|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
19.7.2008 9:49:50   
Abra
Zvezdica, pa sej ti bi lahko dala inekcijo, če ti tolk dela. Jaz sicer to zelo redko prakticiram, res pa, da imam malo plomb. So me pa dlesni začele neki bolet user posted image si moram it bolj mehko ščetko kupit.

Gigi, ja je počasi bolje user posted image čeprav sem včeraj popoldne šla na kavč, pol pa nisem bla več uporabna. Sem vstala smo tolk, da sem pila in jedla, se umila in šla spat user posted image user posted image

Gretka user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedla user posted image user posted image user posted image evo, pa lahko že drugič čestitam. Zdaj naj pa v pon. pokaže visok betahcg, da bomo še za user posted image user posted image navijali. To je pa res tkoooooo lepa novica! Prav lepo si ujela tale vlak user posted image

Blanči, super, da si jo naterala lulat in nam sporočila user posted image

Gita, zdaj pa počasi še ti user posted image uf, boš mogla poštarja zamenjat, a ti mojega pošljem user posted image

Gloria in Gigi, naš hišnik bi bil kar za ponucat user posted image user posted image črnolas, visok, postaven ok. 30, kako leto več ali manj user posted image ... še kaj? user posted image user posted image Gigi, a ti kar njegov mobi pošljem? user posted image Sam je tok zrastu, da ne vem, če ob vikendih dela user posted image

Libi, vi imate pa oranh fešto, kaj šele bo, ko bo poroka user posted image

Linda, čestitke za user posted image mirno nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.7.2008 10:09:14   
Rakica_80
Gretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepihuser posted image želim!!!!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.7.2008 10:10:51   
libi

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Čigava? A od punčke najine? Joj, da bi te zdej njen fotr slišal, nedajbože!!! user posted image user posted image user posted image  Že tko grozi, da bo 2meterski plot okol bajte postavu, pa s puško vhod zastražu, da jo ja ne bi kdo pipal user posted image

Če pa misliš najino poroko, sva pa že 4 leta in še nekaj srečno poročena....uffff je blo tko lepo, bi se koj še enkratuser posted image

< Sporočilo je popravil libi -- 19.7.2008 10:13:30 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.7.2008 10:30:43   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: libi

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Čigava? A od punčke najine? Joj, da bi te zdej njen fotr slišal, nedajbože!!! user posted image user posted image user posted image  Že tko grozi, da bo 2meterski plot okol bajte postavu, pa s puško vhod zastražu, da jo ja ne bi kdo pipal user posted image

Če pa misliš najino poroko, sva pa že 4 leta in še nekaj srečno poročena....uffff je blo tko lepo, bi se koj še enkratuser posted image

Ja, seveda nisem mislila na vajino user posted image ne skrbi, se bo tudi ta fotr unesel, saj kaj mu bo pa preostalo drugega? Še vsi so se sprijaznili, na koncu pa so pravzaprav na to ponosni. Pa še energije takrat ne bo imel več tok user posted image
Vidva pa tko lahko obnavljata, sej je pred srebrno še kakšna, kajne? Vem za papirnato, po enem letu, najbrž po petih tudi kaj pripada? user posted image
Lepo praznujte!

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.7.2008 10:33:22   
blanč
Blanči pol letos nč z Gučo. Bo mogla mal počakat, da otroc zrasejo

gigi, bo bo... Guča v začetku avgusta, jaz grem pa na IVF, konec avgustauser posted image , sem si tak splanirala, da bom mela super poletje pol pa akcijauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.7.2008 11:02:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Gretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepihuser posted image želim!!!!!!!

se kar podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.7.2008 11:25:00   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ
Linda25 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Shuka
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Sonček85

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Grethy (LJ) user posted image

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1882
    19.7.2008 11:32:49   
    sonček33
    Gretka je pa naredila danes veselja tukaj gor. Jaz sem prav mal v sedmih nebesih.
    Veste kaj sem se zdej že ene dvakratv zalotila - da tkole k grem v trgovino al pa kam pš, da se kar vsake tolko mal po trebuhu počoham. madona, bogve kako to zgleda in kaj si drugi mislijo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1883
    19.7.2008 12:25:14   
    Linda25
    Hvala punce za čestitke in res lepe želje.

Glede tabletk in navodil. Te sem dobila ob krvnem testu. V navodilih piše, da se tablete jedo do 1. UZ. Zanima me, kako zdej naprej. Vem, da nekatere so pile Dabroston do 16. tedna, za buscopan res ne vem.

SIII oddelek jezaprt, zato nisem prejela nobbenih novih navodil. Pozabila sem pa vprašat Drobniča. Na tablete sem čisto pozabila.

Hevika, Abra in ostale nosečke, a pijete Dabroston in Buscopan še naprej, kdo vam jih je ponovno predpisal.

lp

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1884
    19.7.2008 12:27:24   
    sonček33
    Linda jaz  počasi končujem z Dabrostonom...je treba počasi zamnjševati dozo. Sem v 13. tednu. Buscopan sem vzela le po potrebi, ko me je kaj zijalo. Recept za oboje mi je napisala moja osebna zdarvnica, sem ji nesla tist listek pokazat in ni bilo problema.

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1885
    19.7.2008 13:05:05   
    gloria
    Gretka ČESTITKE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1886
    19.7.2008 13:09:44   
    gloria
    Gita ti kr poštarju naroč v ponedeljek naj ti ga prinese......jaz voham novo nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image
    Sonček ti se kr čohiuser posted image user posted image user posted image .....
    Linda 25 za user posted image  user posted image user posted image user posted image ....po tablete pejt kr k svojmu dr.pa povej za kaj se gre ti bo tud brez unga lista dal....

.....lepo da ste se včeri imele fajn čvekice.....sem vas kr vidla kakšne ste bileuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1887
    19.7.2008 15:12:02   
    lučka 25
    Gretka, čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Linda, čestitam za user posted image , zdaj pa naj user posted image  lepo in mirno poteka do konca. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1888
    19.7.2008 17:47:36   
    gigi1
    Ku ku user posted image
    Kje ste vse? Js sem dopoldan mal pospravljala in kuhala. Popoldan pa gledala TV in se izležavala.

Miška sem gledala Zono zamfirovo, pa pol še en osladen film na POPu (sem zaspala), pa zdele še neko angleško nadaljevanko na Hrt. A je to tista, ki jo ti gledaš?

Hedi kje si danes? Počivaš? Smo te preveč zmatrale včeri?

Nokica a ti tud počivaš, al sta šla mal na sprehod?

Abra jaaaa user posted image  telefonsko! Al ga pa skrivaj posliki ko kosi, pa popni gor, da se vse mal naslajamo user posted image

Lučka lepo, da si spet prišla naokol. Mal nas zapostavljaš zadnje čase.user posted image

Blanči dobr si si ti tale poletje splanirala user posted image

Jst sem pa še zmeri čist hepi za našo Gretko user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.7.2008 17:49:18 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1889
    19.7.2008 18:09:58   
    gigi1
    Evo najdla neki user posted image  ni sicer moj tip k je kosmat, ampak.... dokler Abra ne pošlje...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1890
    19.7.2008 18:18:43   
    sayuri
    Hvala vsem za čestitke user posted image . mi smo od včeraj doma. Obljubljene slikice mojih dveh sončkov:

Zara
    user posted image

Lovro
    user posted image

Punce, bodite vztrajne in pogumne. Na koncu vas čaka čudovito darilo user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1891
    19.7.2008 18:34:48   
    sonček33
    O madonca sayuri, kakšna cukrčka. Daj jima poljubček na lička od mene. 

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1892
    19.7.2008 18:36:26   
    gigi1
    Sayuri user posted image  user posted image  user posted image  tooolk sta lušna. Čestitke in objemčke še 1x.
    Ja ko vidiš te dve štručki pa res veš, da moraš vztrajat.
    Hvala ti za slikce sončkov in tople besede

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1893
    19.7.2008 18:54:41   
    mismis
    Sayuri,  joj kako sta lepa sončka. Še enkrat čestitke za njiju in za njuno mamico user posted image user posted image user posted image

Žiži, na HRT vrtijo popoldne Bleak house, tega še ne gledam. Sem ti pa na mejl poslala uno komad iz Zone Zamfirove. Jaz se danes tudi bolj kot ne kavčam, se mi čisto nič ne da.

Linda25, čestitke za dobro opravljen UZ, pa tudi za tvojo pikicouser posted image user posted image

Abra, hočemo sliko, hočemo sliko...user posted image

Blanči, a potem midve avgusta skupaj šibava v nov postopek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1894
    19.7.2008 19:32:14   
    gigi1
    Najljubša moja Miš. Zlata si. hvala hvala user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1895
    19.7.2008 22:43:39   
    libi
    Sayuri, joj kolk sta luštna tvoja otročka, prava cukrčka sta. Bi jih človk kr skoz lupčkal user posted image
    Ti pa predlagam eno stvar, za katero je meni vsakič žal, ko se spomnim, da je nisem naredila, ko je bila moja punčka še novorojenček.  Ko bosta s tvojim dragim imela kaj časa, naredita odtise dlančke in podplatka vajinih sončkov nekam na papir. K tko micena ne bosta nikoli več in boste potem vsako leto lahko primerjali, kako fejst sta zrasla.  

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1896
    19.7.2008 23:06:04   
    jadrnica

Holja,

draga druzba, sem vam hotla ze napisat, kako sem z Reškom zmenjena za postopek v avgustu (no saj še vedno sem - 3 runda , samoplačniška, ker je letos že en bil na koncesijo).
    Pa naredim danes test in se mi zdi, da je pozitivenuser posted image user posted image user posted image , mi zamuja tečka rdečka ze en teden, ampak saj veste kako je to, od teh hormonov pr men vse zmešan, cikel se mi je kr potegnu čez 30 dni, pa pol kr rečeš, ja se je pač še mal podaljšal. Tako da zaenkrat sem nosečka, prilagam sliko testa v mojem albumu in prosim za komentar, kaj pravte, al je to to (črtici sta dve) se kar veselim , ker je to pravi čudez vam rečem. Drzim pesti, da je vse ok, Pa še to: prsi oz. bradavice me bolijo tako da je kar malo neprijetno, tako da je to še dodaten znak...čist sem iz sebe...po dveh neuspelih postopkih pa takole natur......očitno gre tudi tako.......

res imam mal zmešane občutke...grem v ponedeljek v adrialab na test pa da vidno , ampak pol pa ze popoldne liem na dopust....takoo da ne vem al naj kaj kličem mojo ginek ali ne......sedaj pa res nisem pričakovala.....no

sem res presrečna

pozdrav vsem , se posebej stari gardi RR
    pa Mismis ki se vedno takole pridno ureja seznam, pa Sayuri za prekrasna soncka, res sta cortkana, pa seveda naši Abri, Oktaviji , Zlati ribici, Kajsici, Grethy....vse prav lepo pozdravljam, sem bila bol bralna kot pisalna v času ko nisem v postopku

(odgovor članu libi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1897
    19.7.2008 23:27:10   
    lučka 25
    jadrnica, čEEEEEESTIIIIITAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Testa sta ne samo pozitvna, ampak zelo pozitivna. Brez skrbi se lahko veseliš in skačeš do stropa.  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To je pa res lepa, prečudovita novica. user posted image

(odgovor članu jadrnica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1898
    19.7.2008 23:28:26   
    lučka 25
    Sayuri, res sta srčkana sončka. Pa je res vredno vstrajat, ker tako lepo darilo življenja je res neprecenljivo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1899
    19.7.2008 23:34:37   
    jadrnica
    Lučka 25

hvala za cestitke, res upam, da bo vse ok, sej sem še cist iz sebe. saj si misliš.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Prva zanositev
    agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!