mismis
|
Evo mismis je prišel s sprehoda s in v ta drugo danes sem čisto mokra Žiži, pa sej veš, da te pogrešam, le kako te ne bi . Sonček pa mislim, da je z Gorenjskega konca Zvezdica, jutri mam zobarja, mama bo z mano šla dobro opravi, pa glej, da bo res samo zobke gledal Sonček, pa daj rajši zdaj jej nekonzerviran ananas, če ga že povsod ponujajo in prodajajo, konzerviranega pa šparaj z zimo, ko se ga ne bo dalo dobiti v trgovini Pija, sej res, a ti prideš jutri? Noki, sporoči kako in kaj, da ti Žiži po z.s. napiše pot do Konga, lahko ti pa tudi moj GSM pošljem, seveda številko, za vsak slučaj, komaj čakam, da te vidim, sva zadnjič tako na hitro opravile, ker se je meni mudilo stražariti ordinacijo od dr. D Hedi, maj favourite witch, kje si, lepo da si jutri vidimo, RR zopet na kraju zločina Ajsi, polovni je samo moj, za Žižka morava najti kakšen drug termin, da ne bo prišlo do zbrke tle na RR. Zdaj, ko rečeš polovni, vsi vemo o komu govoriimo, če bo pa imela vsaka svojega polovnega, potem pa res ne bomo vedeli o katerem se govori. Ajde brihtna glavca s predlogi na plan... a za uro jutri velja??? tam nekje okoli 16.30 dalje tele banane so meni tko hude , ali pa tale, ta mi je sploh tak cotek pillow fight
< Sporočilo je popravil mismis -- 17.7.2008 20:45:07 >