|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
4.10.2008 19:19:51   
Freycha
oooo rumba, tebe sem pa prav pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy madonca, ti nič ne zavidam..... upam, da bo kmalu boljše user posted image user posted image user posted image btw si dobila mojo pošiljko?user posted image

češnca samo, da gre na boljše... pa še zate par pikapok user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa dans prav fajn dan preživela. Najprej sem šla s prijateljico na kavo, potem pa še v šoping in to sama..... uff paše bit malo sam user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
4.10.2008 21:12:35   
rumba
Čer!user posted image
Hvala vsem za dobrodošlico.user posted image
madejka, user posted image , ostala sem pred cca enim mesecem.user posted image
Ajvy, user posted image user posted image user posted image  zate, da se čimprej pocajtaš.
Češnca, a ti si tudi neki slaba? user posted image user posted image user posted image  tudi zate!
baja*, pri meni je bilo isto ob vsakem povratku v službo. Kr neki sem prestavljala papirje, pa nič pametnega nisem imela za naredit. Niti mi niso dali kakega konkretnega dela, kot da se spet uvajam.user posted image  Tečno res, sem se počutila prav nekoristno... A da je pet nocečk??? Čaki...... kapica, Ajvy, Ulla......hmm... aja, sem glih prebrala bačko (BAČKO ČESTITKE!!!!!)..... katera še?user posted image  Prosim, ne me pustiti ugibat...user posted image
kapica, user posted image . Julija je v drugem vrtcu, tako da je kar tečno. Najprej gremo peš do Haninega in Anejevega vrtca, potlej pa grem dalje še do Julijinega. Rabim cca eno uro, da jih raztalam. Pa Hana mi teži, da bi rada najprej v Julijin vrtec, da bi rada videla njene prijateljčke.... Tako sta bila prej navajena z Anejem, da smo šli en dan najprej v njeno, drugi dan pa v Anejevo skupino. Zdaj pa seveda hočeta tudi k Juliji.... Sicer pa, sem se spraševala, a si še b enem kosu.user posted image  Lepo, lepo. rži se še teh par tednov, pol nas boš pa ti odklopila za nekaj časa. user posted image
Freycha, hvala enako!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
4.10.2008 21:59:01   
madejka
Rumba Sanekova je še user posted image  user posted image user posted image user posted image

No saj druga pa ni kaj povedat... je že kapica vse povedlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.10.2008 9:23:29   
*maja
Bom pa jaz danes enkrat prva in raztalam malo kofetkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čajčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobro jutro.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.10.2008 9:29:20   
Freycha
ii maja, hvala!user posted image  eno kavico sem si vzela....

btw kako si uredila z Baby Centrom in reklamacijo?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.10.2008 9:39:40   
*maja
Še nič, sem poslala v petek priporočeno ljubezensko pismo user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.10.2008 9:59:08   
Freycha
no, me prav zanima, kako bodo odgovorili..... user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.10.2008 10:21:11   
*maja
Jah, ne boš verjela mene tudi user posted image , ker zdej me res že čisto predolgo nategujejo user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.10.2008 10:46:16   
bačko
Jutro!
No mi smo boli že pridni in smo vsi tije malo pospravljali.Oči je šel še stopnišče pomesti midve pa malo bereva RR.Noč je bila super.Danes mi ni bilo še nič slabo.Sem prav vesela.Bomo videli kako bo jutri ko imam seminar.Upam da bom zdržala na seminarju od 8 do 16 ure.
No bodite pridne!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.10.2008 11:17:12   
baja*
danuser posted image

iiiiiiiiii končno sončekuser posted image user posted image user posted image  je čisto drug filing, ne da?user posted image

maja hvala za kafe, ga ravno pijemuser posted image
Kaj so te nategnili pri BC?

freycha kak je z Dito? Gre jutri v vrtec?

bačko držim pesti, da je konec s slabostmi. A pri Žani ti je blo slabo?

Midva sva pa sama doma, dragi dela. Sma bla po dolgem cajtu na malo daljšem sprehodu z vozičkom in je blo ful lušnouser posted image  kak pogrešam te dopoldanske sprehode...

Zdaj pa čakam sestro da pride in malo pošimfamauser posted image

Lep dan!user posted image  Pa ne se pozabit cartat...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.10.2008 11:41:40   
*maja
Mah na vozički se nam je neka plastika na strehici pa sedežu strgala pa je bilo rečeno da je naročeno, in da me pokličejo, ko pride roba, samo kaj, ko se vse to vleče že od 5. avgusta, tako da smo se zdej odločili, da zahtevamo kar nov isti voziček, glede na to da je že zdavnaj poteklo zakonskih 45 dni.

Če oni nas zaje...*, bomo pa zdaj še malo mi njih user posted image .

< Sporočilo je popravil *maja -- 5.10.2008 11:42:27 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.10.2008 12:39:47   
kapica
Rumba, ja no, zdaj ves katere nosecke so, sem jaz tud pozabila da nas je 5 in ne 4user posted image . Smo pridne kaj? A 1 urco za vse rzavozit? Joj, se kr nadihas svezega zraka ze zjutraj, to je tud nekajuser posted image . Kaj pa pol delas doma, a si se doma, al ze v sluzbi...A mislis da vas bom odklopla? Al bom pa skoz tezila, poomaagajteeee!!!user posted image
Maja, jaz si bom danes vzela kr kafe, zakaj bi skoz cajekauser posted image .
Freycha, lepo za fajn dan,kje sele mene to spet caka, da bom mal po svoje sla. Zdaj ne upam vec, pol ne bom mogla, tako da cez kaksno leto mogoceuser posted image .

Mene pa spet danes nekaj spika in cuka spodaj, sploh na desni strani trebuha, tocno tam, kjer me je lani po CR bolelouser posted image . Vceraj sem cel popoldan prelezala, pa je bilo boljse, danes pa ne lezim in spet zacenja. Ne verjamem da se ze kaj dogaja, je pa zelo neprijetno. Pa ne spet delat panike, ce se kaksen dan ne oglasimuser posted image .
Aja, punce, a more najprej voda odtect, preden se zacnejo popadki,al kako? Dajte mi mal povedat kak je bilo pri vas.Pa vem da bi mogla s tem pri noseckah tezit, sam vas imam bolj radauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.10.2008 12:55:21   
madejka
Kapica jaz sem imela najprej popadke, pa so mi šele v porodni predrli mehur...

Maja kar dajte jih pujse....user posted image

Freycha uživaj!

Baja a pri vas ni mrzlo? Pri nas tak mrzlo piha da tale sonček nič kaj ne pomagauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.10.2008 14:43:28   
Češnca
Dan!

No, učeri sva res šla na civilno - sva nesla darilo in se opravičla za zvečer. kapica kakšen mejkap neki - se še dotaknit nisem smela lica, je tko bolel. user posted image Sm bla bl grozna in nevesta zato še lepša. user posted image  Sam maskaro sm si napacala, pa še to je bolel. user posted image  In danes me oko peče... Drugače pa skoraj nisem več zatečena! user posted image user posted image user posted image

maja edino prav! Naj se mal potrudjo za svoje stranke, ne pa da nategu****!!!

kapica ni nujno, da ti najprej odteče voda. Meni recimo je, pa sem mela fuuuul šibke popadke.

bačko user posted image . Ti je blo pri Žani slabo?

Freycha user posted image  jst bi šla tud v šoping, Anžej je brez pižame! user posted image  Pa za mami borm kakšno darilo kupit, ma v četrtek r.d. Smo ji sicer že tak luštkan Anžejev album naredl, ampak to je sam od vnučka.

Ja baja res je lep sonček - sam jst ga bl od znotri gledam... user posted image  Bom pa drugič nadoknadla!!!

madejka kako si?

Uživajte!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.10.2008 18:50:48   
baja*
maja tak se delauser posted image
kapica meni je voda dobesedno odkapljala in ne odtekla, tako da najprej sploh nisem vedla, da je to touser posted image sem bla ziher, da je pač neki izcedek.
madejka men se ni zdelo mrzlo. Popoldne je blo še boljše, smo šli v MB na pečene kostanjeuser posted image
češnca sam, da gre na boljše!user posted image

Punce, mene pa malo skrbi glede Renejeve nogice. Sem opazla, da desno nogico malo navznoter obrača, ko hodi. Ampak ne vedno, včasih gre normalno, včasih jo pa not obrne. Zdaj pa ne vem, kaj naj. freycha a bi mi dala preosim telefonsko od one ortopedinje al fizioterapevtke al kaj je že, h kateri ste šli na preventivni pregled, ko se je Dita začela postavljat.... prosimuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.10.2008 18:57:08   
madejka
Češnca vredi sem user posted image   Samo možeka že malo pogrešam, ker ga ni nič domauser posted image

Baja iii kak sem ti fauš!user posted image Bomo mi tud jutri šliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.10.2008 20:31:07   
siskamiska
Kapica jaz sem imela že tako močne popadke da mi tud ctg-ja niso mogli naštimat tako me je metalo po postelji, pa se mi ni predrl mehur, so mi mogli oni oba.

Jaz sem bila pa dons čist družinska gospodinja user posted image , dopoldne sem naredila sok, popoldne sem šla s familijo po kostanj, proti večeru sem spekla piškote, sedaj se pa kostanj kuha. sem carica a ne??user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.10.2008 8:52:49   
*maja
A danes sem spet prva al kako user posted image . Bo že kdo mislil da sem ratala odvisnik od RR-ja user posted image .
Talam kofetke in čajčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.10.2008 9:11:40   
siskamiska
*Maja = RR odvisnica user posted image user posted image

aja pa dobr jutr

maja priguncaj se v lj

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.10.2008 9:13:35   
ksenjak
Jutro!

No, po dolgem času se na hitro še jaz javim. Sem prejšnjo soboto gnojno angino fasala in sem bila cel teden doma - in seveda brez interneta.
Na hitro sem preletela za nazaj in vidim, da vas je nekaj novihuser posted image  (bačkouser posted image ) - čestitke, nekaj bolanih, kot jazuser posted image , ampak se držimo. Tamala dva sta zaenkrat zdrava, sem imela Kiaro sicer od srede doma, ker ji je močno iz nosa teklo in upam, da se je kolikor toliko pocajtala. Sem pa danes v vrtcu videla, da sta bila samo dva otroka v njeno skupiniuser posted image , tako da močno upam, da kaj hujšega ne razsaja.

kapica_meni so obakrat mehur predrli šele v porodni sobi. Prvič sem imela itak samo umetne popadke, drugič pa svoje in mi voda ni sama od sebe odtekla.

lp

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.10.2008 10:12:57   
NoviOčka
Naš družinski plodnostni koeficient se je z včerajšnjo menstruacijo še dodatno zmanjšal. Za enega otroka smo sedaj seksali 3x - 33,33% uspešnost. Je pa res, da je tole pred enim mesecom bil bolj strasten finiš kot pa kaj drugega. Sedaj pa je moratorij spet v veljavi... user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.10.2008 11:15:08   
corfu
Dober dan

Čez vikend sva se imela z možem fenomenalno, mi je pripravil presenečenje, organiziral varstvo za otroke, rezerviral gostilno user posted image , sva šla na noro večerjo, nato pa domov user posted image user posted image user posted image , zjutraj sva spala, sicer samo do osmih, potem pa v miru kavica, pa dobila sva se z arhitektom user posted image user posted image user posted image

Manca je v vrtcu, je samo zletela not, vsa srečna, da me ne rabi več gledat user posted image , Aljaž pa tudi, zdajle grem pa sobo od Mance spraznit, je v soboto prišla njena nova sobica user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.10.2008 11:49:40   
SANEK1
Dober dan še od meneuser posted image user posted image user posted image

da se še jaz malo javim...sem bla 4 dni v bolniciuser posted image , ker sem v soboto zvečer dobila krče, take kot pri menzesu, in ker do nedelje niso ponehali, še huje, so se stopnjevali, sma šla k dežurnemu. In seveda so me zdržali notuser posted image
Joj, kak sem bla žalostnauser posted image user posted image , poleg tega me je g. ful prestrašil ( rekel, je da še ni trebušna stena zaprta in da mu to ni všeč, malo kasneje pa je rekel, da še je prezgodaj in da še ma časuser posted image ).
V nedeljo sem samo jokala, pol pa je prišla Živa in mi je blo malo boljeuser posted image
Maslednje dni vzroka za moje krče niso odkrili, odkrili pa so en hematomček, ki naj ne bi bil nevaren, glede one zadeve pa so me malo pomirli.
Danes sem bla pri svoji g. in me je tudi ful pomirila, da ona spoloh nič ne vidi, sicer pa je še čas do 12t.
Upajmo na najboljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.10.2008 11:56:46   
SANEK1
Tak zdaj pa vas grem bratuser posted image user posted image user posted image

Aja, da ne pozabim, mi je ptička prišepnila da imamo Julijke novo srečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.10.2008 12:28:46   
kapica
Uh, Sanek, to pa ni lepo, ampak dobro, da ni bilo kaj hujsega, oz. da se je plodek obdrzal. Stiskam pesti da bo se naprej tako in da se vse pomiri.
Corfu, faaajn da sta se imela lepo, je blo tud meni lusno, ko sem te bralauser posted image .
Ksenja, sam da je boljseuser posted image  in da se zdravje vraca.
Siskamiska, saj vemo da si carica, zraven dveh navihanckov se vse ostalo stimat. Tako da, kapo doluser posted image , pridna si, ni kaj. Ko bosta pa sla fanta v  vrtec, ti bo pa dolgcas a ne?user posted image
Noviocka, ce sem prav razumela, delate na drugem otrocku ( ne najbolj pridno, ampak vseeno...).
Maja hvala za cajek.
Ajvy, kako si ti? A si se naspala vceraj?
Cesnca, na to sploh nisem pomislila, da obraz boli, sevedauser posted image . Sicer pa na poroki ne sme biti nobena lepsa od neveste.

Hvala punce za odgvore, res ste zlateuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.