kapica
|
Rumba, joooj, jaz sem te res taaak pogresala, sem ze mislila da si nas cist odklopila. kaj je posebej novega, nic kaj, mislim da smo 4 nosecke, katere, pa sama ugotovi . Cvekamo bolj tako tako, en vecer smo celo res ble cvekice, smo ze mislile, da bo 100ka padla . Drugace je pa veliko bolanckov, povsod so neke viroze, prehladi... Jaz imam samo se 3 tedne do roke in ze tako komaj cakam da bi bilo cimprej, me vse sorte matra. A je Julija dobila isti vrtec kot starejsa sva? Corfu, cestitke za obletnico, tebe je tud vedno fajn prebrat . Ajvy, neee, a kr po infuzijo si mogla? Kaj bos ap v ponedeljek, a bo moz odma ostal in te mal rihtal al kako? Joj, si uboga no, si pa sploh ne predstavljam, 5 mesecev noseca in niti 1 kila plusa. Okej, to ti mal zavidam . Naberi si cimprej moci... Cesnca, na, da tud tebi gre mal na bolje, saj je bil cas kaj? Pa bos lahk sla taka bolanckana na ohcet? Bo treba veliiik pudra . Baja, lepo da se je v vrtcu postimalo, sluzba pa tak ves, more bit, pa glih kak je. Jaz sem danes tud cist sesuta, je moz prisel iz sluzbe prej in takoj prevzel Dinota, od takrat pa jaz samo pocivam. In mi gre kr malo bolje no. Ampak me boli al kriz, al trebuh, al vse kosti tam doli . Lahk bi jamrala in jamrala .