|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
27.8.2008 9:44:27   
kapica
Corfu, to so pa rees suuuper novicke. Cestitam za sluzbo in ti zelim res fajn dneve do nedelje. Pa da uzivas, kaj naredis kar si ze dolgo hotela pa ni slo in da se tud tu gor kaj oglasisuser posted image . Pa tud ce nimas kaj za povedatuser posted image .
Ajvy, a mislis da bi ze projila dneve a? Men se zdi da imam se kr dalec, ker sem cist v user posted image . Ampak ni vec velik, 8 tednov, upam da bo kak teden prej.
Majrim, saj vem da zavidas, ampak meni trenutno nimas kaj zavidat, ker se res pocutim za en drek. Bi mi pasalo malo morja in plaze, pa da je dino pri babiciuser posted image .
Madejka, tocno tako je, nic se ne mores vec zmenit, kaj sele kaksno pijaco spit, ce mali leta povsod. In to jaz tud najbolj pogresam, ko sva sla midva ven jest, al pa na sladico al pa kaj. Zdaj gre vse samo se v brzinskem tempu. Pa ce se ze nekam vsedema, morem met dovolj za pit zraven, za grickat, da je vsaj 15 min. miren v vozickuuser posted image .
Freycha, fajn za uspesen vecer. Uvajanje pa bo mogoce res boljse pol ko bo prava skupinauser posted image .

Punce jaz se res slabo pocutim. Spat vec ne morem, kriz me obupno boli, ponoci ne morem spat an eni strani dlje kot pol urce. Vsakic ´dobim mravljince v roki , da mi cist otrpne in se morem obrnit. Pa cez pol ure spet in tako gre celo noc. Na enoi strani me pa se kolk boli za znoret, na hrbtu pa tako ne morem vec lezat. Medencia in vse kosti tam doli, da sploh ne recem kaj mi dela. Zelodec mi stiska, diham ze komaj, da se prepognem, pa te enostavne zadeve, me zmatra da je le kaj. Ce pa ze uspem zaspat za malo dlje casa, pa zacne dino jamrat in me zbudi.
Mam kr dovolj morem rect, pa bi rada imela se enega otroka, ampak se enkrat celo nosecnost, tega pa ne morem.
Pa nisem drugace jamrasta al pa neka mevzasta, ampak tole mi je pa mal tu mac. Psihicno sem cist povozenauser posted image . Pa celo jutro ze sam jokamuser posted image . In dobro dene.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.8.2008 9:59:17   
madejka
Jutro!

Kapica user posted image user posted image user posted image
A v prvi nosečnosti nisi imela takšnih težav? Daj privošči si kakšno masažo za user posted image in pa mogoče vprašaj kakšnega fizioterapevta za kake vaje. Moja sestrična je imela težave v prvi nosečnosti pa je šla k fizioterapevtki, ki ji je dala vaje in jih je tud zdaj v 2.user posted image pridno delala pa ni imela težav.
Ponoči si kaj podlagaš pojštre? Baje pomagauser posted image Je pravla kolegica, da se je v 4.user posted image cela obložila s pojštri. Pa komaj se ji je ratalo se fajn namestit jo je pa lulat začelo tiščatuser posted image

Freycha špricaš ti.. ti tiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.8.2008 10:11:31   
kapica
Madejka, ja, sem imela v prvi user posted image  iste tezave z krizem. Sem malo zapiske brala in me je tud tak bolelo in ponoci ej bilo za popuser posted image . Sem sedaj hodila na masaze pa ni kaj dost prineslo, sem sla tud k fizioterapevtki, pa je rekla da imam vse zamaknjeno tam zadajuser posted image . Da bi mogla redno it nekaj casa, en obisk pa stane 20€, kar mi je prevec. Ce grem 5krat je to ze 100€. Sem ap mislila, da vprasam G naslednji petek, ko imam spet Uz, ce mi lahko predpise, da mi zavarovalnica placa.  Za hrbtenico delam skoz vaje, ko nisemuser posted image , ker drugace tud boli. Ampak sedaj jih ne morem, ker je mal prevec in to je posledica. Imam nek dvd za Pilates v user posted image , pa sem bolj kot ne razocarana nad njim.
Hm, to z povsti bi mogla poskusit, ceprav sploh en vem kam naj si jih zataknem. A mislis da tud pomagajo proti mravljincam v roki ali so za udobnost? Bom poskusla danes, pa ker imam se cas, bom spet probala naredit nekaj vaj. Poskusit ni greh, samo ko se komaj vstanem, obracam in te zadeve, se mi zdi hudo se spravit na tla in migat.
Ampak trenutno me vse skupaj psihicno matra, pa sem zato take volje, drugace sem marsikaj sposobna zdrzat in pretrpet. Pa se hormoni zraven, ap je zadeva taksnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.8.2008 10:16:48   
madejka
kapica saj bo... malo še. user posted image
Mah povštri so po moje bolj za udobje, namesti si jih kot ti paše. Mogoče pa pomagajo tud kaj proti mravljinčenju, če ti kje kaj pritiska na živec

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.8.2008 10:20:31   
NoviOčka
Kolk maš še do konca kapica? No, kolikor pač imaš, drži se pa pridna bit.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.8.2008 10:21:42   
corfu
Jutro user posted image

Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj bo, potem se pa ne boš več spomnila, Dino je star eno leto, pa si že mogla it gledat zapiske, kako je bilo. Še malo zdržiuser posted image user posted image user posted image

jaz sem ravnokar vstala, je pa res, da sem šla spat malo po drugi zjutraj, tako zdaj pa na kafeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.8.2008 10:23:50   
corfu
Kapica, s povštri si lepo podloži trebuh in ne bo tako visel iz križa user posted image , no saj se hecno sliši ampak pomaga, jaz sem se vlegla na bok in kar pod trebuh in vzadaj pod rit dala blazine, meni je malo olajšalo zadeve.

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.8.2008 12:57:40   
pupi
Helo moje drage!

Se javim spet po dolgem času. Prvo se moram vsem lepo zahvali za lepe želje za rojstni dan in povedat, da sem bla včeraj ful vesela da mse vas psta vidla, res upam, da sev nam bo potem kljub službam uspelo kdaj spokat skupaj, ker bom drugače res pogrešača naše čveke.

user posted image user posted image user posted image kapica za tebe in tvoj križ, jaz se sploh spomnit ne smem kaj je meni s križem, no z nogo delalo med nosečnostjo zato te ful razumem in sem tolko bolj zdaj hvaležna, ko pa noga več ne boliuser posted image .

Freycha jaz res upam, da ko se bo Dita vpeljala v vrtec res ne bo tako hudo kot se zdaj zdiuser posted image user posted image .

Corfu user posted image user posted image  za službo!!!

Majrim ti malo zavidam, da ko se vam zahoče lahko grete na plažo. Vam je to verjetno samoumnevnouser posted image user posted image .

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam,d a glavoboli minejo pred februarjem saj pa to ni res, da bi te morala glava tak dolgo bolet

Meni so včeraj modrostni zob spulili, saj bolelo ni samo ko je inekcija spustila je bil grd občutek, čeprav sem kar hitro maznla eno proti bolečinsko samo je res grd občutek, še danes je. Jutri bom (končno) nesla vse papirje v kadrovsko, da zvem kdaj in kam me bojo dali delat. Sem se zdaj že malo sprijaznila oz. navadila na dejstvo, da bo treba v službo user posted image  , na to da pa bo treba dat tamlo v varstvo pa se ne morem in ne morem navadit.

Lepo bodite babike in se tipkamo

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.8.2008 18:25:06   
zvesta
Smo ble na drugi strani user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.8.2008 20:31:19   
corfu
ćer

jaz imam sedaj ko sem sama še manj časa user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.8.2008 20:44:00   
kapica
Hvala punce res ste zlateuser posted image .

Corfu, ja, ti verjamem, da imas se manj casa zdaj. A si tolk na kofetkanju al na delu domauser posted image . Povej in priznaj kolk kofetkov si danes spilauser posted image .
Ja, res a ne, kako hitro se pozabi, res sem bila presenecena kaj vse sem pisala lani in pozabila.
Noviocka, do konca je se celih 8 tednovuser posted image . Pa saj sem pridna, kaj pa, ze to da trebuh skoz zraven nosim, je pohvalnouser posted image .
Pupi, tega se tud spomnim ja, kolk je tebe bolelo. Sem ze takrat mislila, da si ubogica.

Mah, saj vse mine. Danes popoldan smo bilio na igriscu in dino se je menda celo urco spuscal po toboganu, da sem bila presenecena. Kr znova in znova. najprej po stopnicah gor in pol meni v krilo in sva se peljala. Je bilo zabavno. Sedaj pa ze pol urce spiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.8.2008 20:55:59   
corfu
Spila sem dve kavi zjutraj sama, popoldne s stricem od moža, sem bila pa na čveku pri bivši sodelavki je noro pasalo, sedaj se pa odpravljam ven s kolegico jest in sem kot otrok pred ogledalom ne vem kaj naj oblečemuser posted image user posted image user posted image  mi dogajauser posted image  sem pa dve uri likala, naredila generalko, bila na parceli, tako da sem  pridnauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.8.2008 21:23:03   
Ajvy
Freycha..tudi ta varianta se zdi super.....se mi zdi ,da si se kar dobro odločila, sicer pa je to že naslednji teden, kaj ne??

KApica...ti da imaš daleč...bliža se bliža dan ko bo Nias v tvojem naročku...kako boš pa rodila, boš imela mogoče spet carski al naravno, kaj ti je G svetoval??
ZA trebušček si pa res tak naredi kot sta ti  Corfu,MAdejka rekli, jst sem imela uno blazino za dojenje za križem, da se je not fajn ulegel, potem pa sem imela še trebušček naslonjen na enemu kraku, ker drugače nisem mogla nič spat....probaj podložit trebuščka...sigurno bo vsaj za stopnjo bolje....
NIč bit slabe volje....boš vidla en dva tri bo lažje...držim pesti da te tegobe zapustijo.....
Ti se kar zjokaj, to vedno pomaga.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst ti pa pošiljam par virtualnih objemčkov...
A Dino ima rad tobogan, super, Tarja je tudi navdušena nad njim....

Pupi.....verjamem ,da ti je težko glede tega da je treba v službo...jst si tega sploh ne predstavljam....ne skrbi glede Naje...ona se bo imela super, boš vidla...

Corfu...amapak tebi se pa prav vidi , da si sama domauser posted image user posted image user posted image  uživaj vsako minuto!!!!

Danes smo šli s kolesom naokrog, takim ki poje, kako je bila vesela,....nam je ena na RR odstopla varovalo, ker ga nismo poverbali zraven...kako je bila vesela....mi je solza zarosila okouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.8.2008 21:36:46   
majrim
kapica  .........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj, sej solze pomagajo...user posted image ...pa pomisli na kej lepega in bo boljše..pa itak veš, da smo tle in te poslušamo....kot v dobrih starih cajtihuser posted image
pupi....a veš, da jaz se pa prav nič ne bojim glede vrtca...smo mi starši tisti,ki bolj kompliciramo...tam jim res nič ne manjka,pa še v fajn družbi souser posted image
freycha...user posted image ...zato pa mi vsi uvajamo s 1.9....zdej so mešane skupine in nima smisla,ker jih samo zmešaš....boš vidla,da bo vse ok...je pa res, da je veliko odvisno od vzgojiteljice in njenega pristopa

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.8.2008 23:49:52   
corfu
Ajvy, zakaj se mi pa vidi, da sem sama doma?user posted image user posted image user posted image , ne resno me zanima?

Juti grem pa krompir prebirat, za nagrado me pa čaka super kosilo, tako zdaj grem pa spat, mi je prav pasal tale čvek s kolegicouser posted image

Lahko noč punce!

Uživaj življenje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 515
28.8.2008 8:04:51   
Ajvy
Jutro....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 516
28.8.2008 11:59:05   
majrim
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuser posted image ...z druge starniuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.8.2008 12:13:57   
kapica
Corfu, pa rees se imas lepo, ti tako privoscim, ti samo uzivajuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ajvy, kaak fajn za kolo. Dino ga tud ima, pa je zal v slov. ostal, ker ni slo v avto.

Jaz sem spala veliiko boljse danes, sem imela nekaj blazin, pa tud zmatrana sem bila da me je ze pred deseto odneslouser posted image . Pa Dino je nekam cudezno lepo spal, ob 5.30h je dobil mleko, pa se pol do 7.30h. Nisem mogla verjet, sicer je bila pa samo 1kratna zadeva. Al ga je pa tobogan zmatral.

Drugace mi gre boljse danes, je jamranje vceraj pomagalo, sedaj ap doolgo vec ne bom kaj pojamralauser posted image . Oblubimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 518
28.8.2008 12:14:43   
Anonimen
helou babikeuser posted image

dans mamo roditeljskega v vrtcu, me zanima kaj bo kej povedla ravnateljicauser posted image
pa v zavod za transfuzijo sem klicala in se dogovorila za odvzem izvornih celic in shranjevanje v javni bankiuser posted image

pa kolki me za **** bolijouser posted image

pa sinuse mam čist zabasaneuser posted image

pa še za en teden mam bolniško podaljšanouser posted image

taglavne novice iz naših koncevuser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
28.8.2008 15:01:32   
poldy
Pri nas nič preveč presenetljivega, v nedeljo gremo z mamo in babico na morje, komaj čakam. Naša punca veselo hodi in čeblja, vsake toliko ji kakšna lepa razločna beseda uide..... Moje počutje je bolje, tablete pomagajo.

Vsem ki ste praznovale, iskrene čestitke, čestitke vsem tudi za prve korake, kako je to lepo.

Grem zdaj peglat in počasi stvari na kup spravljat, da ne pozabim kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
28.8.2008 20:40:19   
corfu
ćer

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.8.2008 21:03:11   
Ajvy
Večer....
Corfu....da si sama doma se vidi, ker si več med namiuser posted image user posted image user posted image

Kapica...super za spanjeuser posted image user posted image user posted image  nisi mi odgovorila na vprašanje, sem ti ga postavla v prejšnjem postu, no predprejšnjem....

Ulla...a tebe pa že kolki matrajo??KOlk maš pa kej trebuščka??

Poldy...super za tako fejst punco...še bolj pa me veseli, da si napisala da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela sestanek s Tarjino bodočo vzgojiteljico....sem bila full vesela, ker je bila full prijazna....v ponedeljek ob pol devetih greva prvič v vrtec in to na zajtrk, v torek bo pa že samo kolkr časa bo šlo.....
Super....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
28.8.2008 21:03:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

ćer

dober večr...kolk kavic- uživantskih si pa danes spila- sem malce fovš....malceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.8.2008 22:02:00   
Češnca
Ćer!

Žal nimam čist nč časa za vas... Pa vas grozno pogrešam, da ločitvene krize od Anžeja sploh ne omenjam... user posted image user posted image  Obupna sem! Mali pa ful uživa pri dediju.
corfu čestitke za službo!!! user posted image user posted image user posted image

ajvy ja Anžej je bil tud cepjen in je samo mal zajokcal, pol se pa hitro pomiril. Itak je pa vedno navdušen nad ogledalom v ordinaciji. user posted image  Pa žoge tud ni podal sestri. Ona njemu, Anžej pa očku.

kapica drži se! user posted image user posted image user posted image

poldy uživaj na morju!

Tko na hitro sm preletela - in bolj malo v glavi obdržala, ker me v službi vsak dan nafilajo z eno goro informacij.  user posted image  Vsem želim, da se mate fajn z vašimi srčki!!!

Mam še eno vprašanje - a vaši pikci spijo na blazini (beri pouštru) ali brez?

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 524
29.8.2008 7:31:31   
bačko
Jutro!
Kapica saj bo kmalu čas za roditi, drugače ti pa vseeno pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image !
Corfu čestitike za službo!user posted image user posted image user posted image
Nam pa so včeraj po treh dneh teženja le prišli popraviti ventil za vodo.Pri števcih je iz našega ventila puščala vodo.Vsak dan so obljubljali da bodo prišli pa nič od njih.Včeraj pa je mož znoru in je izvajalca direktno klical in pač povedal da imamo majhnega otroka in da ne moremo biti še cel vikend brez vode.In sta prišla ob 20.30. Popravila sta dva ventila.Našega in še od ene sosede pa še danes prideta še dva popraviti ker tudi tam pušča voda.Baje je lastnik te hiše kupil slab material in zato je vse skupaj šlo k vragu.
Žana je pridna in samo še hodi in veliko govori.Je pravi cuker.Naslednji teden bo mož doma in jo čuval.
No lepo se imejte!
Ajvy kako si kaj?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?