|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
29.8.2008 7:45:50   
Ajvy
Jutro....

Češnca...sploh se ne sekiraj, ločitvena kriza nas bo tudi ostale slej ko prej našla....to je čist normalno.....
Važno je to ,d se ima Anžej  super pri dedkuuser posted image user posted image user posted image

Bačko...sem kar v redu...vsak dan bolje...user posted image user posted image včeraj sem imela tak glavobol, da sem moral imeti oči zaprte in glavo čist pri miru...kaj se nam ne zgodi vse v user posted image ...
Še dobr da je tvoj znoru glede ventilov, mate zdej vse pošlihtan.....
A ni lepo zdej ,ko so našo že taki klepetavčki in smejalčki....vedno bolj zanimivi so....

Freycha...kje se ti potepaš- je vse v redu???

Punce, danes je zadnji dan, kar midve kraljujeva sami doma...potem pa kar vrtec....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
29.8.2008 9:58:07   
madejka
Jutro!
Na drugi strani smouser posted image ble...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
29.8.2008 11:10:50   
majrim
se vidi,da smo šle vse počasi delatuser posted image user posted image user posted image
češnca...moja spi brez pouštrauser posted image ...se pa na najini pojstli rada uleže na poušter...ampak moj je tak kot da ga niuser posted image user posted image user posted image ....pa uživaj zdej,ko lahko user posted image
poldy....imejte se skrajno lepooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
bačkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ..kako je lepo brat,ko smo vse tako "navdušene" nad našimi malimi...zdej so res full zanimivouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
29.8.2008 13:25:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jutro!
Na drugi strani smouser posted image ble...user posted image

jst sem pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.8.2008 13:41:27   
madejka
Ajvy pa si res pridnauser posted image

Češnca naš nima pojštra, sem pa že razmišljala, če mu čem enga tankega nabavituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 530
29.8.2008 17:02:33   
baja*
Spoznavni dan v vrtcu je za nami... prvi vtisi? Mešani. Fuuul sem vesela, da je blo reneju všeč, je šel takoj raziskovat igralnico in igrače pa pomočnica ga je odpeljala ven na eno turo po igrišču in ju kar precej časa ni blo nazaj. Medtem sva z dragim spoznavala vzgojiteljico in ona naju... vse ok, dokler se nismo začeli menit o uvajanju. Je bla prav začudena, ko sva ji rekla, da bi rada bla zraven. Po njenem naj bi že prvi dan otroka oddali in šliuser posted image . Pol se pa samo podaljšuje čas njegovega bivanja tam, prvi dan do spanja (al pa že kar spanje, če bo vse ok) itd. Plus tega menda noben od staršev ni izrazil želje, da bi bil poleg pri uvajanjuuser posted image  men se zdi to ful čudno. Ok, eno je, če nimaš druge možnosti in si primoran dat otroka v vrtec iz danes na jutri, ampak, če pa maš možnost (in pravico) uvajat... pol pa res ne vem zakaj je ne bi izkoristil. Al je medtem zrasla kaka nova razvojna teorija, da je uvajanje bulšit al kaj?! Res je, da se tud sama ne strinjam s tem, da se uvajanje preveč raztegne, ampak kak dan al pa dva se mi pa ne zdi glih neko pretiravanjeuser posted image
No, razen tega mi je blo pa vse ostalo ful všečuser posted image . Prehrano majo super zrihtano (brez vegete in tega sranja, vse naravno, nesladkan čaj)user posted image "urnik" bo podoben, kot smo ga meli doma, igralnica je lepo urejena, sem kar solzne oke dobla pa cmok v grlu, ko sem gledala te mičkene stvariuser posted image  ampak res no, meni so tak všeč ti mini stolčki pa mala mizica... ma saj vem, da sem čudna glede tega. že zdaj vem kak bom cmerala ko bojo meli nastopeuser posted image  Sicer sem pa zadnje dni ful čustvena (in to brez pms-auser posted image ) zadnjič sem srečala kolegico, ki je visoko noseča, pa so mi kr solze pritekle, mater ejuser posted image user posted image

to je touser posted image

uživajte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.8.2008 18:37:15   
zvesta
Naš sonček je samostojno shodil!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sedaj je delal samostojno po 5 korakov nekje, od danes pa prelaufa kuhno podolgem in počez. user posted image

Smo bili pa na spoznavni urici v vrtcu in je bilo zelo fajn. Jok je bil, ko smo šli domov in smo morali tam pustit igrače.

V ponedeljek pa uvajanje.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.8.2008 20:15:38   
majrim
BRAVO IZAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baja ...ampak to je pares čudno, da nimajo starši želje bit zraven user posted image ...pri nas je celo rekla,da je zelo priporočljivo,ker so imeli primer,ko ga je mama pripeljala in pustila cel dan takoj prvi dan in je bla kriza 4 mesece..jaz ne razmem takega pristopa...user posted image ...dva dni vsaj ...pol itakk vidiš kako in kaj
zvesta...user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nasje bil tudi

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.8.2008 20:26:46   
zvesta
majrim, hvala....

jaz sme si za uvajanje vzela en teden dopusta, pa bomo videli, kako bo....

pri nas so rekli, da smo lahko prvi dan 1 do 2 uri z njimi in gremo potem skupaj domov

drug dan se jih že pusti za kakšno urco same tam...

so pa rekle, da se bodo prilagajale vsakemu otroku posebej... eni da pač ne rabijo uvajnaja, drugi kak dan ali dva, spet tretji cel teden ali celo več... da je pač odvisno od otroka samega...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.8.2008 20:47:41   
kapica
Cesnca, Dino spi brez povstra.
Ajvy, pa res sem pozabila odgovorit. Moja G je rekla, da ne more vnaprej vedet al bo CR al neuser posted image , jaz bi pa rada vedela. Vse kaze na naravni porod, ker mali je ze prav obrnjen in vse je okej. Tud zelim si normalnega poroda, samo ne vec CR. Strah me je, da ga bojo ap v bolnici naredili, ker sem ga pac prvic imela, ker imem obcutek, da tu ful prehitro naredijouser posted image .
Zvesta, bravo za Izakauser posted image .
Baja, to z uvajanjem sploh ne razumem. Men se zdi d av slov. tak na hitro gre, da ga pa sploh ne bi bilo,s tem se pa ne bi strinjala. Tako da vidva kr zraven pejta, kaj vaju drugi brigajo. Tukaj je uvajanje najprej na 2 uri nekaj tednov, pol an 3 in pol naprejuser posted image .
Corfu, na, kako se imasuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.8.2008 21:27:51   
Ajvy
Češnca...sem ti pozabila odgovorit....TArja spi brez povštra...

Baja...super za Reneja, da mu je bilo tak fajn...kar se pa uvajanja tiče, ti kar bodi zraven , kaj te brigajo ostale mame....meni je čist logično ,da izkoristimo ta privilegij, ki ga naše mame niso imele in lepo uvedemo otročka v vrtec....
Res so lušštkane te miniaturne stvarce...sem bila najbolj vesela ko sem vidla kuhinjico- Tarja jo bo tak vesela....

IZAK...čestitke za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za spoznavno urico....me veseli, ko so tak veseli ko so tam....

Majrim...meni se tudi tole sliši kruto...prvi dan pustit otroka samega...sploh zdej ko imamo veliko drugih možnosti....

Kapica...hvala za odgovor...sem misnla da ti je že določla CR...ker si ga imela pač šele predkratkim...mislim, pa da se bodo res zanj še prej odločli, sploh zato ker lahko vsa rana popoka...nečem te strašit...ampak ...sej boš vidla ...itak če bo šlo vse hitr, bo šlo po naravni poti....
A pr vas pa tako dolgo traja uvajanje...smo pa res med hitrimi....

Jst sem šla pa danes na en mali sprehodek...kako je pasalo :-)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.8.2008 23:03:53   
anja7
punce moje drage, vas tud slučajno nism mela časa niti pozdravt. Zdele še čist čist mal spakiram, pol pa zjutri odpeketamo na Krk. komi čakam, da pridemo tja in da se pošten naspimo in spočijemo. Sem že mislila, da sploh ne bomo šli, ker je bil najpre tilen ful prhlajen no je še zmer, zdej sem pa še jaz čist fertik. Ampak je pomoje to vse pršlo od samga napora. Zdele so bli pa tile trije tedni ubijalski. Če bi mogla še en tedn tok delat pa hitet, se pa sam še sesedem. Oblubm, da k pridm nazaj, da bom probala čim več prebrat za nazaj, ker mam ful slabo vest, ker nč ne vem kaj se kej dogaja vam in z vami, ampak bom probala nadoknadit. Nč lepo se mejte, pa se čez dobr tedn mal pišemo,...lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 537
30.8.2008 7:31:15   
Ajvy
Jutro vsem.....

Anja7...ti kar malo izprezi....upam, da se boste imeli več kot odlično in da pridete nezaj spočiti in ofriškani.....

Moja noč je bila izredno zanimiva, če ne po drugih stvareh ,si bom tole user posted image  zapomnila po vseh bizarnih sanjah, ki sem jih oz. jih še bom uspela odsanjat....

Babnce lep vikend vam želim, če se kam odpravljate, se fajn imejte....

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 538
30.8.2008 10:27:07   
Češnca
Hvala vsem za odgovore glede pouštra. Sem zadnič že misnla, da smo pač mi čudni, ker je kolegica svojmu majčku 07 kupila že večjega, Anžej pa spi brez.

Izak user posted image user posted image user posted image

anja user posted image user posted image user posted image  da se spočijete in pridete k sebi.

Sem zasledila, da se ljudje čudijo, kako kaml gredo vaši sončki spat. No, Anžej zaspi ponavadi ob 19.30, vsekakor pa do 20h. A to naj bi blo tko grozno zgodaj? user posted image  Pa preden sem šla v službo je zanl potegnit tud do 9h, zdej je pa že skoraj ujel nov ritem in imamo budilko mal čez 7. zjutraj. user posted image

Danes gremo na piknik, ker ima moj bratranec rojstni dan, jutri pa menda šibamo na Dolenjsko po Anžejevo babico. In v ponedeljek - akcija! Sprejem šolarjev, uf...prvič sem razredničarka. user posted image

Uživajte!!! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 539
30.8.2008 10:34:34   
kapica
Cesnca, men se zdi to tud kr fajn cajt za spanje, ki ga imate. Pa lepo se imejte na piknikuuser posted image .
Anja, upam da se cimbolj spocijete in uzivate na morju. Pa da pridete z novo energijo nazajuser posted image .
Ajvy, kaj pa sanjas taksnega. A groznega al lepega? Ja, men ej tud strah da bo CR, ne zelim si ga pa zato, ker vem kaksno je bilo okrevanje prvic. Tedne in mesece se je vleklo vse skupaj, pa kako je bolelouser posted image .
Super za sprehodekuser posted image .

Moja dva sta zunaj, jaz grem pocasi kosilo skuhat, samo cufte in pire krompircek. Dino je pa danes tud spal do  7.30h. Ne vem kaj se dogaja, da tako lepo spi. Pa drisko ima, vrocine nima. Pa se zobki ga mal matrajo, tako da mi je se zato cudno, da tolk spi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 540
30.8.2008 13:14:50   
Češnca
kapica sej men je tud fajn, da tko spi. user posted image
O porodu pa raje ne premišljuj preveč, čeprav se je tem mislim težko izognt... Ti misli samo na svojo novo malo srečo. user posted image user posted image user posted image  Sej vem, da pametujem, ampak ti želim le dobro! user posted image
Mmmmm, dobro kosilo - jst nasploh obožujem pire. Dober tek!
Še user posted image user posted image user posted image  da preženejo drisko in prinesejo lepe bele zobke!

Ajvy sej res, kaj pa sanjaš? Upam, da so sanje vsaj lepe. user posted image

Ula tudi tebi user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.8.2008 21:01:58   
kapica
A mi lahk pove katera, ce je driska tud spremljevalna nadloga novega zobka? Ne vem a to spada zravenuser posted image .

Mi smo bili popoldan zunaj in je bilo takoo lusno, pa vreme super. Vsekakor jutri ponovimo. Dino je danes opoldne in zvecer spet sam zaspal v posteljci. Za nas je to res dosezekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.8.2008 21:35:15   
majrim
kapica...načeloma naj ne bi bilo nič od zobkov...ampak mnenja se full delijo...ne sekiraj se...glavno,da uživa full tekočine
anja....uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy...kje si zdej??...boljše da si tle,kot v pojslti, da spet ne boš kej sanjalauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.8.2008 21:53:43   
madejka
Ćer!

Babe, jaz sem dans tak zmatrana! Cel dan sem letala okol! Sem iskala obleko za bratovo poroko, ker sem priča pa se morm malo bolj uradno zrihtatuser posted image In sem jo našla! Ne morm verjet... no, ne obleke... kostim s hlačami in eno ful lepo sexyčko majčko za spodajuser posted image user posted image Mi je čudno ko nisem glih navajena v takih cotah hodit okol. Kaj šele bo, ko bom šteklere kupovalauser posted image

Češnca joooj a kr razredništvo si dobila? Mi2 z dragim sma se glih včeraj spet menla o moji službi... mene pobere, če bi mogla v razred (zakaj sem že prof.???)user posted image Občudujem vse mlade, ki se še odločajo za učiteljski poklic in ga z veseljem opravljajo!user posted image

Kapica če ti Dino spi in dovolj pije, se ne sekiraj. Boš že vidla, kaj bo iz tega... al pa neuser posted image Pa super da tak pridno zaspi!user posted image

Ajvy eh tud sanje boš pozablauser posted image

Izak user posted image user posted image user posted image

Anja7 uživajte!user posted image Kam na Krk pa greste?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.8.2008 21:54:24   
madejka
Majrim kak si? Pridno se javljašuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.8.2008 22:13:27   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Majrim kak si? Pridno se javljašuser posted image user posted image user posted image

če ne pridem redno zgubim ritemuser posted image user posted image user posted image ...ampak zdaj ni problem sproti bratuser posted image ...grem počasi v ležečke...sem crknjena danes...sopara taka,da ni normalno...jutri pa spet plažauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
31.8.2008 10:01:58   
kapica
Jutro babikeuser posted image .
Madejka, kak fajn da si nasla nekaj primernega. Skoda, da se veckrat ne mal zrihtamo in lepo oblecemo a ne? Saj se bos fajn pocutla, pa ceveljce bos tud se prave nasla. Jaz bi tud sla na bratovo poroko, sam ne vem zakaj se ne in ne zeli porocituser posted image .
Majrim , pa res je fajn da se kaj vec oglasis. A da je se tak soparno tam pri vas? Ti je sam normalno vroce, jutri pa menda tak en bo vec. Uzivajte na plaziuser posted image .

Dino je zgleda boljse, vsaj danes je plenicka sam mokrauser posted image . Pa lepo je spet ajal, morem vsakic pohvalit, ker ne vem kako dolgo bo trajalouser posted image .
Moja dva sta spet zunaj, jaz pa si grem mal obrvi pulit, pa v banjo na generalkouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 547
31.8.2008 11:06:22   
Ajvy
Češnca...kar razredničarka!!uf..super...sej ti imaš tak prijazen obraz...nič bat....superca bo.....

Kapica...moje sanje so prav bizarne...nikakor jih ne morem opisat....sem pa ravno danes zjutraj sanjala, da sem šla na sadne kupe z veliko sladoleda in smetane, tak da vse glih niso za vstran vrečuser posted image user posted image user posted image
TArja je imela driskasti kakec ob izhajanju zobkov in velikokrat na dan se je pokakala, tak da sem gledla da veliko pije....
Uživaj na generalki user posted image user posted image

Majrim...včeraj sem igrala eno igrco..Pharaoh..sem čist opaljena na njo....tak da sanjala nisemuser posted image user posted image

Madejka...sej nečem vseh sanj pozabituser posted image user posted image enih ne dam

Jutr pa vrtec..me že prpa grabi....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 548
31.8.2008 11:26:00   
Freycha
Dobro jutro!

No, pa tudi mi dajemo prvi Ditin prehlad čez... noč je bila grozna, pa še dragi je bil v službi, ampak tudi to sva preživeli.....sva pa konkretno spali le od 1h pa do 2.30, potem je bil jok in stok, ob 5h sem jo mogla preobleči, ker je bila polulana čez, pa nos sva s fiziološko pucali, potem sem pa jaz ob 6h zaspala od preutrujenosti, Dita se je še takrat jokala (oz. bolj stokala) v postelji, pa je potem spala do pol desetih, jaz pa do desetih.... Danes grem v lekarno, da bi ji nekaj dali za lajšanje. Prehlad itak traja 7. dni če ga zdraviš in en teden, če čakaš, da mine user posted image

razen ameriškega slamnika ima katera idejo (preizkušeno stvar) kaj je ok? sploh recimo za namazat po prsnem košu, da se nos čisti?

No, to je dober dokaz, kako bo vrtec izgledal. Prvič, ko je prestopila prag vrtca, je potem preživela 6. bolezen, sedaj pa, ko je bila dva dni na uvajanju, je pa že prehlajena. Upam, da me letos sploh kaj vidijo v službi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
31.8.2008 16:21:16   
Ajvy
Freycha..mi smo prehlad zdravili- lajšali simptome z naslednjimi stvarmi...
osvežilec zraka, mokra brisača na radiatorju, materina dušica namazana na podplatkih, lonec vrelih kamilic pod pojsteljo, dvignjeno vzglavje...spala je občutno bolje....
user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?