|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
25.8.2008 21:12:51   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
Ozone - UZ
Baci - UZ
Lučka25 - punkcija
Blanč - UZ 
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image   test 07.09.2008
Obayifo greje user posted image   test 09.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline+Gonal)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš, Gonal in Cetrotide)
  • Mandreja (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • DaisyE (dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4601
    25.8.2008 21:13:34   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Blanč, hej, sablja, kdaj greš spet k Rešu? V čet? Bi te počakala, bi mu jih skupi naložileuser posted image  To bo naš mesec, boš vidla...nikoli mi ni bil všeč september, zaradi šole...mogoče pa spremenim mnenje?user posted image

a ti bos tudi v cetrtek pri njem? ker jaz sem tudi ta cetrtek, da mi pokaze snifanje user posted image  kak se crtica naredi pa to

user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 4602
    25.8.2008 21:17:33   
    Grethy
    Grethy si mi poslala?

Itak da sem ti poslala, jutri ti poštar prinese ! Pa glej da se držiš reda : eno zjutraj in eno zvečer  in da mi pol po enih 14 dneh ali malo več ne pozabiš podat poročila, razen če pri tebi ne bo prej, ko si bolj hiperpunca user posted image user posted image

ZMAGAJ !!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4603
    25.8.2008 21:18:09   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a ti bos tudi v cetrtek pri njem? ker jaz sem tudi ta cetrtek, da mi pokaze snifanje user posted image  kak se crtica naredi pa to

user posted image   

tega še nisem vidla, super jeuser posted image

Ajsi, jaz sem v sredo...sej pravim, da bi v lj en dan počakala, če navalimo nanj!user posted image  Malo heca!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4604
    25.8.2008 21:20:35   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dr. Ajsi,

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4605
    25.8.2008 21:22:44   
    lara light
    Lepotičke, grem počasi ...lepe sanje!.....user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4606
    25.8.2008 21:25:10   
    ledenka
    torej, Embryo Glue

http://www.zanderivf.com/zivf/gill/embryoglue.asp

This glue is a special solution that improves the nutrition of the embryo at the time of the transfer and improves its adherence to the uterine mucosa through biomechanical signals.

torej tekocina, s katero nam vracajo nase otrocicke nazaj, naj bi bila bolj vgnezditvi prijazna.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 25.8.2008 21:27:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4607
    25.8.2008 21:28:59   
    obayifo

torej, Embryo Glue

http://www.zanderivf.com/zivf/gill/embryoglue.asp

This glue is a special solution that improves the nutrition of the embryo at the time of the transfer and improves its adherence to the uterine mucosa through biomechanical signals.

torej tekocina, s katero nam vracajo nase otrocicke nazaj, naj bi bila bolj vgnezditvi prijazna.

zanimivo.. za tiste, ki imajo IVF ali ICSI zgleda zelo obetavna zadeva!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4608
    25.8.2008 21:31:06   
    blanč
    Ajsi jaz pa zdajle zate nekaj v album nalagam, sam gre tolkkkk počasssssssss

(odgovor članu obayifo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4609
    25.8.2008 21:41:54   
    ledenka
    obi, sicer sem ravno prebrala vec mnenj, tako pozitivnih kot negativnih user posted image  matr, tile dohtarji se ne morjo zmenit, kaj je in kaj ni user posted image  

blanci, zdaj pa sem radovedna user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 4610
    25.8.2008 21:49:21   
    ledenka
    blanc user posted image  lepe slikce!

grem pocasi dol user posted image  nocko!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4611
    25.8.2008 22:11:42   
    obayifo

obi, sicer sem ravno prebrala vec mnenj, tako pozitivnih kot negativnih user posted image  matr, tile dohtarji se ne morjo zmenit, kaj je in kaj ni user posted image  

blanci, zdaj pa sem radovedna user posted image

jap, sem tut jest mal pobrskala, kaj kej pravjo za to zadevco, k so jo men dal... eni tko, eni drgač, sam so pa v glavnem precej večje doze mel pr preizkusih
    nč, nimamo kej druzga, k da zaupamo tistim, k nas majo 'u rokah'

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4612
    25.8.2008 22:13:18   
    gloria
    Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled
    Nokes - NS

....nosečke uživajte juter ob pogledu na vaše pikice....

(odgovor članu obayifo)
    Neposredna povezava do sporočila: 4613
    25.8.2008 22:15:21   
    gloria
    ....a vam neki zaupam...da sem ob 20.00 imela take hecne bolečine v trebuhu da mi je dalo mal mislituser posted image ....hm zgleda lažni popadki ker je pol kr nehalo...
    ...počasi se bo začelouser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4614
    25.8.2008 22:44:24   
    taraji

se eno vprasanje za moje drage spikarke in snifarke - a morata bit suprefact in menogon v hladilniku spravljena? user posted image  ker mam feeling, da ce si je treba dajat suprefact 3x dnevno, da ga bom kar s sabo prenasala v torbici.

A ti suprefact 3x na dan snifaš - meni je Reš namreč rekel 2x2 snifa na dan - se pravi vsakih 12 ur dva.

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4615
    25.8.2008 23:11:53   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....a vam neki zaupam...da sem ob 20.00 imela take hecne bolečine v trebuhu da mi je dalo mal mislituser posted image ....hm zgleda lažni popadki ker je pol kr nehalo...

opa opa ... počelo je počelo ... gloria, pa ti ne boš počakala do septembra, vprašanje če boš do vikenda user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4616
    26.8.2008 0:24:31   
    pikovit
    Punce,da se vam malo javim.Imam zopet rentan rač. meni je šel disk in vse moje slikeuser posted image user posted image user posted image .Evo dekliščina je za nami imela sem se prekrasno,upam da tudi ostale.Tako čez 14 dni pa zopet feštauser posted image

Vsem en lep pozdrav in moje misli in pesti so z vami,pa čeprav se vam ne javljam.

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4617
    26.8.2008 6:15:07   
    lučka 25
    Dobro jutro zaspanke. user posted image  Eno kavico za lepši dan.

Da vas malo pokukam, še predno grem v službo.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4618
    26.8.2008 6:15:21   
    lučka 25

O pa, to pa ni kar tako. Bo pa res kmalu prišel čas, ko boš user posted image . potem bomo pa že pripravile user posted image  za slavje ob rojstvu pikice.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 4619
    26.8.2008 6:17:01   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

se eno vprasanje za moje drage spikarke in snifarke - a morata bit suprefact in menogon v hladilniku spravljena? user posted image  ker mam feeling, da ce si je treba dajat suprefact 3x dnevno, da ga bom kar s sabo prenasala v torbici.

A ti suprefact 3x na dan snifaš - meni je Reš namreč rekel 2x2 snifa na dan - se pravi vsakih 12 ur dva.

Nič bar, vsaki da Reš malo drugače. On že ve zakaj. Jaz sem tudi jemala 3x na dan po 2 snifa, ena druga pa tako kot ti. Tako, da se nič ne obremenjuj, ker vsaka rabi drugačno terapijo, on pa že preceni kakšno.user posted image

(odgovor članu taraji)
    Neposredna povezava do sporočila: 4620
    26.8.2008 6:21:26   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce,da se vam malo javim.Imam zopet rentan rač. meni je šel disk in vse moje slikeuser posted image user posted image user posted image .Evo dekliščina je za nami imela sem se prekrasno,upam da tudi ostale.Tako čez 14 dni pa zopet feštauser posted image

Vsem en lep pozdrav in moje misli in pesti so z vami,pa čeprav se vam ne javljam.

user posted image user posted image user posted image  za slikice na računalniku. Res ni fino, da jih je računalnik zbrisal.

A dekliščina je pa uspela. Pa saj to je bilo za pričakovat, pri taki fejst punci, kot si ti. Čez dober teden pa bo vesel dogodek, ki naj ti za vedno ostane v lepem spominu.user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4621
    26.8.2008 7:57:35   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy si mi poslala?

Itak da sem ti poslala, jutri ti poštar prinese ! Pa glej da se držiš reda : eno zjutraj in eno zvečer  in da mi pol po enih 14 dneh ali malo več ne pozabiš podat poročila, razen če pri tebi ne bo prej, ko si bolj hiperpunca user posted image user posted image

ZMAGAJ !!!!!!!!!!!

JA VEŠ, DA BOM!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4622
    26.8.2008 7:58:50   
    zarja1

OPA OPA, to pa bo bolj hitro kot smo računale.............user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 4623
    26.8.2008 8:07:34   
    oktavija
    IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ajsi jaz pa zdajle zate nekaj v album nalagam, sam gre tolkkkk počasssssssss

user posted image user posted image user posted image Slikce so SUPER!!! Tudi jaz sem Moskovska fenica, s tem da še nisem bila tam...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 4624
    26.8.2008 8:08:23   
    zarja1
    Dobro jutro pupe......

Lučka tvojo sem že spila pa rabim refilungo-NUJNO!!!!
    user posted image

Lara mene je ob Gonalu full prva dva dni bolela glava (baje, da je to čist normalno?!).

Obi to so pa res full dobrodošle informacije. Sploh nisem vedla, da obstaja kaj takega.....

Gloria držim pesti..........če bi slučajno že dans kaj blouser posted image

Mismis za nas si pa le pol urce na dan vzemi, te preveč pogrešamo ko te niuser posted image

Grethy jaz sem že po karakterju hiperca.....že od nekdaj(gre prav vsem po moje na živce, da nimam mira....

Blanči naša full sem vesela, da si ok.user posted image

Vsem ostalim pupam, moji Schuki (za katero sem prikupno zmedena), Želvici (ki sem jo naučila popat slikce), Ajsiki (ki mi vedno v vsem pomaga) in Abri (ki svetuje vedno na mestu) ŽELIM LEP DAN. Oktavija tud nate nisem pozabla, sam vem da še zdaj spišuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?