|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 29.7.2008 10:54:38
|
|
|
|
Abra
|
Veš, da bi povedala, če bi šla. Že prav pogrešam morje. O macini travi sem pa že zdavnaj brala, da se ne spomnim več kje. Mogoče na monu? Pa to že kake dve leti nazaj. Baje je ogromno podobnih rastlin in je težko, da dobiš pravo, koliko je škodljiva ne vem, lahko, da so tiste, ki so samo podobne .... Kot imam v spominu, tudi efekta ni, vsaj pri puncah, ki so že v OBMP. To bolj pijejo punce, ki so bolj na začetku in se komaj začnejo zdraviti, ali pa se še tudi ne in potem mogoče zgleda, da je to pomagalo. Ne vem. Jaz stvari, ki niso preverjene ne jemljem. Sem pa na monu brala o MACI, to je neka južnoameriška korenina, zdej se tudi detajlov ne spomnim, po tem so začeli včet ven to macino travo, ki naj bi bla neki podobnega, podobno je samo ime. Maco (kapsule) se dobi v Italiji, sem vidla tudi v lekarni na Fernetičih. Po vsej verjetnosti je tudi ta macina trava za neko stvar dobra, vprašanje pa je, za katero? Je to prekrvavitev, kaj drugega? Sicer sem res do zelišč bolj skeptik ... od alternativ jaz verjamem v akupunkturo, ker me je pri 14tih ozdravila migren, veliko dam tudi na refleksno masažo, če jo izvaja pravi terapevt (tu ne mislim samo na težave z zanositvijo), za bioenergijo pa nisem več prepričana mogoče bi morala poskusiti
|
|
|