|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 13:52:11
|
|
|
|
Abra
|
Gloria držim pesti, da bo cukra manj. Boš pa res vsak čas rodila, zdaj še dva meseca ni več, ko boš že cartala Da trava smrdi, pa jaz tut včasih nisem vedla aja, spomladi je naš vrli hišnik tudi pred dežjem kosil in pol tisto travo kar tko pustil in čez dva dni je pa to tkoo smrdelo sej drgač ga je čist luštno gledat, ko gol do pojasa kosi Hedi, po mojem si boš kar težko red nardila, ker zna bit vsak dan drgač. Pa pri vsaki je drugače. Ker pa imaš dvojčke, kar računaj na bolniško. Še vse naše dvojne so ble ali so na bolniški. Imaš pa res srečo, ostalim je blo vsem tudi 2x bolj slabo. Jaz sem bla na začetku samo ful utrujena, sem spala po 15ur na dan, drugače sem se pa super počutila, je blo malo lakote na začetku, pa želje po mesu nič kaj posebnega. Zdaj pa doma ne prenesem vonja po kuhanju. Si pa že zeloo želim, da bi se mi vsaj malo energije vrnilo. Je pa to zdej ziher luna, počasi mi gre res na bolje, vsaj zdi se mi Pospravljam in likam pa jaz tut ne. Je bla prej sestra pri meni in se je čudila, kok cunj imam, ker je tok ogromnih kupov za zlikat Sonček, tebe je pa prav fajn brat, zdaj si očitno čist taka, kot na avatarju vsaj ena, ki res uživa. Sanjam pa jaz tut ful, tudi prej, zdej so pa velikrat povezane z otročkom. Mišmiš, a veš, da sem imela zadnjič že prav slabo vest, ko je ta forum ratal kar en nosečniški čvek, pol sem pa pomislila, sej to itak hočmo, da bomo same nosečke tuki, ve se boste pa vsega nalezle. Ja, danes je že 13. teden, torej sem že v 14.tem Pija, ti si se simptomov že nalezla čudeži se pa dogajajo, zakaj se pa tebi nebi? Bi se že spodoblo! Uživajta na morčku, tudi če je le vikend, je bolje, kot nič Gigi, a misliš, da je ta moj trebušon tut posledica plimovanja , ker je res že velik in to se je v zadnjih dneh napihnil Ledenka, pa reč, da si minister, če že moraš bit nekdo drug, bo zadnji dan pred dopustom vsaj malo zabave pol te itak ne bo, pa se bo župca pohladila Gigi, se bo že na morju kaj hvalil, pa mora vedet A ste opazle, da se je zuni začelo svetlikat
|
|
|