|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
16.7.2008 21:28:39   
pajac
Kako so luštni avgustovčki...

To lahko rečem samo jaz, ki sem jih imela čas do dobra ogledat user posted image user posted image

No moj sine je prišel k meni v naročje umazan kot pujsek (namreč bebi piškotek je jedel ravno ko sem prišla, no očedili so ga samo sledi zločina pa so še bile vidneuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Sicer kot sem rekla moj meter ne meri prav (juhuhu, to pomeni da imam manjšo rit, ko si jo izmerim user posted image user posted image user posted image user posted image )

Na posvetovalnici so ga namerili (Antigona piši!!) 77 cm, 10kg. Ob tem še cepili, pa napotnico za kardiologa smo dobili, ker Peter ima slišen šum na srčku. Pa kri smo dali, zjutraj bomo še vodo. Pa P je vprašal, če se kaj postavlja na noge, je pa Peter sam prišel not v ambulanto user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sam te mere mi ne grejo v glavo... res ne vem kaj počnem s tem metrom.. pa še zdi se mi ful visok tudi drugače.. Mah vseeno je cm gor ali dol, je lump na kubik in samo je to pomembno....Zdaj že zna telefonirat. Ko se dočepa telefona, ga prisloni k ušesu in začne govorit: ganga ganga (to je trenutni besedni zaklad, no pa gugn gugn tudi user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.7.2008 21:30:08   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Ojla!

Kako si? KAko je bilo danes na uvajanju?

user posted image user posted image user posted image

Očitno fajn, ke je bil dobre volje ko sem prišla po njega. Saj pravijo, da tudi če ga kaj zmoti in začne kaj jokat, če gre k drugim otrokom takoj najde kaj za delat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.7.2008 21:33:56   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ojla!

Kako si? KAko je bilo danes na uvajanju?

user posted image user posted image user posted image

Očitno fajn, ke je bil dobre volje ko sem prišla po njega. Saj pravijo, da tudi če ga kaj zmoti in začne kaj jokat, če gre k drugim otrokom takoj najde kaj za delat...

Super, da se je lepo uklopil.

Kok si ga pa ti doma namerla?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.7.2008 21:34:10   
Talika19

Kako so luštni avgustovčki...

To lahko rečem samo jaz, ki sem jih imela čas do dobra ogledat user posted image user posted image

No moj sine je prišel k meni v naročje umazan kot pujsek (namreč bebi piškotek je jedel ravno ko sem prišla, no očedili so ga samo sledi zločina pa so še bile vidneuser posted image user posted image user posted image user posted image )

Sicer kot sem rekla moj meter ne meri prav (juhuhu, to pomeni da imam manjšo rit, ko si jo izmerim user posted image user posted image user posted image user posted image )

Na posvetovalnici so ga namerili (Antigona piši!!) 77 cm, 10kg. Ob tem še cepili, pa napotnico za kardiologa smo dobili, ker Peter ima slišen šum na srčku. Pa kri smo dali, zjutraj bomo še vodo. Pa P je vprašal, če se kaj postavlja na noge, je pa Peter sam prišel not v ambulanto user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sam te mere mi ne grejo v glavo... res ne vem kaj počnem s tem metrom.. pa še zdi se mi ful visok tudi drugače.. Mah vseeno je cm gor ali dol, je lump na kubik in samo je to pomembno....Zdaj že zna telefonirat. Ko se dočepa telefona, ga prisloni k ušesu in začne govorit: ganga ganga (to je trenutni besedni zaklad, no pa gugn gugn tudi user posted image user posted image user posted image )

Faconar je tale tvoj mladiček.user posted image Pa velik in težak tudi.user posted image  Upam, da tisto s šumom ne bo nič resnejšega. To imam menda dosti dojenčkov, kajne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.7.2008 21:37:40   
Talika19
Antigona, jaz sem ga tudi doma stehtala, ker me je res zanimalo koliko je težek. Ima pa 10,3 kg.user posted image user posted image  Velik pa naj bi bil 74,5 cm, to so itak domače mere, ki so bolj tako tako. Dobro utež imam za uspavanje, kajne? Kmalu mi bodo vse majice po ramenih preozke, ko bom tako nabildana.user posted image user posted image user posted image

Lahko pa pišeš za 10. mesec: 10 kg, 73 cm

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.7.2008 21:37:50   
zalenka
čer

vidim da zamujam pomembne stvari user posted image user posted image . tjaška krade fanta nitki. ampak sej jumpy mihi je nitkin ane? glih taprav, ker nitka je tud dostkrat takale kot mihi na slikah, ker je pacek in pol, umivat po obrazu pa se ful ne mara.

ampak rada vidim da sama je in si nosi v usta pa tudi če je potem taka da bi blo najbolš jo celo z obleko vred dat kr v pralni stroj user posted image user posted image

jest bi mela pa eno vprašanje. zasledila sm da ste ene pisale kolk daste za varuško. sam niste razen pajac nič napisale kaj je všteto v ceno. hrana, pijača, plenice, robci ....????

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 906
16.7.2008 21:38:41   
pajac

Super, da se je lepo uklopil.

Kok si ga pa ti doma namerla?

81 cm, pa ga je tokrat meril moj user posted image , da ne bi goljufala...ma vseeno je sam mi je hecno da ga res vedno namerim več kot v ZD user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 907
16.7.2008 21:40:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19
Faconar je tale tvoj mladiček.user posted image Pa velik in težak tudi.user posted image  Upam, da tisto s šumom ne bo nič resnejšega. To imam menda dosti dojenčkov, kajne?

Ja ima veliko dojenčkov..jaz tudi upam da bo vse ok user posted image user posted image user posted image . Pravim, da glede na to kako raste in nori kaj hujšega ne bi smelo bit...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 908
16.7.2008 21:41:45   
pajac
zalenka živjo user posted image !!

Kako kaj Nitka, nič več ne sledim, kaj že vse počne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 909
16.7.2008 21:43:29   
Talika19
Zalenka, kako pa to, da si ti že v službi?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 910
16.7.2008 21:44:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

user posted image
Tu je "lepši". user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
16.7.2008 21:47:33   
Talika19
Jest zdej nič več ne štekam.user posted image Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en filmuser posted image ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x.user posted image user posted image  Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 16.7.2008 21:51:53 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 912
16.7.2008 21:49:00   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

user posted image
Tu je "lepši". user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

res je ful dober, pa kako je v živo luštkan
pa ful je corti, ko se tako k mami stiskauser posted image user posted image  to se pa še Mark nikoli ni toliko stiskal

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 913
16.7.2008 21:50:16   
Talika19
****, zdej se bova pa res mogli kaj dobit. Mi je Jumpy nekaj zate dala, pa da ti še ostale stvari vrnem. Mogoče bi se lahko zmenili v petek, ko bo itak dež in ne bomo imeli kaj početi. Se bova slišali, prav?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 914
16.7.2008 21:57:45   
Anonimen
Talika veljauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
16.7.2008 22:00:55   
zalenka

Zalenka, kako pa to, da si ti že v službi?

sej nisem vsak dan. danes nisem bla. bi blo mal preveč zame kr vsak dan bit tolk brez nitke user posted image user posted image user posted image . sej ona uživa ampak zdej se morm še jest mal privadit. v službo hodim delat predvsem za magisterij. porodniška mi pa itak 23.7 poteče pol sm se pa odločla da ne bom še dopusta jemala, ker bom tja hodila delat in potem vsaj malico in prevoz dobim za tiste dni plačano. no od 28.7-8.8 mamo ap kolektivca.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 916
16.7.2008 22:01:57   
zalenka

Jest zdej nič več ne štekam.user posted image Mark je ob 19:40 zaspal v svoji posteljici. Ob 20:15 se je že zbudil in sem ga prinesla v dnevno (ker sem gledala en filmuser posted image ), ga dala na joško in je zaspal nazaj. Potem pa sem ga odložila kar na kavč. In zdej še vedno spi (samo enkrat se je iz hrbta obrnil na bok) in to pri prižgani televiziji in mojem klafanju po tipkovnici. V sobici bi se ponavadi v tem času zbudil še ene 3x.user posted image user posted image  Res ne razumem zakaj ne spi v posteljici. Pa sva jo prestavila na drugo stran v sobici, če je kakšno slabo sevanje. A mislite, da je lahko jogi kriv, da je pretrd ali kaj drugega? user posted image user posted image

talika mogoče pa mu paše ker je hrup - praviš tv in luč. a si mu probala v sobici radio naštimat in kako malo lučko. eni otroci menda ful ne marajo čiste teme. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 917
16.7.2008 22:06:42   
zalenka
nočko babe žabe. grem spat, da bom jutr spet kej prida nardila.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
16.7.2008 22:08:10   
pajac
Talika a ti sediš pri njemu?? Mogoče te sam voha.. probaj ga s svojim pustit, pa pejd v drugi prostor, da vidiš, če bo res spal...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
16.7.2008 22:08:46   
pajac

vidim da me ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 920
16.7.2008 22:09:24   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

talika mogoče pa mu paše ker je hrup - praviš tv in luč. a si mu probala v sobici radio naštimat in kako malo lučko. eni otroci menda ful ne marajo čiste teme. user posted image user posted image user posted image

sem probala že oboje in ni bilo nič boljeuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 921
16.7.2008 22:11:06   
zalenka

ojla pajacka. sej tbe zdej dolg ni blo. jest pa bolj tako na hitro sledim user posted image , mi ne znese vedno.

nitka se zdej orng plazi in zdej se je začela postavljat na nogice. v petek mava fizio in bomo vidli kaj bo povedala. ampak važno da je mobilna, shodila bo ko bo. razvojna je rekla da verjetno okoli 15-tega meseca. ko bo pa bo, se nič več s tem ne obremenjujem. odkar se je splazila je tudi glede kestenzije veliko bolje tak da je vse ok.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 922
16.7.2008 22:11:34   
Talika19

Talika a ti sediš pri njemu?? Mogoče te sam voha.. probaj ga s svojim pustit, pa pejd v drugi prostor, da vidiš, če bo res spal...

ne, neuser posted image user posted image
sem v drugi sobi, ki sicer nima vrat tako, da ga gledam, ker bi lahko dol čmoknil iz kavča
upam, da me ne voha na 10 muser posted image user posted image

pa sama sva, moj je šel na pijačo

zdej se je samo predramil in se začel malo obračat, sem mu dala dudo in spi naprej

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 923
16.7.2008 22:12:40   
zalenka

vidim da me ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image

sori, se boš smejala. sm mela spisan pa sm pozabla stisnit potrdi user posted image user posted image . blond sm sej veš user posted image user posted image
zdej sm pa gledala o čem ti to da te ignoriram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 924
16.7.2008 22:13:06   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ojla pajacka. sej tbe zdej dolg ni blo. jest pa bolj tako na hitro sledim user posted image , mi ne znese vedno.

nitka se zdej orng plazi in zdej se je začela postavljat na nogice. v petek mava fizio in bomo vidli kaj bo povedala. ampak važno da je mobilna, shodila bo ko bo. razvojna je rekla da verjetno okoli 15-tega meseca. ko bo pa bo, se nič več s tem ne obremenjujem. odkar se je splazila je tudi glede kestenzije veliko bolje tak da je vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image go Nitka, go!! Sem jo imela ta čas v mislih, ko me ni bilo... No celo se mi je sanjalo, da sta se s Petrom preganjala... Pa samo preverjam... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.