|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
23.7.2008 13:10:42   
dajamaja
Tako je življenje ..

Grethy, zelo, zelo mi je žal .... zaenkrat kej bolj pametnega ne spravim skup. Ni pošteno, najprej upanje, pol pa takle.

Shuka,
user posted image

user posted image
user posted image  

user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.7.2008 13:16:00   
dajamaja
Drugač pa zdle besno pripravljam še zadnje stvari v službi .. zbrano se vidi.
Na morje gremo, ko se preselimo, to bo pa v roku 1 tedna, 10 dni, pol še 7 dni morja računam. Interneta na novem naslovu še nimam user posted image .  Tko, da več ali manj dokler ne pridem nazaj v službo bo bolj slabo z RR. Držte se ta čas in brez neumnosti (beri: slabih novic); drugač pa ja privoščte si, samo enkrat se živi, dejmo iskoristit.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.7.2008 13:43:45   
sonček33
Gretka naša, tako mi žal za vaju. Ni pravično. Objem zate. Vem, da boš našla moč za nove boje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.7.2008 13:58:55   
gloria
Shuka držim pesti za tvojga eskimčka....zdej bo vse ok boš vidlauser posted image
Gretka žal mi je....hudiča ni pravičnouser posted image user posted image user posted image user posted image

.....joj punce jaz vam tko želim da se čez poletje fajn spočite,naberete novih moči pol pa v nove boje....ter da se vsaki končno pokaže user posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.7.2008 15:16:58   
lučka 25
Gretka, nimam besed. user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.7.2008 16:00:44   
hedviga
Grethy, zelooo, zelooo mi je žal!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Shuka, a takole...user posted image  Se mi je zdelo da velik veš o zaprtju in kako si pri tem pomagatuser posted image
A na UZ v 10 tednu si šla samoplačniško?  V katerem tednu pa imaš prvi pregled?

Zvezdica, stoprocentno je to pritisk. Samo ven poglej, živa groza, jaz sem že vse te dni kot en lenivec. Pritisk, da ne govorim.. Prej sem ga merila je bil spet bedn 98/55. Ampak ni kaj. In sem si lepo kavo privoščila. Mislim...ena na dan mi pomoje manj škodi kot ta pritisk! Smrdi mi pa ne.
Meni itak nič ne smrdi user posted image  In posledično sem od testa do zdej pribeležila 2 kg plusa. Haloooo, mislm, tolk kil že dolg nism melauser posted image user posted image user posted image  Pa se ne sekeram kaj preveč.

Nosečke  a mi lahko poveste, kdaj in kako se je vam začel kaj trebušček kazat. Mislim, vsaj mini malo?

Vsem ostalim se opravičujem, ker težim mim teme, ampak...tam na marčevkah je doooolgčaaaassss user posted image

Miška, kdaj pa naš Pikovit pride? Men se zdi da je že sto let ni!
Žiži sem bl slabo brala, kolk kondomov sta potem porabla??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.7.2008 16:01:47   
Zvezdica
gigi, abra verjetno je res pritisk:)

kar se as tiče, ga že imam, kupila tretjo generacijo. Sem zadnjič poslušala, je divjal 300/h, pa srček je bil k za stavo.

Joj grethy... sem brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar ne morem verjet?!?!?!?

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.7.2008 16:01:57   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuka, BRAVO da ti je uspelo z zamrznjenčki, in seveda bo na nuhalni vse v redu, moraš verjeti v to...user posted image user posted image

Te moram pa kregati, ker nam nisi prej javilauser posted image  jaz te še vedno vodim med kandidatkami za postopek

Kdaj pa imaš nuhalno?
Sej vem miška user posted image ti si res pridna glede seznamčka, sam nisem upala user posted image . NS imam 29.7.

SHUKA BRAVOuser posted image
user posted image user posted image Sem vesela zate:). Itak da bo vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.7.2008 16:03:48   
sonček33
hedi - meni se trebušček že kar pozna...recimo ene 2 tedna.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.7.2008 16:09:19   
Zvezdica
Hedi, tud na januarčicah je taka tuga :) ampak kmal bo konc počitnic pa bo spet živahno:)
Me ivfovke bi mogle met svojo temouser posted image user posted image user posted image

Kava, zakaj pa ne, ampak mi ne paše...pa veš kaka kofetarca sem bila, zjutraj, opoldne zvečer pa 5x vmes..turško nego šta? Zdaj pa neke kapučine instat šopamuser posted image
jap, res zna bit pritisk.

Kar se trebuha tiče, se mi zdej s špehcem skupaj pozna od 8 - 9 t, ampak to je napihnjenost, rasti je pa začel zares teden dni nazaj. V 1. nosečnosti nisem imela trebuha do konca 4. meseca, sem bila sexi z velikimi joškiuser posted image user posted image user posted image
Zdaj mam pa 8-9kg plusa od postopka, pa dva do tri kg zarad nosečnostiuser posted image
Tak, zdej sem pa že bajska...ampak moj možek je zadovoljen:)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.7.2008 16:11:21 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.7.2008 16:12:54   
sonček33
Ah zvezdica kaj ne bo zadovoljen. Jaz na srečo doma nimam vage, tako da se tehtam  mejbi ene 2 krat na let. Bomo vidl v torek, kolk sem jih pridobila. glede na to, da zadnje dva tedna žrem, bo zihr ene 3+

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.7.2008 16:39:01   
sonček85
res je kot je povedala žiži:sva lepo kofetkale in lepo poklepetale in je bilo res čudovito.lahko sem se sprostila in kramljala z njo kot da se že poznava nevem kako dolgo-res je lepo ko spoznaš osebo osebno in ne kar preko foruma.ja miška naslednjič se pa le pridruži in še katera in bomo kako rekle,čene se pa vidimo na kaki žurki ,ki jo bom priredile-kajne?tudi mene je zelo veselilo da sem te spoznala in se že veselim naslednjega snidenjauser posted image user posted image user posted image

lučka:kateri avto sta kupila-aha( ford c max)user posted image .no pa sej pomembno je to da je vama všeč in da se je udobno in sigurno peljati v njem,da so otroci varni.

shuka:srečno in lepo pikico vidi ko greš na NS.SE VESELIM S TABO
GRETKA:upanje umre zadnje in tudi ti boš kmalu srečka user posted image .držim pesti ,drugače pa pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

miška
:včerajšnji dan je bil pa lep zato ,ker sem se odločila ,da bo in je res bil.sem se dopoldan potepala,potem se naredila kosilo,šla malo pred comp. in potem s kolegico po trgovinah in njenemu malemu pikecu(5mesecev je star) in potem seveda gala večer ko sem s svojim dragim plesala po postelji ,saj je bilo konec user posted image in smo začeli s prpiravami na user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.7.2008 16:40:06 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.7.2008 17:11:38   
gigi1
Kajzej srečke nosečke? Vse ste debele user posted image  In tako je prav user posted image

Abra vidim, da si si diagnozo postavla. Torej ne greš na Ac user posted image . Tako je tudi prav. Vse bo OK.

Babmi saj veš. Kakšne borovničke ali viski pred poletom pa bo user posted image . Nič se bat. Večini ljudi je le nekoliko nelagodno. Takih sračk kot sem jaz je bolj malo user posted image

Gretka upam, da si močna user posted image

Dajamaja glej, da boš res šla na morje. Da ne boš vsega dopusta pokurla za selitev.

Hedi user posted image

Pikovitka neki mam v spominu, da danes prideš domov user posted image  user posted image  user posted image . Upam, te res že močno pogrešamo.

Miška kolk bomo šele tebe user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.7.2008 17:18:49   
gigi1
Oj Sončka2 helou user posted image
Si mel pa res fejst dan včeri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.7.2008 17:49:11   
sonček85
jaja seveda sem imela.sej sem rekla da je bil izjemen ,razburljiv in hkrati lep dan, pa čeprav je lilo kot iz škafa.user posted image user posted image user posted image user posted image no danes pa še en maratonuser posted image user posted image user posted image ,da bo velikouser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image malo za šalo in malo za res.kako si pa ti kak žiži?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.7.2008 21:54:38   
libi
Porkaduš sm jezna....sm očitno predolg tapkala in mi je zmanjkal cajta...sam zakaj je pa sploh omejen čas pisanja postov?

No, da začnem znova:

naši Gretki na žalost ni uspelo user posted image user posted image user posted image , kot je povedala že Bambi se ji je včeraj dokončno ulilo, tako da danes sploh ni hodila v Lj na ponovni test..

Je pa optimistična, in pravi da bosta z možekom zdej na ful user posted image , tako da ma da jima uspe po naravni poti!!
Tako da mi še vedno navijamo za Grethy, a ne punce? user posted image

Aja, pa seveda da ne pozabim na glavno novico današnjega dne:
Shuka iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Evo punce, sedaj vas je pa kar nekaj vpisanih med Julijskimi nosečkami....bravo user posted image user posted image user posted image  ....lepo in mirno nosečnost želim, in že čez nekaj mesecev vas čaka najlepše darilo, kar vam jih lahko življenje podari!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.7.2008 22:29:18   
ledenka
naporen dan in jutri ne bo nic bolje user posted image  

Grethy user posted image user posted image user posted image  joj, kolk mi je zal. ti selim in stiskam pesti, da rata naravno... in to takoj!!!

Shuka user posted image user posted image user posted image  o mater, to pa je surprajz user posted image user posted image user posted image  cestitaaaaam!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.7.2008 8:16:34   
gigi1
Dobro jutro

Kaj se dogaja? Nikjer nobene? Tale tema je kar malo zaspana ratala.
Evo hitro pleh muska in koračnica, da vas mal zbudi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.7.2008 8:44:22   
nokes
tukaj ena user posted image !

grethy, sem držala pesti do zadnjega, a na žalost...user posted image . to, da imaš željo in voljo za naprej in da bosta z možekom še poskušala, je super!! ti kar povej kdaj bosta user posted image , pa da cela RR takrat misli na vaju!user posted image  pošiljam ti en velik user posted image .

shuka, tebi pa iskrene čestitke user posted image , si pa kar nekaj časa "skrivala" svojo srečo pred nami, ali ne??user posted image

hedi, po mojem štetju sva midve enih 9 dni narazen, pa me zanima, ali ni malo pozno za prvi UZ? mene je ginek. naročila 28.8., to pomeni, da, če bo vse OK, bom imela prvi UZ v 12 tednu?? o tem sem začela razmišljat, ker si se že naročila za NS. no, jaz se nisem, ker jo dela moja g., in upam, da me uturi čimprej. kdaj pa ste ostale nosečke imele prve UZje?

gigi, že marširam! kak si ti? povej no, si obnovila veščino natikanja gumi škornjev?user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.7.2008 8:51:50   
mismis
Ojla vsem skupaj...včeraj popoldne me ni bilo nekako blizu, je mismis odtaval na pir. OK nekaj njih...pa je bilo prav fajn.

Žižek, hvala za takšno budnico, se mi zdi, da bi mi danes kvečjemu povzročila glavobol.

Gretka, še enkrat user posted image Pa ko bo user posted image  konec hitro z možekom med rjuhe, mogoče vama pa naravno rata.

Pikovit, naj bi včeraj prišla domov, mogoče je bila malo pozna, pa se zato ni javila na forum

Hedi, ti moj najljubši paničar, sej bo trebušček še zrastu. Glede na to, da imaš dve pikici, se ti bo prav hitro začelo poznati...

Pija, kje si ti?

Zvezdica in Abra, kako se danes počutimo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.7.2008 8:52:15   
Zvezdica
ojla

jast sem pa dons mal žalostna, ker danes bi bil moj PDP, če ne bi imela abrazije.
Ko pomisliš kako hitro teče čas. Sem vesela ker je tokrat vse ok ampak stisne te pa vseeno.

Da ne bom zamorila vse okoli, želim en lep dan in mal več sončka, ker tale vreme asocira na apriluser posted image
Jast pa drug teden na dopust...user posted image

Nokica, še slabo?

Gigi, ti si se rešila wcja?

LP

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.7.2008 8:53:01 >

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.7.2008 9:05:04   
ledenka
jutro user posted image  

ugotavljam, da ne vstajam nic kasneje, kot takrat, ko sem v sluzbi user posted image  qurc pa tak dopust user posted image  

zvezdica user posted image user posted image user posted image  zal mi je za tvojo pikico, ki ji ni bilo usojeno biti. ampak pomisli na Medota in bo bolje!

gigica, hvala za budnico user posted image  pri meni so budnica kar lacni mackoni user posted image  pa pustmo to, da imajo itak brikete nastavljene, ne, onadva hoceta konzervo user posted image  

mismis user posted image  sam da si se fajn user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.7.2008 10:32:12   
Shuka
Hedviga - ja na UZ v 10 tednu sem šla samoplačniško na pregled in po slikco, mogla sem it pogledat če kej raste. Prvi pregled imam v 13t.

nokes - jaz sem imela prvi UZ zaradi krvavitev v 5t in že se je videl srček, drugače je bil predviden v 6t pri Rešu. Reš naroča na UZ 14 dni po testu, ko naj bi bila ženska noseča 6 tednov v bistvu po oploditvi pa 4 tedne. Ampak ker se računa prvi dan zadnje M. je 6 tednov. Priporočljivo pa je od 8-10t prvi UZ, takrat s eže kaj več vidi,  skupaj z preiskavami krvi in urina.

zvezdica - user posted image za tvojga angelčka.

Aja, ker jutro je že mimo vam voščim lepo dopoldne.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.7.2008 11:01:05   
lučka 25
Olja!

zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak kot so že rekle punce, zdaj misli na medota.

gigi, hvala za budnico in obujanje spominov, ko sem še igrala pri plehmuski. user posted image

miš, pozdravljena. bodi še naprej dobro.

shuka, samo da je s pikico vse O.K. Pa naslednji UZ naj to potrdi. user posted image  user posted image  user posted image

Ostalim pa želim en lep dan. user posted image

Ostalim pa želim

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.7.2008 11:02:13   
Abra
Dajamaja, čimmanj stresno selitev (jaz sem prot koncu vedno zbolela user posted image ) in lep dopust!

Hedi, mislim, da smo kar vse na istem, da še nismo imele tok kil user posted image razen unih, ki so že ble noseče. Meni se trebušček že kar fajn pozna, v zadnjih dveh tednih se je prav napihnil. Po mojem zgledam že precej več, kot v 14. tednu user posted image najbrž že 20 user posted image

Zvezdica, jaz sem vidla samo eno generacijo AS user posted image tudi na spletu, tam so sicer še druge firme... ti najbrž poznaš še prejšnje od Liama user posted image
Pa ne bit žalostna, če bi takrat blo vse ok, pol pa medota ne bi imela, tko se pa njega še bolj veseliš.

Sonček, ti še vedno s takim veseljem kuhaš? user posted image Jaz pa še vedno nobenega vonja po kuhanju ne prenesem. Če vidim kak recept, se mi kar obrača user posted image včeraj sem edino vonj palačink prenesla user posted image

Gigi, sej veš, da sem sama svoj dohtar, če mi oni dost ne povejo, si pa sama user posted image user posted image ac je še vedno na čakanju, če se bo G strinjala z mojimi tezami, pol je najbrž res ne bo.
Kok ste bli glasni danes zjutraj! user posted image user posted image

Nokes, pokliči še enkrat sestro in ji povej, da bi rada, da ti takrat dela tudi NS. Ima hudo gužvo, za NS si pa vzame precej več časa, kot za navaden pregled. Jaz sem bila tudi tko naročena, a sem zaradi krvavitev imela še vmes preglede, drugače bi pa z NS začeli.

Jaz se tut ful zgodaj zbujam, pol moram pa že po zajtrku počivat user posted image še vedno čakam, da se mi vsaj malo energije vrne. Čez kako uro bo itak treba spet počivat user posted image a mislite, da bo zato otroček več spal? user posted image Najbrž mal preveč upam, on je ful živahen in se skoz obrača, jaz pa koma user posted image

Lep dan pupe!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.