|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
17.7.2008 11:39:30   
sonček85
ojla dobila datum in sedaj me lahko vpišete gor ,ker sem videla da me še ni.-če želite

pregled imam 7.10.2008 ob 14.00,moj mora prej na odvzem spermiograma še v ljubljano,potem pa še on na pregled k njemu.komaj čakam.stara sem 23 let in to bo moj prvi večji postopek .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.7.2008 11:42:29   
Abra
Gloria, sam, da ni blo komedij user posted image sej veš, že tko smo nosečke med zmešanimi user posted image Amnio sem se že skoraj čist odpovedala, bom počakala na DHT, v bistvu res ne razmišljam več o tem. Tudi naslednji pregled imam čez 3 tedne, takrat bi že morala it na amnio ne pa šele po napotnico. NS je res super, srček se vsak dan bolj noro sliši, mislim, da me zdaj res ne sme nič skrbet. Še ta hematom moram zdemolirat, pa bo user posted image

Gigi, zdej svojemu najbrž na letališču mahaš? Si se mu včeraj fejst odkupla?user posted image

Lara, ti ga kar vprašaj. Kaj te pa stane, razen poslušanja kakega komentarja? Jaz sem ga včasih tut kej, pa sem pol velikokrat poslušala iste zgodbe, npr. uno o Afriki user posted image Sicer ti pa res ni treba ob 5.h že bit tam, kot si hodila pozimi, 6 bo več kot ok. Pa tudi pot zdaj ni več tko tečna, je že dan, pa nobene megle in poledic user posted image

Jaz bom pa naši Gretki že kar čestitala user posted image user posted image user posted image za spontan postopek je to že definitivno pozitiven test!! Jupiiii!!!
Blanč, pa kaj misli, kar do krvnega čakat? Ji bo treba it kar palčko držat user posted image

Pija, sta uživala?

Jaz upam, da bom danes bolje. In da je vse to vpliv polne lune, ker jaz čakam na obdobje, ko bom polna energije, to bi moralo bit zdaj user posted image pa sem še kar utrujena, mi ne bo zdaj povrh še slabo. Danes zjutraj mi je sveže pokošena trava smrdela, naš hišnik si je moral ravno včeraj to spomnit, pa je odpadlo ležanje na terasi user posted image Včeraj sem bla tko tečna, da me je še moj mel dost, čist nč mi ne sme reči, niti pod razno me ne sme vprašat, kaj bi jedla user posted image sem povedala dovolj? user posted image na srečo danes vsaj pijem.

Spet ga boste pile, kateri namišljen razlog bo pa tokrat, če bo spet kdo vprašal? user posted image

Dajamaja, telepatija user posted image jaz sem ravno napisala, da te pogrešam, pa sem še enkrat kliknila na refresh, če je kak nov post, medtem ko pišem in evo, tvoj user posted image sej vemo, da si skoz v gužvi, javi se kar tko, da vemo, da si še tu user posted image

Gita, bo neki na tem user posted image bi blo res super, da bi obe z Gretko zagledali plus, to bi bil res lep konec sezone.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.7.2008 11:45:13   
Abra
Sonček85, ti pol zdaj šele s pregledi na GK štartaš? Držim pesti, da boste našli vzrok in ga pozdravili, da vama do IVF sploh ne bo treba prit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.7.2008 11:45:42   
hedviga
 No takole, jaz imam domačo nalogo, da poberem prijave za petkove 18.07. zmenkarije. Če se strinjate bi začele tam nekje okoli 16.30 ure, zato da se nam lahko pridružijo tudi tiste, ki morajo kasneje pakirati za na morje - Ledenka user posted image user posted image user posted image .

Ok zainteresirani se samo podpišite pod moje ime, zraven pa lahko tudi pripišete lokal, kjer bi se rade dobile

mismis  Kongouser posted image

gigi     Kongouser posted image

Nokes user posted image

ledenka   seveda center

Hedviga   user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 17.7.2008 11:46:08 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.7.2008 11:55:42   
ledenka
ti, Hedika, sem ti včeraj poslala zs user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.7.2008 11:57:23   
hedviga
Abra v kerem tednu si delala nuhalno? In a to se naročiš ločeno, brez povezave s prvim pregledom pri G? Al morš met že prej prvi pregled za sabo?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.7.2008 12:00:17   
ledenka
 No takole, jaz imam domačo nalogo, da poberem prijave za petkove 18.07. zmenkarije. Če se strinjate bi začele tam nekje okoli 16.30 ure, zato da se nam lahko pridružijo tudi tiste, ki morajo kasneje pakirati za na morje - Ledenka user posted image user posted image user posted image .

Ok zainteresirani se samo podpišite pod moje ime, zraven pa lahko tudi pripišete lokal, kjer bi se rade dobile

mismis  Kongouser posted image

gigi     Kongouser posted image

Nokes user posted image

ledenka (če rata, rata)  user posted image

Hedviga   user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.7.2008 12:41:49   
Abra
Hedi, NS ni obvezen pregled, je samoplačniški, razen, če si že stara 35 let. Zato tudi nima veze z tvojim osebnim G, ti imaš potrjeno nosečnost in to je to. A ni tvoj G dr. D? Pol si itak že bila pri njemu. Fajn je, da takrat že imaš materinsko knjižico, da ti rezultat not vpiše, sicer pa tako dobiš izvid. Bolje, da se čimprej naročiš, da dobiš ok termin. Dela pa se med 11t in 13t6d. Plod ne sme bit manjši od 45 mm, pa mislim, da ne večji od 80. Najbolje je nekje vmes, meni je datum kar Reš že povedal, sem pa pol imela tri dni prej, na točno 12t, ker takrat moja G ni delala, sem pa želela njo. Pa povej, da imaš dvojčke, da bodo zate planirali malo več časa.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.7.2008 12:44:20   
sonček85
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.7.2008 13:12:22   
hedviga
Abra, hvala. Ja drD je sicer moj G, ampak je včeraj opravil samo UZ in  amen. Za prvi orng pregled sem naročena (šele) 19.8. to bo glede na punkcijo točno 12. teden. Ker drD avgusta ne dela sem naročena pri Zornu. Sem se p.izdila, da bi rajši prej pregled, pa ni šlo - dopusti. No,posledično nimam materinske knjižice in razen UZ preiskave še nič drugega. Jaz se bom pač potem naročila za NS že zdaj, da ne bom prepozna...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.7.2008 13:15:23   
hedviga
...ja še tole. Seveda tudi podatka o točnem trajanju nosečnosti še nimam. Je včeraj samo rekel da velikost ustreza 7 tednov (kar je ok, ker nej bi blo glede na punkcijo 7 t in 1 d)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.7.2008 13:21:36   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.7.2008 13:41:35   
Abra
Hedi, to je kar normalno. Mene so tudi tko naročili, kar takrat, ko naj bi bla NS, pa sem skor okrog padla user posted image pol sem imela probleme, da sem bla vmes še 2x tam. Ti kar ta termin upoštevaj, sicer te bojo še za zadnji dan M vprašali, če si imela dolgi postopek pa tko ni relevanten. Povej še za datum punkcije in transferja, naroči se pa pol kak dan po pregledu, boš že imela MK, čas za NS bo pa tudi idealen. Na tistem prvem pregledu ti pregledajo kri in urin, pa MK ti izpolnijo in nardijo plan za preglede. Zaradi dopustov je pa res bolje, da se naročiš čimprej.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.7.2008 14:39:08   
sonček85
a mi lahko katera prosim pove kako vse to poteka od takrat naprej ko ti da g prvo napotnico za preglede naprej,kot meni sedaj.kateri so prvi postopkli ,pregled kako poteka,koraki,kam vse moraš,.....

hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.7.2008 14:51:02   
mismis
Sonček85

se bom poskušala spomniti kako je bilo pri meni...

OK G mi je dala napotnico za dr. Drobniča, ker smo s HSG-jem ugotovili, da imam zamašene jajcevode. Preden me je poslala na operacijo je moj dragi ravno tako moral dati seme za spermiogram, da so preverili, če je z njim vse v redu. Laparaskopsko operacijo mi je delal dr. Drobnič, po operaciji naj bi imela eno leto časa da zanosim.

Pri zadnji kontroli po operaciji, cca 6 mesecev, sva se z Drobničem odločila, da me da kar naprej za umetno, ker nimamo kaj čakati, ker kot kaže se nam naravno ne bo prijelo. Drobnič me je poslal na odvzem krvi za hormonske preiskave in za spolno prenosljive bolezni, to zadnje mora imeti opravljeno tudi tvoj. Nato sva šla z mojim na dopust, ko pa sva se vrnila naju je čakala pošta, da nama je konzilij odobril umetno oploditev in da se lahko naročim. Torej od laparoskopske operacije sedaj mineva leto in pol, jaz pa sem bila že v dveh postopkih, ki pa sta bila žal neuspešna. Se mi zdi, da gre to pri meni kar hitro.

Ti si še dokaj mlada, mogoče bo pri tebi to dlje trajalo, sicer boš pa tako ali tako videla, kaj ti bo Drobnič rekel.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.7.2008 14:56:31   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Shuka
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Sonček85

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1666
    17.7.2008 15:00:31   
    ledenka
    mišmiš, si takoooo priden user posted image   še dobro, da mamo nosečke, se vsaj nekaj dogaja na naših seznamih user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1667
    17.7.2008 15:01:43   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mišmiš, si takoooo priden user posted image   še dobro, da mamo nosečke, se vsaj nekaj dogaja na naših seznamih user posted image

se strinjam, ampak danes smo tudi Sončka85 dodaliuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1668
    17.7.2008 15:04:26   
    sonček85
    hvala za tak podrobne informacije in upam da bo pri meni tudi šlo tako hitro.in da se bo seveda prijelo v prvo in potem srečnih 9 mesecev.jupi  sem pa optimistična

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1669
    17.7.2008 15:05:19   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hvala za tak podrobne informacije in upam da bo pri meni tudi šlo tako hitro.in da se bo seveda prijelo v prvo in potem srečnih 9 mesecev.jupi  sem pa optimistična

in prav je tako user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1670
    17.7.2008 15:05:21   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se strinjam, ampak danes smo tudi Sončka85 dodaliuser posted image user posted image
    kki upa da bo res prineslo samo sonce na tem seznamu

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1671
    17.7.2008 15:21:52   
    mismis
    Kje pa je naša Žiži danes?

Da se ni premislila in kljub vsemu odpotovala v Grčijo  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1672
    17.7.2008 15:25:30   
    sonček33
    sonček85 - optimizem velja! Srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1673
    17.7.2008 16:00:12   
    sonček85
    hvala enako lepi sonček.gremoooo veselo plujmo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1674
    17.7.2008 16:06:29   
    gigi1
    Sorči sem ful v gužvi. našga na letališče pelala. Pa gužva v službi. Pa še en sestank mam zdej...
    V glavnem moj user posted image  je že pristal v Ath.
    Telefon mi je crknu, k ga nisem nafilala... Ma štala mala user posted image

Lepo se imejte. Se pišemo kasneje

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?