|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 19.8.2008 19:35:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Grethy, toooo NOsečniška bučkita. Jaz sem za. Žal pa tudi jaz nimam vrta, pa nemorem ič domačega prispevat. Je pa dobro, da se je Zarja javila, kot vidim ima pestro izbiro. Obayifo, naj bo petek uspešen, naj vama IUI pripomore k uspehu. Sta pa imela že zelo dolgo in pestro pot do sedaj. Dobra sta, pa naj vama res uspe. sonček, iiiiii kako lep trebušček. Dobrovoljčica, super. Čestitam za ki ju greješ in prav tako za , ki sta šla v mrzle kraje. Zdaj naj bo pa čakanje čim krajše, pa seveda 2.9. en velik debel + oz. dve debeli . Jupi, imamo prvo trepetalko v avgustu!!! oktavija, upam da je tvoje počutje že boljše in bo jutri IUI uspešen. Naj pa ti špike ne zadišijo preveč, ker boš že prej srečka . zarja, a ti pa tako dobro tipkaš na RR, da šefi mislijo, kako si pridna, ko si ves čas zapiske delaš. Obvladaš stara. ledenka, vidim, na ni več veliko do tega, ko boš snifala in pikala. Te pa zastopim glede samoplačniškega postopka. Si le takoj na vrsti, kot pa da čakaš. Naj bo vse čim manj boleče in uspešno. Zdaj pa kar že spij kakšno pivo, da boš potem, ko bo postopek, že v formi. orto, lepo da je vse v redu in je bila NS lepa izkušnja, ko sta opazivala pikico. trebuščk naj kar lepo raste, slabosti in zgaga pa naj se le umirita. želvica, a si ti s prosvete. jaz sem tudi nekako, z najnižje stopnje - vrtca. Za bioenergetika pa ti ne morem nič pomagat. Moja svakinja je hodila k eni bioenergetičarki od prvega neuspešnega IVF, pa do uspešnega ICSI. Sedaj pa tudi še gre včasih, ko ima kakšne težave v . Pravi, da ji je zelo pomagala, tudi kar se psihe tiče. M.L.B.K. tudi tebi bo kmalu prišla prav želja, mirno roko. Naj bo postopek uspešen.
|
|
|