Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 12:28:17
|
|
|
|
orto2
|
ok bom iskala se javim
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 12:28:24
|
|
|
|
Abra
|
Zarja, no vidiš, da je hitro boljš Orto, jaz imam AS od 12 tedna, jaz srčka na začetku nisem mogla najti, moj pa vedno. Zdaj ga pa že, čim položim AS na trebuh. Mogoče ga ne postaviš dovolj nizko. Spodnji del AS naj bo vsaj ene 5cm pod popkom, zgornji (kjer je gumb) pa še nižje. Pa fajn si z oljčkom namaži. Jaz sem ga vedno previsoko iskala kar vztrajaj, boš ziher našla
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 14:12:49
|
|
|
|
mismis
|
Kam je pa ta naša tema danes padla...sem morala hitro nekaj napisati, da nas ne bom iskala popoldne na drugi strani.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 15:36:57
|
|
|
|
gigi1
|
Miška evo me, da mal rejting popravim Noki se nam je kar zdelo, da si bogica. Upam, da boš kmalu bolje. Zarja strinjam se z Abro. Kar v izi..., kar bo pa bo! Pol pa BO!!!! Orto smo te pogrešale Kje je Rubinka? Po mojem je nazaj z morčka. Pa Julija?? Ona je pa verjetno po dobrih novičkah na pregledu odbrzela na morje. Dejziiiiika tebe pa reees pogrešam! Lupčke vsem Šibam nazaj delat
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.7.2008 15:37:05 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 15:48:45
|
|
|
|
sonček85
|
hejla bejbe.kako kaj danes,jaz se dobro počutimk edino koliko so se mi na veliko mozolčki spustili,se vidi da imam O ,NO BOMO VIDELI KAJ BO POKAZALO. žiži:a bi malo štrudlja mišmiš:ti pa kar bavario
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 15:51:38
|
|
|
|
Shuka
|
A je kera omenila štrudl ? Dons je pa očitno vsem tolk vroče, da se nam še pisat ne da
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 16:15:42
|
|
|
|
sonček85
|
ja jaz.mi ga je včeraj prinesla grethy pa se mi ga danes spet lušta ko je bil pa tako dober. punce nekaj me zanima:no meni so se pa že mozoljčki pojavili in punce ,saj vem da se nekaj pametno delam in bom malo butnla mimo a me zanima ali normalno ovuliraš,čeprav si že noseč in ne narediš testa pred dnevom D? moj dan D je nekje najdlje do 18.8 hvala in upam da razumete kaj sem hotela vprašat! lp
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:32:44
|
|
|
|
Shuka
|
Če sem te prov razumela sprašuješ, če vseeno ovuliraš, ko si noseča? Al se motim?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:36:53
|
|
|
|
sonček85
|
ja nekako tako sem spraševala.če sem imela o prejšni mesec in sem slučajno zanosila ali bi sedaj ovulirala ali ne in ja sem že dobila odgovor da ne,hvala vseeno za tvoj trud . in kako se ti počutiš sedaj ko si
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:41:33
|
|
|
|
Shuka
|
No samo, da si odgovor dobila Počutim se dobro, seveda stalno v strahu, da ne bi šlo kaj narobe, drugače pa povsem normalno kot prej, le da mi je proti večeru vedno slabo, pa na wc hodim neprestano. Drugače pa OK, hvala na vprašanju, sicer ste pa tko al tko ve takoj za nami, vse to čaka tudi vas.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:43:36
|
|
|
|
sonček85
|
da res je in komaj čakam da bo.bomo videli kaj bo oktobra povedal DR.D in potem še vse preiskave a bo ,saj vem da bo in se s tem sploh ne obremenjujem.samo da si dobro in da je vse ok.kdaj pa imaš naslednji pregled.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:49:17
|
|
|
|
Shuka
|
Naslednji pregled imam 6.8. naslednji teden. To bo sicer tisti pregled katerega bi morala imeti med 8-10 t a ker mojega g. ni bilo so me naročili šele za naslednji teden. Pregledajo kri, urin, ma kaj jest vem kaj še vse. Je pa dobro, da si optimistična, sej do oktobra pa lahko pridno nikoli ne veš, morda rata spontano, kot je marsikomu že.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:51:29
|
|
|
|
sonček85
|
točno tako.tako je bilo pri moji kolegici ko je čakala da gre novembra na posvet in je septembra naredila test in videla črtici ,sedaj julija pa rodila zdravo in lepo pupo Patricijo. optimizem je velikega pomena inje zelo pomemben.bo ko bo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:54:15
|
|
|
|
Shuka
|
Točno sonček in čestitke tvoji prijateljici za pupiko
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:55:35
|
|
|
|
sonček85
|
hvala. sedaj pa počasi šibam malo pred tv in potem pride moj dragi.vas pridem še jutri kaj pokukat in kaj lepega napisat. nočko in papa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:57:27
|
|
|
|
Shuka
|
papa in lepe sanje
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 17:59:12
|
|
|
|
sonček85
|
hvala enako tebi in pikici,ki jo čuvaj,saj tak zaklad ne moreš nikjer kar tako dobiti.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 18:06:49
|
|
|
|
Shuka
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 19:09:07
|
|
|
|
gigi1
|
Hojla. Kje ste vse? Ste se poskrile? Jaz večerjico kuham, pa sem za mal klepeta
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 19:44:45
|
|
|
|
sonček85
|
jaz vas samo na hitro pogledam saj me danes tako jajčnika bolita kot še niikoli do sedaj.hmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 20:44:20
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi, daj mi nekaj povej. A ko greš po zamrznjenčke, imaš tudi et 5 dni po ovolaciji al ne? Jaz še kar preračunavam..... če je včeraj začela , bi naj bila ovolacija nekje 14/8 in potem takem 19/8 et. A prav jaz to kalkuliram ali samo želim da je tak? MISMIS dans sem pa mela "tvojo idejo za kosilo"-fantastiko. Prideš domov, točno veš kaj bi....zakon. Abra......ti me zmerom potolažiš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 21:38:30
|
|
|
|
mismis
|
Zarja zamrznjenčke dobiš tisti dan, kot so ti jih zamrznili. Npr. meni so jih zamrznili 5 dan po punkciji, na dan ET-ja. To pomeni, ko bom šla po zamrznjenčke, jih bom dobila 5 dan po ovulaciji. Če tako kalkuliraš, si ti bo morda izšlo. Veliko sreče
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 21:41:49
|
|
|
|
zarja1
|
JA MISMIS TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MI DELAJ!!!!!!!!!! Saj sem vedla, da bom našla nekaj. Nič jaz grem v torek probat, pa bomo vidli. Zgubit res nimam kaj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 31.7.2008 22:24:07
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojla, sam da se mal pofočkam. Če se še katera spomni, sem bila v postopku februarja in nam je ratal v tretje. zdaj sem že kot en fajn rejen tjulen Nosim dvojčka, smo ravno na štartu 7. meseca, otročka sta OK, jaz pa tut, edin bodočega fotra mal trema daje na momente Sam tok, da boste vedle, da mislim na vas, včasih mal pridem pokukat, drugač pa držim pesti čist za vsako! Držte se babe in ne obupat!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 1.8.2008 6:11:33
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro punce. Bi kera ? Verjetno je še prezgodaj Zarja ti je že Miška odgovorila. da rata še ta mesec. Miška moja hepiii zadnji dan v službi pred dopustom. BTW a sta se dobila s polovnim un dan??? Zadnje čase nam nič ne poročaš o njem Abra kako si? Je bil tisto za vikend pokvarjen želodec? Shuka in Noki vama želim lep petek brez bruhic in slabosti Gretka upam, da ti danes zrihtajo net. Bo spet mal bolj živahno tle gor Sonček1 kako si se odločila? Kdaj naj bi sploh šla na poroko? Cvetka kje si? A šibata kam za vikend? Orto sta najdla? Baje je pri AS zelo pomembno, da se fajn namežeš z gelom ali oljem, drugače se ne sliši. Poročaj Blaaanči. Kje si? Kaj se dogaja? Si se zadnjič prehladila, da te nič ni? Sonček2 da bi ratalo po naravni poti že pred postopkom. Vidva kar še naprej pridno pa bo . Btw tudi jaz nisem tistega vprašanja z ovulacijo zastopila. Ne bit huda, sam bi bilo fino, če bi tudi velike začetnice uporabljala. Lažje se berejo posti. Včasih se nam prikrade kakšen škratek, pa pika ali vejica uide in brez velikih črk je težko zastopiti kaj kdo misli . Pa ni kritika... je prošnja. Saj veš, mi starejši, ki imamo že težave z vidom.. Hvala z štrudl Glorija a si že vse pripravla? Mijavček lepo, da si se oglasila. A bodoči tatko pa kar panika . Saj so vsi približno glih. To je ta močnejši spol Hedi, a boš za vikend doma? Si rekla da mogoče nekam zgasneta. Lepo se imejta Pija upam, da se dans kej slišiva Netka kako si danes? Se optimizem vrača? Oki, spet sem popisala celo stran. Če je pa tolk lušno zjutri, ko mam mir Objemčke vsem in lep dan in vikend in počitnice tistim, ki boste že danes kam odšle
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.