|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
5.8.2008 16:10:34   
Shuka
Ojla pupeuser posted image

žiži - ti se lepo imej na dopustu, pa pogrešaj nas kot bomo mi tebe, miško pa itak že.user posted image
zarja
- čestitke za postopek in res upam in držim peste, da boš prva avgustovska nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
ledenka - WB in čestitke za seznamček, mene še dodaj za jutrišnji pregled pri ginekologu.Mogoče bom jutri končno dobila MK.user posted image

Nosečke moje kako ste?user posted image
Pupe k ste v postopku, pijte velik piva, da bojo folikli rasliuser posted image

Orto - kako je bilo na NS?
glorija - ti si bila na pregledu, kako si, kako detece?

Dons ni vzdržno user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
5.8.2008 16:12:46   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
Oktavija - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS
Glorija - pregled 

Sreda, 06.08.
Shuka - pregled

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
Gloria - pregled

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 07.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2827
    5.8.2008 16:27:34   
    Shuka
    ajsika - pa ti si ekspresna user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2828
    5.8.2008 16:41:44   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

neeee, sam trenutno visim na racunalniku, namesto da bi perilo oprala in obesla user posted image  lenoba pac user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2829
    5.8.2008 16:49:05   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

neeee, sam trenutno visim na racunalniku, namesto da bi perilo oprala in obesla user posted image  lenoba pac user posted image
    sej ti ne bo perilo nikamor ušlo in tisti pregovor je kot nalašč za te vroče dni, kar lahko storiš danes pusti za jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2830
    5.8.2008 17:01:54   
    ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sej ti ne bo perilo nikamor ušlo in tisti pregovor je kot nalašč za te vroče dni, kar lahko storiš danes pusti za jutriuser posted image user posted image

user posted image  to je sicer res, ampak pojutrisnjem pride moja gospa za likanje, pa mora bit do takrat vse suho user posted image  drugace bom morala to naredit sama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2831
    5.8.2008 17:08:45   
    Shuka
    Potem ti pa ne preostane drugega user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2832
    5.8.2008 17:13:49   
    ledenka

Potem ti pa ne preostane drugega user posted image

mi je uspelu porihtat user posted image  sam se 2 zehti, ena pa se ravno pere.

grem v trgovino, lepo se imej user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2833
    5.8.2008 17:18:57   
    zarja1
    Kolk novih novičk.........vse se je začelo

Lučka 25, kdaj bi ti morala imet et? Tu nekje kot jaz?

Ledenka, Lučka 25, Blanč prave borke!!!!! Sem vesela, da sem v tem z vami.

Abra, dnevi letijo, detece raste.....napotnica za porod bo tudi kmalu tvojauser posted image user posted image user posted image

Gloria, iskrene čestitke si že čisto pri koncu oz. začetku nekaj čudovitegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kar pa se tiče tiste sosede-SVAKA ČAST

Oktavija, a so ti rekli da bi morala v MB dolgo čakati? Me full preseneča, jaz sem danes srečala znanko (vedno nekoga srečam v tej čakalnici-Mb je ratal pravo selo), ki gre sicer na 2. IVF pa je na vrsti že novembra. To se mi ne zdi takooo dolgo, al pač?

Gigi, lepo se imej na dopustu.....uživaj in se pusti razvajat!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2834
    5.8.2008 17:40:43   
    GITA14
    čestitke našim novim avgustovskim borkam želim vam lep začetek špikanja in seveda še lepši konec z user posted image .

gloria sploh ne morem verjet da sam še 4 tedne in boš cartala bebico noooooro, veselim se s tabouser posted image  maksimalno uživaj v tejh zadnjih dneh  user posted image

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 5.8.2008 17:41:22 >

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2835
    5.8.2008 17:47:33   
    gloria
    shuka jaz sem dober bebici pa tud nič ne faliuser posted image
    gita o lepo te je brati....ja za mene je pa štartal finiš....še sama ne dojamem...prejle mi je punca ko smo skupi bile v postopku poslala sms da juter zve če ne bo šla kr rodit ker ma  premal plodovnice pa že čist zrela je....če pa ne juter pa v tem tednu...rok ma pa isto kot jazuser posted image ....ta mesec bo pa res hiter šel...kak si mi ti kajuser posted image

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 2836
    5.8.2008 17:47:39   
    spelka12
    Aha vidim, da je počitnic konec in da se nekaterim počasi že začenja. Veliko sreče vsem bodočim špikarkam.user posted image user posted image user posted image
    ajsika takoj nazaj na borbo - erin je začela rojevat.

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 2837
    5.8.2008 17:48:25   
    sonček33
    gloria - katera bo šla kar rodit???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2838
    5.8.2008 17:54:59   
    gloria
    sonček imaš zs

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2839
    5.8.2008 18:44:20   
    zarja1
    Punce lahko eno ultra neumno vprašanje. Ne se smejat prevečuser posted image user posted image user posted image

Ali pomeni,.....
    če imaš 5 dan že foliklčke, da bo v tem mesecu tudi ovolacija?

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 2840
    5.8.2008 19:11:03   
    gigi1
    Helou puppe moje user posted image

Kuham večerjico, pol pa peglat inu pakirat.

Sem že letela mal Erin spodbujat na borbo.

Špelka tolk si pridna, da si nam prišla povedatuser posted image

Glorija zdej gre pa zares user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  Jutri bodo pa tud dobri izvidi user posted image

Kaj je nosečke drage? Abrica, Šuka, Sončica, Noki, Hedi... vas vročina zdeluje? Sam Glorija je neki aktivna, ve mi pa kar pančate al kaj user posted image

Gita lepo te je spet videti user posted image

Ajsika kooolk si pridna user posted image

Oktavija user posted image  za nov IUI. Saj na IVF ti ne bo treba user posted image  user posted image  user posted image . Bo tokrat ratalo user posted image

Lučka hvala bom. Ti pa glej, da boš pirčkala, da ti bojo frnikolce lepo rasle user posted image

Abrica tečka se je sam mal roza pokazala na papirčku dans zjutri in spet zginla.
    Vem, da me bo Mr. Monti počakal, da pridem z dopusta user posted image  user posted image  user posted image . Bo moral user posted image
    Ti pa bodi pridna in nič izcedkov ta čas ko me ne bo. In tudi pol ne več. Dost je bilo!

Šuki isto velja tudi zate user posted image

Zarja če ni frnikolc nima kej ovulirat user posted image  in nasprotno, če so...  Vse bo OK boš vidla! Sam pozitivno, pa ne se preveč obremenjevat user posted image

Jutri grem šele okol enajstih, tko da vam bom še mal težila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2841
    5.8.2008 19:36:50   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Punce lahko eno ultra neumno vprašanje. Ne se smejat prevečuser posted image user posted image user posted image

Ali pomeni,.....
    če imaš 5 dan že foliklčke, da bo v tem mesecu tudi ovolacija?
    Zarja, 5 dan česa, ciklusa? To pomeni 5 dan po M.? Če ti foliklčki rastejo to je dobro in bojo imeli kaj za punktirati, ne pomeni pa ovulacije. Npr.: sama nisem imela ovulacij imela pa sem folikle, samo zaradi cist na jajčnikih se niso izločili.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2842
    5.8.2008 19:42:32   
    zarja1
    Shuka, grem samo po zamrznjenčke. Nič več boleče punkcije. Ja mislila pa sem 5. dan ciklusa.

Gigi moja, maš pravuser posted image . Nič več študiranja. Kar bo pa bo. Tebe bom prav ekstra zdaj pogrešala. Kolk cajta te ne bo?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.8.2008 19:43:07 >

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2843
    5.8.2008 19:43:35   
    Shuka
    Špelkauser posted image ti si res neverjetno močna osebnost in naj tudi tebi spet kmalu potrka sreča na vrata.

žižika moja - le glej, da se boš imela čimbolj noro in nepozabno na morčiju in da pridete trije nazaj user posted image

Jest ne morm spat ne ponoči ne podnevi, podnevi nisem zaspana pa se težko prisilim, zvečer in ponoči mi je pa tolk slabo pa skoz odtekam tko, da od spanja spet ni nič. PA mal sem živčna kako bo jutri na pregledu user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2844
    5.8.2008 19:46:26   
    Shuka

Shuka, grem samo po zamrznjenčke. Nič več boleče punkcije. Ja mislila pa sem 5. dan ciklusa.

Gigi moja, maš pravuser posted image . Nič več študiranja. Kar bo pa bo. Tebe bom prav ekstra zdaj pogrešala. Kolk cajta te ne bo?
    Aja sorry, ne sledim vsem postopkomuser posted image , drugače se mi zdi pa malo prezgodaj, da bi imela 5 dan ciklusa že ovulacijo, ponavadi vedno gledajo na dolžino ciklusa in približno še par dni po polovici ciklusa imaš šele ET. Tako je bilo pri meni, ampak zato te pa spremljajo po UZ, da vidijo kako daleč je tvoja ovulacija.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2845
    5.8.2008 19:48:44   
    zarja1
    Shuka, a si morda probala pit poprovo meto. Moja sestra je tu našla svojega odrešitelja nosečniških mukuser posted image
    Za jutri ti pa fejst držim pesti in pošiljam tegauser posted image za srečo..

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2846
    5.8.2008 19:52:22   
    zarja1
    Shuka, ja ovolacija je med 10-14 dnem. Ker pa v tem postopku nimam nobenih zdravil samo čakamo, da bo O in potem ET. Ker sem tečna pač sprašujem take finteuser posted image . Saj veš, ko ne veš kaj te čaka in kako bo....
    Zdaj sem pa zatežila in napisala tak, da še sama sebe ne razumemuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2847
    5.8.2008 19:59:16   
    Shuka

Shuka, a si morda probala pit poprovo meto. Moja sestra je tu našla svojega odrešitelja nosečniških mukuser posted image
    Za jutri ti pa fejst držim pesti in pošiljam tegauser posted image za srečo..
    Ooo Hvala zarjauser posted image za prašičkauser posted image
    Zaenkrat nisem probala še nič, ampak bom morala začeti, k tkole proti večeru sem prov boga. Sem slišala za ingver, pa mi je bil že takrat k nisem bila noseča jak, zdej ga pa sploh ne bi mogla vase dat. Bom poskusila s čajem poprove mete kot si rekla,  sam da se to konča.user posted image

Jaz sem šla po zmrznjenčke 16 dan ciklusa, ampak jaz nisem imela ovulacije ker sem bila in sem še na Estrofem tabletah, te pa naj bi zavirali ovulacijo in rast foliklov, zame je bilo najbolj pomembno, da sem si s temi tabletami odebelila maternično sluznico za lažjo vgnezditev eskimčkov. Pred ET sem pila veliko piva (nisem sicer ponosna na to, ampak se mi zdi, da je bilo to ključnega pomena user posted image user posted image user posted image )in sem domov hodila vsak dan nažgana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak sluznica se je očitno lepo debelila in uspelo je z eskimčkom.

Seveda imaš ti verjetno popolnoma drugačen postopek in bo pri tebi kaj drugega delovalo user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2848
    5.8.2008 20:09:30   
    gigi1
    Oj čvekice.

Evo sem povečerjala, pa se lahk spet vklopim user posted image

Šuki men pa zdej neki ni jasnouser posted image . Tudi jaz sem imela cisto - prazen folikel (ta je ostal od prejšnje ovulacije), ki so mi ga punktirali med postopkom. Sam ta je bil že v štartu velik 25 mm. Če so folikelčki veliki 5 mm pomeni, da rastejo in da se bliža ovulacija.

A si ti kdaj probala ingverjev čaj? Meni je ful dober. Lepo diši, sam mal je pekoč.

Zarja vse je kulči user posted image . Ne skrbi. Pridem nazaj čez en teden. Ne bom dolgo odsotna. Bom pa probala se mal skonektat kje, da se pofočkam. Lapa pa ne bom s sabo vlekla.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.8.2008 20:15:52 >

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2849
    5.8.2008 20:14:53   
    gigi1
    Šukica moja ne bit živčna. Vse bo Oki! Za pomiritev pa lahko tudi navadno meto, janež, komarček, kamilico. V glavnem otroški čaj. Pomiri želodček in uspava. Jaz ga spijem vsak večer. Pa tud kakšno šumečko magnezija.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2850
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.