|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
16.7.2008 22:14:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

upam, da me ne voha na 10 muser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če pa te, naj išče službo pri policiji user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.7.2008 22:15:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

zalenka živjo user posted image !!

Kako kaj Nitka, nič več ne sledim, kaj že vse počne???

vidim da me ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image

sori, se boš smejala. sm mela spisan pa sm pozabla stisnit potrdi user posted image user posted image . blond sm sej veš user posted image user posted image
zdej sm pa gledala o čem ti to da te ignoriram user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.7.2008 22:20:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
16.7.2008 22:20:23   
Petjana

Jest zdej nič več ne štekam.user posted image Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en filmuser posted image ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x.user posted image user posted image  Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? user posted image user posted image

mene tud že mal skrbi,ker se je petja tko fino navadla da zaspi na kavču pri prižgani tv .s tem da imamo kuhinjo v  istem prostoru in je še dodatno ropotanje.nisem je pa navadla spat v spalnici,ker se ponoči še tokrat zbudi in bi verjetn še Jana zbudila.zjutraj ko pa se njega za v  vrtec rihta ,bi pa on njo zbudil. tko da zaenkrat spive  še skupaj na kavču.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.7.2008 22:22:19   
Talika19
Evo ga kako mi spi na kavču:
user posted image

In zdej bo največji izziv kako ga spravit v posteljico ne da bi se zbudil.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.7.2008 22:23:46   
Anonimen

user posted image

In zdej bo največji izziv kako ga spravit v posteljico ne da bi se zbudil.user posted image

user posted image user posted image huda fotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
16.7.2008 22:24:51   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

Jest zdej nič več ne štekam.user posted image Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en filmuser posted image ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x.user posted image user posted image  Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? user posted image user posted image

mene tud že mal skrbi,ker se je petja tko fino navadla da zaspi na kavču pri prižgani tv .s tem da imamo kuhinjo v  istem prostoru in je še dodatno ropotanje.nisem je pa navadla spat v spalnici,ker se ponoči še tokrat zbudi in bi verjetn še Jana zbudila.zjutraj ko pa se njega za v  vrtec rihta ,bi pa on njo zbudil. tko da zaenkrat spive  še skupaj na kavču.user posted image

Meni je pa naš kavč ful neudoben za spat. Zadnjič sem imela ponoči vsega poln kufer, ker se je Mark skoz zbujal, da sem šla za nekaj ur na kavč spat. Bila sem čisto polomljena, še bolj, kot če se tam nonstop zbujam.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.7.2008 22:29:59   
Talika19
Nič, grem kar k njemu na kavč spat. Bomo videli kaj bo. Tega še nisem probala. Mojga bo kap, ko naju bo zagledal.user posted image user posted image user posted image
Lahko noč babe.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 933
16.7.2008 22:33:46   
pajac

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pobašeš ga, šušljaš in daš v posteljico user posted image user posted image user posted image (saj vem, se hecam...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 934
16.7.2008 22:33:48   
Petjana

Nič, grem kar k njemu na kavč spat. Bomo videli kaj bo. Tega še nisem probala. Mojga bo kap, ko naju bo zagledal.user posted image user posted image user posted image
hihi
reči mu da  je on kriv da se otrok zbuja,ker tok smrči in da bosta zdaj raje na kavču spala.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.7.2008 22:35:58   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: janana

hihi
reči mu da  je on kriv da se otrok zbuja,ker tok smrči in da bosta zdaj raje na kavču spala.user posted image

Peter je pa zadnjič na morju pri naju dveh zadremal zaradi Janijevega ritmičnega smrčanja (zjutraj po končanem spanju)... Ko je nehal sem ga ruknula pa rekla: smrči! Njemu revežu pa nič jasno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko babe!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.7.2008 22:45:06   
Anonimen
Ja to je pa nekaj v zraku.Tisa mi že par dni zaspi na joški pred TV-jemuser posted image Maša pa na kavčuuser posted image In to jih že ob pol osmih zmanjka-obe.Pa ne me narobe razumet-SE NE PRITOŽUJEMuser posted image

Tiso s zvokom ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ nesem v pojstlo,Mašo dondo pa neseem v pojstlouser posted image Joj kolk sta fletne k spitauser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
17.7.2008 8:14:19   
Anonimen
Jutrouser posted image

Kaj vse še spite?user posted image

No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da.
Odštevam dneve do dopusta....še 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
17.7.2008 8:14:48   
JORJA
Dobro jutro!
Za nami je čudna noč.Prva polovica je bila katastrofa, druga pa prava milina. Od dveh ponoči je spal kot ubit prej se je pa vsake pol ure nekaj oglašal....user posted image  zgleda pa tako kot da bi se v sanjah z nekom kregal...user posted image
Talika, veš naš Valentin je vedno zaspal v dnevni na sedežni, potem pa sma ga nesla v njegovo posteljo, pa je bil ob 3h obvezno že v najini postelji.....tako je bilo vse dokler se ni rodil Avgustin. Sedaj pa skoraj več noče spati pri nama......vidiš kako se situacija obrne.
Danes bo spet en lep dan ....user posted image user posted image  zato ga čim lepše izkoristite, vse ki ste še doma.....
Mi bomo začeli uživati že ob 13h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.7.2008 8:16:29   
Anonimen
JORJA, imaš zsuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
17.7.2008 8:16:38   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jutrouser posted image

No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da.
Odštevam dneve do dopusta....še 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj superca , še malo pa šibate...user posted image user posted image V nedeljo boste imeli še enkratno vreme za potovanje ker ne bo prevroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.7.2008 8:18:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Jutrouser posted image

Joj superca , še malo pa šibate...user posted image user posted image V nedeljo boste imeli še enkratno vreme za potovanje ker ne bo prevroče.

Ja, to mi je res fino, da se ne bomo vozili v pasji vročiniuser posted image user posted image user posted image , bomo veliko manj utrujeni in veliko bolj zadovoljniuser posted image .

JORJA, vi pa septembra ane?user posted image ...uuu kaj vam bo takrat luštno, vsi bodo/bomo delali, vi boste pa uživaliuser posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
17.7.2008 8:21:12   
zalenka
ola,

vidim da so vaši cukri pravi crkljivčki. nitka pa še vedno ne zna drugje zaspat kot v svoji postlci. zanjo največji matr je, če jo moram na rokah met. se sam dere in zvija in prosi da bi jo nesla v posteljico. tak da je čez dan zoprno če smo kje, k je zaspana - se rajši hitr popokamo dam. no edino v avtozicu pa tudi zaspi.

dans sm jo zjutraj prvič peljala z biciklom k babici v varstvo. ni ji blo glih všeč k sem ji čelado gor tiščala user posted image , ampak se bo kr mogla navadit.  pol ji je blo pa kr kul.

pa v gujsi zdej uživa 100 na uro.

zdej pa delat, drugač bo dopoldne naokoli jaz pa nič nardilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.7.2008 8:24:41   
zalenka

Jutrouser posted image

ooo poopsika vidiš pa boste dočakali tudi vi dopust. od našega je pa že tako daleč, da bi se že nov prilegel, pa ga pred naslednjim letom ne bo user posted image user posted image

uživajte 100 na uro. mine pa itak vsak dopust čisto prehitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.7.2008 8:24:56   
JORJA
Zalenka bodi srečna da ti takole lepo zaspi sama os sebe....
Ja naš Avgustin pa zelo uživa na kolesu, edino čelada mu pa gre včasih tudi zelo na živce.user posted image  Takrat si jo tako vleče da si bo enkrat glavo utrgal....

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
17.7.2008 8:31:21   
Anonimen
Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopustuser posted image ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden  na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padlauser posted image .
No se tolažim, da bo kratko ampak sladkouser posted image .

Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspiuser posted image .

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
17.7.2008 8:32:34   
Anonimen
ej punce, a ni ena od vas( sori, ker ne vem točno katerauser posted image ) pisala, da je kupila senčnik za na plažo za tamaučka??

Jst sem včeraj to reč iskala v BC, nimajo, pa so me poslali v Merkur, nimajo..kje za vraga lahko kupim tak senčnik?
Pikapolonica??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
17.7.2008 8:34:50   
zalenka

Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopustuser posted image ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden  na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padlauser posted image .

mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam user posted image

ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici user posted image user posted image . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
17.7.2008 8:36:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam user posted image

ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici user posted image user posted image . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ne govoruser posted image ...še šla nisem pa že razmišljam kako bo gozno, ko bomo šli domovuser posted image user posted image .

zalenka, zaenkratuser posted image user posted image ..kaj pa veš kaj vse še prideuser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
17.7.2008 8:37:04   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Zalenka bodi srečna da ti takole lepo zaspi sama os sebe....
Ja naš Avgustin pa zelo uživa na kolesu, edino čelada mu pa gre včasih tudi zelo na živce.user posted image  Takrat si jo tako vleče da si bo enkrat glavo utrgal....

ne sej to se res nič ne pritožujem. ampak tkole k vidim kako se pa eni tud sladko pocrkljajo me pa mal ma da bi se nitka tud kdaj. no sej zdej se kdaj stiska k meni - cca 5sek user posted image user posted image user posted image , pol me pa že odriva in hoče na tla al pa firbcat okol user posted image user posted image user posted image . pač ni crkljivka.

nitka je danes - ko sem ji jo enkrat spravila na glavo, pol mal pozabila na čelado. od začetka pa še gor nisem dla, pa jo je že dol potegnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.