|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.7.2008 11:02:13
|
|
|
|
Abra
|
Dajamaja, čimmanj stresno selitev (jaz sem prot koncu vedno zbolela ) in lep dopust! Hedi, mislim, da smo kar vse na istem, da še nismo imele tok kil razen unih, ki so že ble noseče. Meni se trebušček že kar fajn pozna, v zadnjih dveh tednih se je prav napihnil. Po mojem zgledam že precej več, kot v 14. tednu najbrž že 20 Zvezdica, jaz sem vidla samo eno generacijo AS tudi na spletu, tam so sicer še druge firme... ti najbrž poznaš še prejšnje od Liama Pa ne bit žalostna, če bi takrat blo vse ok, pol pa medota ne bi imela, tko se pa njega še bolj veseliš. Sonček, ti še vedno s takim veseljem kuhaš? Jaz pa še vedno nobenega vonja po kuhanju ne prenesem. Če vidim kak recept, se mi kar obrača včeraj sem edino vonj palačink prenesla Gigi, sej veš, da sem sama svoj dohtar, če mi oni dost ne povejo, si pa sama ac je še vedno na čakanju, če se bo G strinjala z mojimi tezami, pol je najbrž res ne bo. Kok ste bli glasni danes zjutraj! Nokes, pokliči še enkrat sestro in ji povej, da bi rada, da ti takrat dela tudi NS. Ima hudo gužvo, za NS si pa vzame precej več časa, kot za navaden pregled. Jaz sem bila tudi tko naročena, a sem zaradi krvavitev imela še vmes preglede, drugače bi pa z NS začeli. Jaz se tut ful zgodaj zbujam, pol moram pa že po zajtrku počivat še vedno čakam, da se mi vsaj malo energije vrne. Čez kako uro bo itak treba spet počivat a mislite, da bo zato otroček več spal? Najbrž mal preveč upam, on je ful živahen in se skoz obrača, jaz pa koma Lep dan pupe!
|
|
|