|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
17.7.2008 8:38:49   
zalenka
a veste kaj ej pri nas zadnje večere najbolj aktualno? cunje vlečt iz stojala. včeraj mi jih je najprej že vse iz posode razmetala medtem ko sem jih obešala - sm štumfe po celi dnevni pol iskala user posted image . pol sm se šla pa stuširat in jo pustila na balkonu k se je pridno igrala. pa pridem izpod hitrega3 minutnega tuša in je blo pol cunj iz stojala dol zvlečenih- pravzaprav vse ki jih je dosegla in niso bile pripete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zalenka -- 17.7.2008 8:39:12 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.7.2008 8:40:52   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopustuser posted image ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden  na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padlauser posted image .
No se tolažim, da bo kratko ampak sladkouser posted image .

Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspiuser posted image .

mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam user posted image

ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici user posted image user posted image . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ne govoruser posted image ...še šla nisem pa že razmišljam kako bo gozno, ko bomo šli domovuser posted image user posted image .

zalenka, zaenkratuser posted image user posted image ..kaj pa veš kaj vse še prideuser posted image

ah ne ne, tjaška je tak umirjen karakter se mi zdi.

pač to je vse ful odvisno od otroka do otroka. nitka je bolj kolerične narave user posted image user posted image user posted image , za povrhu pa še lev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
17.7.2008 8:41:40   
zalenka
ooo kdaj sm že rekla da grem delat user posted image . zdej pa res grem, morm prov zapret rr, drugač skoz refreširam user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.7.2008 8:42:57   
Anonimen

a veste kaj ej pri nas zadnje večere najbolj aktualno? cunje vlečt iz stojala. včeraj mi jih je najprej že vse iz posode razmetala medtem ko sem jih obešala - sm štumfe po celi dnevni pol iskala user posted image . pol sm se šla pa stuširat in jo pustila na balkonu k se je pridno igrala. pa pridem izpod hitrega3 minutnega tuša in je blo pol cunj iz stojala dol zvlečenih- pravzaprav vse ki jih je dosegla in niso bile pripete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrizeuser posted image

pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papiuser posted image .

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
17.7.2008 8:43:19   
JORJA

ne sej to se res nič ne pritožujem. ampak tkole k vidim kako se pa eni tud sladko pocrkljajo me pa mal ma da bi se nitka tud kdaj. no sej zdej se kdaj stiska k meni - cca 5sek user posted image user posted image user posted image , pol me pa že odriva in hoče na tla al pa firbcat okol user posted image user posted image user posted image . pač ni crkljivka.

Veš da se naš Avgustin tudi ne pusti kaj preveč cartat...kakšno minutko potem me pa tako kot Nitka kar odrine.
Pa bog nedi da bi ga ko ga uspavam kje drugje božala kot po roki. 

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
17.7.2008 8:43:44   
Anonimen

ah ne ne, tjaška je tak umirjen karakter se mi zdi.

pač to je vse ful odvisno od otroka do otroka. nitka je bolj kolerične narave user posted image user posted image user posted image , za povrhu pa še lev user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Tjaša je bolj po atijuuser posted image ..sej sem že napisala jst sem bolj kolerikuser posted image ..dobr, da ni po meniuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
17.7.2008 8:44:55   
Anonimen
Tjaša se tud nič ne carta.user posted image
No samo enga snežaka ima in ko ji rečem dej moj, moj, ga ful stiska k sebiuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
17.7.2008 8:49:29   
Anonimen
A misliš un pol šotorček?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
17.7.2008 8:49:31   
JORJA

bod vesela, da so sam cunje...men zdej po ta novem uhvati ojo torbico, vzame v roke denarnico in pridno zlaga kartice, si jih ogleduje, mal pogrizeuser posted image

pa najboljš je plezat po kavču in se podit za mačkom in potem ji rečem Tjaša pokliči Jakija in reče ...papiuser posted image .

Ne morem verjet kako so si sedaj naši sončki podobni....po dejanjih  user posted image
naš je pravi "kleptoman"....denarnica se mu prilepi na roke kot bi mignil...user posted image user posted image in to še ni vse, najljubše so mu kartice.user posted image
Da o cunjah ne govorim....najboljše bi bilo če bi lahko kar mokre zlikala, ker drugače po vseh sobah nekaj najdem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.7.2008 8:50:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

jaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
17.7.2008 8:51:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Ne morem verjet kako so si sedaj naši sončki podobni....po dejanjih  user posted image
naš je pravi "kleptoman"....denarnica se mu prilepi na roke kot bi mignil...user posted image user posted image in to še ni vse, najljubše so mu kartice.user posted image
Da o cunjah ne govorim....najboljše bi bilo če bi lahko kar mokre zlikala, ker drugače po vseh sobah nekaj najdem user posted image

kleptomanuser posted image user posted image user posted image

Tjaša pa vsaj nekaj pobrala po meni..ljubezen do karticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
17.7.2008 8:52:55   
Anonimen
moja kleptomanka se je zbudilauser posted image ....ji grem sadje narest pol pa šibava v trgovino!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
17.7.2008 8:53:45   
JORJA
Nič ura bo 9h grem jaz zdaj malo v službo pogledat, al se kaj dela al nič.user posted image
Se beremo zvečer....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.7.2008 8:56:17   
Anonimen

Jaaa,jest ga mam.Če bomo šli danes v Lj ti ga lohk dostavimuser posted image Jaz sem ga pozabila v dnevni na tleh,tako da ni šel z nami na morje-je še čist novuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
17.7.2008 8:59:59   
Anonimen
Ampak Poopsika mi smo imeli marelo pa je bilo superuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
17.7.2008 9:09:42   
Anonimen

Jaaa,jest ga mam.Če bomo šli danes v Lj ti ga lohk dostavimuser posted image Jaz sem ga pozabila v dnevni na tleh,tako da ni šel z nami na morje-je še čist novuser posted image

A res bi mi lahko posodila??user posted image user posted image user posted image To bi bilo super, seveda, če boste prišli v Lj!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
17.7.2008 9:14:50   
Anonimen
Ti sporočim tamalauser posted image
Pa še jaz se bom zavila v šotor,vi pa ne boste vedl,pa me boste sabo vzeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
17.7.2008 10:16:38   
Antilopa
Abc, kako kaj Aja? user posted image   Lina vedno, ko omenim Vrniko, dobi asociacijo na mucko user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.7.2008 10:30:36   
Anonimen
Draga Ivi, še tukaj Vse najboljše....saj veš, tako, kot sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
17.7.2008 10:42:37   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Abc, kako kaj Aja? user posted image   Lina vedno, ko omenim Vrniko, dobi asociacijo na mucko user posted image

fULL DOBR. jE PRAVA NAGAJIVKA. čE VIDI, DA JE KJE KAKŠNA OMARA ODPRTA, GRE TAKOJ NOTER, POL JO PA ZAPREMO.UPS ČRKE Z janezom se ful igrata.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.7.2008 10:44:32   
Antigona

Draga Ivi, še tukaj Vse najboljše....saj veš, tako, kot sem napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za rojstni dan tudi od mene in moje družine!!!!

user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Antigona -- 17.7.2008 10:47:27 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.7.2008 11:08:28   
Petjana
talika............kako ste spali na kavču
jaz sem danes čist povožena.....je tudi imela prvi del noči  petja neke motnje....sem sredi noči  šla gledat na koledar in ugotovila da je  jutri polna luna.
ko je pa končno zaspala,me je pa mami pršla zbudit da naj zapremo okna,da na  vrhniki nekaj gori....zunaj je zgledalo kot bi bila megla.....sam dim povsod.user posted image še zmeraj voham smrad

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.7.2008 11:10:06   
Petjana
antigona...sem vidla da si meklicala.....sem se ravno matrala petjo nazaj uspavat....pa mi ni ratalo.....no komaj zdajle

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.7.2008 12:12:13   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

evo mam čikpavzo pa ker ne kadim si privoščim RR-janje user posted image user posted image user posted image

ja vidim da so vsi isti faloti. ja z denarnico je pri nas enako, s tem da mi še celo pogrize prej user posted image . no oblek pa k sreči nimam tako nizko v omarah, ta velikih vrat pa še ni pogruntala odpret.
no mačka je pri nas tudi najbolj aktualna - ta je že nekaj časa, ampak zaenkrat se super razumeta. nitka jo prav fajn grobo boža on ap anič in če je preveč se pač umakne v svoj kot user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.7.2008 12:12:49   
zalenka
draga ivi tudi trije aji iz našega konca to voščimo vse lepo ob tvojem osebnem prazniku user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.