|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
19.8.2008 17:08:07   
blanč
user posted image evo isti Reško!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.8.2008 17:09:03   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Oktavija a ti je še slabo?

JA TAKO TAKO !

Boli me spodnji del trebuha , slabo mi je pa utrujena sem zelo!!!
Komaj čakam da grem domov in padem na kavč... sem že od 7.00 v službi in ves dan delam kot zmešana... Mogoče so za to tudi živci malo krivi....user posted image

Kako si pa ti draga moja?
A si se že potolažila, da greš v september al še imaš upanje na četrtek in ET ta mesec...?   

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.8.2008 17:27:24   
sayuri
NAj me katera razsvetli. Ne sfolgam več sledit, zdajle pa seznam gledam, pa skor skačem do stropa user posted image user posted image user posted image .

A jst to prav vidm?
NAŠE NOSEČKE 

Jadrnica - NS 

Shuka - pregled

Punci, čestitam  - vama še posebej, saj smo bile soborke lansko leto user posted image user posted image user posted image   In vsem ostalim - jasno - tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.8.2008 17:29:17   
taraji
No, po dolgem času se vam spet oglašam.

Čestitke vsem novim srečkam user posted image , vsem trepetalkam veliko sreče, špikarkam pa mirno roko.

Kot vidim ste za razliko od mene ostale pridne tudi med dopustim in pridno sodelujete na RR.

No, pri meni je stanje sledeče: 14.8. sem bila pri Rešu, kjer sva se dogovorila za naslednji postopek - je pa na žalost samoplačniški, ampak nima veze.

25. 8. začnem z superfactom (sprej), nato pa ko pride user posted image še z menopurjem.

Naj bo to zaenkrat, pa kljub temu,da sem še počitniška obljubljam, da se bom malo pogosteje javljala.

La vita e bella

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.8.2008 17:29:55   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image evo isti Reško!!!!!!!!!!!!!user posted image

Pa še res jeuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.8.2008 18:18:33   
želvica99
Obayifo še en dokaz, da se je v teh zadevah treba zase kr mal borit, ker drugi se premalo. Super res, da sta tko hitro zrihtala in bomo sevedauser posted image user posted image user posted image zate. Pa hvala za informacije, nikol ne veš, kdaj prav pridejo.

Gigi za akupunkturo sem tud slišala, tale pa je bioenergetik. pomoje, kar se poznam, bom oboje poskusla, upam da ne bom od same relaksacije karuser posted image user posted image . Me pa zanima, kje je kdo za akupunkturo - punce, če veste prosim za kakšen namig.

Oktavijauser posted image za folikel, naj pripelje do user posted image .

M.L.B.K. septembra vas bo polno trepetalk, tko da se boste spodbujale, me pa pomagale z
user posted image ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.8.2008 18:18:42   
zarja1
Saj bo boljše Oktavija, samo počivaj........pa dans bi raje doma ostala kot pa da garaš!!!!
Jaz sem čist cool in easy...če bo BO, če ne ne, bo pa septembra.
Držim pesti za jutri....ima da RATA!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.8.2008 18:20:01 >

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.8.2008 18:23:36   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Obayifo super,da ste zrihtali user posted image  user posted image  user posted image . A ni pri darovanih celicah bolj v navadi IVF kot IUI? Saj ne vem,...neki sem brala user posted image

če sem jih prav razumela, je zaenkrat tako, da z donorji delajo IUI, IVF pa delajo s partnerjevim 'materialom'. sicer pa gremo probat, če ne bo šlo (to se sicer ne more zgodit), bomo pa potem o ivf razmišljal, če ne drugač pa v pragi.. je pa seveda tut finančna plat zgodbe eden od faktorjev. upam, da nam bo naslednji konzilij naklonjen.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.8.2008 19:05:50   
ledenka
obayifo, a ni tako, da delajo z donorji IUI in IVF, ne pa tudi ICSI? user posted image  to sem nekje zasledila, pa ne met za 100% user posted image  

punce, jaz sem TAKOOO utrujena user posted image  pa danes ali jutri bi blo dobro, da mal user posted image  ce se ze ovulacija bliza user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.8.2008 19:07:10   
gigi1
Obi veš, da mora ratat user posted image  user posted image  user posted image . Super, da si pozitivna. Le tako naprej user posted image

Oktavija upam, da počivaš. Jutri stiskamo pestke, pa kar doma ostani, če le lahko. Že zaradi živčkov, da ti jih ne bodo v službici kaj kravžljali user posted image

MLBK wlcome back user posted image  za novo borbo. Septembra bo kar gneča user posted image .

Hedika ma pa same dobre novičke user posted image

Zarja kar pogumno. Še je čas, da rata v tem cikluuser posted image

Želvica za akupnkturo pa Abrico pocukaj za rokav, ko se bo spet kaj oglasila.
Abra kam si se nam spet skrila?

Sayuri kako se pa vi cartate?

Glorija kje si? A akj veš kaj je z našo Gitko. Se nič ne oglasi user posted image

Šukica maš vse pod kontrolo? Nekam manj se javljaš zadnje dni. Si bizi? Al se ti samo smeji user posted image

Sončice 1 in 2 kako sta danes nosečki dragi?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.8.2008 19:08:37   
gigi1
Ajsika tole srečanje z Reškotom te je mal zmozgalo. Mal pejta ležkat, pa bo prišlo samo od sebe user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.8.2008 19:09:56   
ledenka

Ajsika tole srečanje z Reškotom te je mal zmozgalo. Mal pejta ležkat, pa bo prišlo samo od sebe user posted image

mojega se ni domov user posted image  lahk kvecjemu soseda povabim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.8.2008 19:16:15   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obayifo, a ni tako, da delajo z donorji IUI in IVF, ne pa tudi ICSI? user posted image  to sem nekje zasledila, pa ne met za 100% user posted image  

punce, jaz sem TAKOOO utrujena user posted image  pa danes ali jutri bi blo dobro, da mal user posted image  ce se ze ovulacija bliza user posted image

no ja, če nam bo v prvo ratalo, itak ne bom zvedla, če pa ne, bom pa malo povrtala pa sporočim, da bomo zihr kaj delajo in kaj ne, mogoče bo še kateri prou pršlo. je pa IUI z donorjem 530€, vse ostalo pa precej več
...mi smo se tut včasih trudil O ujet in takrat bol user posted image , pa se je izkazalo, da itak ne bi blo nč iz tega... zdej to delamo izključno zarad želje user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.8.2008 19:21:36   
ledenka
obayifo, to je pravzaprav ugodna cena. kaksna pa je cena v Pragi? ker mislim, da ni nic kaj ceneje user posted image  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.8.2008 19:25:17   
obayifo
kolkr se spomnem, je blo tut okol 500€, sam če pa računaš pot in ostale stroške, je pa precej drago... zato sva se tut odločila, da greva rajš probat v Graz, banko majo svojo, čakalne dobe praktično ni (kolkr rabš, da poštimaš papirje in preiskave). da o tem, kolk se mi ne bi dalo vozit ne govorim... mam avta vsak dan 2 ure več kot dost

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.8.2008 19:30:19   
ledenka
no, ker tole z Grazem je super varjanta, ne vem, zakaj bi se kdo hotel v Prago vozit. sem tudi brala, da je precej uspesna klinika, tudi zato, ker ti pomagajo celostno, ce to zelis - s pomocjo pri spremembi prehrane, homeopatijo itd. user posted image  in kolikor sem gledala cene, niti niso TAKO ZELO dragi... no, ne vem, koliko pride koncna cena postopka, ampak tiste navedbe se mi niso zdele hude.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.8.2008 19:32:09   
gigi1
Julči nas je prišla pogledat user posted image . Kako si ti lubica?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.8.2008 19:35:05   
lučka 25
Grethy, toooo NOsečniška bučkita. Jaz sem za. Žal pa tudi jaz nimam vrta, pa nemorem ič domačega prispevat. Je pa dobro, da se je Zarja javila, kot vidim ima pestro izbiro. user posted image

Obayifo, naj bo petek uspešen, naj vama IUI pripomore k uspehu. user posted image  user posted image  user posted image  Sta pa imela že zelo dolgo in pestro pot do sedaj. Dobra sta, pa naj vama res uspe.

sonček, iiiiii kako lep trebušček. user posted image

Dobrovoljčica, super. Čestitam za user posted image  user posted image  ki ju greješ in prav tako za user posted image user posted image , ki sta šla v mrzle kraje. Zdaj naj bo pa čakanje čim krajše, pa seveda 2.9. en velik debel + oz. dve debeli user posted image . Jupi, imamo prvo trepetalko v avgustu!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

oktavija, upam da je tvoje počutje že boljše in bo jutri IUI uspešen. user posted image  user posted image  user posted image  Naj pa ti špike ne zadišijo preveč, ker boš že prej srečka user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, a ti pa tako dobro tipkaš na RR, da šefi mislijo, kako si pridna, ko si ves čas zapiske delaš. Obvladaš stara. user posted image

ledenka, vidim, na ni več veliko do tega, ko boš snifala in pikala. Te pa zastopim glede samoplačniškega postopka. Si le takoj na vrsti, kot pa da čakaš. Naj bo vse čim manj boleče in uspešno. Zdaj pa kar že spij kakšno pivo, da boš potem, ko bo postopek, že v formi.

orto, lepo da je vse v redu in je bila NS lepa izkušnja, ko sta opazivala pikico. trebuščk naj kar lepo raste, slabosti in zgaga pa naj se le umirita.

želvica, a si ti s prosvete. jaz sem tudi nekako, z najnižje stopnje user posted image  - vrtca. Za bioenergetika pa ti ne morem nič pomagat. Moja svakinja je hodila k eni bioenergetičarki od prvega neuspešnega IVF, pa do uspešnega ICSI. Sedaj pa tudi še gre včasih, ko ima kakšne težave v user posted image . Pravi, da ji je zelo pomagala, tudi kar se psihe tiče.

M.L.B.K. tudi tebi bo kmalu prišla prav želja, mirno roko. Naj bo postopek uspešen. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.8.2008 19:36:50   
gigi1
Obi (saj te ne moti, če ti tko ljubkujem user posted image  - si jezik lomim ko tvoj nick tipkam user posted image ) Super, da sta to najdla. Res zna še kakšni od nas prav pridet ta informacija. Predvsem pa naj zdej vama rata user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.8.2008 19:36:52   
ledenka

Julči nas je prišla pogledat user posted image . Kako si ti lubica?

upam, da ne bere od zacetka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.8.2008 19:39:35   
gigi1
Ajsi, kdaj pa tvoj pride?

Lučka kako si?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.8.2008 19:44:43   
obayifo

Obi (saj te ne moti, če ti tko ljubkujem user posted image  - si jezik lomim ko tvoj nick tipkam user posted image ) Super, da sta to najdla. Res zna še kakšni od nas prav pridet ta informacija. Predvsem pa naj zdej vama rata user posted image

ne moti, sploh ne, me pa na star wars spomne user posted image

hvala za želje, bom sporočila, kako je šlo. za vse nas pa user posted image  z dobro volo naprej

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.8.2008 19:50:32   
ledenka

Ajsi, kdaj pa tvoj pride?

boh ve user posted image  pa se telefon mu je crknu. ajoj, ti dedci user posted image

sej ce je bil folikel 19, pol mam vsaj se jutri cajt, a ne da? kdaj pravzaprav poci? sicer sva v nedeljo slonckala... ampak boljse bit ziher user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.8.2008 19:51:58 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.8.2008 19:54:19   
želvica99
Lučka si uganila, jest pa mal večjeuser posted image . Se bo pa tempo stopnjeval v naslednjih mesecih tko da se bo treba spet navadit.Če se boš spomnila in bo priložnost bi te prosila, če svakinjo vprašaš za ime te bioenerg., ker sem slišala za enega v Celju pa mi je mal daleč (če ne bo drugač bom šla tud tja). Hvalauser posted image .

Gigi hvala za link naprejuser posted image .

Abra, ko boš prebrala, prosiiim lepo za številko- akupunktura. Hvala pa upam, da ti gre vse b.p. in uživaš v user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.8.2008 19:56:56   
lučka 25

Lučka kako si?

Bo. Preko dneva sem s svojo trmo malo premaknila moj hrbet, ki spet funkcionira, pa bolečine gor ali dol. user posted image  
Najbolj pa sem vesela tega, da že od včeraj čutim tam doli občasno špikanje in malo napihnjenosti, kar je znak da se nekaj dogaja. Tako, da raste, raste,.... pivo že deluje. user posted image  Jutri pa naj vse te moje ugotovitve potrdi še Reš na UZ, pa bo dan popolen. user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa danes "grozi", da bom kar sama zvečer, ampak meni pivo ne uide. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?