Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 7:47:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
Brala vas bom kasneje...sem danes tako slabo spala. Pa filing mam da mi je trebuh zrastel Čudno....res čudno.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 7:51:22
|
|
|
|
nokes
|
zvezdica, injekcijo lahko dobiš, sam, a za plombirat jo rabiš? čuj, kaj pa si jedla včeraj zvečer? hecam se, zakaj pa ti ne bi zrastel? tak baje to gre...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 8:15:24
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro drage moje. Ker je bolj kislo pošiljam vsaki za dobro voljo enega Linda hitro poročaj kako je bilo. Zvezdica mislim, da je problem z injekcijami v nosečnosti . Drži se upam, da ne bo bolelo. Ja, buši pa raste . Mogoče si res kaj takega pojedla, da te danes napihuje. Nokica kaj je zdej z UZ? A si jih dobila? Bravo za uspešen šoping . Se prav veselim, da te bom spoznala . Sej, če se boš narobe vsedla, boš pa kakšno rundo zastonj spila Ni blema. To Hedi počne Sonček1 a mogoče veš kako je kaj z Netko?. Blanči, Gretka kam nam je pa Libi ušla??? Naj vam bo dan lep in veder ne glede na vreme.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 8:25:33
|
|
|
|
ledenka
|
jutro gigi in mismis, vceraj me je moj po hitrem postopku vrgel dol z racunalnika zvezdica, menda lahko dobis injekcijo, sam ce je ni teba, raje ne ves pa sama, kaksen prag bolecine imas. drzi se. linda za danes nokes, ti zaspanka ti grem dalje zajtrkovat
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 8:54:25
|
|
|
|
mismis
|
Linda25 še enkrat danes, dobro opravi, navijam zate in za tvojo pikico Noki, jaz sem tudi vedno med prvimi, potem pa čakam, čakam, čakam. Ti bom pa poslala po z.s. mojo telefonsko saj veš just in case Zvezdica, najbolje da vprašaš zobarja glede inekcije, sicer če jo potrebuješ samo za plomiranje, bi jaz poskušala zdržati brez. Glede tvojega trebuha, je nekako čisto normalno, da raste, če še ne veš draga moja, si noseča. Ajsi, a te je včeraj vrgel tvoj z računalnika direktno na posteljo Žižek, kako je bilo včeraj s prijateljico, sta se zaklepetali dolgo v noč , a kaj glavca buba danes Seveda pa tudi vsem ostalim, ki jih nisem poimensko navedlča želim prav lep dan, kljub dežju
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:05:34
|
|
|
|
gigi1
|
Hoj Miška. Ja maš prav sva se kar začvekali... in tudi glava boli, samo ne zarad pijače, ker nisva nč kej spili. Bolj zarad čikov in neprespanosti. Pa ti? Si se naspala, al si spet tvojga okupirala? Ja Ajsi včeri si pa prav sumnjivo zginla
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.7.2008 9:06:53 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:17:28
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a bo dost za nas 3? mene pa fuuuul zanima, kak se je Blanci mela v Moskvi pa jo vedno zgresim jap mene tudi, neki je sicer napisala o oštarijah, kej več pa ne... Najlepše je bilo v kremlju in sicer v zakladnici, kolk usega, za znort . drugače pa njihov metro je tudi nekaj posebnega. Vsaka postaja ogromna. Postaje so kot muzeji, polne skolptur, nenavadnih lustrov..., 100m tekoče stopnice, čisto pa tako, da bi lahko iz podna jedu.Bom nekaj fotk v album prlimala, čez vikend.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:18:05
|
|
|
|
blanč
|
ups, eden mi je okvirčke zbrisu
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:23:33
|
|
|
|
nokes
|
jutro, zaspanke! gigi, drd baje še dela. preverila in se danes teden tam nacrtam. če pa mi ne bo on naredil užitka, bo pač kdo drug, mislim, ko sem postopala okoli Gk po testu in čvekala po telefonu, sem ugotovila, da mi je vsak drugi, ki je šel mimo, gledal v *****. miška, bi blo fajn za cifro, ja. tenks. pa da se "nakoljeva" dokler ne preide tretja!!! ledenka, te je tvoj vrgel torej pod računalnik! zvezdica, drži se pri zobarci, boš pa pol imela mir za nekaj časa. komaj čakam na lindo!!! a veste, da nas tale gretka malo heca, test ima v ponedeljek!!! gita, kako si ti? javi se kaj, zate trepetamo do zadnjega!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:27:45
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, mojega sem okupirala že takoj po službi, ko sva domov prišla, na hitrco po tuš pa hop med rjuhe...Če je nujna, se nima kaj čakati Noki, sem ti že poslala z.s., Gretka se pa ne javi, ker trenutno nima dostopa do neta. Je pa Blanči včeraj sporočila v njenem imenu, da š vedno dela reklamo za Persil Blanči, ql za trenutne vtise, ko boš imela čas pa le pripopaj fotke
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:35:58
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm Gretka je pa mogoče res že dans lulala na palčko Blaaanči dej jo pls pokliči ali smsaj, da dobimo hitro dobre novičke . Moraš pa res 1x podrobno poročat o potovanju. A dans boš šla vseen na gokard?? Upam, da je v zaprtih prostorih, na odprtem je dans bolj kriza. Miška pa a ti ne bi raje kdaj do večera potrpela, pa mal tko... z andahtjo? Noki me res zanima kam so te gledal, da ti jo je še cenzura zagodla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:41:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška pa a ti ne bi raje kdaj do večera potrpela, pa mal tko... z andahtjo? ta obtožba je več kot nezaslišana, mismis je čakal do večera v sredo in danes bo tudi. Ali ni to dovolj? Ja Noki, kam so te gledali, hit povej
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:43:11
|
|
|
|
blanč
|
grethi noče lulattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Jutri zjutraj, sam je sigurno nosečka
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:45:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč grethi noče lulattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Jutri zjutraj, sam je sigurno nosečka jupi, pa sej vsi navijamo za to
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:45:10
|
|
|
|
gigi1
|
Jooj si me nakurla. Sam ne me teps pliiiiz Ma, smo se hecali
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:45:34
|
|
|
|
blanč
|
A dans boš šla vseen na gokard?? Upam, da je v zaprtih prostorih, na odprtem je dans bolj kriza. Uzuni je. rezervirano imamo od 17 naprej, se pa že mal puče in nehal je dežvat, tako, da sem polna upanja
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:47:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč grethi noče lulattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt. Jutri zjutraj, sam je sigurno nosečka JEEEJJJEEJJJEEEEEE!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:48:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jooj si me nakurla. Sam ne me teps pliiiiz Ma, smo se hecali ok potem pa ne bom, če ste se res amo hecali, ampak sej veš kako to gre, človek sek:)sa, ko mu paše in ponavadi ne čaka do večera, ker se to pač spodobi...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 9:53:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč A dans boš šla vseen na gokard?? Upam, da je v zaprtih prostorih, na odprtem je dans bolj kriza. Uzuni je. rezervirano imamo od 17 naprej, se pa že mal puče in nehal je dežvat, tako, da sem polna upanja Bravo . Tlele je pa k sodni dan. Žižek pa zaspan
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 10:16:33
|
|
|
|
ledenka
|
Grethy držim pesti, in to zelo zelo močno! mišmiš, zal ni bolo nič takega je sam rabu računalnik... eh ja. blanči, slikce bi ble faaaaaaaajn mal za obujanje spominov... ah...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 10:22:31
|
|
|
|
nokes
|
gigi, si ti danes doma, boš gledala košarko in navijala??? DANS MORMO ZMAGAT!!!! gretka je po moje testek že delala!!! pa se crkjla zdaj s svojim. pa dobro, a mam en čuden font? ka te to je?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 10:26:54
|
|
|
|
blanč
|
Nokes, ni ga delala 100%, je z.a.j.e.b.a.n.a kar se tega tiče
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 10:41:34
|
|
|
|
ledenka
|
nokes ti pa si prepričana v to, da je Grethy že lulala no sej, če še ni, jo lahko gremo žgečkat
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 10:52:47
|
|
|
|
hedviga
|
Dan pupe... Joj madona sem jaz danes komi oči odprla.To je grozno...Celo noč spim, zjutri pa k cunja. Pa še buča hoče bolet, pa ni kej. Morm povedat, da mi je prav žal ker ni več fuzbala. Ko je bil fuzbal, je moj visel pred TV in jaz sem lahko visela na RR. Zdej se pa neki dela da dela in jaz ne morem čvekat z vami. Hvala bogu, da se vidimo danes pop.. Jaz bom verjetn kar točna, seveda če ne bom spet tri ure iskala parkinga tako kot zadnič. In jedla bom pizzo, vam že v naprej povem, ker zadnje čase samo jem. Mal od lakote, mal od dolgčasa, mal pa kar tako.... Pa nič mi ni slabo. Mi zgleda nima časa bit. Noki kako pa tvoje slabosti? Zvezdica Ja trebuh bi znal počasi biti od bejbija, kaj misliš? Sej je pomoje medo že cel velikan. Joj zdej morm pa it kej speglat, imam taaaak kup, da adijo pamet...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 18.7.2008 11:11:25
|
|
|
|
Abra
|
Daan!! Jaz bi bla tut tko naspedirana, kot ve. Je danes polna luna? Upam, da bo kmalu konec tega vpliva. Jaz sem tko crknjena. Zjutraj se mi je tkoo vrtelo, jao tak glavobol ... pa trebuh je tudi se je tudi meni prav napihnil. Imam občutek, da zgledam že nekje na sred nosečnosti Gigi, ne vem, če zmorem, ker kot sem napisala, sem crkonja. Včeraj sem šla zvečer s prijateljico na pijačko, pa glej me danes.. Pa sem bla samo dobro uro. Kondicija na višku Uf, sem zatežila zdejle mejte se lepo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?