Freycha
|
Rumba, ja v njeni skupini sta le dve stari in tudi nista jokali.... No, jaz pa sem bila danes pozitivno presenečena. Sicer sva zaspala in sva jo komaj do zajtrka uspela dostaviti, ampak ker so bili vsi ostali malčki že tam in že brez mamic, so praktično vsi jokali. Dita jih je samo malo čudno gledala, potem ji je pa dala vzgojiteljica knjigico, na knjigice je pa nora, zato ji je kar pasalo. No, naju je pa po zajtrku klicala, da se je jokat začela in da je čisto flekasta ratala po obrazu, pa sva ji razložila, da je to normalno, da pač ob joku rata vsa flekasta. Je pa vzgojiteljico tak strah ratalo, da je še kuharco klicala, ki ima tudi alegika doma in sta potem ugotavljali kako resno je. Je pa potem Peter šel pošpegat, kako so in so bili zunaj in je čisto uživala, potem so šli na kosilo, po kosilu jo je pa šel iskat. Nič joka, ko ga je zagledala, samo ati ati se je zadrla in k njemu zlaufala. V naročju se je pa smejala vzgojiteljicam češ: to je pa moj ati Je pa vzgojiteljica povedala, da se zna full zase postaviti. Da je ena deklica sedela pri njej v naročju, ker je sadje na krhlje rezala, pa je Dita prišla, jo odrinila stran in se sama k njej usedla in jo objela in opazovala, kako si krhlje reže kaj takega..... full od nje tega ne bi pričakovala, ker je na ulici vedno pustila, da so jo odrivali, nikoli se ni kaj dosti zase postavila itd..... je pa še vzgojiteljica rekla, da nama ni verjela, ko sva jo opozorila, da samo plazi na stvari. Jo je pa skoraj kap, ko je ni gledala, pa je splezala na mizo in hodila po mizi naokol . Je rekla, da spleza povsod, kjer lahko sva ji potem povedala, da bo pač morala bolj paziti nanjo. Prav tako vidim, da bodo nanjo pazili kar se hrane tiče, ker ima kuharica doma alergika in ji danes recimo ni hotela dati žitno kavo za piti, ker je instant in ji ne zaupa (kaj je vse notri v tej kavi) ampak ji je raje dala sojino mleko res sem kar se teh stvari tiče full bolj pomirjena. V glavnem full sem pozitivno presenečena in se mi je prav kamen odvalil od srca....... smo se pa tudi pogovarjali in je res, da otročki navadno ne začnejo takoj jokati, ampak malo kasneje, ko dojamejo, da ni staršev, pa tudi navadno do takrat, ko pridejo starši, otroci že ne jokajo več......
|