kapica
|
Ajvy, dobro da si se oglasila, jaz sem mislila, da si mogoce spet v bolnici. Ja, mogoce res se boljse en dan pocakat, pa pol v vrtec. Siskamiska, jaz definitivno ne bi sla na sejem. Tako ,kot si rekla, nic ne bi imela od njega. Ze z dinotom je napor it kam hodit in nekaj namerno gledat, ker ne sfolgas. kaj sele z dvema. Povej, kako si se odlocila . Cesnca, pridkana si, en dan se imas, pol pa spet sluzba, a ne? To pomeni da si lahk se za jutri mal likanja pustis , pa bos jutri tud pridna. Ko greva z Dinotom na sprehod, morem res rect, da je kr v redu. Par tednov nazaj je bila se katastrofa, sedaj je ze boljse. Se vidi, da vaja dela mojstra . Se ustavi, gleda za kaksnim avtom, muco, hoce kaksno listje kje vzet, ampak me lepo drzi za roko. Ima seveda se vedno svoje momente, ko je ze utrujena in sva tik pred domom, hoce da ga nosim in se mi obesi na nogo. Ampak se ga da pregovorit, da gre naprej. Danes recimo sva hodla 1 uro, ampak res hodla cel cas, sva naredila veliko rundo. P aje bilo v redu, saj pravim, vsak dan je lazje it z njim ven. Ampak kam v nakupovalni center al pa v trgovino, to pa ga ni za bremzat, leti kjer hoce, tako da . Maja, braaavo, da ste zmagali .