Abra
|
Julija, si torej našla vzrok kot sem ti prej napisala, so se izcedki pojavili zato, ker si bla aktivna, če bi ležala, bi najbrž še malo not počakali boš morala tvojega še v kuho vpeljat, kaj bo samo kelnaru. Ne se preveč matrat Je pa čist logično, da te skrbi. Jaz sem se že skoraj navadila, zdaj sem pri G že čist umirjena. Na prvem pregledu sem se pa tresla Gigi, res je fajn. Sem malo prej še enkrat poskusla, pa ga nisem našla. Sem očino res preveč furjasta. Pa se mi zdi, da sem čist na istem mestu iskala, očitno bo moral to moj štimat pa sva bla res na kavču no, kakšne barve je sva to počela po kosilu, pa sem mislila, da se bo kaj prebavo slišalo, pa tega nič ne slišiš. Je pa zvok bolj tih, kot npr. moje srce, najbrž zato, ker je tok manjši, al pa špeh na trebuhu duši zvok Ti pa v Grčijo odhajaš, na vroče šopingirala si pa tik pred znižanji? Jaz sem tut hotla it danes pogledat še za kako oblekco, pa sem si premislila. Tut, če je že danes znižano, bo v pon. še bolj. Sem tvoj jutranji post pravkar prebrala, hvala, ker se tko trudiš imam občutek, da je bla res pot z morja tista, sem se tudi cel naslednji dan slabo počuila. Ni pa problem vožnja z avtom, ampak teren, kjer se mi vozimo, da pridemo do hiše, oz. nazaj, do ceste. Pa to ni sto m, ampak par km. Pa tudi po otoku, je po cesti ves čas rukalo. Tega prej nisem nikoli tko čutila. PIkovitek pa na morje sem ti prav fouš, jaz bi tut pod pogojem, da je še vedno toplo morje uživaj! Mišmiš, ti bi pa lahko sebe v jebozovni majčki v album dala, če je že prlima ne moreš. O tvojem dekolteju se tuki že tok govori, da je postal že skoraj javno dobro za gledat, da ne bo pomote Zdaj šibava ven, bom kasneje še kaj pogledala
|