|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
1.8.2008 6:24:24   
sonček85
Sonček2 da bi ratalo po naravni poti že pred postopkom. Vidva kar še naprej pridno pa bo .
Btw tudi jaz nisem tistega vprašanja z ovulacijo zastopila.
Ne bit huda, sam bi bilo fino, če bi tudi velike začetnice uporabljala. Lažje se berejo posti. Včasih se nam prikrade kakšen škratek, pa pika ali vejica uide in brez velikih črk je težko zastopiti kaj kdo misli . Pa ni kritika... je prošnja. Saj veš, mi starejši, ki imamo že težave z vidom..
Hvala z štrudl
Seveda ni problema.Saj sedaj sem že zvedela kar me je zanimalo ,samo kaj ko sem pas včeraj tako rada komplicirala.user posted image user posted image user posted image user posted image Vem ,da nisi mislila kritizirat ,da si samo prosila in prav je tako ,samo jaz želim čim prej kaj napisat in potem pozabim na velike začetnice,pa vejice ,no pike pa delam redno.user posted image user posted image user posted image Tvoje težave z vidom:ta je bla smešna,saj nisi tako starauser posted image user posted image user posted image -sploh nisi!!!!!!!!!!!!!!

Lep dan še naprej in naj bo sončen in nasmejan ves dan.user posted image
Mijavček:bravo za 7 mesec in naj bo hitro 9 mesec ,da boš lahko držala dve mali pikici v svojem naročju.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.8.2008 6:51:23   
gigi1
Oj Sončica, ti si pa tud zgodnje sorte user posted image
Hvala za kompliment user posted image . Saj sem vedla, da ne boš zamerila user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.8.2008 7:29:09   
kajsica
Dobro jutro gospe in gospodične!!!user posted image  Kako smo kaj?

No jaz včeraj prišla domov po 3 tednih orng odklopa in vam povem, je pasalo 300/h. No pa na slončali smo se tudi!

Drugače pa skrivali bolj v senci, ker kugla žge tako da vohaš kako se ti koža žge. No ja sam malo ampak čisto malo pa paše. Jaz bi pa še kar dol ostala vsaj kak teden, pa kaj ko morem dragega počasi pripraviti na odhod.

Mačkice lepo se imejte danes, držim pesti skoz za tiste za katere se navija. Mislila sem na vas, čeprav nisem na tekočem kaj se dogaja.

Bi me katera na zs na kratko informirala prosim o dogajanju ta mesec??? Please!!!

Drugače pa babnice kdaj se dobimo na kavo, da malo počvekamo???? Čimprej!!!!

No dost za sedaj, ker grem po svoje malo bitje, ki je v varstvu (beri maček).user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.8.2008 7:54:34   
Pija76
Gigi a ti spat ne moreš user posted image ? Ne pridem na internetno stran, se trudim, te imam v mislih!

Vsem pozdravčke

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.8.2008 8:03:01   
gigi1
Kajši  user posted image  user posted image  user posted image . Lepo te je spet videti srce. Dobrodošla nazaj.

Pija v to sploh ne dvomim user posted image . Jap, dans sem se zbudila že ob 5ih.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.8.2008 8:04:13   
Shuka
Jutrčka čvekice  user posted image

Zakaj so eni poštarji tolk zgodnji user posted image

žiži - ti si naša budilkica user posted image as zmer tolk pridna zjutri user posted image

mijavček - kolk gre čas hitro ti pa že v 7 mesecu. No še malo pa se boste cartali vsi štirjeuser posted image

pa

pija je tud zgodnja, kuko pa to? user posted image

grem pod tuša user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.8.2008 8:04:51   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Bi me katera na zs na kratko informirala prosim o dogajanju ta mesec??? Please!!!

Drugače pa babnice kdaj se dobimo na kavo, da malo počvekamo???? Čimprej!!!!

Jaz pa sem glih spraševala če je kera iz LJ in gre na kofi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.8.2008 8:07:38   
Pija76
Skuša oz. Krap jaz sem vsak dan zgodnja sam ne glih na RR. Sej se moram kar poslovit da danes čimprej domov odbrzim, delo me preganja.

Preživite lep dan, kaj dobrega skuhajte in pojejte user posted image , uživajte vikend, pa se kmalu tipkamo. Grem na morje za vikend.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.8.2008 8:10:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Skuša oz. Krap jaz sem vsak dan zgodnja sam ne glih na RR. Sej se moram kar poslovit da danes čimprej domov odbrzim, delo me preganja.

Preživite lep dan, kaj dobrega skuhajte in pojejte user posted image , uživajte vikend, pa se kmalu tipkamo. Grem na morje za vikend.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ga pa pihneš  user posted image

No lepo se imej čez vikend na morju, pa še za nas k ne gremo tja malo zaplavajuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.8.2008 8:26:50   
gigi1
Šuka saj veš uno... Kdor zgodaj vstaja....Pozno v službo pride user posted image  user posted image  user posted image  (k se npr likanja loti...)
Evo zdej pa v službo šibam. Se pišemo...
pa pa

Oktavija imaš ZS

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.8.2008 8:30:29   
Shuka
žiži - a ti še nisi v službi user posted image user posted image

Pridna bodi pa ne delaj preveč danes je petekuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.8.2008 9:20:38   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2712
    1.8.2008 9:27:18   
    mismis
    Še jest, še jest se pofočkam v novem mesecu. Danes delam samo do 14. ure, potem pa skliznem domov in dopust se lahko začne

Žiži, a ti še nisi slišala za tisto: "Ko rano rani, rano dan zajebe."user posted image  Kdaj pa je Cvetka rekla, da gresta na dopust?

Kajsica, lepo da si nazaj, 3 tedne je bila kar dolga. Na čoporativni kavici smo pa bile ravno ta teden v torek, sedaj  pa jaz odhajam na dopust, tako da se boste morale same znajti

DaisyE, pa dobro gdje si ti???

Oktavija, s katerega konca SLO si pa ti, če si iz LJubljane, se nam pri naslednjem srečanju le pridruži

Pija, kaj pa je tebe tako zgodaj vrglo iz postelje?

Mijavček, ti naš barjanski muc, lepo te je spet brati. A 7 mesecev si že, super, šemalo šemalo pa bo, močno navijam zate in za tvoja  dva borca. A za spol si že vprašala?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2713
    1.8.2008 9:30:48   
    Shuka
    Miška - želim ti čimkrajši dan in da ne bi mela nč dela, pa prekrasen dopust, te bomo pogrešaliuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2714
    1.8.2008 10:09:53   
    Abra
    Danes ste pa ful zgodnje user posted image

Zarja, jaz sem kar prepričana, da ti bo še ta mesec ratalo. user posted image

Mijavček, ti boš pa vsak čas rodila user posted image user posted image kaj ti napovedujejo bo kaj prej? Nisi nam pa nič spola še povedala, nas boš do konca na trnih držala user posted image

Gigi, jaz tudi če bi se zbudila tko zgodi, mi ne bi niti na misel prišlo, da bi šla likat user posted image neki se mi je sestra ponujala, da pride, ko pride z dopusta. Bo pol morala še enkrat it, da si odpočije po tistem kupu user posted image
    Čez vikend je bil pa očitno res pokvarjen želodec. Še zdaj mi ni jasno, kaj bi mi lahko povzročilo ... bruhala sem najbrž zaradi kombinacije z nosečnostjo, ker drugače ne, imam ful občutljivega in se zato kar pazim.
    Blanč je pa na dopustu.

Kajsica, lepo da si nazaj user posted image ti pa kar verjamem, da bi bla še dol. Meni se je po takih dopustih vedno težko vračat. Zadnje čase so pa samo še kratki, da sploh ne vem več, kako to zgleda..

Pija, uživaj na morju, držim pesti, da se izogneta gužvi. Danes in jutri bo kar kriza.

Shuka, jaz pa poštarja kar ne šmirglam, če ni ob pravem času. Točno vem, kdaj je, ker im čisto poseben način zvonenja user posted image

Mišmiš, uživaj na morju. Šibaš že danes?

Kako je lepo videt, da je na seznamu spet akcija user posted image user posted image

Moj otroček je danes star 15 tednov, včasih se mi zdi, da gre kar hitro. Proti večeru se mi pa že tko vleče, tko sem že tečna ... upam, da je vpliv polne lune in sončnega mrka .. tko se nekoristna počutim, da to ni res. Še kuhat ne morem, ker se mi čist ob vsakem vonju obrača, da o prebiranju receptov ne govorim.... recimo, da bo kmalu bolje.. V četrtek imam pregled in upam, da je tisti hematom izginil, da bom počasi kondicijo začela nazaj dobivat. Tko občudujem tiste, ki zdržijo celo nosečnost počivat. Punce, ki imajo cerklažo itd.. meni bi se zmešalo.

Imejte se lepo!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2715
    1.8.2008 10:50:23   
    zarja1
    Mijavček zdravo........ Kako se imaš? Pa še samo malo...........user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 1.8.2008 10:53:39 >

Horny Teddy

(odgovor članu Mijavček)
    Neposredna povezava do sporočila: 2716
    1.8.2008 11:00:41   
    zarja1
    Abra ja upam, da bo. Zdaj sem že tolk ready, da prekipevam od energije in pričakovanja......Bi kar nonstopuser posted image pa user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2717
    1.8.2008 12:25:22   
    oktavija
    Oktavija, s katerega konca SLO si pa ti, če si iz LJubljane, se nam pri naslednjem srečanju le pridruži

Jaz sem pa čistokrvna štajerka - Celje!!!user posted image user posted image user posted image

Včasih pa sem v LJ službeno in bi prav z veseljem pristala na povabilo za kakšno kavico....user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2718
    1.8.2008 12:28:41   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Jaz sem pa čistokrvna štajerka - Celje!!!user posted image user posted image user posted image

Včasih pa sem v LJ službeno in bi prav z veseljem pristala na povabilo za kakšno kavico....user posted image

Pa saj se je meni zdelo, da si ti z tistega konca. No na tem koncu imaš tudi kandidatke: Sonček85, Blanči, Grethy in Bambi.

ko se pa v Ljubljani naslednjič dobimo, bo pa itak tukaj na forumu obljavljeno...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 2719
    1.8.2008 12:30:20   
    mismis
    Abra, na morčka šibam v ponedeljek, vendar pa imamo ta vikend en rojstni dan v planu, dva kolega praznujeta 30 let, tako da bom bolj ali manj odsotna in tudi neprisebnauser posted image

Danes zvečer se je pa moj za tarok menil, tako da me tudi ne bo blizu

V  ponedeljek zjutraj pa šibamo na morje. JUPI

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2720
    1.8.2008 13:45:27   
    spelka12
    user posted image žiži hvala ti za besede na naši temi user posted image
    mišmiš uživej na morju.
    mijavček komaj čakam ,da rodiš. A že v 7 mesecu si? Jao gre hitro.
    Jaz pa samo to razmišljam vsak dan, koliko bi bila že user posted image  user posted image .
    Vidim da ste pridne, čeprav majo dr. dopust. Še vedno vas berem ampak vseeno upam, da sem z umetnimi zaključila. Zdej bo šlo pa po naravni poti, sem se glih včeraj odločila da bo tako.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2721
    1.8.2008 14:00:57   
    oktavija
    Špelčiuser posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da ti je iz dneva v dan bolj težko in verjami, da bodo še težji dnevi ko boš zagledala katero z velikim trebuhom...user posted image user posted image user posted image user posted image Sam zato smo me tukaj da te objamemo in potolažimo.....user posted image
    Tako je bilo tudi meni ko sta najboljša prijateljica in sodelavki zanosili istočasno kot jaz... njim je trebuh rastel... otroci so se rodili... in so zdaj že pravi korenjaki... jaz pa še vedno čakam na ponovni drugi magični +....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2722
    1.8.2008 14:02:01   
    oktavija
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Pa saj se je meni zdelo, da si ti z tistega konca. No na tem koncu imaš tudi kandidatke: Sonček85, Blanči, Grethy in Bambi.

ko se pa v Ljubljani naslednjič dobimo, bo pa itak tukaj na forumu obljavljeno...

No štajerke kdaj gremo na kavo in dolgi dolgi čvek da se spoznamo!!!!user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2723
    1.8.2008 14:02:07   
    marjetka cvetka
    pozdravljene,
    danes pa je tako noro, no saj je bilo že malo včeraj, da ne vem, kje se me glava ali pa repek drži. Ampak, ko sem na 1300 obratih, potem sem tudi zelo funkcionalna in kar kipim od učinkovitosti.

Posipam se s pepelom, ker vas nisem še prebrala, ampak do morčka je samo še dan in pol!!!!! potem pa odklop, izklop telefonov, računalnikov, vseh ostalih motečih momentov in hedonizem v pravi meri ... hir aj kam!!!! user posted image user posted image user posted image  Uf, pa še nič spakirano, ajajaj, spet bo jutri zvečer pestro! Mismis, saj ti verjetno nisi z mano zmenjena na tarok, ker ga mamo tudi mi danes v planu.

Uživajte prihodnjih 14 dni do 3 tedne, pazite, da vas sonček ne opeče, misli dajte na pašo in se predajajte radosti, ki jo ponuja življenje. O veliki žlici dobre volje pa raje ne bi....

ja čisto se mi je zmedlo in hormoni sreče so udarili 300 na uro!!!!user posted image user posted image user posted image

Morček, morček, morčekuser posted image

Upaj, če upaš upat!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2724
    1.8.2008 14:08:31   
    gloria
    ....da vas mal pošpejamuser posted image ....vidim da ste ok in tko je prav....naša Mjavček nas je pršla pogledatuser posted image user posted image user posted image ....
    ...Špelka joj drži se....zastopim te da zdej sam to študiraš kolk bi bila noseča....želim ti da ti res zdej rata po naravni potiuser posted image user posted image
    Gigi ja mal smo poštimal ostalo pa drug teden....juter mamo pri nas velik piknik....in to od mojga žlahta ki je zelo velika ih bo tam okrog 50 če ne še kakšen več...zdej se pa glih pripravljam za kremšnite peči,pol grem za prebranec prštimat,stročji fižol za solato zrihtat.....moj pa pride zdej enkrat iz službe pa ga bom poslala mal dremat ker gre pol namesto mene mal spucat stanovanje ker bo juter romanje tuki gor ker bo vsak hoto videt novo stanovanjeuser posted image ...
    Sonček kaj kuhamo danesuser posted image ...

....ostale punce lep pozdrav in držte se senčke....

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 2725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.