![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:38:49
|
|
|
|
zalenka
|
a veste kaj ej pri nas zadnje večere najbolj aktualno? cunje vlečt iz stojala. včeraj mi jih je najprej že vse iz posode razmetala medtem ko sem jih obešala - sm štumfe po celi dnevni pol iskala . pol sm se šla pa stuširat in jo pustila na balkonu k se je pridno igrala. pa pridem izpod hitrega3 minutnega tuša in je blo pol cunj iz stojala dol zvlečenih- pravzaprav vse ki jih je dosegla in niso bile pripete
< Sporočilo je popravil zalenka -- 17.7.2008 8:39:12 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:40:52
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopust ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padla . No se tolažim, da bo kratko ampak sladko . Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspi . mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna Joj, ne govor ...še šla nisem pa že razmišljam kako bo gozno, ko bomo šli domov . zalenka, zaenkrat ..kaj pa veš kaj vse še pride ah ne ne, tjaška je tak umirjen karakter se mi zdi. pač to je vse ful odvisno od otroka do otroka. nitka je bolj kolerične narave , za povrhu pa še lev
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:41:40
|
|
|
|
zalenka
|
ooo kdaj sm že rekla da grem delat . zdej pa res grem, morm prov zapret rr, drugač skoz refreširam papa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a veste kaj ej pri nas zadnje večere najbolj aktualno? cunje vlečt iz stojala. včeraj mi jih je najprej že vse iz posode razmetala medtem ko sem jih obešala - sm štumfe po celi dnevni pol iskala . pol sm se šla pa stuširat in jo pustila na balkonu k se je pridno igrala. pa pridem izpod hitrega3 minutnega tuša in je blo pol cunj iz stojala dol zvlečenih- pravzaprav vse ki jih je dosegla in niso bile pripete bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrize pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papi .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:43:19
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ne sej to se res nič ne pritožujem. ampak tkole k vidim kako se pa eni tud sladko pocrkljajo me pa mal ma da bi se nitka tud kdaj. no sej zdej se kdaj stiska k meni - cca 5sek , pol me pa že odriva in hoče na tla al pa firbcat okol . pač ni crkljivka. Veš da se naš Avgustin tudi ne pusti kaj preveč cartat...kakšno minutko potem me pa tako kot Nitka kar odrine. Pa bog nedi da bi ga ko ga uspavam kje drugje božala kot po roki.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ah ne ne, tjaška je tak umirjen karakter se mi zdi. pač to je vse ful odvisno od otroka do otroka. nitka je bolj kolerične narave , za povrhu pa še lev Ja, Tjaša je bolj po atiju ..sej sem že napisala jst sem bolj kolerik ..dobr, da ni po meni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaša se tud nič ne carta. No samo enga snežaka ima in ko ji rečem dej moj, moj, ga ful stiska k sebi ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A misliš un pol šotorček?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:49:31
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrize pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papi . Ne morem verjet kako so si sedaj naši sončki podobni....po dejanjih naš je pravi "kleptoman"....denarnica se mu prilepi na roke kot bi mignil... in to še ni vse, najljubše so mu kartice. Da o cunjah ne govorim....najboljše bi bilo če bi lahko kar mokre zlikala, ker drugače po vseh sobah nekaj najdem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A misliš un pol šotorček? jaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:51:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrize pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papi . Ne morem verjet kako so si sedaj naši sončki podobni....po dejanjih naš je pravi "kleptoman"....denarnica se mu prilepi na roke kot bi mignil... in to še ni vse, najljubše so mu kartice. Da o cunjah ne govorim....najboljše bi bilo če bi lahko kar mokre zlikala, ker drugače po vseh sobah nekaj najdem kleptoman Tjaša pa vsaj nekaj pobrala po meni..ljubezen do kartic
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
moja kleptomanka se je zbudila ....ji grem sadje narest pol pa šibava v trgovino!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:53:45
|
|
|
|
JORJA
|
Nič ura bo 9h grem jaz zdaj malo v službo pogledat, al se kaj dela al nič. Se beremo zvečer....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A misliš un pol šotorček? jaaaaaaa Jaaa,jest ga mam.Če bomo šli danes v Lj ti ga lohk dostavim Jaz sem ga pozabila v dnevni na tleh,tako da ni šel z nami na morje-je še čist nov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak Poopsika mi smo imeli marelo pa je bilo super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 9:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A misliš un pol šotorček? jaaaaaaa Jaaa,jest ga mam.Če bomo šli danes v Lj ti ga lohk dostavim Jaz sem ga pozabila v dnevni na tleh,tako da ni šel z nami na morje-je še čist nov A res bi mi lahko posodila?? To bi bilo super, seveda, če boste prišli v Lj!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 9:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti sporočim tamala Pa še jaz se bom zavila v šotor,vi pa ne boste vedl,pa me boste sabo vzel
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 10:16:38
|
|
|
|
Antilopa
|
Abc, kako kaj Aja? Lina vedno, ko omenim Vrniko, dobi asociacijo na mucko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 10:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Ivi, še tukaj Vse najboljše....saj veš, tako, kot sem napisala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 10:42:37
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, kako kaj Aja? Lina vedno, ko omenim Vrniko, dobi asociacijo na mucko fULL DOBR. jE PRAVA NAGAJIVKA. čE VIDI, DA JE KJE KAKŠNA OMARA ODPRTA, GRE TAKOJ NOTER, POL JO PA ZAPREMO.UPS ČRKE Z janezom se ful igrata.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 11:08:28
|
|
|
|
Petjana
|
talika............kako ste spali na kavču jaz sem danes čist povožena.....je tudi imela prvi del noči petja neke motnje....sem sredi noči šla gledat na koledar in ugotovila da je jutri polna luna. ko je pa končno zaspala,me je pa mami pršla zbudit da naj zapremo okna,da na vrhniki nekaj gori....zunaj je zgledalo kot bi bila megla.....sam dim povsod. še zmeraj voham smrad
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 11:10:06
|
|
|
|
Petjana
|
antigona...sem vidla da si meklicala.....sem se ravno matrala petjo nazaj uspavat....pa mi ni ratalo.....no komaj zdajle
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 12:12:13
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrize pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papi . Ne morem verjet kako so si sedaj naši sončki podobni....po dejanjih naš je pravi "kleptoman"....denarnica se mu prilepi na roke kot bi mignil... in to še ni vse, najljubše so mu kartice. Da o cunjah ne govorim....najboljše bi bilo če bi lahko kar mokre zlikala, ker drugače po vseh sobah nekaj najdem evo mam čikpavzo pa ker ne kadim si privoščim RR-janje ja vidim da so vsi isti faloti. ja z denarnico je pri nas enako, s tem da mi še celo pogrize prej . no oblek pa k sreči nimam tako nizko v omarah, ta velikih vrat pa še ni pogruntala odpret. no mačka je pri nas tudi najbolj aktualna - ta je že nekaj časa, ampak zaenkrat se super razumeta. nitka jo prav fajn grobo boža on ap anič in če je preveč se pač umakne v svoj kot
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 12:12:49
|
|
|
|
zalenka
|
draga ivi tudi trije aji iz našega konca to voščimo vse lepo ob tvojem osebnem prazniku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.