kapica
|
Corfu, to so pa rees suuuper novicke. Cestitam za sluzbo in ti zelim res fajn dneve do nedelje. Pa da uzivas, kaj naredis kar si ze dolgo hotela pa ni slo in da se tud tu gor kaj oglasis . Pa tud ce nimas kaj za povedat . Ajvy, a mislis da bi ze projila dneve a? Men se zdi da imam se kr dalec, ker sem cist v . Ampak ni vec velik, 8 tednov, upam da bo kak teden prej. Majrim, saj vem da zavidas, ampak meni trenutno nimas kaj zavidat, ker se res pocutim za en drek. Bi mi pasalo malo morja in plaze, pa da je dino pri babici . Madejka, tocno tako je, nic se ne mores vec zmenit, kaj sele kaksno pijaco spit, ce mali leta povsod. In to jaz tud najbolj pogresam, ko sva sla midva ven jest, al pa na sladico al pa kaj. Zdaj gre vse samo se v brzinskem tempu. Pa ce se ze nekam vsedema, morem met dovolj za pit zraven, za grickat, da je vsaj 15 min. miren v vozicku . Freycha, fajn za uspesen vecer. Uvajanje pa bo mogoce res boljse pol ko bo prava skupina . Punce jaz se res slabo pocutim. Spat vec ne morem, kriz me obupno boli, ponoci ne morem spat an eni strani dlje kot pol urce. Vsakic ´dobim mravljince v roki , da mi cist otrpne in se morem obrnit. Pa cez pol ure spet in tako gre celo noc. Na enoi strani me pa se kolk boli za znoret, na hrbtu pa tako ne morem vec lezat. Medencia in vse kosti tam doli, da sploh ne recem kaj mi dela. Zelodec mi stiska, diham ze komaj, da se prepognem, pa te enostavne zadeve, me zmatra da je le kaj. Ce pa ze uspem zaspat za malo dlje casa, pa zacne dino jamrat in me zbudi. Mam kr dovolj morem rect, pa bi rada imela se enega otroka, ampak se enkrat celo nosecnost, tega pa ne morem. Pa nisem drugace jamrasta al pa neka mevzasta, ampak tole mi je pa mal tu mac. Psihicno sem cist povozena . Pa celo jutro ze sam jokam . In dobro dene.