|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
3.1.2009 22:08:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

madejka ti si že na polovici?user posted image  noro, kak gre čas..... Kak se počutiš?

Ma ja, dans je glih polovicauser posted image Vredi sem, samo slabo mi je zadnja dva dni... po moje od prenažiranjauser posted image

Ajvy nikamor ne bežim... samo nimam prav dost za napisat. user posted image

veš kaj ...tu se pa ne bi mogla stirnjat s teboj...k jst pa same pametne stvari pišem., kaj???
Važno da se malo pofočkaš....user posted image user posted image  da vidimo,da migaš.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.1.2009 22:14:00   
madejka
Ajvy ja saj pofočkam pa se vsake tolkouser posted image Dans mam spet malo časa, ker dragega ni doma.user posted image
No, da kaj NEpametnega povem... sem glih pojedla en vlki polnozrnat kruh s svežim sirom, kinder jajčko in 4 rafaelloteuser posted image Počla bom... pa slabo mi je spetuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.1.2009 22:20:57   
baja*

Ajvy ja saj pofočkam pa se vsake tolkouser posted image Dans mam spet malo časa, ker dragega ni doma.user posted image

se podpišemuser posted image user posted image

madejka saj polnozrnat kruh je itak zdravuser posted image 4 rafaeloti pa res niso nobena katastrofauser posted image  jaz sem pa grickala riževo čokolado, če slučajno kero zanimauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.1.2009 22:22:38   
baja*
Grem še malo pred tv pogledat, če je kaj pametnega (ja, tota bouser posted image ).

Fajn spite!

user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.1.2009 22:26:26   
Ajvy

No, da kaj NEpametnega povem... sem glih pojedla en vlki polnozrnat kruh s svežim sirom, kinder jajčko in 4 rafaelloteuser posted image Počla bom... pa slabo mi je spetuser posted image

no, jst sem pojedla 2 kosa kruha s tuninim namazom, potem čez eno uro konzervo tune in sir, kos čokoladne poteice..in zdej vse to zalivam z magnezijem user posted image user posted image user posted image

ti je še vedno slabo....kolkr nosečniška slabost...al misliš praznična user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.1.2009 22:27:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Grem še malo pred tv pogledat, če je kaj pametnega (ja, tota bouser posted image ).

Fajn spite!

user posted image

njami riževa....

moj gleda Gospodarja prstanov.....meni je to predolg fiml....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.1.2009 22:30:03   
madejka
Baja Gospodar prstanov jeuser posted image

Ajvy ma kaki nosečniška... praznična... nažiralska... no-brainuser posted image Mmmm meni se je pa zaluštalo tuninega namaza... pa nimam tuneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.1.2009 22:39:11   
Ajvy

Ajvy ma kaki nosečniška... praznična... nažiralska... no-brainuser posted image Mmmm meni se je pa zaluštalo tuninega namaza... pa nimam tuneuser posted image

oprost k sem te namamila...nisme zanalašč...jst mam pa sam še tuno v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.1.2009 22:48:24   
Ajvy
čeprav imam jutri spalni dan....grem spat...sem že utrujenko...bodite v cvetju....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.1.2009 8:47:36   
Češnca
Dobro jutro!

Lepo, da ste včeraj spet malo natipkale! user posted image

Ajvy res je mraz...brrrrr... ampak danes celo -8!!! user posted image  Upam, da se boš dobro naspala in spočila. Mene pa zadnje dni vsako jutro noro križ boli. user posted image

baja tud mi mamo navdušenega sesalca! user posted image  Bi skoz sisou. user posted image  Pa metla in lopate so zakon! In rože rad zaliva, ma kar svojo - ta pravo plastično kanglco. Ker igrače ne palijo.

madejka saj pri nas so bli vlak, tovornjak, bager in traktor vsi bakh, zdej je pa samo še bager. Res je pa kot en odmev - če se z njim ali s kom drugim pogovarjam, ponovi zadnjo besedo ali dve. Itak se pa te govorske in ostale sposobnosti sčasoma poravnajo. Poznam enga, ki do 3. leta ni govoru nič, potem pa lepo v celih stavkih. user posted image user posted image user posted image

Nč, grem se zrihtat pa na NS. Poročam! Za spol ne vem, če bom vprašala. 

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.1.2009 9:56:07   
SANEK1
Dobro jutro...
Evo, po skoraj 5 urah in nešteto kletvic, jim je uspelo...no vsaj stric upa, da je prebiluser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes še dragi in tast novo školjko namontirata, mati si gre izbrat novo desko, pol pa spet pucat. Jupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom pa lahko vsaj rekla, da serjem v ganc nov WCuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČEŠNICA, fajn opravi danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.1.2009 11:07:46   
zvesta
Da se še jaz malo javim..

Moja miška spita opoldansko spanje, jaz kuham (juha, polnjeni lignji, peteršiljev krompir in sotirana zelenjava). Zdaj si grem glavo oprat, pa stroj cunj pripravit.
Popoldne pa gremo izkoristit sončka in k botrci gledat kravice, pujse in pipike. Naprej pa kamor nas zanese pot. :)

Lepo nedeljo vam želim...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.1.2009 11:25:13   
Ajvy
Jutro....

Češnca...sploh ne govor o križu...me je tolk uščipnilo, da nisem mogla ene par dni na desno nogo stopit...tak da vem kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image
k dve stari mamci, kaj??user posted image

Veš kaj me zanima, kako navdušeni bodo za hišna opravila kasneje user posted image user posted image  bojo že zdejel vso navdušenost pokurli user posted image

A ti imaš na nedeljo NS....kako pa to???

Sanek....the best za wc.....user posted image user posted image user posted image

Zvesta....lepo nedeljo tudi vam..vidim ,da bo zanimiva user posted image user posted image
Mi gremo pa k teti na nedeljsko kosilo....njami....kolk lepo je bit noseč, kar se tega  tiče.....veliko in dobro ješ...pa še nobeden te ne gleda čudno user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 4.1.2009 11:26:22 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.1.2009 17:09:49   
bačko
Dan punce.
No novo leto je minilo.Hvala bogu-Žana je šla spat ob 22 uri in je spala celo noč do 7.30.Jau sem šla spat ob 2 zjutraj moj pa ob 3.Bili smo doma in pri nas so bili od moža starši in brata.
Včeraj sem že delala.user posted image
Pupi ste pa bili bogi!Upam da sta z Najo že bolje!
Ajvy si pa pridna pri pranju perila.In kako ste drugače?Se pa strinjam glede hrane.Jaz tudi jem kar mi paše, čeprav sem ugotovila da malo manj jem kot sem pri Žani.Do zdaj sem se zredila za 1,5 kg.
Za vse bubane user posted image user posted image user posted image !
Tudi naša je nora na avtobus in sploh na avte.Govori ko tavelika.počasi že dela stavke.Prav pridna je.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.1.2009 18:22:43   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.Govori ko tavelika.počasi že dela stavke.

user posted image user posted image user posted image naša tudi, a kaj ko jo nihče ne razume, govori, govori, govori...klingonščino user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vtihne...  user posted image user posted image , še najbolj je podobno islandščini¸¸¸¸he, he

You can't fix stupid.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.1.2009 19:11:37   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.Govori ko tavelika.počasi že dela stavke.

user posted image user posted image user posted image naša tudi, a kaj ko jo nihče ne razume, govori, govori, govori...klingonščino user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vtihne...  user posted image user posted image , še najbolj je podobno islandščini¸¸¸¸he, he

Anžej isto - ampak kadar se sam igra. Zna pa tud v "stavku" že kej povedat - v smislu Tuki dau., Babitsi šou., ful kompleksno! user posted image

No na NS je blo prov fino, vse je ok, za spol sva se odločila, da ne bova vprašala (glede na to, kako je blo pri Anžeju), je pa tudi zdravnica rekla, da nebi ugibala. Naše dete je veselo brcalo, ko je iskala srčka in ga posledično komaj našla; ko je pa nuhalno svetlino hotla merit, je pa detece zaspalo in jo popolnoma ignoriralo. user posted image
Ajvy na nedeljo so mi prestavli pregled, ker zdravnice v prihodnjih dneh ne bo in se je pač odločila, da bo na nedeljo delala.
Ja, interes za hišna opravila bo verjetno hitro izginil, ko bojo večji... Bojo kej drugega najdli! user posted image  Računalnik, TV,...mogoče pa celo kakšen šport???
user posted image user posted image user posted image  proti bolečinam v križu in drugim nosečniškim težavam!

Sanek user posted image user posted image user posted image  za nov wc! user posted image  Naj vam dolgo služi!
Nič nisi napisala, kako si sicer. Pa Živa?

zvesta kako je blo pri živalcah? Izak je verjetno ful užival!

bačko a ti si pa že delala... user posted image  Hja, sej mi pa jutri, a ne?! user posted image

Anžeja sva dala danes spat brez dude, ker je zadnjo v nekaj dneh zgrizel. Bomo videli, kako bo. Čez dan je itak nima več, le za spat.

< Sporočilo je popravil Češnca -- 4.1.2009 19:14:02 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.1.2009 20:11:15   
Ajvy
večer...kosilo je bilo super...sem jedla eno uro skupuser posted image user posted image  za domov sem pa dobila polno vrečko dobrot....mnjami....

Bačko...Žana pa je lepo odspala noč......user posted image user posted image
A ti si že delala včerajuser posted image  revca...je bilo sploh kej ljudi???
NIč nisem pridna..perem, da me ne prehiti....user posted image user posted image  sem misnla danes mau polikat, pa bom raje jutri...smo prepozno prišli....
MI smo v redu...počasi se pripravljamo na novega člana...pa počasi bo treba iti v akcijo za stanovanjem.....

Ronči....tistemu,ki bi naše otročke razumel, bi napisala eno veliko diplomo.....user posted image user posted image  je pa zanimivo,ko ti v bistvu vse pove, pa ničuser posted image
Kako kej Klarine dlesni???

Češnca...a vi st tudi že kar brez dude??vav...upam, da vam uspe....
Super za uspešno opravljeno nuhalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me veseli ,da je vse ok.....
Kaj pa je bilo pri Anžeju (oprost, sem mau pozabla)??

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.1.2009 21:42:07   
Freycha
helou, da se še jaz malo javim!

ma full mi ni za pisat, pa sploh ne vem, kaj naj napišem.....

v glavnem trenutno smo še vsi zdravi, jutri gre Dita po enem mesecu spet v vrtec (upam, da zdrži en teden), jaz pa v službo. Moj dragi je še cel teden doma in uživa.

Teh 11. dni je bilo kot v pravljici. Full smo se imeli luštno, tamala je sicer par dni rabila, da se je nacartala z mano, potem je bila pa celo kaj tudi na tleh user posted image  Bo pa to kar spet hud škok, ko gre v vrtec, pa ko se spet ne bomo nič videli user posted image  ampak tko pač je, jeb.at ga!

Tamali se že full dogaja, tudi ji uspe kak stavek ven spraviti, ampak je še bolj na besedah..... Zadnje čase se ukvarjam s tem, da si rada žabe dol daje (do kolen) potem pa tko hodi naokoli in samo čakam, kdaj bo odletela, zadnje dneve je pa ugotovila, da se zna sama obleči, in obuti, če se res pomatra in jo ene 3x na dan nazaj slečeva, ker se obleče. Ok, priznam, da malo ji pomagam, ampak težji del pa opravi kar lepo sama..... Danes je bil ravno en izbruh, ker si je hotela sama bundico obleči, pa je dajala rokico v napačen rokav, pa ni pustila, da bi ji pravega nastavila in je bilo dretja in vpitja do nezavesti user posted image user posted image

Sicer je pa čisto srečna, da je za novo leto dobila lego kocke, ker jih zlaga in zlaga in zlaga.... aja, nova fora je (ima otroški, zdravniški pribor), da pregleda ušesa bedekom (medvedkom), pa pljučka in srčka posluša user posted image  faca mala!

No tko, zdej sem se za naprej in nazaj pohvalila, zdej me pa spet kak teden ne bo user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste ok, pa za vse bolančke kup user posted image user posted image user posted image  Pa Baja, sem vesela, da si se malo javila....

sanekova, ti se pa ta teden kaj nariši pri meni, da ti dam novo metlico za wc in pa navodilo za uporabo wc-ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.1.2009 21:55:59   
Ajvy
Freycha...sem te že včeraj vidla....sem misnla ,da e boš kaj javla....no važno ,da si se zdej user posted image user posted image
Aha...vi že vzgajate zdravnico....user posted image user posted image  ja, super user posted image user posted image
Ja...kolk so že človečki tile napši otročki...pa kako voljo in svoj prav imajo user posted image user posted image user posted image

Kr konce praznikov...mene tudi to malo žalosti...spet služba, pa spet una stara vsakdanjost....se mi zdi ,da je kar pravljično med prazniki....takole vsi skupaj.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da zdržimo v vrtcu več kot en teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.1.2009 22:11:52   
Anonimen
ćeruser posted image

da se javim mal...

sicer vse po starem, nič pretresljivga, sam še zmeri mal v gužvi, pa crknjena totalno...
pa zdej me že vsake tolk popadki hakljajouser posted image prov tist....sam to traja neki časa, pol pa spusti in je ok naprej...ja sej, približuje se, nimam kajuser posted image jutr mam pregled, že komi čakam, morm to še dat čez, pa da se zmenim zdej za obrat al kaj vem, ker je glava še zmeri gor, oz. je v taki čudni prečni legi, da ni to za nikamoruser posted image zato mi tud ne diši da bi že rodila, ker to bo sranje, če bo tko...

za Ulo se morm jutr zmenit za cepljenje, pol gre pa v vrtec nazaj, me res zanima kak bo kej...zdej je zdrava k riba skoz, sam k bo pa par dni v vrtcu, pa tak vem da bo takoj spet štalauser posted image

kr neki bluzim, ma smotana sem celauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
5.1.2009 7:02:04   
Ronči
user posted image v službo je treba

bedno, jaz bi bla še malo doma!!!!!!

Ni mi slabo v službi, a kaj ko je doma veliko lepše user posted image

Pa še glava me svinsko boli že od včeraj.
Klara gre tudi v vrtec, trenutno je zdrava, upam, da tako ostane. Dlesni so super, zgoraj ima 6 zobkov (enke, dvojke in štirke) spodaj pa enke in štirke. Že zobozdravnica se je čudla tej razporeditvi user posted image . O dvojkah ne duha ne sluha. Niti dlesni nima debelih. A bo že.

Lepo se mejte danes, kolikor se pač lahko imate, šihti naj hitro minejo.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
5.1.2009 7:02:27   
Ronči
Ulla, kdaj je je pa Ula obrnila? Tudi pozno?

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
5.1.2009 7:03:22   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

v
Ronči....tistemu,ki bi naše otročke razumel, bi napisala eno veliko diplomo.....user posted image user posted image  je pa zanimivo,ko ti v bistvu vse pove, pa ničuser posted image

He, he, res je!

Mogoče je pa včasih boljše da ne vemo kaj pravijo user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
5.1.2009 8:23:14   
bačko
Jutro!
Ronči vem kako se počutiš!Jaz že lepo odštevam koliko časa bom še delala.Enkrat konec marca bom že doma.Na dopustu potem pa se mi itak začne porodniško.Žana dela lepe besede in jo vsi razumemo.
Včeraj zvečer sem malo z angel soundom srčem poslušala.Prav lepo ga je poslušti kako lepo bije.
Ajvy kaj bi bilo če pošta ne bi bila odprta? Kam bi šli ljudje?Bilo je noro.Smo mislile da ne bo nobenega dela pa smo se zmotile.Koliko prej moram iti na csd si zrihtati vse papirje?Je še vedno 60 dni pred porodom?
Nič lepo se imejte in si pišemo!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
5.1.2009 12:42:36   
majrim
češnca....evo,obljuba dela dolg..user posted image ...tako je naša piška zgledala po 31.12.2008 , ko je prišla iz vrtca (mešana skupina)
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?