|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.8.2008 15:25:57   
mismis
Kajsi, super, da se je dragi javil, in sploh da je vse ok z njim.
Me pa nekaj zanima glede te tvoje folije, ali je katera od teh tvojih prijateljic poiskusila teči s folijo. Sem mi zdi, da bi se mi cela vas smejala, ko bi jaz vsa šumeča in svetleča pritekla mimo.

Shuka, obleke kaj pa je touser posted image user posted image user posted image  Jat se vsak dan šetam skozi vas v najbolj razvlečeni trenerki, ki ima na enem kolenu luknjo, pa še full je popackana od barve. Ampak vedno tko pravim, za psa ven peljat je še super, glede na to, po kakšen blatu znava midva hoditi. So mi pa full smešne tiste bejbike, ki se full napedenajo za psa ven peljati, potem ga pa peljejo samo po asfaltu in bodnedaj, da bi ta ista gospa pobrala drek, ki ga je njen lasten pes posral točno na asfaltu.
Tako da, ta najbolj raztegnjeno trenerko gor in hitro na zrak in sonček dokler jih imamo, jesen in zima se nam prav hitro približujeta in spet bodo temni in kratki dnevi.

Arnejča, kje je optimizem, kje pozitivizem... Reško te je dal hitro v postopek, pa še na koncesijo, ma to je zihr dober znak. Prehrano lahko še vedno sprememniš, malinov čaj pa začneš piti takoj, ko bo konec user posted image . To je še vedno dovolj časa do punkcije.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
28.8.2008 15:26:53   
Shuka
Arnejčiuser posted image   user posted image

Strah je krivec za veliko stvari, katere se lotimo v življenju, sploh pa v postopkih  in povsem upravičeno se sprašuješ kako bo, po tolikih poskusih. Žal mi je, da toliko trpiš in ne najdem besede, ki bi te lahko potolažile. Vse kar ti lahko povem je, da verjemi v čudeže in upaj do konca. Vzemi si čas zase, vzemi si ga brez slabe vesti, da dnevi bežijo in nismo vsak dan mlajše, izjoči svojo bolečino, premisli o vsem skupaj, ne sili se, dovoli si okrepiti si dušo s pozitivnimi mislimi in nato pojdi v postopek, morda se bo vmes zgodilo kaj drugega.

Kajsi in mismis- sej men je vseeno kakšna sem, ko grem na sprehod, grem res v razvlečeni trenerki, samo ko morm it pa zdravniku, pa ne morm it v trenerki,ker nimam nobene take za fensi šmensi user posted image , za to so mi pa vse hlače zategnjene, sej spravim jih nase, sam nočem bušija preveč stiskat. Bom mami rekla, da mi kake posodi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.8.2008 15:28:56 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
28.8.2008 15:35:34   
kajsica
Miška, ja ti dve sta laufali s folijo okrog. Lepo so si folijo navile okoli trebuha in riti, čez pa normalno daš majčko in te nobeden ne vidi, šumi pa tudi ne, saj ni una srebrna, tako da.....Jaz sem poskusila in pravim, da mi škodit ne more, naprej pa bomo videli kako in kaj. Če bo efekt, da se jaz svojega vampičiča (če verjamete v pravljice) znebim, bom skakala do platfona.

No trebušček bi bil popolnoma sprejemljiv iz drugih razlogov, na takšnih kot jih imam jaz!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
28.8.2008 16:03:31   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kajsi, super, da se je dragi javil, in sploh da je vse ok z njim.

Arnejča, kje je optimizem, kje pozitivizem... Reško te je dal hitro v postopek, pa še na koncesijo, ma to je zihr dober znak. Prehrano lahko še vedno sprememniš, malinov čaj pa začneš piti takoj, ko bo konec user posted image . To je še vedno dovolj časa do punkcije.

se podpišem še jaz, hvala mismisuser posted image

shukis, zmigaj se!user posted image  (zarja je kriva, da sem skoz na sloganih)

gitka, hvala!user posted image

sonček2user posted image  super!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
28.8.2008 16:08:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Miška, ja ti dve sta laufali s folijo okrog. Lepo so si folijo navile okoli trebuha in riti, čez pa normalno daš majčko in te nobeden ne vidi, šumi pa tudi ne, saj ni una srebrna, tako da.....Jaz sem poskusila in pravim, da mi škodit ne more, naprej pa bomo videli kako in kaj. Če bo efekt, da se jaz svojega vampičiča (če verjamete v pravljice) znebim, bom skakala do platfona.

No trebušček bi bil popolnoma sprejemljiv iz drugih razlogov, na takšnih kot jih imam jaz!user posted image

user posted image user posted image user posted image  kako te zastopim!user posted image

Jaz sem tudi včasih se povijala in upala na mega dosežke, no nekaj je bilo...koža je res bolj gladka, kak cm izgubiš, žreš manj že zato ker se matraš na drugi strani in z izgubo kakega kg je efekt kar zadovoljiv. Pod foljo priporočam kako kremo proti celulitu, npr. bršljanovo, ki še pospešuje izločanje toksinov iz podkožja. Veliko uspehov!user posted image

Coelho

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
28.8.2008 16:15:43   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image user posted image user posted image  kako te zastopim!user posted image

Jaz sem tudi včasih se povijala in upala na mega dosežke, no nekaj je bilo...koža je res bolj gladka, kak cm izgubiš, žreš manj že zato ker se matraš na drugi strani in z izgubo kakega kg je efekt kar zadovoljiv. Pod foljo priporočam kako kremo proti celulitu, npr. bršljanovo, ki še pospešuje izločanje toksinov iz podkožja. Veliko uspehov!user posted image

Lara in vse ostale, pa kaj ni strupeno oziroma nevarno se mazati sedaj s temi kremami proti celulitu, dokler ne zanosimo oziroma rodimo?????

Ma jaz se ne upam karkoli uporabljat, saj veste negativni učinki! Bi pa prosila  za kakšen nasvet!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 5106
28.8.2008 16:34:57   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lara in vse ostale, pa kaj ni strupeno oziroma nevarno se mazati sedaj s temi kremami proti celulitu, dokler ne zanosimo oziroma rodimo?????

Ma jaz se ne upam karkoli uporabljat, saj veste negativni učinki! Bi pa prosila  za kakšen nasvet!

...jaz sem tudi to slišala in takoj ko sem šla v postopek prenehala....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
28.8.2008 16:37:09   
sonček33
ma punce me bomo celulitaste okrogle srečne mame

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
28.8.2008 17:02:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma punce me bomo celulitaste okrogle srečne mame

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz med postopkom in v nosečnosti ne bi prakticirala ničesar!...že tako moramo na vse pazit...do postopka pa mislim, da bršljanova krema iz lekarne ne bi smela škodit, kdaj začneš kajsica?

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5109
28.8.2008 17:08:52   
Shuka
Ma jest mislim, da sploh ni fora v kremah ampak v masaži, ki si jo nehote delamo, ko si mažemo kremo.  Torej, bolje masaža neke neškodljive kreme ali kakega olja kot pa kakega kemičnega preparata.

Drugače sem pa probala že malo morje tega, razen unih iz reklam ne, k ti zmanjšajo obseg v 45 minutah, kakšen nateg je pa to moral biti. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.8.2008 17:09:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 5110
28.8.2008 17:09:55   
zarja1
Dragi moji cukerčki......sem totalno zmozgana...še vedno v službi, sicer mi je sodelavec dal na mizo Ice banditosa....sam ne vem no če bo kaj pomagalo.....

Vidim, da ste ogromno napisale.
Lučka bogec moj. user posted image Sem tako žalostna......

Gloria mami bejba......a ne bi še zadnje minute rajš poležavala, ne pa po bajti s krpami letalauser posted image

Schuki lep niknejm ti je dala Lara user posted image user posted image user posted image

Martin 6, ne vem če drži to kar je napisala Mismis glede št. zarodkov, ker jaz sem pod 35 let (6let) pa me zdaj, ko čakam na ET ni nihče nič vprašal, se je dr. zdelo kar samo po sebi umevno da vstavi dva....

Blanči in Lara kolk dni še do D dneva?Čakam na vajine lepe novičke-teh nam manjkauser posted image

Gigika a si se zastruplauser posted image ? Men je vedno tud po kakih virusih zakon COCA COLA in toast.

Bambi 75 počivaj.user posted image Je blo hudo?

Obi zakaj maš jutri UZ? A se že vidi če siuser posted image user posted image ?
user posted image
Ledenka a ste našle zalogo? Saj zraven narediš še šoping, a ne?

Arneja ne obupat. Tako kot je Sajuri enkrat napisala....na koncu nas čaka prečudovito darilouser posted image

Oktavija, naslednji vikend pa takoj zjutraj raport!!!
user posted image  

Mismis skoraj bi pozabla. A si doblauser posted image , pri meni je še ni hudiča......me to živcira!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.8.2008 17:12:19 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5111
28.8.2008 17:10:17   
sonček33
shuka ja pa glih une iz reklame res delujejo

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
28.8.2008 17:10:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bejbike moje, jaz sploh ne vem, če bi šla v postopek user posted image . Sem včeraj gledala tisto oddajo na A kanalu o umetni oploditvi (in jokala kot nora) in so čisto vsi boleči občutki privreli na dan. In dopoldan še za Lučko preberem in sem spet podoživela svojo neuspešno zgodbo. Lučka, vem, da ni hujšega kot to, da ostaneš brez zarodkov. Sem bila v prvem postopku v enakem položaju. In vem, kako boli. Ampak bo počasi minilo. In verjamem, da si močna punca user posted image .

Vem, da je hudo. To doživljam sedaj, ampak sem se odločila že takoj, da mi do živega ne bo prišlo. Odločila sem se tudi, da bomm vse izjokala, se ne bom zadrževala, držala vsebi,... ko bom o tem govorila brez težav, kar verjamem da bo kmalu, pa grem takoj psihiično in fizično v nove boje. Tako z dieto, kot z motivacijo. Tak, da nič se preveč obremenjevat, raje daj prednost puncam, ki jim je uspelo, ki imajo dobre rezultate in se opiraj na njih. Me, ki nam ni uspelo naj ti ne bomo vzgled. Misli pozitivno, me smo s tabo, te podpiramo, navijamo zate,....

Si naša zvedzdica, ki sveti na nebu in ostani močna, da boš svetila tako močno, da te bomo vse takoj našle. user posted image  In enako velja za vse nas! Vse smo zvezdice na nebu, ki si svetimo, zato bodimo močne, da bomo svetile močno in se bomo tako lažje našle med seboj. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
28.8.2008 17:10:46   
sonček33
če verjamešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
28.8.2008 17:13:50   
gigi1
Hoj punčke vidim, da so težke debate user posted image

Glede anticelulitnih krem je tako. Meni je v lekarni rekla, da proizvajalec v nosečnosti ne priporoča. Pol sem na Monu brala, da je Pušenjak rekel, da je to larifari. Da nima kaj škodvat in da se proizvajacli pač zaščitijo. Jaz jo sedaj uporabljam, ko bom noseča pa je ne bom čisto tko za vsak primer.

Arnejči glavo gor lubica. Gremo v novo borbo user posted image . Stran z negativnimi mislimi. Nikoli ni prepozno začet zdravo jest in pit čaj. Takoj danes izloči belo moko in sladkor, začni pit vitaminče, misli pozitivno in ma da rata že v tem postopku user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 5115
28.8.2008 17:13:52   
lučka 25
Punce, mene pa zanima, kje se da dobiti naslednje čaje: iz malinovih listov, krvomočnica, čaj ingver in cimet?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5116
28.8.2008 17:15:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bejbike moje, jaz sploh ne vem, če bi šla v postopek user posted image . Sem včeraj gledala tisto oddajo na A kanalu o umetni oploditvi (in jokala kot nora) in so čisto vsi boleči občutki privreli na dan. In dopoldan še za Lučko preberem in sem spet podoživela svojo neuspešno zgodbo. Lučka, vem, da ni hujšega kot to, da ostaneš brez zarodkov. Sem bila v prvem postopku v enakem položaju. In vem, kako boli. Ampak bo počasi minilo. In verjamem, da si močna punca user posted image .

Vem, da je hudo. To doživljam sedaj, ampak sem se odločila že takoj, da mi do živega ne bo prišlo. Odločila sem se tudi, da bomm vse izjokala, se ne bom zadrževala, držala vsebi,... ko bom o tem govorila brez težav, kar verjamem da bo kmalu, pa grem takoj psihiično in fizično v nove boje. Tako z dieto, kot z motivacijo. Tak, da nič se preveč obremenjevat, raje daj prednost puncam, ki jim je uspelo, ki imajo dobre rezultate in se opiraj na njih. Me, ki nam ni uspelo naj ti ne bomo vzgled. Misli pozitivno, me smo s tabo, te podpiramo, navijamo zate,....

Si naša zvedzdica, ki sveti na nebu in ostani močna, da boš svetila tako močno, da te bomo vse takoj našle. user posted image  In enako velja za vse nas! Vse smo zvezdice na nebu, ki si svetimo, zato bodimo močne, da bomo svetile močno in se bomo tako lažje našle med seboj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SMO V TEM SKUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
28.8.2008 17:16:29   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Schuki lep niknejm ti je dala Lara user posted image user posted image user posted image

A veš kolk stvari se zdej rima na Shukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5118
28.8.2008 17:16:42   
miska73
Da se še jst vključim v tole celulit debato.
Po mojem mnenju so kreme itak vse "blažev žegn" oziroma mal brezveze.
Veliko bolj pomagaja res redna telovadba, pa pitje velikih količin vode, pa tudi masaže.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 5119
28.8.2008 17:17:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Punce, mene pa zanima, kje se da dobiti naslednje čaje: iz malinovih listov, krvomočnica, čaj ingver in cimet?

Pri nas v Mb imaš nekaj takih domačih lekarn.......

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5120
28.8.2008 17:18:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A veš kolk stvari se zdej rima na Shukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Schuki, ****i, muki, maki,.......

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5121
28.8.2008 17:18:19   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

shuka ja pa glih une iz reklame res delujejo
Neeeeuser posted image , neeeeuser posted image , sem zvedla da neuser posted image , k ene k jih poznam so temu nasedle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5122
28.8.2008 17:18:38   
zarja1
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdaj so me pa scenzurirali Schuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
28.8.2008 17:18:55   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Schuki, f uki, muki, maki,.......
Sam da domišljija dela, tega je neomejeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
28.8.2008 17:19:24   
Shuka

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zdaj so me pa scenzurirali Schuka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem zrihtala da te niso v mojem postu user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?