|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
18.7.2008 13:10:09   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

gloria - držim pesti, da ostane na meji al se pa zniža...Ti pa imaš res veliko skrbi v nosečnosti. še dobro, da dete pride na svet že tako kmalu.

Glorija jst tud ful navijam, da tko ostane. Še mal pa boš mamica user posted image

gigi - netka je doma...utrujena , a vesela, ker je s svojimi... nima intreneta, vas pa lepo pozdravlja in se zahavljuje za lepe želje.

Netka da bi bilo vsak dan bolje in da jeseni zagledaš magični + user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.7.2008 13:13:49   
gigi1
Drage naše nosečke Abra, Hedi, Sonček, Noki, Zvezdica, Glorija...
Men se zdi, da je za vaše počutje zadnje dva dni bolj kriva luna kot vreme. Saj veste...plimovanje...pa voda ostaja v telesu. Bo kmalu bolje. Verjetno že dans proti večeru user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.7.2008 13:29:16   
Pija76
No jaz sem že doma, natepavam sendviče, pol moram pa kuhno ( od včeraj!) pospraviti. Sem videla da ledenki ni panike, če je pomivalc user posted image , men pa včas še to user posted image .

Sonček kaj boš zdaj kuhala?

Kolk vas pride danes? Jaz upam, da me mož spusti tja user posted image user posted image user posted image , ne hecam se, ne vem kdaj štartava na morje, bom pa jezna če spet ne bom mogla prit! Bi vas rada videla!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.7.2008 13:31:31   
ledenka
ej user posted image  se vidi, da je polna luna... kup idijotov na drugi strani telefona, ki me prepričujejo, da sem nekdo drug user posted image user posted image user posted image  pa mam sam mal podobno cifro kot naše informacije user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.7.2008 13:43:03   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ej user posted image  se vidi, da je polna luna... kup idijotov na drugi strani telefona, ki me prepričujejo, da sem nekdo drug user posted image user posted image user posted image  pa mam sam mal podobno cifro kot naše informacije user posted image user posted image user posted image  

Hvala enako... sami pacienti. jst sem mela dans enga k je leto in pol nazaj dobil eno nagrado. Zdej more pa nujno neki okol tega vedet, k gre jutri na morje. A pol bo pa konc sveta??? Sem ga vprašala, če ni znal prej poklicat?? Eno leto nazaj, npr? user posted image  Ma, faketi fak!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.7.2008 13:45:46   
sonček33
ledenka in gigi  - vidve sta pa res ubogi sroti....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.7.2008 13:49:20   
gigi1

Ja, a  ne?? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.7.2008 13:52:11   
Abra
Gloria držim pesti, da bo cukra manj. Boš pa res vsak čas rodila, zdaj še dva meseca ni več, ko boš že cartala user posted image
Da trava smrdi, pa jaz tut včasih nisem vedla user posted image aja, spomladi je naš vrli hišnik tudi pred dežjem kosil in pol tisto travo kar tko pustil in čez dva dni je pa to tkoo smrdelo user posted image sej drgač ga je čist luštno gledat, ko gol do pojasa kosi user posted image user posted image

Hedi, po mojem si boš kar težko red nardila, ker zna bit vsak dan drgač. Pa pri vsaki je drugače. Ker pa imaš dvojčke, kar računaj na bolniško. Še vse naše dvojneuser posted image so ble ali so na bolniški. Imaš pa res srečo, ostalim je blo vsem tudi 2x bolj slabo. Jaz sem bla na začetku samo ful utrujena, sem spala po 15ur na dan, drugače sem se pa super počutila, je blo malo lakote na začetku, pa želje po mesu user posted image nič kaj posebnega. Zdaj pa doma ne prenesem vonja po kuhanju. Si pa že zeloo želim, da bi se mi vsaj malo energije vrnilo. Je pa to zdej ziher luna, počasi mi gre res na bolje, vsaj zdi se mi user posted image Pospravljam in likam pa jaz tut ne. Je bla prej sestra pri meni in se je čudila, kok cunj imam, ker je tok ogromnih kupov za zlikat user posted image

Sonček, tebe je pa prav fajn brat, zdaj si očitno čist taka, kot na avatarju user posted image vsaj ena, ki res uživa. Sanjam pa jaz tut ful, tudi prej, zdej so pa velikrat povezane z otročkom.

Mišmiš, a veš, da sem imela zadnjič že prav slabo vest, ko je ta forum ratal kar en nosečniški čvek, pol sem pa pomislila, sej to itak hočmo, da bomo same nosečke tuki, ve se boste pa vsega nalezle.
Ja, danes je že 13. teden, torej sem že v 14.tem user posted image

Pija, ti si se simptomov že nalezla user posted image čudeži se pa dogajajo, zakaj se pa tebi nebi? Bi se že spodoblo! Uživajta na morčku, tudi če je le vikend, je bolje, kot nič user posted image

Gigi, a misliš, da je ta moj trebušon tut posledica plimovanja user posted image , ker je res že velik in to se je v zadnjih dneh napihnil user posted image

Ledenka, pa reč, da si minister, če že moraš bit nekdo drug, bo zadnji dan pred dopustom vsaj malo zabave user posted image pol te itak ne bo, pa se bo župca pohladila user posted image

Gigi, se bo že na morju kaj hvalil, pa mora vedet user posted image

A ste opazle, da se je zuni začelo svetlikat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.7.2008 13:57:28   
sonček33
Ja Abra tkole je pri meni...jaz zdej nisem več v fazi slabo za umret ampak že v lačna za crknt ...in čim jaz jem sem srečna.... res 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
18.7.2008 13:59:46   
Abra
Sonček super! Torej obstaja lepo obdobje user posted image Za lakoto tko poznamo zdravilo, samo hrane ne sme zmanjkat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
18.7.2008 14:07:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ja, a  ne?? user posted image  user posted image  user posted image

jaz tut tak pravim user posted image user posted image user posted image  vsaj beneficirano delovno dobo bi nama lahk privoščli user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.7.2008 14:09:50   
ledenka
sonček, pol pa dober tek user posted image  

abrica, pa kaj pa vem... a misliš, da bi mi kdo verjel, ko mam tak nežen glasek po telefonu? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.7.2008 14:13:31   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sonček, pol pa dober tek user posted image  

abrica, pa kaj pa vem... a misliš, da bi mi kdo verjel, ko mam tak nežen glasek po telefonu? user posted image user posted image user posted image  

Lahko rečeš, da si vice, sej kdo pa vedu user posted image user posted image al pa kako resno frko nardiš, da kaj bolj žgečkljivega poveš user posted image

jaoo, a me polna luna daje? user posted image user posted image me je danes že tudi moj vprašal, če se mi je že zmešalo user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.7.2008 14:21:18   
gloria
Sonček 33 danes bodo faširanci,pire ter kumarčna omaka.....sam zdej sem že prepozna si siguren jedlauser posted image user posted image .....pozdravi Netko ko se slišite.....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
18.7.2008 14:24:47   
gloria
Gigi to tud moja tašča pravi da je za vse kriva lunauser posted image

Mismis jaz mislim da do septembra ni šans da nardijo tak voziček....bo pa tvoj drugo leto ziher veseu ko bo tamalga po pir pošiljaluser posted image ....
Abra a je ta hišnik vreden ogleda....

....kje je pa Gita danesuser posted image .....jaaaaaaviiiii seeeeeeee   

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
18.7.2008 15:34:37   
gold fish
....punce, samo da vas pozdravim....in mogoče še ne veste....naša Sayuri je danes že šibala domov s svojima dvema sončkoma...k tretjemu sončku ......user posted image ...sem malo pošpegala k avgustovkam....

.....zadnje čase vas bolj malo berem, pišem še manjuser posted image , ste pa v mislih vedno z mano .......user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
18.7.2008 15:41:58   
GITA14
evo me, dan sem mela v delavnici mal gužve, zdej pa že pridno počivam doma
za enkrat je počutje normalno, znakov ni nobenih, upamo na najbolše.
ful mi pa že dva dni teče nekaj iz tamale tak da celo dnevni vložek premoči
gloria a si bla pr moji tašči? želim ti da se ti sladkor čim prej normalizira.
hvala vam ker mislite in navijate zame

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
18.7.2008 16:07:45   
gigi1
U jeb.emti smo zgubli! Ma šiiit no!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
18.7.2008 16:09:41   
gigi1
Goldi lepo te je videt.

Gitka navijamo user posted image

Abra, Glorija jst res mislim, da je luna tud s tem povezana.

Moram šibat...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
18.7.2008 16:10:47   
ledenka
a smo zgubli? user posted image  

punce, meni ne bo ratalo. moram še par zadev zrihtat... žal. user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
18.7.2008 16:34:52   
gloria
Gita sam da si doberuser posted image user posted image user posted image ....pa veš da mi je moj včeri mal namignil da bi to znala bit od tvojga mamauser posted image ......ful prijazna res.....prav pomirla me je ker sem res bila mal obupana sploh zaradi tega ko že itak zaradi toxo tolk hodim na preglede zdej pa še to....pa tak se mi smili ta moj pikec....sam da ga še rodim ker dok ga ne primem jaz še vedno ne bom mirna.....
Sonček kaj smo dobriga jedliuser posted image

....punce fajn načvekite danes na zmenkariji......

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
18.7.2008 16:35:30   
gloria
Gigi kaj smo zgubiliuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
18.7.2008 16:43:54   
sonček33
gloria - a kaj sem jedla... najprej špinačne rezance aglio olio, pol čez dve urepa kumare v omaki brez česarkoli drugega..njami...bi pa zdej počasi spet kaj lahko

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
18.7.2008 16:56:00   
gloria
sonček 33 ti verjamemuser posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
18.7.2008 17:19:59   
GITA14
gloria
sploh si ne predstavljam, da bi morala it čez vse to kar si ti že šla zdej v tej nosečnosi, iz enega dvoma v druga, res moraš bit zelo močna oseba mene hoče že zdej pobrat srce mi skoz noro utripa

boš vidla da se ti bo sladkor hitro porihtal in da boš teh nekaj dni do konca uživala v svoji nosečnosti in da boš pridno pestvala svojega zdravega otročička.
user posted image zelo zelo mislim nate in ti želim vse najbolše, če pa kaj rabiš me pa pokliči (vem kake vrste ima)

komaj čakam da rodiš, ker komaj čakam, da pridem pestvat, če boš seveda želela.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?