|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
26.8.2008 8:40:18   
Anonimen
freycha pri nas pa je ravno obratno...otročki, k še ne hodijo, so največ pozornosti deležni, tko da je včasih že tečno, ker pač ni fajn, če ti otroka cel dop. v vrtcu po rokah nosijo in crkljajo, pol pa pride domov in misli da bo istouser posted image no, jst sem se zmenila, da nej kar čimveč pustjo, da se sama trudi in da nej vstaja in hodi ob opori, pa zdej že tko naredi par korakov, samo je še dost nesigurna, pa ni problema, se da zment z njimi, zdej so res ene fajne, bomo vidli kaj bo zdej, ko se zamenjajo septembra...

noviočka upam da bo projekt uspešenuser posted image user posted image user posted image povej, mogoče pri nas tud vžge....isto ni šans zta lupčkauser posted image kak šamar že, lupček pa no gouser posted image

upam da ste ok vsi skpuser posted image

ma morm it pojest neki, mi slabo hoče bit, tok sm že lačna ( pa sm že en puding maznilauser posted image )

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
26.8.2008 11:28:20   
Freycha
drugi dan uvajanja: precej slabše kot včeraj. Tri mamice so pustile otroke in so šle, mali pa družno v jok in je taka negativna klima nastala, da je še Dita jokala, pa sem bila tam. Valda se potem nisem mogla odločiti in iti, ker bi bilo pa to res matranje po nepotrebnem. Sem jo potem vzela v naročje in je 15 minut sedela v naročju nepremično, kar zanjo ni ravno normalno......

je pa res, kar je vzgojiteljica rekla: prve tedne septembra jokajo vsi otroci, tudi tisti, ki jim je sicer čisto ok v vrtcu......

nič, se moram zrihtati in it na srečanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.8.2008 11:36:33   
majrim
noviočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...ti pa si faca jaaaaaaauser posted image
...evo,tudi mi bli danes v vrtcu in je bil skoraj jok za domovuser posted image ...v pon pa zares...user posted image ...nimaš kaj freycha...ako pač je ,prvi mesec bo pestro,pol se bodo pa uesli...na žalost nimamo vsi dopusta na razpolago in so otroci prepuščeni vrtcu...to pa je današnji tempo življenjauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.8.2008 11:37:08   
majrim
p.s. fajn čvekajte!!!!!!!!!!!!!!!!!...mi gremo pa na plažo,ko se zbudiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.8.2008 13:06:54   
kapica
Majrim, cestitke za korakceuser posted image user posted image user posted image .
Novi ocka, to pa je res podvig ja, kaj imas v planu. Upam da uspe user posted image .
Ulla, ti si pa dobra, a od enega pudinga naj bi bila sitauser posted image ?

Moja dva pa se vracata iz sprehoda, gremo kosilo pojest, pol pa spet ven. Imamo te dni mal lepse vreme, tako da moremo izkoristit.

Lepo se imejte na srecanju babike...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.8.2008 15:34:49   
Ajvy
Freycha...super za prvi dan vrtca....user posted image user posted image  kako si se pa ti počutila??
Berem da drugi dan ni bol tak ok kot prvi....sej bo....user posted image user posted image user posted image user posted image za Dito...kako se pa na vzgojiteljico odziva??

Češnca...user posted image user posted image user posted image  za prvi dan....je bil pa pester.....

KApica...ne delaj preveč....te bo križ boleluser posted image user posted image user posted image  glede brcanja pa ne vem, TArja je imela rada rebra....
Lepo se imejte zunaj!!!!

Majrim...čestitke Neži za korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super duper da ji je bilo tak fajn....kolk se dobr sliš...gremo na plažo..ah ja, folšarijo zganjam klelele vsred betonauser posted image

Baja...super da si se javla...naslednji teden bo pa za večino nas kar naporen...same prelomnice.....user posted image user posted image user posted image user posted image  za fajn prvi delovni dan in za Reneja za prvi vrtčevski dan....

NOviočka...to pa je noč...upam, da je bolje pupauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi se pa skoz lupčkamo, smo včasih že prav osladniuser posted image user posted image user posted image

jst sem pa tolk vesela, k mi slabosti počasi pojenjajo...res....kr mau jem....teli migrenski glavoboli pa niso nič fajnega....ampak februarja tudi to mine....
Kapica ti pa že sitno brojiš dane???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.8.2008 16:43:14   
Češnca
Hej!

Se samo na hitro javljam, upam, da vas zvečer uspem še kaj prebrat.

Smo mel danes posvetovalnico, Anžej je bil zelo priden fant, tole so pa nove mere, madejka: 11250g in 81cm.

Cau-bau

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.8.2008 19:17:42   
corfu
Dan

Boste rekle kaj delam doma, kaj? Stvar je taka iz nedelje na ponedeljek ob 2 zjutraj smo prispeli v Split in isti dan, se pravi v ponedeljek smo šli ob 20.00 nazaj ker sem imela razgovor za šiht in ga dobila user posted image , Zdaj pa je šel mož z Aljažem in Manco nazaj, no, pa svojo mami je sabo vzel. Tako, da sem sama doma do nedelje user posted image user posted image user posted image , sploh ne vem kakšni občutki so v meni, se počutim čudno hecnouser posted image user posted image  danes grem zihr na piruser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.8.2008 19:37:25   
zvesta
Corfu!

Čestitke za šiht!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boš pa delala?

Do nedelje si pa le privošči.

Jaz grem pa tudi sedaj ven. Sem zmenjena po dolgem času z enim kolegom.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 484
26.8.2008 19:54:31   
madejka
Corfu user posted image user posted image user posted image A zdaj greš kar delat? Zakaj pa nisi šla tud ti nazaj?

Me smo se mele fajn na srečanju!user posted image Čeprav ni več isto, ker nekak skor ni časa, da se kaj zmenimo... Ampak otroci so se meli fajn, par novih modric mamo, Maj je spal ko ubituser posted image

Pa še eno veselo novičko sem izvedela. In sicer, da je moja prijateljica danes ob 19.01 rodila punčko Neli!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 485
26.8.2008 20:14:42   
corfu
Nisem mogla nazaj, ker imam v sredo zdravniškega, v petek pa psihoteste, tako da ni bilo druge možnosti. Delala bom pa v Krki, tovarni zdravil.

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.8.2008 21:40:28   
majrim
corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si pa izbrala dobro firmouser posted image user posted image user posted image
ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem mislila nateuser posted image ...smo pa danes res uživale, se naplavale in lupčkale,pa zalčivalo jo je sto na uro,ona pa se samo smeje...user posted image user posted image user posted image
a ni nobene slikce s klepeta??'user posted image user posted image user posted image

p.s. vama kar zavidam ko debatirate o počutju ajvy in kapicauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.8.2008 21:47:55   
madejka
Corfu a si farmacevtka?

Majrim nobena ni slikala... sicer pa tak ne bi imele časauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.8.2008 21:56:45   
majrim
pa kaj vas je minilo???....jaz še kar šklocamuser posted image user posted image user posted image ...ste ble bolj hitre al kaj??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.8.2008 21:59:23   
madejka
Po pravici povedano sem pozabla na fotoaparatuser posted image Mah lovili smo jih povsoduser posted image Še dobro, da sem kafe spila ko je Maj spal... drugač mi ne bi ratalouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.8.2008 22:00:17   
majrim
ja sej...zdej je ratalo bolj živo....kje so uni cajti,ko smo pile kafe ko gospeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.8.2008 22:03:37   
madejka
Jap user posted image Nikol ne bo več istouser posted image Tud ko bo drugi mali, bo treba prvega lovituser posted image če se hočem kaj zmenit, hodim zdaj sama na kafeuser posted image

Joj se spomnim ko smo se začele dobivat z user posted image pa so večinoma vsi spali. Tu pa tam je blo treba kerega podojit pa dalje spanjeuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.8.2008 22:09:25   
majrim
ja,takrat je blo fajn...joško ven in je bil spet miruser posted image ...kaj pa veš kaj nas čakauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.8.2008 22:11:08   
majrim
madejka....grem počasi spat...oz. brat....mirno noč ti želim!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 494
26.8.2008 22:15:07   
madejka
majrim nočko!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 495
26.8.2008 22:16:01   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.8.2008 6:25:41   
zvesta
Jutro...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.8.2008 7:53:25   
Ajvy
Jutro...vsem.....

Corfu..čestitke za šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je superca novica!!!!!!

Zvesta ti si pa  zgodnja...predvidevam da si že pridna v službici....

Majrim...hvala ,ker si mislila name, zdej pa že res pogrešam morje in čofotanje v njem

Madejka..pitje kavice je dobilo čisto drugačen pomen...sedaj če jo res želiš spit moraš bit sama, al pa fajn moža, ko bo letal za otrokom namesto tebe...user posted image user posted image user posted image

Češnca...bravo Anžej..a je pikico tudi dobil??
To pa so lepe mereuser posted image user posted image user posted image

no, grem raje, tale moja tečka že teži....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.8.2008 8:04:39   
Freycha
Dobro jutro!

res je bilo snidenje včeraj zanimivo in zabavno, sem bila prav vesela, da sem vas videla spet po dolgem času.... user posted image user posted image user posted image

ajvy al ti mora pa dete zaspati v postelji tik, preden bi moral it, pa greš potem sam na srečanje, pa v miru spiješ kavo, potem ti pa otroka dostavijo user posted image user posted image

jaz sem se odločila, da otroka ne vozim na uvajanje, ker je to vse skupaj za en k****. Bo raje dragi prvi teden v septembru tja hodil, ko bo res samo ta skupina (in ne še predhodna). To, kar se sedaj vrši zame ni uvajanje. Sem pa že takoj na začetku z vrtcem full nezadovoljna. Sploh sedaj, ko sem se pogovarjala s sosedo, ki je tudi delala v vrtcu, pa kaj takega ni slišala oz. doživela, kar se dogaja v tem vrtcu.....

Sedaj pa pijem kavo, mojedva sončka pa še spita. Aja, včeraj smo bili prvič dlje zunaj, kot pa je Ditin čas za spanje, samo sva imela full srečo, da nama je v avtu (na poti na srečanje) zaspala in je potem še skoraj kako urco spala v vozičku, da smo šli domov šele nekaj čez 21. user posted image user posted image  Saj ne, da bi to full prakticirala, ker sem zagovornica reda, ampak sem bila pa vesela, da je zdržala, ker sva si res želela to družbo po dolgem času videti. No, edino problem je bilo potem zaspati doma, ker je bila čisto vržena iz ritma.... ampak je tudi to šlo user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.8.2008 8:05:13   
Freycha
corfu čestitke za službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?