![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:14:39
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 upam, da me ne voha na 10 m No, če pa te, naj išče službo pri policiji
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:15:12
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: pajac zalenka živjo !! Kako kaj Nitka, nič več ne sledim, kaj že vse počne??? vidim da me ignoriraš sori, se boš smejala. sm mela spisan pa sm pozabla stisnit potrdi . blond sm sej veš zdej sm pa gledala o čem ti to da te ignoriram
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:20:23
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jest zdej nič več ne štekam. Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en film ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x. Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? mene tud že mal skrbi,ker se je petja tko fino navadla da zaspi na kavču pri prižgani tv .s tem da imamo kuhinjo v istem prostoru in je še dodatno ropotanje.nisem je pa navadla spat v spalnici,ker se ponoči še tokrat zbudi in bi verjetn še Jana zbudila.zjutraj ko pa se njega za v vrtec rihta ,bi pa on njo zbudil. tko da zaenkrat spive še skupaj na kavču.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:22:19
|
|
|
|
Talika19
|
Evo ga kako mi spi na kavču: In zdej bo največji izziv kako ga spravit v posteljico ne da bi se zbudil.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Evo ga kako mi spi na kavču: In zdej bo največji izziv kako ga spravit v posteljico ne da bi se zbudil. huda fotka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:24:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jest zdej nič več ne štekam. Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en film ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x. Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? mene tud že mal skrbi,ker se je petja tko fino navadla da zaspi na kavču pri prižgani tv .s tem da imamo kuhinjo v istem prostoru in je še dodatno ropotanje.nisem je pa navadla spat v spalnici,ker se ponoči še tokrat zbudi in bi verjetn še Jana zbudila.zjutraj ko pa se njega za v vrtec rihta ,bi pa on njo zbudil. tko da zaenkrat spive še skupaj na kavču. Meni je pa naš kavč ful neudoben za spat. Zadnjič sem imela ponoči vsega poln kufer, ker se je Mark skoz zbujal, da sem šla za nekaj ur na kavč spat. Bila sem čisto polomljena, še bolj, kot če se tam nonstop zbujam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:29:59
|
|
|
|
Talika19
|
Nič, grem kar k njemu na kavč spat. Bomo videli kaj bo. Tega še nisem probala. Mojga bo kap, ko naju bo zagledal. Lahko noč babe.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:33:46
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Evo ga kako mi spi na kavču: In zdej bo največji izziv kako ga spravit v posteljico ne da bi se zbudil. Pobašeš ga, šušljaš in daš v posteljico (saj vem, se hecam...)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:33:48
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Nič, grem kar k njemu na kavč spat. Bomo videli kaj bo. Tega še nisem probala. Mojga bo kap, ko naju bo zagledal. Lahko noč babe. hihi reči mu da je on kriv da se otrok zbuja,ker tok smrči in da bosta zdaj raje na kavču spala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:35:58
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Nič, grem kar k njemu na kavč spat. Bomo videli kaj bo. Tega še nisem probala. Mojga bo kap, ko naju bo zagledal. Lahko noč babe. hihi reči mu da je on kriv da se otrok zbuja,ker tok smrči in da bosta zdaj raje na kavču spala. Peter je pa zadnjič na morju pri naju dveh zadremal zaradi Janijevega ritmičnega smrčanja (zjutraj po končanem spanju)... Ko je nehal sem ga ruknula pa rekla: smrči! Njemu revežu pa nič jasno.... Nočko babe!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 16.7.2008 22:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to je pa nekaj v zraku.Tisa mi že par dni zaspi na joški pred TV-jem Maša pa na kavču In to jih že ob pol osmih zmanjka-obe.Pa ne me narobe razumet-SE NE PRITOŽUJEM Tiso s zvokom ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ nesem v pojstlo,Mašo dondo pa neseem v pojstlo Joj kolk sta fletne k spita
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Kaj vse še spite? No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da. Odštevam dneve do dopusta....še 3 dni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:14:48
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Za nami je čudna noč.Prva polovica je bila katastrofa, druga pa prava milina. Od dveh ponoči je spal kot ubit prej se je pa vsake pol ure nekaj oglašal.... zgleda pa tako kot da bi se v sanjah z nekom kregal... Talika, veš naš Valentin je vedno zaspal v dnevni na sedežni, potem pa sma ga nesla v njegovo posteljo, pa je bil ob 3h obvezno že v najini postelji.....tako je bilo vse dokler se ni rodil Avgustin. Sedaj pa skoraj več noče spati pri nama......vidiš kako se situacija obrne. Danes bo spet en lep dan .... zato ga čim lepše izkoristite, vse ki ste še doma..... Mi bomo začeli uživati že ob 13h.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA, imaš zs
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:16:38
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro Kaj vse še spite? No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da. Odštevam dneve do dopusta....še 3 dni Joj superca , še malo pa šibate... V nedeljo boste imeli še enkratno vreme za potovanje ker ne bo prevroče.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro Kaj vse še spite? No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da. Odštevam dneve do dopusta....še 3 dni Joj superca , še malo pa šibate... V nedeljo boste imeli še enkratno vreme za potovanje ker ne bo prevroče. Ja, to mi je res fino, da se ne bomo vozili v pasji vročini , bomo veliko manj utrujeni in veliko bolj zadovoljni . JORJA, vi pa septembra ane? ...uuu kaj vam bo takrat luštno, vsi bodo/bomo delali, vi boste pa uživali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:21:12
|
|
|
|
zalenka
|
ola, vidim da so vaši cukri pravi crkljivčki. nitka pa še vedno ne zna drugje zaspat kot v svoji postlci. zanjo največji matr je, če jo moram na rokah met. se sam dere in zvija in prosi da bi jo nesla v posteljico. tak da je čez dan zoprno če smo kje, k je zaspana - se rajši hitr popokamo dam. no edino v avtozicu pa tudi zaspi. dans sm jo zjutraj prvič peljala z biciklom k babici v varstvo. ni ji blo glih všeč k sem ji čelado gor tiščala , ampak se bo kr mogla navadit. pol ji je blo pa kr kul. pa v gujsi zdej uživa 100 na uro. zdej pa delat, drugač bo dopoldne naokoli jaz pa nič nardila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:24:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jutro Kaj vse še spite? No Tjaša spi svoj prvi spanec, jst pa gnojim tle na kavču, pa čisto in popolnoma nič se mi ne da. Odštevam dneve do dopusta....še 3 dni ooo poopsika vidiš pa boste dočakali tudi vi dopust. od našega je pa že tako daleč, da bi se že nov prilegel, pa ga pred naslednjim letom ne bo uživajte 100 na uro. mine pa itak vsak dopust čisto prehitro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:24:56
|
|
|
|
JORJA
|
Zalenka bodi srečna da ti takole lepo zaspi sama os sebe.... Ja naš Avgustin pa zelo uživa na kolesu, edino čelada mu pa gre včasih tudi zelo na živce. Takrat si jo tako vleče da si bo enkrat glavo utrgal....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopust ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padla . No se tolažim, da bo kratko ampak sladko . Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspi .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ej punce, a ni ena od vas( sori, ker ne vem točno katera ) pisala, da je kupila senčnik za na plažo za tamaučka?? Jst sem včeraj to reč iskala v BC, nimajo, pa so me poslali v Merkur, nimajo..kje za vraga lahko kupim tak senčnik? Pikapolonica??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:34:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopust ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padla . No se tolažim, da bo kratko ampak sladko . Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspi . mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, ja verjamem, da bi bil že čas za ponovni dopust ...pa ne govori o tem kako mine..mi gremo samo za en teden na morje, po moje bo konec glih , ko bom najbolj not padla . No se tolažim, da bo kratko ampak sladko . Moj otrok tud edino in samo v posteljici zaspi . mi smo bli tud sam en teden in točno tko je blo kot si napisala. k smo se res navadl in je vse štimalo kot mora, smo moral pa dam ja tjaška in nitka sta itak k bi bli dvojčici . z razliko da tjaška ne trmari tolk in da je v vozičku pridna Joj, ne govor ...še šla nisem pa že razmišljam kako bo gozno, ko bomo šli domov . zalenka, zaenkrat ..kaj pa veš kaj vse še pride
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 17.7.2008 8:37:04
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Zalenka bodi srečna da ti takole lepo zaspi sama os sebe.... Ja naš Avgustin pa zelo uživa na kolesu, edino čelada mu pa gre včasih tudi zelo na živce. Takrat si jo tako vleče da si bo enkrat glavo utrgal.... ne sej to se res nič ne pritožujem. ampak tkole k vidim kako se pa eni tud sladko pocrkljajo me pa mal ma da bi se nitka tud kdaj. no sej zdej se kdaj stiska k meni - cca 5sek , pol me pa že odriva in hoče na tla al pa firbcat okol . pač ni crkljivka. nitka je danes - ko sem ji jo enkrat spravila na glavo, pol mal pozabila na čelado. od začetka pa še gor nisem dla, pa jo je že dol potegnila
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.