|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.8.2008 17:15:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: arneja Bejbike moje, jaz sploh ne vem, če bi šla v postopek . Sem včeraj gledala tisto oddajo na A kanalu o umetni oploditvi (in jokala kot nora) in so čisto vsi boleči občutki privreli na dan. In dopoldan še za Lučko preberem in sem spet podoživela svojo neuspešno zgodbo. Lučka, vem, da ni hujšega kot to, da ostaneš brez zarodkov. Sem bila v prvem postopku v enakem položaju. In vem, kako boli. Ampak bo počasi minilo. In verjamem, da si močna punca . Vem, da je hudo. To doživljam sedaj, ampak sem se odločila že takoj, da mi do živega ne bo prišlo. Odločila sem se tudi, da bomm vse izjokala, se ne bom zadrževala, držala vsebi,... ko bom o tem govorila brez težav, kar verjamem da bo kmalu, pa grem takoj psihiično in fizično v nove boje. Tako z dieto, kot z motivacijo. Tak, da nič se preveč obremenjevat, raje daj prednost puncam, ki jim je uspelo, ki imajo dobre rezultate in se opiraj na njih. Me, ki nam ni uspelo naj ti ne bomo vzgled. Misli pozitivno, me smo s tabo, te podpiramo, navijamo zate,.... Si naša zvedzdica, ki sveti na nebu in ostani močna, da boš svetila tako močno, da te bomo vse takoj našle. In enako velja za vse nas! Vse smo zvezdice na nebu, ki si svetimo, zato bodimo močne, da bomo svetile močno in se bomo tako lažje našle med seboj. VSE SMO V TEM SKUPAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|