|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.8.2008 12:35:21   
Abra
Zarja, super! Si me ravno med pisanjem prehitela user posted image
Če ne bi mislili, da bo šel postopek skozi, ti spolh ne bi delali več uz. Kar pozitivno, boš prva avgustovka nosečka user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
5.8.2008 12:39:39   
ledenka
sem nazaj, sem zdajle eno uro brala user posted image

gigi, se javim za seznam user posted image  sva itak z mismis zmenjeni, da to prevzamem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
5.8.2008 12:40:33   
sonček33
O ajsika hvala ker boš prevzela seznam, sem imela kar slabo vest. Ti to tako obvladaš.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
5.8.2008 12:49:38   
oktavija
Čao drage moje borke!

Takole jaz sem prišla na raport:
Moje teta user posted image  je po dolgem času prišla točno kot uricauser posted image , tako da grem v petek 08.08.08 na UZ in ponovno začnem terapijo za IUI... Se bom pa tudi kar prijavila v čakalno vrsto za IVF....sej veste da se v MB dolgo čaka....
Toliko od mene!

Jaz upam, da ste vse dobro, saj vas nisem nič brala za nazaj, tako da se opravičujem ker nobene nisem posebej omenila.... veste da vas imam vse zelo rada..user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
5.8.2008 12:54:27   
gigi1
Abrica naš poje tamalo porcijo kar za zajtrk (5 kom). A pol une v Leclercu niso žive?
Midva greva na Panonsko morje user posted image . Se mi pa šele dans neki user posted image  kaže. Tko, da bo vse skupi bolj tko-tko. Ni mogla prej pridet user posted image . No, saj važno je, da okolje spremeniva.
Ja,...kar se sladic tiče se kar zastopva user posted image . Ne maram sladkih. Sej zdej jih itak ne jem. Sem na dijeti po Montignacu. Bom videla, če se bo na dopustu izšlo. Najbolj me je..be kruh in pivo. Za sladice ni peneuser posted image

Kako si? Razen, da te vročina zdeluje?

Ajsika hvala user posted image . Tooolk maš spet lepo novo oblekco user posted image .

No zdej sem mirna. Grem lahko spet nazaj delat. Sem čist bizzy, pa skoz neki tle čvekam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
5.8.2008 13:33:45   
lučka 25
Ojla punce. Vidim, da se bo naš seznam avgustovskih bork v postopku počasi napolnil. Lepo, lepo. bo pa gotovo septembra še veliko bolj osežen, kar je tudi prav.

blanč, kot vidim tudi ti štartaš pri Rešu ta teden, tako kot jaz. naj bo 3.IVF uspešen. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zarja, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naj bo vse tako kot je treba, pa da bo uspešno. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

sonček, tvoj slonček pa veselo raste. Tako je tudi prav. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Abra, naj te tvoj user posted image user posted image  pijutrišnjem lepo pričaka in pomaha preko UZ. user posted image

Oktavija, naj bo ta IUI sedaj uspešen in upam, da ti tako ne bo potrebno hodit na IVF. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

gigi, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za lepo urejen seznam in pridno nadomeščanje miške. Pa prav tako tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za ledenko, ki bo sedaj nadomeščala gigi in miško pri seznamu. Same pridne punce. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
5.8.2008 13:35:09   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
Oktavija - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS
Glorija - pregled 

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 07.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.8.2008 13:41:40 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2807
    5.8.2008 13:39:31   
    ledenka
    sem se narocila pri Reskotu, in sicer 19.8. user posted image  tako da zacnem predvidoma z dolgim postopkom enkrat konec avgusta. nanj se bom konkretno pripravla - ze vec casa jem omego 3, q-encim, b-kompleks, selen+cink, moj pa q-encim in omego. za selen+cink ga se nisem uspela prepricat user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2808
    5.8.2008 13:47:11   
    lučka 25
    ledenka, naj bo 2.ICSI uspešen. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tam nekje, ko imaš ti pregled bom jaz imela v Postojni mogoče že punkcijo. To bo tako hitro, da sploh ne bo možno dojemat vse skuapj. 
    Naj bo ta pripravljalan kura pred postopkom za vaju v pomoč v postopku. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2809
    5.8.2008 13:49:41   
    gloria
    ....evo me z pregleda...vse ok sem dobila napotnico za rodituser posted image user posted image user posted image ....zdejle bo pa šlo zares....juter mam še kontrolo za sladkor,naslednji pregled pa že čez en teden....

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2810
    5.8.2008 13:52:13   
    lučka 25
    gloria user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Šele ko imaš napotnico v rokah se gotov šele zaveš, da boš res rodila, da gre sedaj pa zares, a ne? Naj gre sedaj vse do konca nosečnosti po planu, tudi sladkor in naj prav tako  porod poteka brez problemov, da bo user posted image  zdrav. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2811
    5.8.2008 13:58:22   
    gloria
    lučka hvala ti....ej res šele zdej se zavedam da je tolk mal časa še ostalo....
    oktavija in blanč čestitke za nov postopekuser posted image user posted image user posted image
    gigi uživaj na dopustuuser posted image
    zarja čestitke za odličen uz
    abra a ne da je lepo ko dnevi tako hiter letijo da že komi čakaš da spet vidiš deteuser posted image
    sonček si se že kaj zredilauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2812
    5.8.2008 14:00:43   
    gloria
    ...še to sem hotla povedat da je ena punca pri nas rodila doma in to dva mesca prej...z mamo so pile kavo in jo je nekaj zabolel dol,voda odtekla....dok so rešilci pršli je že ona rodila....je pa vse vredu z obemauser posted image user posted image user posted image ....to pa je dogodivščina a neuser posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2813
    5.8.2008 14:05:32   
    lučka 25
    gigi, glej da boš uživala na dopustu.user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2814
    5.8.2008 14:05:33   
    ledenka
    user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
    Oktavija - UZ
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
    Orto2 - NS
    Glorija - pregled 

Sobota, 09.08.
    Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
    Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
    Gloria - pregled

Torek, 19.08.
    Hedviga - UZ, NS
    Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

• Lučka (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)

• paki (PO)
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Dobrovoljčica
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
      • moni29 (MB)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • mami26 (LJ)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • Lučka25 (dr. Reš, PO)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Znaki hiperstimulacije:
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 2815
      5.8.2008 14:07:32   
      lučka 25
      IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...še to sem hotla povedat da je ena punca pri nas rodila doma in to dva mesca prej...z mamo so pile kavo in jo je nekaj zabolel dol,voda odtekla....dok so rešilci pršli je že ona rodila....je pa vse vredu z obemauser posted image user posted image user posted image ....to pa je dogodivščina a neuser posted image user posted image

Ja, to pa je dogodivščina. jaz upam, da ne bom tega doživljala. Pa saj do mene bodo lahko kar brez rešilca prišli, samo s posteljo, ko pa sem doma zraven porodnišnice, čez cesto. user posted image

(odgovor članu gloria)
      Neposredna povezava do sporočila: 2816
      5.8.2008 14:07:45   
      ledenka
      IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ledenka, naj bo 2.ICSI uspešen. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tam nekje, ko imaš ti pregled bom jaz imela v Postojni mogoče že punkcijo. To bo tako hitro, da sploh ne bo možno dojemat vse skuapj. 
      Naj bo ta pripravljalan kura pred postopkom za vaju v pomoč v postopku. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hvala hvala user posted image  in seveda enako, drzim pesti, da bo slo cim bolj easy in uspesno user posted image user posted image user posted image   kdaj imas ti prvi UZ?

gloria user posted image  se malo, pa bo slo zares

gigi, kdaj odrineta na Panonsko morje? meni je tam tudi vsec user posted image  sploh hrana je res njamiiiiii

glo

(odgovor članu lučka 25)
      Neposredna povezava do sporočila: 2817
      5.8.2008 14:11:14   
      lučka 25
      ledenka, ne vem kdaj imam prvi UZ. sedaj jemljem samo sperj superfact, enkrat v četrtek ali petek bom dobila user posted image  in nato grem 2.dan user posted image  k Rešu, da mi da prvo inekcijo mengona in hkrati okaže kako se daje inekcije. Potem pa naj bi imela 8 dan ciklusa prvi UZ. Konec tedna bom vedela točno, kdaj imam UZ.

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 2818
      5.8.2008 14:12:42   
      Abra
      Ajsi is back user posted image in to z novo oblekco user posted image ne moreš verjet, kok rada preberem tvoj nick, bi te kar pojedla user posted image user posted image zadnjič sem si zaželela ledenko, sploh nisem vedla, da še obstaja user posted image Kako je blo na dopustu? Kratko in sladko?
      Vidim, da si si premislila glede GK, bi najbrž res še par mesecev trajalo. JAz ti poleg vseh naštetih vitaminov priporočam še evitol. Midva sva oba jemala 1/dan, priporočajo sicer 2-3. E vitamin je zelo pomemben za celice, ti res priporočam. Mu pravijo tudi vitamin plodnosti. To jemlješ samo do punkcije.

Oktavija user posted image user posted image za nov štart. NAj bo uspešen, da ti ne bo treba na iVF.

Gigi, ostrige iz leclerca so žive, drgač ne bi ble več ok, samo preteče mal več časa da do krožnika pridejo, kot une na morju. Tko kot navadne dagnje imajo na morju čist drug okus, če jih naberemo in direkt v lonec vržemo.
      Za zajtrk jih pa ne bi jedla user posted image
      Pol gresta čist v drugo smer, kot vsi ostali user posted image čeprav zna bi tam tut gužva. Tečka pa ni kar tko tečka, pride vedno, kadar ni treba. Ma važno, da gresta mal možgančke odklopit in si nafilat baterije. Uživajta!
      Montinjakaš pa lahko po dopustu, dopust res ni primeren za take začetke. Jaz po tem jem že ene 7 let, s tem, da v glavnem grešim user posted image pred in med postopkom sem bla pa pridna user posted image meni kruh ni problem, ga že tko skoraj ne jem. Sendvičev sem se tut več ali manj odvadila. Sladice user posted image še dobro, da je temna čokolada na poz. listi user posted image pivo je pa kriza. Pred leti sva midva na morje namesto gajb piva začela tovoriti vino, pa kak frizante, da smo malo mešali.. mojemu dol še vedno pivo paše, čeprav ga samo na morju pije. Monti je pa itak klasična francoska prehrana, francozi pa niso ravno pivci piva.
      Jaz sem razen lenobe in utrujuenosti čist ok. Še vedno se moram ene 3x/dan mal vležt user posted image Bom vidla, kaj bo G v čet. povedala. Upam, da je hematom izginil in da začnem mal kondicijo nabirat.

Se je pa res začelo tuki spet dogajat. user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 2819
      5.8.2008 14:25:22   
      Abra
      Joj, se vidi, kako počasi pišem. Že pol strani vmes user posted image aja, sej sem morala še pit med tem....user posted image user posted image

Gloria user posted image user posted image super novice. Zdaj bo pa res kmalu user posted image Že zdaj te vsak tden naročajo? Meni je na "plan" napisala najprej na 2 tedna, 2 t do roka pa vsak teden. Sicer itak gre redko vse po planu user posted image
      Jaz sem imela prej ful pogoste preglede, zdaj je blo pa prvič tolko časa vmes in je kar šlo, res. Sicer pa itak komaj čakam januar user posted image
      Jaz pa tudi raje ne bi doživela take dogodivčine, kot tista punca. Ufff! Sicer bi blo fajn, če bi blo vse tko hitro, a v prisotnosti dohtarjev. Če še otrok ne znamo brez njih delat le kako bi rodila brez? user posted image user posted image

Lučka, boš vidla, kako bo punkcija tik-tak tu. Zdej, ko se ti je začelo dogajat, gre vse blazno hitro user posted image

Ledenka, si se naročila teden pred M, bojo padle takrat tudi pri tebi že prve špike?

Orto ima pa najbrž popoldne NS, kajne? Držim pesti za čimboljši rezultat!

(odgovor članu gloria)
      Neposredna povezava do sporočila: 2820
      5.8.2008 14:28:46   
      gloria
      Abra ja jaz bi tud tko na hiter ampak v porodnišniciuser posted image ...

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 2821
      5.8.2008 14:40:14   
      ledenka
      Abrica, se vidi, da me je sonce poblondilo user posted image  Evitol tudi jemljem, no, vceraj mi ga je zmanjkalo, tako da ga moram it danes nabavit user posted image  ledenka se obstaja, seveda. narocila sem se pa 16. dan cikla, tako da bo videl, kaj je z O, pa da grem v miru po drogo v Italijo user posted image  ker ne vem, kako je zdaj s samoplacniskimi in na zavarovalnico, greva v vsakem primeru.

(odgovor članu gloria)
      Neposredna povezava do sporočila: 2822
      5.8.2008 15:01:20   
      Abra
      IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Abra ja jaz bi tud tko na hiter ampak v porodnišniciuser posted image ...

Itak user posted image user posted image sej pravim, pri nas mora bit kontrola od spočetja do rojstva user posted image user posted image

Ledenka, jaz sem se nazadnje taktično na 22. dan naročila. Da kar špikat začne. user posted image Pol sem imela pa spet kratek postopek. Zdaj si že stara borka, bo mogoče vseen na koncesijo ... držim pesti. Če bi se za samoplačniškega odločil bi te še isti dan v Italijo poslal. Se spomnim, da je Sayuri pisala, kako je bila na pregledu, da se zmenijo za 1. icsi - drug dan je šibala v Italijo in že snifala user posted image če boš pa tik pred ovulacio, se ti zna zgodit kak spontan postopek.. Reš se včasih kar hitro za kaj tazga odloči.
      O poblondnjenih znakih pa ne bi user posted image nisem blond, niti na soncu, pa me stalno doleteva user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 2823
      5.8.2008 15:29:24   
      ledenka
      Abra, sej zato sem se narocila mal pred 22. dnevom user posted image  bomo videli, kako bo s placilom... prvi postopek sem imela na zavarovalnico, tako da ne vem. da bo dolg, vem pa ze zdaj, ker sem pri kratkem slabo reagirala.

spontanc je pa po novem enako kot umetni, enako se steje, tako da mi ni, da bi pri mojih letih kaj dosti eksperimentirala in trosla postopke.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.8.2008 15:30:35 >

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 2824
      5.8.2008 15:32:58   
      ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
      Oktavija - UZ

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
      Orto2 - NS
      Glorija - pregled 

Sobota, 09.08.
      Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
      Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
      Gloria - pregled

Torek, 19.08.
      Hedviga - UZ, NS
      Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
      Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
      Zvezdica - pregled

(beri TESTI)

• Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)

• paki (PO)
        • Pikovit (6. IVF, MB)
        • Paddy (1.ICSI)
        • Dobrovoljčica
        • Barbarella77
        • Sabsa (Menopur)
        • Anabanana
        • Iannia
        • Žirafca
        • Mandreja (IVF, Lj)
        • moni29 (MB)
        • Tjasshyy (LJ?)
        • mami26 (LJ)
        • Daisy (dr. Reš)
        • Kajsica (IVF, GK LJ)
        • oktavija (1.IVF/ICSI)
        • Darja* (3.IVF/ICSI)
        • Anadejka
        • Sarasan (2. IVF)

Znaki hiperstimulacije:

(odgovor članu ledenka)
        Neposredna povezava do sporočila: 2825
        Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
        Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
        Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
        Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
        5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
        Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
        пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.