|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
6.10.2008 13:29:48   
Češnca
Dan!

sanek user posted image user posted image user posted image  samo, da je vse ok! Ajej, kako znajo prestrašit, samo je pa važno, da te zares pregledajo!

ksenjak user posted image user posted image user posted image
corfu kako lepo od moža. user posted image

siskamiska res si super! Mmmmm, mi je zdej kostanj zadišal...

Jst sem že skoraj ok, zateklina je šla, mal še boli, ampak se počutm skor enkratno! Pospravlam Anžejeve predale, praznim in polnim njegove cunje. Pred četrtkom ne grem v službo, je ga. dr. prepovedala, jst pa v jok! user posted image  Čeprov, po pravici povedano, je men težko bit doma, še posebej brez ta malega... user posted image

Tole fotko sva včeri najdla na mobitelu - Anžej vozi avtobus. user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.10.2008 19:40:06   
madejka
Ksenjakuser posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš!

NoviOčka jaz te tud ne štekam čisto... al delate al ne delate...user posted image

Corfu user posted image user posted image user posted image za tvojga možka!

E Sanekova bogica... user posted image user posted image user posted image Samo, da bo zdaj vse ok do maja!user posted image
A z novo srečko nosečko si misla Bačko al še kaj veš, kar me ne?

Češnca kak fajn, da ti je boljše!user posted image user posted image user posted image Pa kr uživaj samotne dneveuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.10.2008 0:54:27   
NoviOčka
Ne delamo ampak med dopustom, sem v navalu strasti dobil dovoljenje za akcijo do konca. Ker je v prvo ratalo dokaj hitro, sem tudi sedaj računal, da sem kaj ušpičil pa očitno nisem. Oči bi torej delal, mamico pa kot jo v tistem momentu prime, sedaj imam pa itak sploh prepoved, ker je prejšnji teden nekaj zbolela in ni smela na antibiotike.

Kdo bi vas razumel... user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.10.2008 7:36:30   
kapica
Novi ocka, eh, brez skrbi, kdo bi nas razumel, ko se same sebe ne razumemouser posted image . Sploh jaz sebe  v nosecnosti ne, se sploh ne prepoznamuser posted image .
Cesnca, kr lepo brez solzic doma bodi do cetrtka, vidis, imas cas za stvari, ki jih drugace ne urejas. Fajn, da ti gre na boljse, saj se je dolgo vleklo...A pikec pa kr avtobus vozi, pravi frajeruser posted image .

Dino je ze pokonci, se igra v posteljci. Odkar moz spet normalno hodi v sluzbo, gA zjutraj zgleda slisi in takoj ko se vrata zaprejo, se mali oglasi. Upam, da se kmalu navadi in zacne spet dlje spat. Sicer pa ob 7h je tud v redu no, vsekakor boljse kot ob 6huser posted image .
Sem hotela se nekaj vprasat , pa skoz pozabim. Sva kaksni 2 ali 3 leta nazaj kupila novo posteljo. Pa se ni dolgo nazaj, kar je zacel les tako pokat, ko se obracas, lezes not, ven, v glavnem slisi se groozno. Sva poskusla ze z sprejem, z tkanino, da sva dala med les, pa nic ne pomaga. A se res ne da nic naredit? Sva imela na zacetku posteljo za 50 €, nobenih problemov,zgleda pa da je drazja postelja slabsa. In to me je skoz motlo, ce sva v taksni postelji kje spala, da se niti obrnit ne mores, brez da te cela bajta ne slisiuser posted image . A se da kaj naredit?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
7.10.2008 8:17:45   
SANEK1
Dobro jutro...
Včeraj nekak več nisem mela časa, da se še javim, ker sem dobila dovolenje da se lahko malo gibam in sem izkoristila prelep danuser posted image user posted image user posted image
Živa je v vrtcu, ne vem če sem vam že povedala, ampak glede na začetne težave, ki jih je imela v vrtecu, se je Živa tako vklopla, da je ne morejo prehvalituser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se lahko včeraj prepričala, ko sem prišla po njo je blo noter dreje ne dreje in sem pokukala in vidla mojo Živo in še enga fantka, kak sta edina sedela za mizo in jedla, vsi ostali pa so se metali, kričali, skratka vzganjali ipiko.

Od ponosa, sem kar tebušček dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
7.10.2008 8:23:21   
SANEK1
Tak, zdaj pa k vamuser posted image

Ko sem prebirala za nazaj, me je kar streslouser posted image . Tak ste se mi zasmilili, komaj preberem, kak je en buban, že je drugi, tretji....
Da ne bom koga spustila, bom pripopala kar skupinske pikepoke, za vse bolane malčke, mamice, atkote, babice, dedije, tašice.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Češnica, tebi pa še vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ful lep fantek je Aljažuser posted image user posted image user posted image   Kr za oženituser posted image

Madejka, ja z user posted image  sem mislila Bačko.
Al se motim in  je še kirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
7.10.2008 8:29:14   
SANEK1
Aja Kapica, da ne pozabimuser posted image

Mi2 sma mela tudi ful probleme z leseno posteljo, je škripala ko 100user posted image , pa še na sredini je bila zlomljena in si bil ko v eni luknjiuser posted image   Najhuje  je blo ko smo kao vsi 3 spali gor, ker je bla samo 1,40...zgledalo pa je tako:
Jaz 20 cm., Živa 1m, atko 20 cm, samo njega ni nekak motlo je spal ko top, jaz pa sem popuser posted image

Pol pa sma se razuser posted image  in sma šal v ikeo kupit večjo železno posteljouser posted image user posted image user posted image   In sma ful zadoovoljna, niti malo ne škripa, več placa je, zdrži oba oz. vse 3 ( pa nismi lih suhi)...Prejšnji teden sma pa še Dormeota nabavla in ne menjam za nič na svetuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
7.10.2008 8:42:36   
ksenjak
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz komaj čakam, da končno sonček posije. Včeraj je bilo tako lep jesenski dan in upam, da bo danes tudi.

Češnca_pravi šofer ni kaj. Na čigavem avtobusu pa ste ga slikali?

kapica_kar se postelje tiče, ti ne morem nič kaj pametnega svetovat. Mogoče sta pa le preveč po njej skakala?!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.10.2008 8:44:57   
Freycha
Kapica mi imamo iste probleme - full škripa postelja in mi gre tudi na živce. Še najbolj mi gre pa na živce, ko so temperaturne spremembe in kar poka, čeprav nihče gor ne leži user posted image  ne vem, če ne bo naša naslednja tudi železna - čeprav so se mi prej železne še bolj krhke zdele....

Ajvy kje pa se skrivaš? Upam, da si dobila pošto, da je niso kje izgubili user posted image

Sanekova ti si pa čist naspidirana.... no, če se boš kaj muvala po mestu, se obvezno oglasi, da greva na eno kavico user posted image

Jaz pa moram priznati, da mi prav paše, da sem spet v službi. Mojedva sončka sta še doma, pa je bilo fajn, ko smo bili nekaj časa skupaj, ampak pa tut paše se malo umakniti user posted image

Aja, danes imamo govorilne ure v vrtcu in že prav nestrpno čakam, da grem in da se malo pogovorim kakšna je Dita....... me res firbec matra user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.10.2008 8:49:08   
corfu
Jutro!

Sanek, Češnca ima Anžeja in ne Aljaža, se pa strinjam, da sta lepa oba user posted image user posted image

Kapica, glede postelje, mogoče pa bi morala zamenjati samo dno postelje in kupiti lataflex. Ja, pa malo manj skakat user posted image  .

jaz se pa trenutno ukvarjam z načrtom za hišo in tuhtam različne postavitve in spremembe user posted image user posted image .

Rumba WB user posted image user posted image user posted image

Freycha, Zvesta, Ulla in vse ostale članice...kje ste?

Uživaj življenje...

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.10.2008 8:56:48   
SANEK1
Sanek, Češnca ima Anžeja in ne Aljaža, se pa strinjam, da sta lepa oba

user posted image user posted image user posted image ...se pardoniram, verjetno je preveč spnaj krivouser posted image

Se pa strinjam, da sta oba luštna fantičauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 7.10.2008 8:57:22 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.10.2008 9:01:38   
SANEK1
Freycha, veš da ti ne uide user posted image , ko bom kaj v mestu. Če mi juti ne bo slabo, morbit že jutriuser posted image user posted image user posted image
Morem v knjižnico, malo pregledat literaturo za moj projekt-dipl. nalogouser posted image
Kaj ne dela Zvesta v knjižniciuser posted image

Zvesta, ki si...če bereš se plosim javi, nekaj te morem vprašat, in sicer kaj se zgodi, če ne najdeš izkaznice, moreš pa nujno na mikrofilmeuser posted image
Aja, pa še to; je zaloga mikrofilmov kje zapisanauser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.10.2008 9:48:29   
siskamiska
Sanek1 user posted image user posted image user posted image  sam da je vse ok. BTW Zvesta je ta teden v LJ in ne vem če bo kej brala RR. Pokliči jo in uprašaj. Če rabiš cifro ti jo lahko napišem na ZS.

KsenjaK hitro okrevaj user posted image

Corfu super za fajn vikend in da tako pridno urejata za hiško. Boš vidla kolk je to lušno čeprav ti gre pa živcev za pip*****.

Češnca me veseli da si bolje user posted image , Anžej je pa itak car user posted image
Ajvy upam da si bolje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kapica midva imava leseno posteljo in zaenkrat nič ne škripa, jo pa imava 4,5 leta. Ne vem kaj vidva zganjata gor da tolk škripa user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.10.2008 12:24:07   
kapica
Ajej punce, ste smesne, skakanje 100% ni krivo za pokajoco posteljouser posted image . Sploh se ne spomnim kdaj sva nazadnje po njej skakala, ker je tako glasno, da slisijo sosedje zgoraj in spodaj, plus tega bi dinota v trenutku zbudila. Ne vem zakaj nisva zelezne kupovala, men se zdijo lesene lepse. Sam ce je pa taki user posted image , pa res raje ne. Poleg tega v bliznji prihodnosti ne bova kupovala nove postelje, ker je tale se precej nova no, kaj pa vem.
Corfu, kaj je to Latafleks, a je tisto kar pride pod jogi(letvice)?. A so iz kaksnega drugega materiala al kako to pomaga?
Sanek, verjamem, da je trebuscek zraseluser posted image .

Ja, pa res, kje so vse ostale cvekice...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.10.2008 12:40:33   
Češnca
Dan!

Danes imam pa likalni dan. Sm tko pridna, da se kar kadi! user posted image

sanek za zmedo so krivi user posted image  hormoni! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta je pa trenutno na enem seminarju, če se ne motim... Vidim, da je ze siskamiska napisala!

kapica ne znam pomagat, mava staaaaro leseno škripajočo postlo, ki jo nameravava menjat že zaradi dolžine.

ksenja Anžej je slikan na busu, na katerem je bila razstava fotografij - tisti dan ni vozil, no po mojem je itak že bolj za odpis, da so ga dali na Kambusu.

siskamiska car ja... user posted image  En majhen lump! user posted image

Ajvy, madejka, bačko kako ste? Taši, bojana, Poldy...in druge... punce kam ste se skrile?! Kako ste?

< Sporočilo je popravil Češnca -- 7.10.2008 12:42:05 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.10.2008 12:51:49   
siskamiska
Češnca napiši še svoj naslov da vem kam dostavit škaf s cunjami user posted image .

Jaz pa intenzivno razmišljam o tem da bi šla danes popoldne na sejem pohištvo. Samo mi je spet zoprno ker morm tamaledva s sabo včečt kar pomeni da si posledično ne morem nič ogledat ker začneta vreščat v vozu čim se ustavimo. Pa itak sem sama brez možka do večera.
Kaj pravite: iti ali ne iti, to je sedaj uprašanje? user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.10.2008 14:07:12   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Češnca napiši še svoj naslov da vem kam dostavit škaf s cunjami user posted image .

Počakaj ene 14 dni, da zlikam svoje! user posted image

Jaz pa intenzivno razmišljam o tem da bi šla danes popoldne na sejem pohištvo. Samo mi je spet zoprno ker morm tamaledva s sabo včečt kar pomeni da si posledično ne morem nič ogledat ker začneta vreščat v vozu čim se ustavimo. Pa itak sem sama brez možka do večera.
Kaj pravite: iti ali ne iti, to je sedaj uprašanje? user posted image

Uf, ja si predstavljam - če samo pomislim na našega kričača in na dejstvo, da imaš ti dva! user posted image  
Aja, punce, a vaši srčki delajo kaj problemov, ko ste zunaj ob cesti in jih držite za roko. Anžej dobi popi*ditis in hoče po svoje. user posted image  Ker ne popustim, zna bit precej zanimivo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.10.2008 14:11:19   
*maja
Oj se še jaz javim.
Vam moram povedat (sem tolk vesela) smo se z Baby Centrom zdilal.... gremo jutri iskat popolnoma nov voziček user posted image . Kar so skuhal bojo pa zdaj še pojedli user posted image .
Se je izkazalo da se vztrajnost in tečnoba vsekakor obrestujeta user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.10.2008 19:33:39   
Ajvy
Samo , da se pofočkam....

Freycha...sem dobila paket, samo je še vedno na pošti, ker nam nikakor ne rata....

Pupa, je bolje, jest še vedno neče kej dost, je pa ekstra užaljena ker je ne peljem v vrtec....ampak P je rekla, da lahko gre, ko bo imela trdo kako....jst ne vem več...potrudim se max, da sem kot cunja.....ampak ona vseeno vidno pogreša mlajšo družbo.....sem že prav žalostna....danes je sicer samo enkrat kakala, je bilo že bolj kompaktno, ampak vseeno ne tisto ta pravo...res ne vem, kaj naj naredim...jutr bova še doma, če me ne bo izžela....ah ja....

berem ,da ste kolkr tolk v redu...Sanek , BAčko, prosim malo več se javljat....
sem vidla ,da se je vrnilo tudi par izgubljenčkov...superca.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.10.2008 20:44:47   
kapica
Ajvy, dobro da si se oglasila, jaz sem mislila, da si mogoce spet v bolnici. Ja, mogoce res se boljse en dan pocakat, pa pol v vrtec.
Siskamiska, jaz definitivno ne bi sla na sejem. Tako ,kot si rekla, nic ne bi imela od njega. Ze z dinotom je napor it kam hodit in nekaj namerno gledat, ker ne sfolgas. kaj sele z dvema. Povej, kako si se odlocilauser posted image .
Cesnca, pridkana si, en dan se imas, pol pa spet sluzba, a ne? To pomeni da si lahk se za jutri mal likanja pustisuser posted image , pa bos jutri tud pridna. Ko greva z Dinotom na sprehod, morem res rect, da je kr v redu. Par tednov nazaj je bila se katastrofa, sedaj je ze boljse. Se vidi, da vaja dela mojstrauser posted image . Se ustavi, gleda za kaksnim avtom, muco, hoce kaksno listje kje vzet, ampak me lepo drzi za roko. Ima seveda se vedno svoje momente, ko je ze utrujena in sva tik pred domom, hoce da ga nosim in se mi obesi na nogo. Ampak se ga da pregovorit, da gre naprej. Danes recimo sva hodla 1 uro, ampak res hodla cel cas, sva naredila veliko rundo. P aje bilo v redu, saj pravim, vsak dan je lazje it z njim ven. Ampak kam v nakupovalni center al pa v trgovino, to pa ga ni za bremzat, leti kjer hoce, tako dauser posted image .
Maja, braaavo, da ste zmagaliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.10.2008 7:57:12   
Češnca
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste dobro spali! Jst bi danes kar še...

Ja, kapica, jutri grem verjetno nazaj v službo. Na srečo bo kmalu vikend! user posted image
Anžej bi pa skos hodu, samo za roko se ne pusti držat, feferonček mali!

maja jupiii! Bravo! user posted image user posted image user posted image

ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.10.2008 8:26:53   
bačko
Dan!
Baja in Češnca pri Žani mi je bilo prve 3 mesece slabo in sem bila na bolniški.
Kapica meni ni voda odtekla.So mi potem v porodni predrli.
Sanek samo da je vse uredu!user posted image user posted image user posted image
Ajvy bom se probala malo več javlat.Ampak kar ne gre.Če delam popoldne z Žano spive do 7.30 potem malo pospravi in pojeve in že ob 10 letive v Ljubljano da peljem Žano k tašči in tastu potem pa grem v službo ker začnem že ob 11.50.Če pa delam zjutraj pa pridemo domo šelel okoli 18 ure in spet nimam časa.
Drugače pa moja slabost kar noče miniti.Je malo bolje ampak mi je še vedno slabo.Njahuje je to ker ne morem vedno bruhati ampak me samo sili na bruhanje.Tako da bom verjetno šla naslednji teden k svoji splošni zdravnici.
Žana pa ima obdobje tečnosti in trme.Pravi hudiček ja!user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.10.2008 12:35:42   
kapica
Ahjej punce, na drugi strani sem nas naslauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.10.2008 12:57:14   
corfu
Takole naša mala afna pokaže zobe user posted image

user posted image

moja dva lumpa pri zajtrku v apartmaju v Kranjski Gori  user posted image
user posted image

zvečer pri risanki user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.10.2008 13:46:30   
Češnca
corfu luštna sta tvoja nagajivčka! Pa Manca tko lepo sedi na "ta pravem" stolu!!! user posted image

Jst sm doma do pondelka, ker še preveč kašlam za v razred. user posted image  Pa sej je res, sam kašlam že tko od začetka septembra, pa sploh pomisnla nism na to. Dobila sm sirup.

bačko tud mi mamo enega malega user posted image ! user posted image  Vsi pravijo, naj bova srečna, ker je tak in se vidi da je zdrav. Se strinjam!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.