Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Pozdravljene! Se me še spomnite? Najprej čestitke vsem avgustovčkom in avgustovkam za 1. svečko!!!! Čestitke vsem za nove podvige! Čestitke tudi za nove zobke! Saj nimam kaj novega za napisat. Pri nas je vse po starem. Smo v polnih pripravah na vrtec 2x, šolo in mojo službo (ta bo čez dober teden). Nisem vas brala za nazaj - je preveč dela. Bili smo na dopustu, se imeli super, delamo hiško, malo pohajkujemo,... Zalenka - a veš kaj sem se spomnila - a za piknik še velja? Kdaj točno je? Morda se tudi mi opogumimo, če bomo zdravi. Lya - ne znam ti pomagati. Še malo, pa gremo na drug forum. Mi je kar hudo. ola jumpy. kako nitkin zaročenec? kako ste s hiško? uhh pri nas še vedno čakamo, da pridejo odmontirat okna in prilejejo nova. se je zavleklo 100/h. no sej itak pol ni dnarcev za naprej in bo mal pavze ampak vseen je fino če se nekaj kar maš v planu zaključi, da ti skoz ne mori, kako in kdaj bodo nardili. kje ste vi že? daj kako slikco, jaz se za take stvari ful firbčna veš . no saj vprašaj za katere nisem ja ja piknik velja, 13.9. pa še ostale, kje ste, javite se!!!!! Drug teden začnem pa res priganjat!!!! To mi menda kr gre - se pozna da sm učitlca - no tko to moj definira Nitkin zaročenec - bolš, da ga Nitka danes ne vidi. Je tako siten, da sem že čist penasta. Tud jest ne morem it. Zato se vsake toliko časa vsedem za računalnik, da se malo skuliram. Hiška - zakaj morate okna zamenjati??? Mi smo z našimi zaenkrat zadovoljni, edino enega so napačnega dostavili - z navadno šipo namesto z matirano. Sicer pa je tudi nam zmajnkalo gnara. Mislim, saj ni smešno, samo tko je. Mamo narejene fine omete, pa strope v pritličju in kleti (mansarda bo knauf), pa izolacijo položeno v kleti, naslednji mesec bodo tlaki v kleti - drugje pa naslednje leto. Pooočasi, ampak bo. Letos moramo še okolico do konca urediti, a brez bagerja ne bo šlo, tko, da čakava na finance, al pa, če se kdo javi, da daruje v dobrodelne namene. Jaz pa že sanjam o mestu kjer bo vrtiček, pa o malinah, robidah, ribezu. Jih bom že kar letos posadila, saj, kasneje jih lahko še presadim. Na, pa si dregnila v osje gnezdo. Kar se tiče hiše, se sploh ne morem zaustavit, če me kdo kaj vpraša. Slikca - hja sej hiša je na zunaj enaka kot spomladi, ko sem jo enkrat slikala. Se mi zdi, da sem jo dala v album, lahko pa ENKRAT (sem lena) poslikam še notranjost. Pa vi, do kje ste že?