|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.8.2008 20:16:45   
zarja1
Ja Shuka pol pa najuriš naši, grem še jaz na eno Laško.
Gigi ti se pa le spočij in razvajaj na dopustu, pol nam boš pa polna elana in moči dajala nasvete in  držala pesti.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.8.2008 20:19:04 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.8.2008 20:17:44   
sonček85
lučka25:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo v prvo
žiži:Ne nisem še v petek natanko ob 14.00 se mi začne in me 14 dni ne vidijio ,da si malo spočijem od vseh norcevuser posted image user posted image user posted image user posted image uživaj na dopustu in se prepusti svojemu dragemu
abra.Kako lepo da boš spet videla škrata.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
oktavija:veselo in s pokončno glavo naprej.SAJ BOŠ KMALU NA VRSTI.
ledenka:držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gloria:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napotnico.Sedaj gre pa res zares,

kaj grethy se ni pa nič javila.Kaj ji še kar net ne dela?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.8.2008 20:18:23   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj čvekice.

Evo sem povečerjala, pa se lahk spet vklopim user posted image

Šuki men pa zdej neki ni jasnouser posted image . Tudi jaz sem imela cisto - prazen folikel (ta je ostal od prejšnje ovulacije), ki so mi ga punktirali med postopkom. Sam ta je bil že v štartu velik 25 mm. Če so folikelčki veliki 5 mm pomeni, da rastejo in da se bliža ovulacija.

A si ti kdaj probala ingverjev čaj? Meni je ful dober. Lepo diši, sam mal je pekoč.

Ja vidiš, jaz sem imela s Klomifenom ovulacijo in enkrat tako zanosila naravno (sledil je ss), pol 4 leta nič, tudi s Klomifenom ne, ker itak nisem bila nikoli kontrolirana, pol k sem prišla k Rešu mi je takoj rekel, da nimam ovulacij ker moji PCO  zavirajo jajčece, da bi se sprostilo in to pomeni ovulacija, ko se jajčece iz jajčnika sprosti, pri stimuliranem postopku pa tako ali tako na "ovulacijo" ne čakajo, ker jajčeca spunktirajo, važno je le, da so dovolj veliki, če bi počili oz. se sprostili bi postopek šel v nič. Vsaka pa verjamem, da ima svojo zgodbo in verjemi meni je moja še vedno neznanka user posted image user posted image
Samo imeti eno cisto na jajčniku ni tako hudo, jaz sem imela oba jajčnika prekrita s cistami, zato ni nič prišlo ven. Ciste pa niso iste kot folikli, cista je vodna tvorba, ki je na jajčniku in ovira ovulacijo ali sprostitev jajčeca v jajčnik, jajčeca ali folikli pa izvirajo iz jajčnika za njihovo kakovost pa ni vedno rečeno, da so plodna.

Joj sem zafilozofirala, no tko nekako si jaz to razlagam. user posted image user posted image

Aja še to, ingver ful lepo diši, čaj pa peče k hudič user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 5.8.2008 20:19:14 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.8.2008 20:21:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ja Shuka pol pa najuriš naši, grem še jaz na eno Laško.

To mi deli, pa še enga zame zvrni zavoljo starih časov, mislm par mesecev nazaj user posted image user posted image user posted image In ja Laško rulzuser posted image .

Sej ne da druga piva ne ampak men je Boško pomagu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.8.2008 20:21:49   
zarja1
OK,  MI JE JASNO...po moje še sami zdravniki ne vejo tolk kot me tu goriuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.8.2008 20:25:09   
Abra
Ledenka, glede spontanca se čist strinjam s tabo. Jaz tudi ne bi bla za. Mogoče bi se po več neuspelih postopkih še odločila, na začetku pa ziher ne.

Shuka, najbrž so res mal živčki za vse krivi. Če bi mene vidla pred prvim pregledom pri svoji G user posted image sem se tko tresla, da skor govorit nisem mogla user posted image
Ingver poskusi s kako hrano, s piščancem, v kaki solati, če ti to sploh paše jest. Al pa daš mal v limonado. Jaz si kak košček dam zraven jabolka in skuham kompot. Ne smeš pa s količino pretiravat.

Gloria, pa se res že lahko kmalu začne user posted image kak teden ali dva še zdržita, pol pa lahko, pol te bomo že začele spodbujat user posted image

Zarja, 5. dan ni še nič jasno. Navadno se več foliklov začne razvijat, potem pa samo vodilni (ali še kakšen) dosežeta pravo velikost, s katerim pride do ovulacije. Možno je tudi, da do nje sploh ne pride. Če so te dali v tak postopek, najbrž ovulacije so in ti ni treba prav nič skrbet.

Gigi, skrajno uživaj, ker si to prav zaslužiš. Tuki te bomo seveda pogrešale, a bomo morale že zdržat. Na (našo) srečo ne greš za dolgo. Jaz obljubim, da bom pridna user posted image user posted image
Tečka pa lahko pol še en teden počaka ... da ne pride slučajno ravno jutri ..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.8.2008 20:30:59   
zarja1

Shuka, jaz sem tudi po "tavelikem Bošku" žeuser posted image - včasih, no...

................potem pa mam kar vse naenkrat tako radaaaaaaauser posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.8.2008 20:32:30 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
5.8.2008 20:33:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuka, jaz sem tudi po "tavelikem Bošku" že- včasih, no...

................potem pa mam kar vse naenkrat tako radaaaaaaa
Točno vem kaj misliš, jest sem mela včasih po Boškotu al dveh še kakega politika rada, če je ravno uletel v kakšno temo, sam k sem bla pa trezna pa nč več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
5.8.2008 20:41:46   
gigi1
Shuki in Abra evo pa sta me spet neki novga naučile user posted image . Ene stvari sem vzela zdravo za gotovo, kot so mi na SIII povedali... Cista = prazen folikel, ki je ostal od prejšnjega ciklusa .... in jaz verjamem user posted image  user posted image  user posted image . Se vidi, da sem bila čista junfrca v postopkih. Ker se mi pa to ni zdelo problematično, se nisem pol nič poglabljala.

Hvala obema in tebi Zarja za lepe besede o tem, da me boste pogrešale. Seveda bom tudi jaz vas.
Ne verjamem, da bomo 3je nazaj, ker bom zdej zdej user posted image  dobila in še ni čas...To bo šele 2 ciklus. Bom pridna in bom počakala, da se 3je odvrtijo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
5.8.2008 20:42:23   
zarja1

Auser posted image  samo da me ta že enkrat obišče........tud kakega politika prebavimuser posted image user posted image user posted image , ni problema!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
5.8.2008 20:45:59   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Shuki in Abra evo pa sta me spet neki novga naučile user posted image . Ene stvari sem vzela zdravo za gotovo, kot so mi na SIII povedali... Cista = prazen folikel, ki je ostal od prejšnjega ciklusa .... in jaz verjamem user posted image  user posted image  user posted image . Se vidi, da sem bila čista junfrca v postopkih. Ker se mi pa to ni zdelo problematično, se nisem pol nič poglabljala.

Hvala obema in tebi Zarja za lepe besede o tem, da me boste pogrešale. Seveda bom tudi jaz vas.
Ne verjamem, da bomo 3je nazaj, ker bom zdej zdej user posted image  dobila in še ni čas...To bo šele 2 ciklus. Bom pridna in bom počakala, da se 3je odvrtijo user posted image

Gigi pod to se pa tud jaz podpišem. Mene skoz zasipajo s temi informacijami, jaz pa na tistem stolu od neugodnja sam kimam..... Ja ja sam dol me dajte. Kak hitro sem doli NIMAM VEČ POJMA KAJ SO GOVORILIuser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
5.8.2008 20:55:57   
gigi1
Zarja user posted image user posted image user posted image

Sonček2 kam pa vidva na dopust? Lepo se imejta. Uživajta in se cartita user posted image
Gretki pa sigurno net še vedno ne dela. Bi se že oglasila.

Zdej grem pa res peglat.

Abra in Šuka dobro opravita na pregledu in prišepnita svojim user posted image , da ju teta Žiži prosi, da bosta pridna in nič mamic ne sekirata s slabostmi in izcedki, da si lahko malo oddahneta od skrbi. user posted image

Nočko punčke se beremo še jutri zjutraj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
5.8.2008 20:57:21   
Abra
Lahko noč pupke! Jaz grem spet mal kavč likat, ve se imejte pa še naprej lepo.

Gigi, še enkrat - uživaj!

Shuka, naj bo jutri spet blažen pogled na ekran user posted image pa sveda MK in malo špikanja za teste user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
5.8.2008 21:02:58   
ledenka
a zdaj pa vse greste al kaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
5.8.2008 21:04:27   
gloria
Abra lahko nočuser posted image
Shuka čim lepši uz ti želim juter....o boš uživalauser posted image user posted image user posted image
gigi uživaj maksimalnouser posted image ...gdaj pa prideš nazaj...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
5.8.2008 21:05:12   
sonček85
midva greva v toplice ,saj se nama je dopust skupni skazil.Moj je sedaj že na dopustu jaz pa delam do petka potem pa odhopsama skupaj.Aen teden bolje kot nič.Da se malo spočijem

lp m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
5.8.2008 21:08:14   
ledenka
soncek85, en teden je cisti luksuz user posted image  si ne znam predstavljat, da bi bila delj na dopustu user posted image  no, znam... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
5.8.2008 21:15:32   
zarja1
Sem ugotovila, da je film Brazgotinec na tv in kar letim. Ga že tolk dolg nisem gledala.......Al Pacina

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
5.8.2008 21:22:36   
Shuka
Sej pomoje jutri ne bom vidla pikice, al kako, bom sam kri pa vodo dala, mi bojo pogledat za toxo, če jo mam (upam, da ne, al pa da sem jo prebolela) kak bris mi bo vzel(upam, da ne k me to zmer boli) pa stehtal me bojo (joj to bo tud bolelouser posted image ) sicer bi mi pa une k ste prvi pregled dale skozi to lahko povedale.

Žiži in abrica nočko in vsem ostalim tudi, se jutri beremo. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.8.2008 21:28:06   
ledenka
Shuka, brisa med nosecnostjo ne jemljejo, ce si le imela tazadnji bris ne predolgo nazaj user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.8.2008 21:30:55   
sonček85
JA RES SAMO BI ŠLA PA ZA 14 DNI TUDI.DA SE TOTALNO ODKLOPIŠ.sAMO MISLIM VSEENO DA JE 10 DNI VSAKEMU ČISTO DOVOLJ.

KDAJ GREŠ PA TI ,ALI SI ŽE BILA?-(joj derem se,ni bol moj namen)user posted image user posted image user posted image

LP

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.8.2008 21:35:18   
ledenka
soncek85, jaz sem ravnokar nazaj z dopusta user posted image  zdaj imam pa se do konca tedna dopust, da si odpocijem user posted image  midva greva zmeraj za en teden, zal. casovno vec ne znese.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
5.8.2008 21:42:14   
blanč
kaj grethy se ni pa nič javila.Kaj ji še kar net ne dela?

jp, spet ji ne dela, sma ble zdele na sladoledu in vas use lepo pozdravljauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
5.8.2008 21:50:26   
ledenka
blanci, a mas ti dolgi ali kratki postopek? ker vidim, da zacnes z diphereline user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
5.8.2008 21:51:11   
ledenka
pa Grethyko prosim nazaj pozdravi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.