Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:33:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
za male je najlažje če so na tleh, to je res, mamice bi ble na zraku res k je sisy napisala, da bo volk sit.... se dobimo? kje?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy, kdaj boš ti pri meni?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Rada bi prišla jutri pa se mi res ne da
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:35:43
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz bi sam tak, da se glih ne drenamo... za not vam ni, zunaj pa tud glih velik placa ni nikjer v btc-ju a ni že v zvezdi več placa? 6 nas bo, če talika pride, to ni tak mal pa mrbit še kera tud lady je rekla, da bi pršla kdaj na kafe če bi vedla kje pa je zvezda? A to je tm pr Zari? Ne, zvezda je nasproti Merkurja aha tut tm je kul.... sam morte vedet da če bomo zunaj tamali glih na tleh ne morje bit ali pač
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:35:44
|
|
|
|
Jumpy
|
Ve kar recte, jaz čist nič ne poznam razen Orehka in Koloseja. Se čisto prilagodim. Me nič ne moti, če ne bo mogel kruzat okol, al pa, če bo gužva. Saj, če naša družina kam gre, je tud kar gužva zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
****, pa to je verjetno zadnje srečanje pred službo, pridi no A bo kdo lady kontaktiral? Jst nimam njene cifre.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A v Kranj vas pa ne bo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:36:14
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men bi bilo fino, da bi bili zunaj...ne notri Ni problema, jest sem samo alternativo dala. Težava je verjetno bolj za tiste mulčke, ki so skozi v muvingu, pa pri Orehku tega ne bodo mogli početi. če se boste zmenile kje kjer ni blizu prometa,se še midve javive
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Poopsika ne spominjaj me na službo,ker mi volja plahni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:37:23
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men bi bilo fino, da bi bili zunaj...ne notri Ni problema, jest sem samo alternativo dala. Težava je verjetno bolj za tiste mulčke, ki so skozi v muvingu, pa pri Orehku tega ne bodo mogli početi. če se boste zmenile kje kjer ni blizu prometa,se še midve javive prometa kako to mislš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:37:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
sam morte vedet da če bomo zunaj tamali glih na tleh ne morje bit ali pač ja saj v tem je point, po tleh zun n morjo bit, premrzla tla, umazana... klinc je tole obdobje k niso ne za v voz ne za na tla hec, full so lušni k grejo po 4
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, sej res ni važno kje, samo, da se vidimo ...če bomo pa not bomo pač not
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men bi bilo fino, da bi bili zunaj...ne notri Ni problema, jest sem samo alternativo dala. Težava je verjetno bolj za tiste mulčke, ki so skozi v muvingu, pa pri Orehku tega ne bodo mogli početi. če se boste zmenile kje kjer ni blizu prometa,se še midve javive prometa kako to mislš Orehek pa je čist pri prometu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:38:44
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Sisy, kdaj boš ti pri meni? odvisno kdaj tamala vstane....danes smo vstal ob osmih,včeri ob devetih....te takoj ko vstanemo pokličem a prov....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:38:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
prometa kako to mislš pa sem milsnla da bomo nehale, pa se je šele začel sklepam k hodi, da ni dobr da so avti?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja dej no,kva pa vas kušta če ste tiste dve ure not.Bojo tamali vsaj lahko šibal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:39:41
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men bi bilo fino, da bi bili zunaj...ne notri Ni problema, jest sem samo alternativo dala. Težava je verjetno bolj za tiste mulčke, ki so skozi v muvingu, pa pri Orehku tega ne bodo mogli početi. če se boste zmenile kje kjer ni blizu prometa,se še midve javive petja takoj najde cesto,pol pa skoz tja hodi. prometa kako to mislš Orehek pa je čist pri prometu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:40:35
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* prometa kako to mislš pa sem milsnla da bomo nehale, pa se je šele začel sklepam k hodi, da ni dobr da so avti? a hodi al kva???? u madona jst pa res tlele gor pomembne info zamujam Ja pa sej če pa hodi jo pa pač daš v voziček pa pač tist cajt ko si na kofetu ne hodi al kako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:41:13
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja dej no,kva pa vas kušta če ste tiste dve ure not.Bojo tamali vsaj lahko šibal ma ja itak...se strinjam....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:41:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A v Kranj vas pa ne bo? mislim, da ne nimamo volje, da se vozmo tok daleč hec, men to ni panike še v avto se ti ne da prisest k taliki
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:41:57
|
|
|
|
pajac
|
ojla! Naju očitno ne bo ker bo peter ravno ta čas v varstu, edino če boste še tam... bom poklicala lenčo ali antigono in preverila.. Mi smo danes imeli drugi dan v varstvu in prvo orang buško . Mah že včeraj sva se z Janijem menila da to ne bo dobro. Peter namreč nima nobenega strahu, pameti pa še manj. On najmanj misli da lahko gre že na olimpijado v teku na 100 m in se vsake toliko spusti v tek, nato pa seveda tresne. In če je kaj v bližini je glava sigurno na tem. Danes je tekal za otroci v varstvu in pribil za arkado v rob. Pa varuška ni imela Justove kreme in je precej plav, no po kremi je vsaj buška uplahnela in sem že naročila 2 kremi :)) Sicer pa Peter tam očitno uživa v družbi otrok Jorja a veš da je dolina Winetu le par km stran od mojega stalnega bivališča??? Pa tistemu tipu laufa biznis 100/h Nič grem cote obesit, pa dat prat, pa počasi spat ( kaka rima)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:42:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, zmenjen
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:42:33
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* prometa kako to mislš pa sem milsnla da bomo nehale, pa se je šele začel sklepam k hodi, da ni dobr da so avti? a hodi al kva???? u madona jst pa res tlele gor pomembne info zamujam Ja pa sej če pa hodi jo pa pač daš v voziček pa pač tist cajt ko si na kofetu ne hodi al kako hahahahaha čaki čaki,te bom čez dva meseca vparašala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:43:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ja pa sej če pa hodi jo pa pač daš v voziček pa pač tist cajt ko si na kofetu ne hodi al kako prav pogrešala sem tvoje izjave boš vidla sisy kak je težko k bo sara začela lavfat, naša tud ne zdrži v vozu prav dolg
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 15.7.2008 21:43:42
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* še v avto se ti ne da prisest k taliki točn tko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.