kapica
|
Rumba, ja no, zdaj ves katere nosecke so, sem jaz tud pozabila da nas je 5 in ne 4 . Smo pridne kaj? A 1 urco za vse rzavozit? Joj, se kr nadihas svezega zraka ze zjutraj, to je tud nekaj . Kaj pa pol delas doma, a si se doma, al ze v sluzbi...A mislis da vas bom odklopla? Al bom pa skoz tezila, poomaagajteeee!!! Maja, jaz si bom danes vzela kr kafe, zakaj bi skoz cajeka . Freycha, lepo za fajn dan,kje sele mene to spet caka, da bom mal po svoje sla. Zdaj ne upam vec, pol ne bom mogla, tako da cez kaksno leto mogoce . Mene pa spet danes nekaj spika in cuka spodaj, sploh na desni strani trebuha, tocno tam, kjer me je lani po CR bolelo . Vceraj sem cel popoldan prelezala, pa je bilo boljse, danes pa ne lezim in spet zacenja. Ne verjamem da se ze kaj dogaja, je pa zelo neprijetno. Pa ne spet delat panike, ce se kaksen dan ne oglasim . Aja, punce, a more najprej voda odtect, preden se zacnejo popadki,al kako? Dajte mi mal povedat kak je bilo pri vas.Pa vem da bi mogla s tem pri noseckah tezit, sam vas imam bolj rada .