|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
14.7.2008 15:54:59   
nokes
daaan,

netka, drži se in držim pesti, da boš kmalu bolje user posted image user posted image

rožica, čestitke za BHCG!!!user posted image , sva pa res čist skupaj user posted image user posted image !

orto, ti pa že nuhalno? kako hitro teče čas, če ne gre zame!user posted image

gloria, iiiii voziček!!!! kak je to fajnuser posted image

gigi, strah pred letenjem praviš? bomo pa v četrtek še zate pestke stiskale! ti kr reč!user posted image  

mišmiš, tele besede namenjam tvojemu user posted image , da se bo kmalu pocajtal in pustil gazdarco spat sredi noči!

ok, moj prvi UZ bo UPAM v petek, 25.7., upam pa zato, ker me niso mogli naročit, ker (navajam) "vas računalnik ne sprejme", gre za to, da imajo vse polno in so me najprej naročili oktobra!!!user posted image   pol pa sem malo zagnjavila.

dekolte za drd?? ni blema, a kako omehčati kamnita srca njegovih sester?? z dekoltejem zihr ne!

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.7.2008 15:56:37   
gigi1
Sej to je bil namen user posted image

A bi sam pleh musko pa žarometke? Evo

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.7.2008 15:58:39   
nokes
ojla, tako dolgo klofam tele poste, da vmes že pleh banda odšpila tabolše koračnice, tenks gigi, tut jaz sem se nasmejala!!! (je en zaj***n dan!!!)

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.7.2008 16:13:13   
ledenka
zvezdica, kiklca je iz Promoda user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.7.2008 16:16:20   
gigi1
Evo, pa smo premagal Južno Korejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Komi, komi

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.7.2008 16:26:07   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo, pa smo premagal Južno Korejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Komi, komi

gigi, sem glih solato seckala, pa poslušala finiš po radiu, uf še dobro da nisem gledala, je mogla bit kriza, ha? mislim, uni korejčki same trojke, kaj so zmešani??no, je bla pa solata zato ful hitro narejena...

katere tekme boš pol gledala? moram pogledat spored tekem.

nokes

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.7.2008 16:26:53   
ledenka
nokes user posted image  pa sej boljš, da rodiš prej, predno maš datum za prvi pregled user posted image  sorry, sam tole naše zdravstvo je pa včasih res user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.7.2008 16:39:19   
ledenka
bom počasi šla domov user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.7.2008 16:42:49   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nokes user posted image  pa sej boljš, da rodiš prej, predno maš datum za prvi pregled user posted image  sorry, sam tole naše zdravstvo je pa včasih res user posted image  

res so modelke tam, pa sem sestri 10 minut razlagala kaj rabim, ona me prepričuje da dr.d. ne dela, ko pa ji je potegnilo, zakaj kličem, pa je naenkrat prišel z dopusta. jaz sem na leonišče čist alergična, sem imela v diagnostiki zelo slabe izkušnje s sistemom tam (no, če ga sploh imajo). SIII je druga pesem, vse sestre ful prijazne! user posted image

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.7.2008 16:47:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

res so modelke tam, pa sem sestri 10 minut razlagala kaj rabim, ona me prepričuje da dr.d. ne dela, ko pa ji je potegnilo, zakaj kličem, pa je naenkrat prišel z dopusta. jaz sem na leonišče čist alergična, sem imela v diagnostiki zelo slabe izkušnje s sistemom tam (no, če ga sploh imajo). SIII je druga pesem, vse sestre ful prijazne! user posted image

user posted image  glavno, da si dobila datum. mene pa leonišče čaka v naslednji rundi user posted image  spetembra pošiljam najprej mojega v boj, da opravi s-gram, potem oktobra imava pa prvi pregled. upam, da naju ne bodo pacali... pri mojih letih nimam več 1 leto časa za čakanje.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.7.2008 17:05:16   
libi
Špelka tišči me v grlu, jokam (sem šla prebrat porodno zgodbo) user posted image user posted image user posted image , svetla iskrica v vsem tem je tvoja pozitivnost...in lep pogled vnaprej....in tvoj pogum...občudujem te.....v novi borbi pa bomo vse močno močno stiskale pesti zate!

Netka držim pesti, da bo kmalu konec teh muk in težav....in potem: v nove boje!user posted image user posted image

pismo no punce, pa to ni fer, res ni fer....kaj vse morte ve skoz dat.....user posted image

Zvezdica, uf tole naše zdravstvo....obup....jst sm pa vedno tiho, pa tko me jezik srbi, da bi otroški zdravnici kej nazaj rekla....zato, svaka čast, še dobro, da ste take, ki se upate spucat nad njimi in jim povedat, kar jim gre....coprnice dohtarske, pa kaj se silijo z otroci delat, če nimajo čist nobenga občutka za njih....

Gigi bomo pa v četrtek fejst v nebo gledale in ti mahale, da ti bo lažje pri srcu user posted image

Miška upam, da je tvoj user posted image že ok. Kdo ga pa merka, ko sta vidva v službi al sam lepo počaka doma?

Vsem skupaj en lep pozdravček, Gretka že broji sitno (je zadnč ena tko napisala, pa sm se spomnila starih dobrih cajtov...) do testa......

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.7.2008 18:06:13   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 14.07.
Sonček33 - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula spomladi v nov boj
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Shuka
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
    • moni29 (MB, razgovor v maju)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
    • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • lucka25 (1. IVF, PO)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.7.2008 18:18:41 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1312
    14.7.2008 18:22:06   
    mismis
    Evo mene končno doma, hvala bogu, tale dan se mi je vlekel kot ponedeljek user posted image user posted image user posted image

Nokes, kaj te sestre v Leonišču zajeb...avajo, porka dio, a si zaropotala po mizi. Za UZ pa le obleči kakšno jebozovno majčko s fajn dekoltejem, moraš privoščiti mojemu dr. D še kakšen pogled na junaške prsi, ker češpelj je po moje za celo žviljenje sit.

Vsem skupaj se zahvaljujem za dobre želje za mojega kužona, je revček že bolje.  BOLJE SMO...user posted image user posted image user posted image

Libi
    naj ti odgovorim na tvoje vprašanje še kdo čuva mojega kužona, ko sem jaz v službi. Namreč jaz imam zelo veliko mrcino (cca 75 cm plečne višine) in vsako jutro, ko opraviva njegovo potrebo v bližnjem gozdu, ga pripnem na zajlo (vem, da se grdo bere ampak ni tako hudo, pa še čakamo da naš naredi pesjak), zajla je 8 m dolga, tako da ima neomejeno gibanje. Sploh pa moj kužon obožuje biti zunaj, sploh če je dež in sneg, če pa je full vroče se najraje zavleče v senco ali pa v garažo ležati na beton.
    No in ko sem jaz v službi, je on pridno doma in hišo čuva, če ga prime kakat, malo zavija in na ta način prikliče taščo, ki ga odpelje spet v gozd kakat. Naš kužon ima tako čudno navado, da ne mara kakati na domačem dvorišču ali sploh na parceli. Tako, da ko ga prime kakat, začne zavijati na ves glas in to je nas znak, da ga moramo peljati v gozd. Vidiš to je tudi tema, pri kateri se znam jaz razpisati na dolgo in širokouser posted image
    Prosim te, lepo pozdravi  Gretko

Žiži, a ta pleh muzka prosljavlja vnaprešnjo zmago na J Korejo?

Sonček33, kako je bilo danes? user posted image

Zvezdica, a si jo napizdila, doktorco mislim?

Kje pa je naša Hedi danes? Hedi javi se kaj?

Ledenka, kiklica, kakšna kiklica. Joj k mam jest čist predebele noge za takšne in drugače kiklice

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1313
    14.7.2008 19:22:44   
    sonček33
    Evo, pa sem tukaj.
    NS 1,7 vse ok. Vidla roke, noge, prstke, želodček... poslušala srček. mali nama je pomahal ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1314
    14.7.2008 19:23:38   
    Abra
    Uf, kakšen dan je bil spet user posted image sem ugotovila, da je bolje, če čimmanj računalnik uprabljam, ker me pol ful glava boli. Ziher še vreme tuki fajn pomaga. Ne morem nič delat, niti tuki čvekat user posted image

Gloria in Zvezdica, res gre hitro čas, kak dan se pa vleče kot leto user posted image
    Zvezdica sem si na RR koledarčku našimala pdp, pa mi že tam vsakič, ko pridem gor pove, kok sem daleč user posted image če se bom naveličala, si bom še tikerček naštimala, čeprav nisem preveč navdušena nad njim.
    Jutri pa imaš ti NS user posted image kdaj, da bomo pesti držali? V medota tko nihče ne dvomi.

Sonči sej te nisem kregala user posted image veš, saj se meni tudi ne dogaja ne vem kaj, pa tuki kar tko mal čvekam, pa komentiram.. sej se tko v glavnem več o drugih stvareh pogovarjamo, zadnje čase nas tko mišmiš nonstop kuri user posted image
    Zdaj si pa najbrž že čisto user posted image je NS že za tabo user posted image poročaj, kaj si lepga vidla user posted image

Mišmiš, kužon je bil pa res revček user posted image so mu drugi tok dajali, al jim je kradel user posted image lepo vzgojeni psi pa tko ne kakajo na svoji parceli user posted image

Netka user posted image upam, da je vse ok

Gloria, ooooo, voziček že imaš user posted image user posted image

Gigi, a veš, da je včasih adria imela neke delavnice za tiste, ki se bojijo letenja, če pa je kakšen viski dovolj, je pa tut ok. Bomo vse tuki nate mislile, da bo let zeloo prijeten user posted image
    Vidim, da se že pripravljaš na navijanje user posted image boš pleh musko s sabo vzela?

Rožica user posted image user posted image tuki tudi neki vohamo user posted image

Orto, si pa res revca, v tej vročini še s tistimi nogavicami okrog hodit.

Nokes, to leonišče je pa res user posted image bi jim blo res najbolj simpl, če prideš kar rodit user posted image kaj pa si med dopusti zanosila user posted image

Grethy in Gita, jaz zeloo navijam, da bosta popravili to junijsko povprečje. Za konec sezone morajo biti samo lepe novičke user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1315
    14.7.2008 19:25:14   
    Abra
    Sonček user posted image user posted image user posted image super!!!!! Vama je pokazal, katerega spola je ali niste firbcali? user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1316
    14.7.2008 19:27:06   
    gloria
    Sonček čestitke za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image ....ful sem veselauser posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1317
    14.7.2008 19:28:10   
    sonček33
    ja madona, a jaz bi že lahko izvedla za spol? Kolk sem jaz nepoučena. Ja midva bi rada vedela. Zdej sem pa jeznauser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1318
    14.7.2008 19:28:34   
    sonček33
    gloria hvala...

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1319
    14.7.2008 19:31:02   
    ledenka
    soncek user posted image user posted image user posted image  super! zdaj pa relax in uzivaj user posted image  spol se na NS vcasih vidi, obicajno pa menda ne, tako da nisi se nic zamudla user posted image

mismis, seveda kiklca crna z vzorcem na robu... ki ima velike luknje, zato se skos nekam natikam user posted image user posted image user posted image  (rocaji predalov so krivi, da ne bo nesporazuma user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1320
    14.7.2008 19:34:22   
    gloria
    Sonček najbolj ziher boš vidla na morfologiji(20-22 teden)ko te še enkrat res natančno pregledajo.....dostikrat na NS niso realni rezultati.....verjamem da te firbec matra,mene je tuduser posted image ....

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1321
    14.7.2008 19:34:38   
    Abra
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja madona, a jaz bi že lahko izvedla za spol? Kolk sem jaz nepoučena. Ja midva bi rada vedela. Zdej sem pa jeznauser posted image

user posted image user posted image user posted image Sonček ti si tko luštna user posted image bi morala reči, sicer pa ni nujno, da bi se videlo. Jaz sem ful firbcala, pa se ni videlo ... bo treba še čakat user posted image Koliko pa je že velik otroček?

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1322
    14.7.2008 19:36:15   
    sonček33
    Abra, zdej pa res nočem, da se mi smejiš, ampak tudi tega ne vem. Vem da ima od temena do trtice 5,6. Jaz pa sem. 

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1323
    14.7.2008 19:37:26   
    gloria
    user posted image user posted image user posted image  poglej na listu ko so ti ga daluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1324
    14.7.2008 19:37:53   
    sonček33
    gloria ne piše velikosti

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1325
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

odlocitev!?
    v3sn4

Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?

druzina (98%)

sluzba (2%)

prijatelji (0%)

Število vseh glasov: 49

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!