Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:20:01
|
|
|
|
zarja1
|
Lučka svaka čast za optimizem............ BRAVO DEČVA!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:20:40
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Punce, mene pa zanima, kje se da dobiti naslednje čaje: iz malinovih listov, krvomočnica, čaj ingver in cimet? Krvomočnico ti jest lahko po pošti pošljem jo mam doma dve vrečke, pa jo nč ne nucam, če želiš mi javi naslov po ZS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:20:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdaj so me pa scenzurirali Schuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem zrihtala da te niso v mojem postu LEGENDA sCHUKA KAK TI JE TO RATALO????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:22:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdaj so me pa scenzurirali Schuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem zrihtala da te niso v mojem postu lEGENDA sCHUKA KAK TI JE TO RATALO???? To ti pa ne smem povedat, je čist preveč top sekret
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:23:43
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Schuki lep niknejm ti je dala Lara A veš kolk stvari se zdej rima na Shuki just use your imagination shuki tuki, shuki tam, kjer jo rabiš, ponuja dlan! Lučkica, si dobro? Malinov v lekarni, cimet in ingver imam od alojinih izdelokv...ne vem točno, iz Trzina se mi zdi, ti potem poiščem, če ne najdeš Šibam zdej, se beremo potem!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:24:40
|
|
|
|
zarja1
|
Babe za odvečne kilograme in celulit pomaga sam to in čist nič drugega. Moj mi vedno govori, če bi kakšna kremca obstajala, Oprah ne bi bla taka kot je
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.8.2008 17:25:44 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:25:27
|
|
|
|
Shuka
|
lara - the poetic soul Aja a lohka nehate tolk hitr tipkat k pol pol postov zamudim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:26:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka lara - the poetic soul Aja a lohka nehate tolk hitr tipkat k pol pol postov zamudim Schuki bo treba mal
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:28:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka lara - the poetic soul Aja a lohka nehate tolk hitr tipkat k pol pol postov zamudim Schuki bo treba mal Miši preganjat?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:29:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe za odvečne kilograme in celulit pomaga sam to in čist nič drugega. Moj mi vedno govori, če bi kakšna kremca obstajala, Oprah ne bi bla taka kot je Jap točno tako, pa očitno se ji tud telovadit ne da, sicer si jo pa shujšane sploh ne predstavljam
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:29:56
|
|
|
|
zarja1
|
Babe jaz še moram nekaj naredit, da bom prišla še dans domov....... čeprav že čutim tega Ice-a, mi je kar zavrelo in številke že bolj slabo vidim.....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:31:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka lara - the poetic soul Aja a lohka nehate tolk hitr tipkat k pol pol postov zamudim Schuki bo treba mal Miši preganjat? Zalaufat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:32:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka lara - the poetic soul Aja a lohka nehate tolk hitr tipkat k pol pol postov zamudim Schuki bo treba mal Miši preganjat? Zalaufat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men to ne potegne odkar sem doma
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:34:13
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:50:55
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiš kje si? Bo treba novo temo odpret, preden nas zaklenejo. Punce čvekajo ko nore
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:54:17
|
|
|
|
miska73
|
Kako bo zgleda ukinitev teme? A jo zaklenejo, da nanjo ni mogoče več pisat? Al kako drgač?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:56:38
|
|
|
|
gigi1
|
Ja tko. Pa to se ponavadi zgodi, ko naklofamo 200 strani . Mislim, da nas pustijo tam nekje do 210.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:57:53
|
|
|
|
lučka 25
|
Upam, da bodo počakali, da odpremo novo temo. Miška 73, bomo me pri klomifenkah narediti enako. Bomo kmalu do 200 prišle. Tu smo pa tudi same čvekice, pa še postoki so se začeli na polno, pa je tako več debete.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:59:16
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ja tko. Pa to se ponavadi zgodi, ko naklofamo 200 strani . Mislim, da nas pustijo tam nekje do 210. Potem pa bo treba pohitet. Ker kaj pa je tu problem napisat 4 strani. V 2 urah z lahkoto, če je prava vroča debata.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 18:00:18
|
|
|
|
gigi1
|
Lučka lubica si se do konca zjokala in greš naprej. Vidim, da si se tudi za dijeto in čajčke odločila . Jaz si kar iz svežega ingverja čaj skuham pa mal cimete dodam not. Mi je čist dober.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 18:02:20
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka lubica si se do konca zjokala in greš naprej. Vidim, da si se tudi za dijeto in čajčke odločila . Jaz si kar iz svežega ingverja čaj skuham pa mal cimete dodam not. Mi je čist dober. Ma ja. Jaz ne zdržim dolgo, da bi bila v žalost zavita. Hitro zjučem, še hitreje vstanem. pa tu na RR je toliko punc, ki te pokonci spravijo, pa ni vrag, da se ne pobereš, pa spet napolniš. A ti pa kar tako čaj skuhaš. Zanimivo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 18:02:44
|
|
|
|
Shuka
|
A čmo se mal zadržat, da te 4 strani do 210 pokurimo do 1.9.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 18:03:06
|
|
|
|
gigi1
|
U madoniš bo Mišmiš huda
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 18:03:43
|
|
|
|
miska73
|
A čmo se mal zadržat, da te 4 strani do 210 pokurimo do 1.9. S tem tempom bojo že dons pokurjene
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?