|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
18.7.2008 7:47:11   
Zvezdica
Brala vas bom kasneje...sem danes tako slabo spala.
Pa filing mam da mi je trebuh zrasteluser posted image user posted image user posted image

Čudno....res čudno.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
18.7.2008 7:51:22   
nokes
zvezdica,
injekcijo lahko dobiš, sam, a za plombirat jo rabiš?user posted image  

čuj, kaj pa si jedla včeraj zvečer? user posted image user posted image  hecam se, zakaj pa ti ne bi zrastel? tak baje to gre... user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
18.7.2008 8:15:24   
gigi1
Jutro drage moje. Ker je bolj kislo pošiljam vsaki za dobro voljo enega

user posted image

Linda hitro poročaj kako je bilo.

Zvezdica mislim, da je problem z injekcijami v nosečnosti user posted image . Drži se upam, da ne bo bolelo.
Ja, buši pa raste user posted image  user posted image  user posted image . Mogoče si res kaj takega pojedla, da te danes napihuje.

Nokica kaj je zdej z UZ? A si jih dobila? Bravo za uspešen šoping user posted image .
Se prav veselim, da te bom spoznala user posted image . Sej, če se boš narobe vsedla, boš pa kakšno rundo zastonj spila user posted image  Ni blema. To Hedi počne user posted image  user posted image  user posted image

Sonček1 a mogoče veš kako je kaj z Netko?.

Blanči, Gretka kam nam je pa Libi ušla???

Naj vam bo dan lep in veder ne glede na vreme.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
18.7.2008 8:25:33   
ledenka
jutro user posted image  

gigi in mismis, vceraj me je moj po hitrem postopku vrgel dol z racunalnika user posted image  

zvezdica, menda lahko dobis injekcijo, sam ce je ni teba, raje ne user posted image  ves pa sama, kaksen prag bolecine imas. drzi se.

linda user posted image user posted image user posted image  za danes

nokes, ti zaspanka ti user posted image

grem dalje zajtrkovat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
18.7.2008 8:54:25   
mismis
Linda25 še enkrat danes, dobro opravi, navijam zate in za tvojo pikico user posted image user posted image

Noki, jaz sem tudi vedno med prvimi, potem pa čakam, čakam, čakam. Ti bom pa poslala po z.s. mojo telefonsko saj veš just in case

Zvezdica, najbolje da vprašaš zobarja glede inekcije, sicer če jo potrebuješ samo za plomiranje, bi jaz poskušala zdržati brez. Glede tvojega trebuha, je nekako čisto normalno, da raste, če še ne veš draga moja, si noseča.

Ajsi, a te je včeraj vrgel tvoj z računalnika direktno na posteljo user posted image

Žižek, kako je bilo včeraj s prijateljico, sta se zaklepetali dolgo v noč user posted image , a kaj glavca buba danes

Seveda pa tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimensko navedlča želim prav lep dan, kljub dežju user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
18.7.2008 9:05:34   
gigi1
Hoj Miška. Ja maš prav sva se kar začvekali... in tudi glava boli, samo ne zarad pijače, ker nisva nč kej spili. Bolj zarad čikov in neprespanosti.
Pa ti? Si se naspala, al si spet tvojga okupirala?

Ja Ajsi včeri si pa prav sumnjivo zginla user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.7.2008 9:06:53 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
18.7.2008 9:17:28   
blanč

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a bo dost za nas 3?

mene pa fuuuul zanima, kak se je Blanci mela v Moskvi user posted image  pa jo vedno zgresim user posted image

jap mene tudi, neki je sicer napisala o oštarijah, kej več pa ne...

Najlepše je bilo v kremlju in sicer v zakladnici, kolk usega, za znortuser posted image user posted image user posted image . drugače pa njihov metro je tudi nekaj posebnega. Vsaka postaja ogromna. Postaje so kot muzeji, polne skolptur, nenavadnih lustrov..., 100m tekoče stopnice, čisto pa tako, da bi lahko iz podna jedu.Bom nekaj fotk v album prlimala, čez vikend.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
18.7.2008 9:18:05   
blanč
ups, eden mi je okvirčke zbrisuuser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
18.7.2008 9:23:33   
nokes
jutro, zaspanke!

gigi, drd baje še dela. preverila in se danes teden tam nacrtam. če pa mi ne bo on naredil užitka, bo pač kdo drug, mislim, ko sem postopala okoli Gk po testu in čvekala po telefonu, sem ugotovila, da mi je vsak drugi, ki je šel mimo, gledal v *****. user posted image

miška, bi blo fajn za cifro, ja. tenks. pa da se "nakoljeva" dokler ne preide tretja!!!user posted image user posted image

ledenka, te je tvoj vrgel torej pod računalnik! user posted image

zvezdica, drži se pri zobarci, boš pa pol imela mir za nekaj časa.

komaj čakam na lindo!!! user posted image user posted image

a veste, da nas tale gretka malo heca, test ima v ponedeljek!!!

gita, kako si ti? javi se kaj, zate trepetamo do zadnjega!!!

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
18.7.2008 9:27:45   
mismis
Žižek, mojega sem okupirala že takoj po službi, ko sva domov prišla, na hitrco po tuš pa hop med rjuhe...Če je nujna, se nima kaj čakatiuser posted image user posted image

Noki, sem ti že poslala z.s., Gretka se pa ne javi, ker trenutno nima dostopa do neta. Je pa Blanči včeraj sporočila v njenem imenu, da š vedno dela reklamo za Persiluser posted image user posted image

Blanči, ql za trenutne vtise, ko boš imela čas pa le pripopaj fotkeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
18.7.2008 9:35:58   
gigi1
Hmmm Gretka je pa mogoče res že dans lulala na palčko user posted image
Blaaanči dej jo pls pokliči ali smsaj, da dobimo hitro dobre novičke user posted image .
Moraš pa res 1x podrobno poročat o potovanju.
A dans boš šla vseen na gokard?? Upam, da je v zaprtih prostorih, na odprtem je dans bolj kriza.

Miška pa a ti ne bi raje kdaj do večera potrpela, pa mal tko... z andahtjo? user posted image  user posted image  user posted image

Noki me res zanima kam so te gledal, da ti jo je še cenzura zagodla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.7.2008 9:41:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška pa a ti ne bi raje kdaj do večera potrpela, pa mal tko... z andahtjo? user posted image  user posted image  user posted image

ta obtožba je več kot nezaslišana, mismis je čakal do večera v sredo in danes bo tudi. Ali ni to dovolj?

Ja Noki, kam so te gledali, hit povej

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.7.2008 9:43:11   
blanč
grethi noče lulattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Jutri zjutraj, sam je sigurno nosečkauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.7.2008 9:45:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

grethi noče lulattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Jutri zjutraj, sam je sigurno nosečkauser posted image

jupi, pa sej vsi navijamo za to user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.7.2008 9:45:10   
gigi1
user posted image  Jooj si me nakurla. Sam ne me teps pliiiiz user posted image

Ma, smo se hecali user posted image  user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.7.2008 9:45:34   
blanč
A dans boš šla vseen na gokard?? Upam, da je v zaprtih prostorih, na odprtem je dans bolj kriza.

Uzuni je. rezervirano imamo od 17 naprej, se pa že mal puče in nehal je dežvat, tako, da sem polna upanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.7.2008 9:47:04   
gigi1

JEEEJJJEEJJJEEEEEE!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.7.2008 9:48:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  Jooj si me nakurla. Sam ne me teps pliiiiz user posted image

Ma, smo se hecali user posted image  user posted image  

ok potem pa ne bom, če ste se res amo hecali, ampak sej veš kako to gre, človek sek:)sa, ko mu paše in ponavadi ne čaka do večera, ker se to pač spodobi...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.7.2008 9:53:44   
gigi1

Uzuni je. rezervirano imamo od 17 naprej, se pa že mal puče in nehal je dežvat, tako, da sem polna upanjauser posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image . Tlele je pa k sodni dan. Žižek pa zaspan user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.7.2008 10:16:33   
ledenka
Grethy user posted image user posted image user posted image  držim pesti, in to zelo zelo močno!

mišmiš, zal ni bolo nič takega user posted image  je sam rabu računalnik... eh ja.

blanči, slikce bi ble faaaaaaaajn  user posted image  mal za obujanje spominov... ah...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.7.2008 10:22:31   
nokes
gigi, si ti danes doma, boš gledala košarko in navijala??? DANS MORMO ZMAGAT!!!!

gretka je po moje testek že delala!!! user posted image user posted image user posted image  pa se crkjla zdaj s svojim.user posted image

pa dobro, a mam en čuden font? ka te to je?

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.7.2008 10:26:54   
blanč
Nokes, ni ga delala 100%, je z.a.j.e.b.a.n.a kar se tega tičeuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.7.2008 10:41:34   
ledenka
nokes user posted image  ti pa si prepričana v to, da je Grethy že lulala user posted image  no sej, če še ni, jo lahko gremo žgečkat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.7.2008 10:52:47   
hedviga
Dan pupe... Joj madona sem jaz danes komi oči odprla.To je grozno...Celo noč spim, zjutri pa k cunja. Pa še buča hoče bolet, pa ni kej.
Morm povedat, da mi je prav žal ker ni več fuzbala. Ko je bil fuzbal, je moj visel pred TV in jaz sem lahko visela na RR. Zdej se pa neki dela da dela in jaz ne morem čvekat z vami.
Hvala bogu, da se vidimo danes pop.. Jaz bom verjetn kar točna, seveda če ne bom spet tri ure iskala parkinga tako kot zadnič. In jedla bom pizzo, vam že v naprej povem, ker zadnje čase samo jem. Mal od lakote, mal od dolgčasa, mal pa kar tako....user posted image Pa nič mi ni slabo. Mi zgleda nima časa bit.user posted image
Noki kako pa tvoje slabosti?
Zvezdica user posted image user posted image user posted image  Ja trebuh bi znal počasi biti od bejbija, kaj misliš? user posted image  Sej je pomoje medo že cel velikan.

Joj zdej morm pa it kej speglat, imam taaaak kup, da adijo pamet...user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.7.2008 11:11:25   
Abra
Daan!! Jaz bi bla tut tko naspedirana, kot ve. Je danes polna luna? Upam, da bo kmalu konec tega vpliva. Jaz sem tko crknjena. Zjutraj se mi je tkoo vrtelo, jao tak glavobol ... pa trebuh je tudi se je tudi meni prav napihnil. Imam občutek, da zgledam že nekje na sred nosečnosti user posted image
Gigi, ne vem, če zmorem, ker kot sem napisala, sem crkonja. Včeraj sem šla zvečer s prijateljico na pijačko, pa glej me danes.. Pa sem bla samo dobro uro. Kondicija na višku user posted image

Uf, sem zatežila zdejle user posted image mejte se lepo!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?