Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:21:44
|
|
|
|
hedviga
|
O Abra, točn vem kako se počutiš.. Ampak to je zgleda tut vreme... A ti si zdej doma na bolovanju?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:25:36
|
|
|
|
Abra
|
Hedi, doma kao delam. Storilnost takorekoč na nuli. Kak dan mi še uspe, večina pa ne. Res upam, da je za vse krivo vreme. Ker se slabše počutim, kot sem se v pretklih tednih, danes je pa 13. in bi morala počasi začet prekipevat od energije. Vsaj tko povsod radi pišejo ... al pa je to samo tolažba, da bo slej ko prej boljš
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:29:01
|
|
|
|
gloria
|
.....včeri sem bila tolk utrujena da se mi ni dal prižigat rr.....zjutri ob osmih sem dala kri,potem spila tisto sladko vodo,ob 9 pa spet kri....potem sem čakala na izvide do 12....z izvidi sem šla do gin.kje mi je potrdil da mam nosečniški sladkor in da je zaradi tega več plodovnice ter napotil diebetologu....jaz sem takoj klicala dr.Zorkotovo ki me je takoj sprejela(ful prijazna zdravnica) in ob 13 sem že ležala prikopčana na EKG...pol je sledilo še velik preiskav in je bilo vse ok.....na to je zaključla da pridem v ponedeljek zjutraj še na en test z glukozo ter neko iglico ki traja 3 ure...po tem bo pa vidla kaj bo(dieta,ali pa tablete)....je pa glih na meji sladkor tak da upam da bo vse ok.....zboli dosti nosečnic in po porodu ponavadi zgine.... .... sem glih včeri rekla jaz sam da še tega pikeca rodim in da je zdrav pa ne rabim nič več..... ....zdejle grem pa brat kaj ste načvekale....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:31:15
|
|
|
|
hedviga
|
Jah, se mi zdi, da je pri tebi prišlo z malo zamude. sej na začetku nisi imela nobenih posebnih znakov a ne? Sprašujem, ker si morm en red narest. Navajena sem skos letat okoli in služba itd, zdej pa nekak sploh ne vem kaj bi s sabo počela doma. Ampak pospravljat , likat...itd se mi pa ne da. Se mi zdi, da sem od tega še bolj tečna.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:38:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla pupe moje! Kako ste? tale dež nam dovoljuje, da zjutraj malo podaljšamo spanec. No tiste, ki smo doma. Kljub temu sem jaz vstala že ob 7h, ker se mi je sanjalo, da sem imela splav in sem se zbudila ob 5h vsa preč..in nisem upala it na WC. Kar tresla sem se in erazmišljala, kako bom zagledala rdeč flek na hlačkah. Groza.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:41:54
|
|
|
|
sonček33
|
gloria - držim pesti, da ostane na meji al se pa zniža...Ti pa imaš res veliko skrbi v nosečnosti. še dobro, da dete pride na svet že tako kmalu. gigi - netka je doma...utrujena , a vesela, ker je s svojimi... nima intreneta, vas pa lepo pozdravlja in se zahavljuje za lepe želje.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:48:36
|
|
|
|
gloria
|
sonček 33 ja nosečnice mamo pa res hecne sanje....in takrat tud več sanjamo ...glede hrane se res ni trba preveč obremenjevati....tako kot so napisale ostale gita kak si linda 25 gigi hvala kaj misliš na mene.....tale poljubček za to slabo vreme je pa prav pasal Abra da ti pokošena trava smrdi to prvič slišim mismis da bi znal voziček sam peljat otroke v vrtec bi bilo pa fajn ....se beremo kasneje grem kaj koristnega nardit....ampak se mi itak nič ne da....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:49:31
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, ko sva že pri hrani - kaj boš danes kuhala? zbiram ideje?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:56:46
|
|
|
|
nokes
|
joj, ne o hrani, sonček1! že zdajle sanjam o pizzi, ki si jo bom privoščila skupaj s hedi (vsaka svojo, se razume), pa sam šodr bi jedla. najrajš 10 v pol s kajmakom.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:59:35
|
|
|
|
sonček33
|
Tkole je nokes - zdaj sem jaz že iz ta hudega ven - beri: ne bruham več, slabo mi je pa le še ob časno - in začelo se je nažiranje. Ne da bi jaz kar vse jedla, kje pa, mi pa pašejo stvari, ki jih doma ni. Itak.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:01:19
|
|
|
|
mismis
|
Kako lepo cela stran samih nosečk se moram tudi jaz uvaliti zraven, mogoče mi pa na tak način rata... Hedi in Noki, pizza bo seveda, kako pa naj drugače spijem tiste ogromne količine alkota Gloria, ja naš vedno pravi, da bo kupil tak voziček, ki zna sam otroke v vrtec peljati in mu pir iz hladilnika prinesti. Glede na to, da mi2 še nisva niti noseča imava možnost, da ga do takrat že izumijo Abra, zgleda, da imaš ti res zapoznele znake, sej veš utrujenost, pa vonj, pa hrana...upam, da tudi to čimprej mine. A v 13. tednu si že Sonček33, hvala za informacije o Netki, sem se že spraševala kaj je z njo, ona je pa res uboga revca
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:03:06
|
|
|
|
mismis
|
Hedi, a boš danes oblekla jebozovno majčko, sedaj ko mi lahko konkuriraš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:10:34
|
|
|
|
Pija76
|
Pozdravček nosečkam in vsem ki boste to tudi kmalu postale. Kar od tle štartam notr, nimam časa nazaj brat. Grety pejt lulat!!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:13:01
|
|
|
|
sonček33
|
Pija oj! A si kej pridna? Dej povej, kaj boš danes kuhala? Gretka - lulat te tišči!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:20:52
|
|
|
|
Pija76
|
O Sonček, danes je pa meni slabo kot da sem nosečka, tko da tle še nekaj naredim in grem domov! Pojma še nimam kaj bi kuhala, jaz bi meska danes jedla, a maš kako idejo? Ah vem kremenatelčke, pa solato in pečen krompirček, pol greva pa na morje.........je je je
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:24:48
|
|
|
|
sonček33
|
Pija slabosti...pa saj vedno obstaja možnost da si .... Morje? Jupi. Spet bosta uživala sto na uro.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:27:19
|
|
|
|
gigi1
|
Pija a pol tebe dans ne bo v Kongo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:29:16
|
|
|
|
gigi1
|
Miška evo sem se še jst mal uvalila med nosečke (možno, da je tud Pija ). Mogoče se pa še naju kej prime Noki žal sem v službici. Bom po radiju gledala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:32:58
|
|
|
|
mismis
|
Ja če je Pija nosečka, potem ga je morala pa glih med honeymoon narediti Pija, kdaj bi pa morala tvoja NE pridet
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:33:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška evo sem se še jst mal uvalila med nosečke (možno, da je tud Pija ). Mogoče se pa še naju kej prime pa če nisva medve največja optimista na tem forumu
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:42:01
|
|
|
|
Pija76
|
Sonček pr men ni bojazni da bi naravno lahk ratalo - je nemogoče edin če un o brezmadežni kaj drži prišla že po honeymoonu tko da ni blo nič, zdaj je glih dobr vrata zaprla. Kdaj ste zmenjene danes? Na morje samo čez vikend...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:42:28
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška evo sem se še jst mal uvalila med nosečke (možno, da je tud Pija ). Mogoče se pa še naju kej prime pa če nisva medve največja optimista na tem forumu itak da sta
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:56:24
|
|
|
|
gigi1
|
Pija pustmo se presenetit . Nikoli ne reci nikoli. 007. My name in Gigi Žiži Gigi . Zmenkarije so v Kongu v Savljah od 16.30 naprej. Napotki so ene 2 str nazaj, čeprav predvidevam, da veš kje je to. Miška itaq itaq, da sva. Sej morva bit. Kam pa pridemo brez domišljija?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:58:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška itaq itaq, da sva. Sej morva bit. Kam pa pridemo brez domišljija? u Honduras, Žiži Cime Gigi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 12:59:25
|
|
|
|
mismis
|
A Linda se pa še ni nič javila??? LINDAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kje si?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?