|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
19.8.2008 12:12:32   
obayifo
seveda, vsaka dobra misel prav pride.
hvala!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
19.8.2008 12:15:51   
zarja1
Oktavija, da te trebuh malo boli je čist pogosto, samo za slabost pa kot stranski učinek prvič slišim. Kaj pa če te je kakšna hrana malouser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
19.8.2008 12:18:07   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Drage moje pozdravljene!!!!!

Sem v hudi gužvi in sama v pisarni pa ne utegnem nič prebrat...user posted image

NO na hitro MOJ RAPORT:
Včeraj bila v MB kot že veste, včeraj sem se prvič pičila samauser posted image  da sem si dala STOPKO in jutri grem na IUIuser posted image ... Zaenkarta je vse ok... zanima me če je katera imela kake težave po stopki, saj jih jaz imam sem nevem ali je od pikice ali kaj druga ( slabost in boleč trebuh...).... 
Zdaj grem pa na WC mogoče bom pa res izbruhala in mi bo lažje...user posted image user posted image

Lep dan vam želim!!!

pozdravljena, sva na istem, le da jaz stopko dobim jutri in grem na IUI v petek. prvič. kolk so bli tvoji folikelčki veliki? glede na to, da je naš IUI v planu ob 12.uri, si bom verjetno tudi jaz dala sama injekcijo. mi lahko poveš, kako to zgleda?
držim pesti zate!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
19.8.2008 12:18:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grem s tabo rabutat ..... enga tko rabiš, da bo vozu Kaj Blanch, a bomo kr ekipo sestavli, pa lokalne kmete osrečli?

bomo šle k zarji, bomo mogoče buče imele nabrane in kako pivo bi lahko zraven padlo, midve ga zdej brez greha kak kozarčekuser posted image

Kaj rabutat, delat na vrt.....babuške moje!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
19.8.2008 12:18:18   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

Sreda, 20.08.
Lucka25 - UZ
Oktavija - IUI

Četrtek, 21.08.
Zarja1- UZ

Petek, 22.08.
Obayifo - IUI

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS
Jadrnica - UZ

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3780
    19.8.2008 12:20:32   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
    Zarja kako je v službici? Si pospravila mizo user posted image

Pa ne, mislim, da jo bom, ko pridem s porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Naj drugi malo delajo. Zdaj sem ravno sredi sestanka in tak pridno klofam po tipkovnici, da vsi mislijo kolk sem pridna!!!!!user posted image user posted image user posted image  Če pa en stric neki kvasi v tri dni.......
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja.............drugače res uživam v svojem delu, oglaševanje mi je pisano na kožo, ampak tega osla ne morem več poslušat.....me je pa že večkrat v tej urci pokazal kot vzoren model delavca, ki neprestano dela in sodeluje!!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3781
    19.8.2008 12:23:27   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Sem v hudi gužvi in sama v pisarni pa ne utegnem nič prebrat...user posted image

NO na hitro MOJ RAPORT:
    Včeraj bila v MB kot že veste, včeraj sem se prvič pičila samauser posted image  da sem si dala STOPKO in jutri grem na IUIuser posted image ... Zaenkarta je vse ok... zanima me če je katera imela kake težave po stopki, saj jih jaz imam sem nevem ali je od pikice ali kaj druga ( slabost in boleč trebuh...).... 
    Zdaj grem pa na WC mogoče bom pa res izbruhala in mi bo lažje...user posted image user posted image

Lep dan vam želim!!!

pozdravljena, sva na istem, le da jaz stopko dobim jutri in grem na IUI v petek. prvič. kolk so bli tvoji folikelčki veliki? glede na to, da je naš IUI v planu ob 12.uri, si bom verjetno tudi jaz dala sama injekcijo. mi lahko poveš, kako to zgleda?
    držim pesti zate!

Obayifo nič kaj strašnega ni. Navadna injekcija za ritko. Razkužiš, dragi ti malo popiha da pripravi teren, sprostiš mišice (zmoliš) in pičiš. Pri pikanju ritke je meni bolj pasalo, da mi jih je mož dajal, za pikanje trebuščka pa sem sama profič ratala!!!!!!!
    Samo brez straha!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 19.8.2008 12:24:26 >

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3782
    19.8.2008 12:32:34   
    spelka12
    Vidim, da imate že novo nosečko. Sonček da še tukaj čestitam za user posted image . user posted image user posted image user posted image
    pa prva trepetalka - dobrovoljčica good luck in en velik + ti želim.user posted image
    Vsem špikarkam mirno roko pa na zdravjeuser posted image .
    oktavija držim pesti za jutri. Sej veš user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3783
    19.8.2008 13:16:53   
    Zvezdica
    ojla

sam na hit pozdravim, skoz je nekaj:) Sam laufam okoli pa nič ne nardim.

Gigi, kavica JAAAAAAAAAuser posted image
    Miška, sem dala v podpis še mojo ind in trauser posted image .

Ekola, zdaj moram že skuhat... pol pa spet šibat dalje.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3784
    19.8.2008 13:32:03   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Vidim, da imate že novo nosečko. Sonček da še tukaj čestitam za user posted image . user posted image user posted image user posted image
    pa prva trepetalka - dobrovoljčica good luck in en velik + ti želim.user posted image
    Vsem špikarkam mirno roko pa na zdravjeuser posted image .
    oktavija držim pesti za jutri. Sej veš user posted image user posted image

Spelka, kako si ti? Se podpišem še jaz pod to lepo sporočilce...user posted image

Zarja, ti si pa tapava, kaj? Žanješ pohvale za navidezno pridnostuser posted image , ni slabo. Naj ti traja! 

Ostanite lepih misli, saj kot pravi obayifo, vsaka dobra misel prav pride!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 3785
    19.8.2008 14:16:37   
    mismis
    Hedi in Jadrnica, kje sta??????????

Ajsi, kako si ti opravila danes?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3786
    19.8.2008 14:21:22   
    ledenka
    s snifanjem začnem 28. user posted image  in špikanje bo predvidoma od 4. ali 5.9, odvisno od M. bo samoplačniško user posted image  ampak ok, sem vsaj takoj na vrsti.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3787
    19.8.2008 14:37:26   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

s snifanjem začnem 28. user posted image  in špikanje bo predvidoma od 4. ali 5.9, odvisno od M. bo samoplačniško user posted image  ampak ok, sem vsaj takoj na vrsti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3788
    19.8.2008 14:38:15   
    orto2
    Ojla punce!

vidim da ste pridne, niti nimam energije brat vse za nazaj. Je kaj veliko novega? Postopki novi že špikajo user posted image . Jaz sem takoj po nuhalni odšla na morje, tako da se nisem uspela javit pred odhodom. Bilo je prov fajn. Priporočam Pušenjaka vsem, je zelo umirjen, vzame si čas in vse pove, pa še diskutira s tabo o vsem mogočem. Naš bebe je bil takrat velik že 7 cm, vse smo videli, rokice, nogice, spola pa nočeva vedeti user posted image .
    Zdaj sem v 15. tednu, pa se mi že malo pozna trebušček user posted image . Slabosti pa zgaga pa nočejo izginiti. Pa spanje imam tudi slabo. Vsaj ponoči, pa podnevi skušam malo nadoknaditi.

Kako kaj ve, mismis, gigi? nokes, abra, berem da imata še kar probleme s krvavitvamiuser posted image , hedi? shuka? pa vse ostale?

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3789
    19.8.2008 14:48:04   
    dajamaja
    Hedi, Jadrnica, a je gužva!? Dejta no razveselit rajo!!! Pol bom šele zvečer lahk vidla ka dogaja.

Ledenka, ni več koncesij, a ne!? Mene je tudi potrl s to novico. Ampak bomo stisnal, pa bo za deco ostal. Sva pa na istem menu-ju se mi zdi ... Suprefact, Menopur!?

Orto, super novice! Obljubim, da grem k Pušenjaku .... user posted image

Zarja, ti se pa znaš prodat user posted image    Še vrta nimam, kje je šele pridelek user posted image  Sicer pa Blanch pravi, da pridemo k teb pobirat. Gretka da know-how, ti buče, midve z Blanch pa za logistiko poskrbiva.

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3790
    19.8.2008 14:50:06   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ledenka, ni več koncesij, a ne!? Mene je tudi potrl s to novico. Ampak bomo stisnal, pa bo za deco ostal. Sva pa na istem menu-ju se mi zdi ... Suprefact, Menopur!?

nope, suprefact (sprej) in menogon. na menopur sem slabo reagirala, tako da imam zdaj 3 menogone. jupi, to bo moja rita vesela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3791
    19.8.2008 15:03:53   
    zarja1
    Zarja, ti se pa znaš prodat user posted image    Še vrta nimam, kje je šele pridelek user posted image  Sicer pa Blanch pravi, da pridemo k teb pobirat. Gretka da know-how, ti buče, midve z Blanch pa za logistiko poskrbiva.

če pa to je moja službauser posted image ....da ne bo pomote....OGLAŠEVALEC MORA ZNAT VSE PRODATuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3792
    19.8.2008 15:08:38   
    zarja1
    Zarja, 
    Sicer pa Blanch pravi, da pridemo k teb pobirat. Gretka da know-how, ti buče, midve z Blanch pa za logistiko poskrbiva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štrudl za vse željne, bodoče srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3793
    19.8.2008 15:18:22   
    želvica99
    Pozdravljene deklice še od mene, sem direkt iz službe
    user posted image . Ja poletje gre k koncu in treba bo možgane iz ofa spravit.  Oktavija po stopki navadno ni težav, verjetno ti kaj drugega ne odgovarjauser posted image  Obayifo kako pa je kaj v Grazu, a si bila prej kje drugje, tko zaradi primerjave? Dobrovoljčica čestitke za dvauser posted image  naj ostaneta pri tebi. Poskusi mislit pozitivno (zdj sem pa pametna - kot da bi sama znala, kadar čakamuser posted image ). Če ne drugega me smo s tabo, da ti pomagamo skrajšati čakanjeuser posted image  Zarja ne preveč o vrtu razlagat, sploh o bučkah, ker so kot kaže čudežna pomoč in bomo kmal vse navalile k tebi. Lahko pa z Grethy mal sodelujeta, ona peče ti gojišuser posted image user posted image me pa pridno papcamo. No zdj pa še eno resno vprašanje, ali pozna katera bioenergetika z imenom Veseljko Tomić, jest bi še to probala, pa ne me takoj zavrnit, da ne more vplivat, ker rabim vedno nekaj novega, da ni vsak postopek enak. 
    user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3794
    19.8.2008 15:40:58   
    obayifo
    želvica, na kratko: po dveh letih truda šla na GK, spermiogram brez celic, moj FSH 8-13, poslana na genetiko, rekli so mi, naj grem v prago po ž. in m. celico. po dveh letih šla k rešu po drugo mnenje, ker se na GK ni nič dogajalo, (še na komisijo me niso dali), šla nekajkrat na kontrolo UZ, klomifen, Reš predlagal Graz, ker rabiva m.celico. v dveh mesecih smo potem poštimal vse preiskave, partnerju so gor naredili še eno biopsijo, uredili vse papirje in zdaj smo tam. sem bila že zmenjena v pragi, pa sem potem odpovedala, ker je Graz preceeeej bližje. sicer pa nama je obema odnos in sistem v Grazu všeč in sva zadovoljna (IUI bo 4. obisk). sicer pa sklep za obmp velja tudi pri njih, odpade kup papirjev in stroškov, pa še povrnjerno dobiš..
    kako bomo pa uspešni pa v septembru user posted image

(odgovor članu želvica99)
    Neposredna povezava do sporočila: 3795
    19.8.2008 15:59:41   
    gigi1
    Obayifo super,da ste zrihtali user posted image  user posted image  user posted image . A ni pri darovanih celicah bolj v navadi IVF kot IUI? Saj ne vem,...neki sem brala user posted image

O Orto se je oglasila user posted image  user posted image  user posted image  Smo te pogrešale.

Špelči objemčka še tukaj user posted image

Zvezdica ti pa res skoz šibaš user posted image

Ajsika jupiii user posted image  user posted image  user posted image . Boga ritka zarad menogona. Bo pa dragi mal pobožal user posted image

Dajamaja jaz sem na isti terapiji user posted image

Zarja ti si pa zvita user posted image

Želvica ti ne znam nič pomagat glede tega. Naše punce pravijo, da akupunktura nuca.

Miška, da te ne bo preveč skrbelo za našo čiračaro user posted image
    Hedi bo imela danes 2 pregleda. Enega okoli 12ih in NS šele okoli 5ih. Je rekla, da se šele proti večeru oglasi.

Za Jadrnico pa ne vem, če je napisala kdaj ima pregled.

Konc pavze. Moram spet delat. Pridne bodite

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu obayifo)
    Neposredna povezava do sporočila: 3796
    19.8.2008 15:59:47   
    blanč

Zarja, 
    Sicer pa Blanch pravi, da pridemo k teb pobirat. Gretka da know-how, ti buče, midve z Blanch pa za logistiko poskrbiva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štrudl za vse željne, bodoče srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA LOGISTIKA JE MOJA JAČA STRANA!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3797
    19.8.2008 16:22:04   
    oktavija

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

NO na hitro MOJ RAPORT:

Lep dan vam želim!!!

držim pesti zate!

Obayifo nič kaj strašnega ni. Navadna injekcija za ritko. Razkužiš, dragi ti malo popiha da pripravi teren, sprostiš mišice (zmoliš) in pičiš. Pri pikanju ritke je meni bolj pasalo, da mi jih je mož dajal, za pikanje trebuščka pa sem sama profič ratala!!!!!!!
    Samo brez straha!!!!!

Evo je že moja Zarja odgovorila namesto mene...

Jaz si jo prvič nisem upala dat sama in mi jo je dala prijateljica...
    Sinoči pa nisem imela izbire in sem morala operacijo izvest SAM!!! IN USPELO MI JE!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sploh ni bolelo in nič hudega ni bilo... tako da zdaj sem pripravljena tudi za morebitno fiksanje...user posted image user posted image user posted image  ampak jaz upam da do fiksanja ne bom prišla in bo uspelo prej...user posted image  Drugače pa sem včeraj imela folikel velikosti 19 mm kar je dosti za oploditev...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3798
    19.8.2008 16:23:26   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
    Zarja ti si pa zvita user posted image

Malo morš bit a ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3799
    19.8.2008 16:27:29   
    zarja1
    Oktavija a ti je še slabo?

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 3800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

kajenje
    mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!