn vreme je, pol sem pa noter in mi je ful dolgčas.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
18.7.2008 15:59:15   
tikca
http://www4.slikomat.com/08/0718/trr-morje2.jpg
v vodi je kar užival

http://www4.slikomat.com/08/0718/6t2-morje2.jpg
mal se afnam

http://www4.slikomat.com/08/0718/m3w-morje2.jpg
kdo rabi igrače, če ima voziček

http://www4.slikomat.com/08/0718/dp2-morje2.jpg
no takle je bil po celem telesu

http://www4.slikomat.com/08/0718/ktx-morje2.jpg
tale levi hudiček je kriv za ves jokec

http://www4.slikomat.com/08/0718/lx1-morje2.jpg
takole se pa navihano smejim

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
18.7.2008 17:27:53   
JORJA
Tikca ste imeli pa res smolo...user posted image
Po slikcah sodeč je bilo pa tudi fajn....user posted image
Birdy superca za vse...novo življenje ki raste v tebi, skorajšnjo poroko in selitev!!!user posted image user posted image
Nitka le tako naprej!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
18.7.2008 18:44:08   
Talika19
Joj, Tikca, res ste imeli smolo.user posted image user posted image Glavno pa, da ni nič hujšega. Se boste imeli pa drugič bolje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
18.7.2008 20:28:19   
*lenc@*
birdy, teb se pa spreminja life na še lepše!!!user posted image

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
18.7.2008 20:29:22   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Joj, Tikca, res ste imeli smolo.user posted image user posted image Glavno pa, da ni nič hujšega. Se boste imeli pa drugič bolje.

se strinjam

R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
18.7.2008 20:30:20   
*lenc@*

Objave: 8960
Status: odsoten Lenča ja drug mesec ima rojstni dan ampak uro je res rabil in jst sem jo kar zdej podarila.

user posted image user posted image user posted image al si bla mal neučakanauser posted image user posted image user posted image

lepo lepo

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
18.7.2008 20:31:10   
*lenc@*
kje je kaka?

moj je šel pit za engauser posted image , mala spi, čeprav čutm špičko in bo kar hudo spet najbrž

zaspala je z dretjemuser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.