|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
13.7.2008 15:03:51   
Zvezdica
Špelka... zelo mi je žal.

Vse kar ti želim je, da čimprej prideš k sebi. Pošiljam ti en objem in želim velikoooo sreče.

i belive i can fly....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.7.2008 15:09:39   
Zvezdica
ojla punce.

včeraj se nisva nič javljala, ker sva imela z liamčkom turnejo po LJuser posted image
Bila pri enih priajteljih _(njegovih..da ne bo pomote), potem pri sestrični, potem š mal okol, pa je bilo dneva konec. ati je imel velikooo dela, pa smo imeli šele večerno druženje.

Danes pa kar nekaj, dan je šel okoli, pa imam občutek da e šele jutro.
Zjutraj sem s prometriumom dobila nekaj malo rjavek, ampak res mal...pa se nič ne sekiram. Mislim, da je to normalno, ker očitno IVF ovke očitno moramo dajati prve tri mesece še kar nekaj muk skozi, da potem lahko mirno zadihamouser posted image

Grem k mojim dvem, v spalnici pančkata...meni se pa tudi spi.

Žiži, kdaj letiš?

pozdravček

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.7.2008 18:58:04   
gloria
Špelka nevem kaj naj ti rečem......drži se v novem boju smo pa z tebojuser posted image
Gita slabe misli stran.....tokrat bo vse okuser posted image
Zvezdica to se je tud men dogajalo v 13,14 tednu pa sem vsa panična letela na urgenco kje so me lepo pomiril da je to čist normalno sam da morem več mirovat....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.7.2008 19:03:52   
nokes
abra, tako praviš, da je babnikova še boljš?user posted image user posted image saj sem ravno razmišljala, da je berginčeva imela že prej ok UZje in vso mašinerijo, pa da na Gk je vedno za čakat, pa se sprehajat do UZja... ne vem, no, bom še premislila.

"vodenje nosečnosti" ne pomeni, da je dr.d. moj osebni ginekolog, pač pa sem pri njemu do poroda, nato ne več. sestra na SIII je rekla, da IVFovke vzame brez problema, in ker mi je še tista na svetovanju isto priporočila, sem začela razmišljat o tem. user posted image user posted image

mogoče linda ve kaj več, ona je o tem ziher pisala.

a tako hedi, julija je dr.d. v vsakem primeru? če mi bo delal uz, ga malo povprašam, kako je s tem.
tvoji znaki so približno takšni kot moji, samo da imam poudarke na slabosti, špikanja, napihnjenosti in ostalega je manj. križ pa me po moje boli od "mirovanja".user posted image user posted image

špelka,user posted image zelo žalostna zgodba, a ti si zelo pogumna!! želim ti veliko sreče in user posted image user posted image user posted image  v novi borbi!!

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.7.2008 19:41:14   
sonček33
Punce, nosečke, eno vprašanje. Spet.  Jaz imam veliko belega toka  (če je to beli tok). Je to normalno?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
13.7.2008 19:50:41   
gloria
Sonček normalnom dok ne srbi ali peče.....jaz sem ga tud mela pol se je pa ustavil pa spet....včasih tak močno da sem ga čutla ko teče(vse to sem seveda preverla pri gin.)....baje je to pri nosečnosti normalno....dosti o tem lahk najdeš na netu ali pa v kaki knjigiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.7.2008 20:07:31   
Abra
Špelka to je res grozno, kar se ti je zgodilo. Kar nisem mogla verjet, ker si par dni prej še napisala, da ste super. Kako se hitro vse obrne. user posted image Če pomislim, kako sem jaz januarja jamrala, mi je kar nerodno. Vseeno se je včasih kar bolje prepustiti čustvom, ker boš morala slej ko prej vse to spraviti ven. Takrat ne pozabit, da smo tuki zate. Tudi na zs. Jaz te močno, močno objemam.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.7.2008 20:19:08   
gigi1
Hojla deklice drage

Evo me nazaj. Tudi jaz sem danes bolj kot ne zaspana. Pa nisem noseča user posted image  . Vreme je res za vola ubit.

Špelka draga res is pogumna. Prav občudujem te. Vse nas je hudo pretreslo. Vesela sem, da ti je uspelo iti čez vse skupaj z nekaj vedrine in da že razmišljaš o novih bojih. Kar tako naprej. Drži se punca. Ne dovoli, da te potre, tudi če bo za tabo prišlo user posted image user posted image user posted image

Abra kako si? Tale AS je pa res dobra stvaruser posted image . pRav z užitkom berem, ko pišeš o tem.

Noki, upam, da so slabosti popustile.

Zvezdica draga spet mal pretiravaš. Vseeno je treba tudi počivat.
Očitno se ti še zadnje pikice krvi ven cedijo. To je samo dobro, da gre čimprej ven.
V Grčijo pa letim v četrtek.

Hedi vse je normalno. Se pač vse širi in te mal zdeluje. Še 2 dni pa boš vidla srčka user posted image

Gitka, če je tokrat dugače, je to super user posted image  user posted image

Sonček, beli tok je problem s katerim se srečuje skoraj vsaka nosečnica.
Baje pomaga, da namočiš tampon v probiotični jogurt in si ga not vtakneš. Baje uredi kislost nožnice. To velja tudi za nenosečke, ki se ubadajo s tem problemom 
Odsvetujem pa tistim, ki imate kakršnekoli rjave ali rdeče izcedke, oz krvavite.

Glorija kako se počutiš? Si že kaj v lekarno zavila pogledat za regrat?

Miška a si še zmeri na pikniku?

Pozdravček in objemček vsem. Grem film gledat

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.7.2008 20:21:08 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.7.2008 20:20:00   
Abra
Nokes, ta nova mašinerija je v primerjavi s prejšnjo mercedez user posted image vsaj moj tko pravi, ker je videl oboje. Ko sem šla prvič k njej na pregled, me je kar po partnerja poslala, da je lahko še on gledal, je bil pa z mano tudi že na urgenci in vedno pri Rešu, tko da ima že naštudirane user posted image user posted image s tem dela tudi nuhalno in ima možnost 4D. Meni je všeč, da je lahko ob uz partner zraven, sva tako še iz ivf navajena. Odločiti se pa seveda moraš sama. Če se pri dr. D veliko čaka, moraš malo misliti tudi na to, da ti bo v nosečnosti to še težje.
Aja, ob torkih je pa še vedno Berginčeva, ker je takrat dežurna v Postojni.

Sonček, ti pa kar iščeš probleme user posted image drugega pa nič ne napišeš user posted image raje se kdaj v čvek spusti, jaz svojih izcedkov sploh ne šmirglam več.

Gloria, po dolgem času sem pogledala tvoj tiker, samo še 59 dni user posted image se mi zdi, da si še pred kratkim trepetala user posted image sicer pa, če pomislim, da je Sayuri že rodila, pa sva bili prejšnjič skupi v postopku ... očitno bom jaz tut vsak čas user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.7.2008 20:25:41   
Abra
Gigi, si ti tut pohajala cel dan user posted image AS je pa res dobra stvar, sicer ene 5x preplačana, ampak dober. Kam vse dnar mečemo, bomo pa še zato. Danes sva brez oljčka probala, pa najbrž zato ni šlo, bo zvečer spet nov poskus user posted image Sva pa zadnjič še v Bušija zavila in sem seveda oke vrgla samo na drage posteljice in vozičke, pa je dragi rekel, ja zber ne user posted image user posted image jaz se itak znam nazaj držat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.7.2008 20:32:41   
gloria
Gigi juter grem v lekarno,...sem pa včeraj nabavla dosti stvari z tistega tvojga seznama....
Abra tud men gre hiter čas....še zdej se ne zavedam da je tolk mal dni do porodauser posted image user posted image user posted image ....teb bo pa tud hiter minil....boš vidla enkrat ko si na polovici gre vse hitrejeuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.7.2008 6:47:06   
gigi1
Jutro bejbike

Še spite? Sej maste prav...tak dan je.
Kar uživajte user posted image . Se javium kasneje.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.7.2008 8:20:41   
Linda25
Pozdravljene punce,
evo, da se še jst mal javim. Počutjke ok. Le občutki v želodcu so tko tko. Če sm lačna, ni ok, če sm sita pa tud.

Nokes, res je jst sm vzela napotnico za vodenje nmosečnosti, kar ginekologinji ni blo čist prou, ampak kaj čmo. Meni je moja sestra svetovala Tulovo, baje je ful dobra, tako da se zna zgodti da bom njo vzela, če bo prosta, če ne pa razmišljam čisto po tiho na Pušenjaka. Bomo vidli.

Špelka user posted image user posted image user posted image , kar vejet ne morm. Spominm se tvojega pluska. Prou hudo mi je. Kar pogumno naprej. Držim pesti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.7.2008 8:33:12   
Zvezdica
jutrouser posted image user posted image user posted image

Mal dežka nič ne škodi a ne?

Abra, prav rekla sem, da "nama" moram na to odpisat. Ko si glorii napisala, da samo še 56 dni...lubica, mi2 sva pred kratkim izvedeli za pluska, pa sva že pri NS. No, jast jo mam jutriuser posted image
Pa koliko muk sva dajali skozi, krvavitve, vse barvni izcedki, pa glej. 12 TEDENuser posted image user posted image user posted image Je kar hitro minilo. Ko bo konec poletja bova že na sredini nosečnosti. Tickerčki so luštkana stvar. Dnevno te spominja na to kako otrok raste, pa kako vse bližje d dan (ne spet tok blizu)user posted image user posted image
Sonček velja tudi zate!!!!!! In vse nosečke.

Gigi..odhajaš v četrtek. Blagor. Grčija tako lepa, tako jo mam rada. Pa letos ne grem tja, ker je G rekla, nič se ne bomo hecali, nič letenja. Pa bom upoštevala. Bomo pa zato drugo leto ahko leteli kamor bomo hoteliuser posted image

Linda, kje si se skrivala?
Grem zajtrk pripravit.... papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.7.2008 8:40:35   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 14.07.
Sonček33 - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, ET 29.06.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.7.2008 8:47:04 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.7.2008 8:43:50   
Zvezdica
Miška, tebi info za seznam

UZ imam 25.07. ob12.40user posted image

Pa pa

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.7.2008 8:44:45   
sonček33
Abra čist prav imaš. Ti me kar kregaj, ker sem tak pesimist. Imaš čisto prav, da samo jamram in da nisem za nobeno rabo. Se bom poboljšala.

Pa saj nimam kaj veliko napisat. Danes imam popoldne NS v Dravljah. Upam, da ne bo kakšnih nalivov...pa da bodo rezultati super duper.

Sicer pa je konec dopusta - za mojega dragega, jaz sem itak brezposelna. Bi morala malo pospravit po stanovanju pa ni prave volje. Pa nobene fajn knjige nimam doma, bi se kar pod kovter zvlekla in brala-spala.

Gloria in Gigi hvala za informacije.

Še eno slabo novičko imam, saj naša Netka ne bo huda. Netka je namreč v bolnišnici, kajti M, ki je končala njenio upanje, je tako močna, da ji kar lije in močno jo je bolel trebuh, pa so jo kar obržali. Menda krvavi v trebuhu in danes jo čaka laparo.
Netka  - mislim nate in držim pesti, da mine.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.7.2008 8:45:32   
mismis
Špelka12, lepo da si se nam javila, čeprav s tako žalostno novico. user posted image user posted image V tistem trenutku ni bilo RR-jevke, ki ni bila v mislih in dobrih željah s tabo. Kot pa vidim iz tvojih besed, si močna in boš to preživela, čeprav bo vedno ostal strah in grenak spomin. Špelka naša, drži se in vedi, da smo me vedno s teboj.

Žiži, smo včeraj piknik zaključili že ob 20. uri, potem sva bila pa z našim tako lena in nažrta, da sva se samo počila na kavč in gledala en film, kao komedijo. Danes sem pa itak čisto podrta, sem imela ponoči vaje z mojim user posted image , je revež včeraj pojedel preveč kosti in smo driskali čez noč.

Sonček33, jaz sicer nisem nosečka, ampak beli tok je normalen, mislim da je imela moja sestra celotno nosečnost težave s tem. Dobro opravi danes na UZ user posted image user posted image

Gloria, tebe je pa res lepo videti med nami, te moram pohvaliti si ena redkih nosečk, ki redno sodeluje z namiuser posted image user posted image

Pikovit, lepo se imel na morčkuuser posted image

Abra, potem sta le kupila AS, super, sedaj boš veliko bolj mirno šla skozi to nosečnost

Noki, a tebe pa to tako zdeluje, jah zihr sta dva. Mislim, da je še vsaka, ki je bila nosečka z dvema, imela zelo kmalu slabosti. Držim pestke, da čimprej mine.

Dakec (sponži) kje si, kako si, zdaj te pa že nekaj časa ni bilo tukaj gor med nami. MISS YA

Zvezdica, kako se ti počutiš?

Gita14, če špika je to dober znak, sej počasi se tudi zate približuje datum testa.

Ajsi, kako si ti, si že najdla kakšno jebozovno majčko, da mi boš lahko konkurirala user posted image user posted image

Hedi, še malo pa boš imela svoj prvi UZ pri mojemu dr. D-ju. Pa prosim brez spogledovanja, da ne bo fovšije z moje straniuser posted image user posted image

Kje ste pa ostale, a še kar počitnikujete: Lučka25, Daisy, Mlinčka, Mala81, Womanpolice, Arneja, Pija76, Pijka74, ok za Kajsico vemo, da je na morju, Sapi, Netka34, ...

Zelo lepo prosim še Anadejko, Vijolic30, Sarasan in darja30, če se nam javijo in povejo, kako so opravile...Sicer sem vas že prestavila med borka za postopek, ampak če je kateri vmes uspelo, jo bom z največjim veseljem preselila med nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.7.2008 8:48:09   
mismis
Oh Netka34 user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da se vse dobro izteče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.7.2008 8:53:13   
GITA14
miška
mene nič ne špika, tega me je strah

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.7.2008 8:54:02   
Zvezdica
e eno slabo novičko imam, saj naša Netka ne bo huda. Netka je namreč v bolnišnici, kajti M, ki je končala njenio upanje, je tako močna, da ji kar lije in močno jo je bolel trebuh, pa so jo kar obržali. Menda krvavi v trebuhu in danes jo čaka laparo.
Netka - mislim nate in držim pesti, da mine.

Joj netka... Mislimo nate in smo s teboj. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.7.2008 8:55:10   
mismis
Gita, ti se kar sprosti, zdaj je kar je, če ti je namenjeno ti bo uspelo, zato moraš verjeti, da vama je uspelo...

Ne iskati znakov za ja ali ne, ti samo verjami....user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.7.2008 9:41:39   
gloria
Dobro jutro......kakšno vreme hudičauser posted image ....no vsaj se bo mal shladil to je pa tud nekaj....

Netka joj sam da bo vse ok.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Gitka vse je ok dok se ne pokažeuser posted image ....sam tokrat se ne bouser posted image user posted image user posted image ...jaz mam kr en tak občutekuser posted image
Mismis hvala za pohvaleuser posted image ....sem glih včeri user posted image  pravla da kolk se jaz tuki počutim boljš kot pa na čveku.....pa ne da bi imela kaj protiv katere....sam me smo vse to drugače dale čez....edino je dober da so dve z ivf-a pa je kakšno stvar lažje povedat....
Zvezdica maš prav da so tikerčki ena fajn stvar....kak dan nisi pozoren na njega pol pa pogledaš pa ne moreš verjeti da je že tolk...
Sonček držim pesti za čim boljšo NS....pa čim prej javi.....lahk tud na gsm da ne bom umrla od radovednostiuser posted image ....katero uro pa imaš?
Gigi ti pa v Grčijouser posted image user posted image user posted image ....oooooo lepo

...mene pa že dlje časa zanima kje je naša mjavček,pa lejla07....včasih berem na njihovem čveku pa ih nikoli ne zasledimuser posted image ....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.7.2008 9:43:40   
sonček33
Ns imam ob 17.30

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.7.2008 10:17:06   
ledenka
sonček, bom danes ob 17.30 še posebej močno držala pesti user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.