Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 8:10:16
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke, dobro jutro! Pikovitek moj! IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce,da se vam malo javim.Imam zopet rentan rač. meni je šel disk in vse moje slike .Evo dekliščina je za nami imela sem se prekrasno,upam da tudi ostale.Tako čez 14 dni pa zopet fešta Vsem en lep pozdrav in moje misli in pesti so z vami,pa čeprav se vam ne javljam. Žal mi je za slikice ...je pa super, da je dekliščina uspela , drugo leto te bom rabla ko kruh za nasvete ...želim ti tudi prelep in nepozaben poročni dan ...želje pa pridejo po d dnevu! Gloria, a ti že kaj naklepaš? Tako lepo te je brat...ena taka sproščenost prihaja iz tvojih postov, da človek ne more verjet, da si tik pred...bravo! Čuvaj se! Lučka, hvala za kavico! Vedno ti častiš? Mmmm.. Pri meni vse ok, padle špikice, ju3 pa Uz...prelep dan! Šibam....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 8:13:29
|
|
|
|
dajamaja
|
O, Gloria, kaj to berem ... Super! Zdaj bomo pa zibali. Ledenka, jaz sem še na čakanju na M. Bi morala včeraj prit. Pa meni tele žaube vedno mal zamaknejo datume tko, da enkrat tele dni bo . Najbolj da se zmenim za plavanje, pa se bo isti dan ulilo. Navijamo za naše nosečke danes! Pikovit, super za deklišno in res škoda za PC. Lara, tebi se pa že tudi prava akcija bliža! Spet nekaj novega ... in spet zveš na RR. Kdaj bo naše zdravstvo kej bolj napredno!? Bemti saj bi same plačale, če je to problem. Me kr pogreje, ko tkole pr konc vsemožno zveš, prej pa ko tele na zakol. Grem jezo na stranke stresat Držte se!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 8:13:50
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro pupe...... Lučka tvojo sem že spila pa rabim refilungo-NUJNO!!!! Lara mene je ob Gonalu full prva dva dni bolela glava (baje, da je to čist normalno?!). O, zarjica, veš da mene v prvem ivf ni, zdaj pa me že 2.dan...a danes malo lažja oblika. Bomo vidli, če bo to znak, da se tam doli kaj premika Bodi lepo!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 8:15:29
|
|
|
|
lara light
|
Dajamači, še malo...račnam na punk v pon...se strinjam s tabo! Zdej pa res letim...kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 8:49:54
|
|
|
|
pikovit
|
Punce hvala ob priliki pa dam kakšno sliko v album Larica moja sem videla,da si že štartala.Evo moje pesti so stisnjene. Lučka hvala tudi tebi in vsem ostalim tudi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 9:00:52
|
|
|
|
Grethy
|
Pikovitek, lepo da je deklišna uspela če te pa ne najdem več v teh desetih dneh : Uživaj svoj dan in bodi najlepša nevesta !
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 9:18:21
|
|
|
|
gigi1
|
Helou punčke drage. Včeraj se mi je mudilo večerjico kuhat, ker sem pozno prišla. Pol sem pa kar na kavč padla. Danes zjutraj sem pa marmelado kuhala...in je zmanjkalo časa za čveko Vidim, da je kar nekaj novih koristnih informacij tukaj gor. Obi in Ajsi hvala vama Obi tisto špikanje se meni ful dobro sliši. Imam dober filing Ajsi boš povedala kako se črtice za snif naštimajo Glorija juhuuu še malo pa bo Dajamaja a pol prideš v petek? Bova z Miško mal pobrskale za navodila kako do Konga. Mislim, da so nekje na začetku te teme. Miška ti maš pa res ful dela s kužonom. Veš, da te misamo tuki gor. Blanči Ajsi ti je tolk dobr napisala, da ni kej za dodat Sem pa ful hepi, da si spet z nami. Larica še mal pa boš mojstrica za lomljenje ampul Nokica dobro opravi danes na NS. Ful mislim nate. Sonček ti pa tudi hitro poročat kako je bilo na pregledu. Upam, da boš spet videla tvojo pikico. Kje je pa naša Abra? Javi se malo lubica, da vemo kako si. Šukico tudi pogrešam zadnje dni. Sonček2 kot so ti že deklice napisala. V službi bodi bolj na izi. Hedika kako si ti? Sta že nazaj iz hribov. Te rufnem na gsm zaradi srečanja. Upam, da se nam pridružiš. Pikovitka objemčka za tolažbo zarad PCja in lupčka, ker te imam rada Gretka kaj dogaja? Kje je pa Cvetka? Tudi tebe moram rufnit zaradi srečanja. Pa Dejzika, Mlinčka, Arneja punce pridite na srečanje! Zarja in Želvica vajinim slikcam se pa res narežim. Oktavija kakši so občutki? Lubice moje, sigurno mi ni uspelo vseh naštet, ste pa čisto vse v mojem srčku. Lep dan vam želim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 9:31:36
|
|
|
|
lara light
|
Gigika, ti si super! Najmi marmelado kuhaš! Iz katerega sadja pa? Jaz sem nora na recepte ...jih pa v glavnem zbiram, kuham pa ne tolko, kot bi kdo mislu Oktavija, ob 5h??? Kdaj pa greš spat? Pridna res, a to zarad službe, al ti tko paše? Da bi se moja rit takrat dvigala...joj, bi imela vse kot iz škatlice doma Kiss!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 9:51:03
|
|
|
|
pikovit
|
Gigi zlata si A v petek se vidimo?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:00:25
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
Pozdravljene punce, joj, kako čas beži, dopust je minil, kot bi mignil, sedaj pa se pozna samo v moji zagnanosti in razigranosti, saj je barvica že odšla v dalnje kraje. verjtno ne dosegam niti 10% porjavelosti Mismis ali Pikovit Malo vas prebiram, pa sem že čisto ven padla, ko katere sploh poznam več ne grrr, obljubim, da se bom poboljšala Vidim, pa da me Mismis in Gigi pa še kdo pogrešata, pa to je tako lepo slišati iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vidim, da ste že začele s postopki in za vsako posebej navijam, da boste Suprefact dobro posnifale, ampulce uspešno zlomile, da se bodo injekcije primerno pogrezale in ne puščale modrih sledi in bolečin za spomin, da bodo punkcije dolge (veliko foliklov in jajčec), a karseda neboleče, da se bo čimveč pikcov in pokic oplodilo in se veselilo vgnezditve, septembra pa pričakujem čimveč veselih novic, ki mi bodo za popotnico v nov postopek. Priznam, da ne uspem brati nazaj, bi mi kar prav prišli kaki povzetki ali povzetki povzetkov , kaj se je dogajalo. Pikovitka, čestitke za dekliščino in naj bo veselo na poroki in naj tudi za vaju velja... in živela sta srečno do konca svojih dni! lep pozdravček od mene, ki sem na 'stend baju'
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:05:33
|
|
|
|
pikovit
|
Punce sem dala ene par slik v album od dekliščine.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:06:15
|
|
|
|
pikovit
|
Zalazoya ku ku evo jaz sem še kar tukaj.Še vedno vtrajam.Kako ste pa vi kaj?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:07:28
|
|
|
|
pikovit
|
Marjetka cvetka hvala ti 100x naj se vsaj to uresniči
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:09:56
|
|
|
|
lara light
|
Pikovitek, grem gledat slikce! Vse se ti bo uresničilo... rti!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:10:04
|
|
|
|
gigi1
|
Cvetka draga si se oglasila. Super. A prideš v petek? Pikovitek, ja se vidimo v petek Lara iz nektarin in marelic brez sladkorja (oz čisto malo rjavega, da ni kislo). Nič narežeš, vržeš v posodo in kuhaš Dajamaja in ostale zmenkarke, ki še ne veste kje je Kongo NAVODILA KAKO PRITI DO KONGA: Iz katerekoli smeri. Po obvoznici do Smelta oz WTCja. Smer Črnuče (kontra od mesta ) Na semaforju pri TUŠu levo (na Ul. 7. septembra oz proti Bratovševi ploščadi) in prva desno (čerinova). Po čerinovi mimo NZS do konca in na koncu zavije ulica levo. Pol pa samo pravo do Konga. Iz Črnuške smeri. Po stari cesti čez most, mimo Ježice...na vrhu klanca desno (med lokalom Horse pub in Avto Trunk) po oski ulici (Ježica) se pripelješ tja kjer Čerinova zavije v Savlje, torej skoz sam naravnost do table Kongo. Upam, da je dost enostavno. Zemljevid od Ajsi: s klikom na karto vidite kraj petkovega zločina Zemljevid od Hedi: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=kongo&tab=maps Upam, da bo dovolj jasno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:11:31
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija ti se pa sedaj samo veselju in smehu prepuščaj pa bo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:11:57
|
|
|
|
želvica99
|
Vse kar sem napisala mi je ven vrglo V glavnem punce mela eno gužvo in nikakor nisem prišla do računalnika. No zvečer sem pa mal pa moj pa , naprej je pa Zdaj pa po vrsti... Zarja a si me kaj pogrešala, jest tud tebe . Kako pa je bil kaj ? Gretka ti je ful hitro poslala, jest bom verjetno kar pri frendu vzela, je blizu, drugač se pa na našo Grethy obrnem. Obi hvala za vse informacije, me raziskovalke smo vidiš, čist not padle. Ledenka tebe bi z lahkoto kar med znanstvenice dala...bravo Pomoje bodo zdravniki na vrata obesli tablo , ko se bomo pojavle z vprašanji
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:13:13
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka a lahko dobim geslo pliiiiiiz
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:14:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce sem dala ene par slik v album od dekliščine. jast bi gledala pa je velika ključavnica gor Kdaj bo najina kava? Zdaj?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:15:07
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikovitka a lahko dobim geslo pliiiiiiz vejš de ampak to so slike od moje tamale.Ostale še dobim.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:15:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
Gigi, kdaj se dobite v kongu? Jast bi tud.....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:17:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce sem dala ene par slik v album od dekliščine. jast bi gledala pa je velika ključavnica gor Kdaj bo najina kava? Zdaj? Evo Zvezdica če v petek prideš bom jaz zagotovo tam.Če pa želiš,da sva sami se pa lahko tudi dobiva.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 26.8.2008 10:19:57
|
|
|
|
želvica99
|
Zdaj pa še ostale, če preveč napišem in napopam me vn vrže Lučka bravo za stopko, zdj se pa že zares dogaja, torej mal . Pikovit, glavno da imaš slikce v svojem spominu. Sicer pa te najlepši del še čaka, naroči še kakšnega še za rezervo, da spet ne izgubiš kakšnih slikic. Lara tud men so se pojavljali glavoboli, tko da pomoje je to kar klasika v postopkih. Upam, da ni prehudo. Gigi ja, lepe slikce - bravo. Bomo lahko kar stripe pisale . Gloria tvojo pa vse že komaj čakamo in super je, da si tko + razpoložena
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?