|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
15.12.2008 22:13:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ajvy saj vročina je padla, že v soboto, danes ji je pa spet narastla user posted image

Madejka, a praviš, da če je viroza, da antibiotik ne pomaga? hmmmm zanimivo. Tega nisem vedela...

a veš da ne vem...nam je rekla, ko sva dobili antibiotik....da bo vročina padla po dveh dneh in da se ne sme več vrnit....to sem si zapomnila, kej več pa res ne...oprost,k ti ne morem bolj pomagat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
15.12.2008 22:16:34   
Anonimen
jp, pri virozi je antibiotik čist brez pomena, ker pač deluje na bakterije in z njimi povezana vnetja. zato jst za vsako dam pregledat kri, da se točno vid, a je bakterijska al virozna okužba, da ne dajemo brezveze antibiotika.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
15.12.2008 22:25:25   
Ajvy
nočko punce...mirna naj bo,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
16.12.2008 8:45:33   
rumba
zvesta, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hudo mi je zate. Drži se.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
16.12.2008 10:49:03   
zvesta
Punce, hvala vam za podporo. Zlate ste.

Kje pa ste vse? Jaz mama čas čvekat, zdaj ko sme na bolniški. :P

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
16.12.2008 13:20:16   
Rožica82
Zvesta   user posted image user posted image user posted image

Freycha pri antibiotikih je tako, da prve tri dni je intenzivni razpad bakterij, tako da je prisotna vročina čisto normalna, po tem času pa bi mogla past. To, da pri virusnih okužbah AB ne pomaga je pa tudi res.

Pa še paruser posted image user posted image user posted image  za vse bolančke, da se čim prej pozdravite!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
16.12.2008 13:46:26   
Freycha
Zvesta so ti kaj rekli, kak sedaj naprej? Če bi se odločila, kdaj bi spet lahko zanosila?

ma sej danes je full boljše z vročino, jo ima največ 37,5, kar zame niti ni vročina. Me je pa včeraj kar prestrašilo, ker vročine med antibiotiki pač nisem pričakovala.... Hvala vsem, da ste me malo pomirile user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
16.12.2008 13:52:29   
Ajvy
Na kratko...imela pregled...vse ok...maternilni vrat zaprt...nič se ne dogaja...kontrola čez tri tedne...v letu 2009 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
16.12.2008 19:29:48   
Ronči
Zvesta, žal mi je

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
16.12.2008 19:40:21   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zvesta so ti kaj rekli, kak sedaj naprej? Če bi se odločila, kdaj bi spet lahko zanosila?

Freycha, ne vem.
Včeraj se je vse tako brzinsko dogajalo, da nisem imela časa dojemat in še ne dojemam vsega. Namreč ob 13.45 sem bila na sprejemu, kjer so mi naredili 2 UZ-ja, me treščili po glavi z novico, me postavili pred dejstvo ali takoj poseg ali šele danes, pa sem se ob 14.05 že v sobi preoblačila v spalno, ob 14.45 pa že čakala na poseg na mizi. Moram pa pohvaliti celotno ekipo (dopoldansko in popoldansko), ker so bili izjemno človeški in so me obravnavali kot človeka in kot mater v stiski.
Tako da sploh nisem vprašala glede tega kako naprej. Me niti v tistem momentu ni zanimalo in me dejansko ne zanimi niti še sedaj. Glavo imam polno drugim misli in težav in v tem trenutku ne planiram zanositve. Moram najprej čez to, fazo žalovanja ali kako se reče.
Bom pa najverjetneje vprašala to pri svojem G, ko grem sedaj na pregled po posegu. Vse kar trenutno vem je to, da moram veliko počivati, ne imeti spolnih odnosov in spremljati izcedek.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
16.12.2008 19:50:21   
Freycha
ti čisto verjamem, da zdej ne razmišljaš še o tem. Čeprav nekateri glih v tem najdeo uteho, da počakajo tisti čas, pa začnejo na novo.....

zdej pa res samo počivaj in nabiraj moči zase in za tiste, ki so ob tebi (mož in Izak)user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
16.12.2008 19:58:09   
siskamiska
Zvesta ponavadi je treba po SS počakati 3 mesece, po IMN pa pol leta. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
16.12.2008 20:03:19   
bačko
Dober večer!
Ajvy razumem te glede vrema.Tudi mene ubija a kaj ko treba v službo in ne morem pančkati.Zato pa vedno komaj čakam da je vikend da se malo spočijem.
Zvesta zeloooooooooooo mi je hudo zate!Drži se in vedi, da boš slej kot prej ponovno zanosila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je kruta narava.
Mi smo zaenkrat še zdravi.Edino Jureta malo grlo boli.Jaz pa sem samo utrujena100 na uro.Nič grem Žano pripraviti za spat in tudi jaz grem potem spat.Lepo se imejte!In vse želim mirno in lahko noč!user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
17.12.2008 5:43:24   
zvesta
Jutro!

Ne moram spat, pa čakam, da se Izak zbudi, da greva v vrtec.

Kako ste ve danes?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
17.12.2008 6:48:11   
Ronči
Ajej, kak bi spala. Čeprav sm zaspala ob 8,15 ., in do  6 zjutraj bi šeeeeeeeeeeeeee

Čutim da bo danes težak dan, v službi nas čakajo novi modeli, inventura, prehod na nov računalniški sistem....to bo veselo.

ah bo že, da barem ne čakam na to user posted image , me šrafua že par dni (sm pozabla kdj točno jo moram dobit) Šla bi v toplice, pa ne morem planirat ker jo lahko vsak cajt dobim...

Grem na čik (pa si vsak dan rečem, ne danes pa ne bom), potem pa delat.

lep dan

You can't fix stupid.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.12.2008 10:36:47   
zvesta
Evo, sem iz vrtca, od zdravnika, kupila že darilo za možekov RD, nakupla za kosilo, zdaj grem pa v posteljo...

Kje ste vse?

Aja, v vrtcu pride danes Božiček. In mi je vzgojiteljica zaupala, da se ga Izak na smrt boji. Da začne jokat že, ko pojejo samo pesmico o Božičku. In da jo je strah, kako bo danes, ko bo dejansko prišel....
Pa mi je bilo vse skupaj hecno, ker doma pa samo poslušamo: "Božičika, Božičika!" In leta okrog v Božičkovi kapi in plišastega Božička vlači okrog.
user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še komentar na: Božičika. Izak že kakšnih 14 dni govori samo v pomanjševalnicah in v ženski obliki. user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.12.2008 11:19:25   
Ajvy
oj....sem odspala dopoldanski lepotni spanec....kot da me nekdo nokavtirauser posted image

Bačko-...držim pesti, da bo čimprej vikend, da se boš lahko spočila user posted image user posted image user posted image
Veš kaj sem zadnjič razmišljala. ...Žana je bolj med zdravimi punčkami, a ne???

Zvesta...sem kar v redu....sej veš...vremensko....
Verjamem, da ne moreš spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  maš pa zdej čas da vse sprocesiraš......držim pestke zate.....

A res....potem bo pa še zanimivo.....ina strahospoštovanje do Božička.....poročaj kako bo.....škratek mali......
MI imamo pa vse na ....nočem....user posted image

Ronči....upam, da bi čim hitreje minil tale delovni dan,,,sliši pa se popolnoma poln...bo vsaj zanimivo....user posted image user posted image user posted image
KAr privošči si ga..čik, mislim....to blagodejno vpliva na živčni sistem......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.12.2008 11:28:06   
Zamima
Zvesta user posted image ,... Pri Zali imajo danes tud božička v vrtcu,...
danes bo pa veselo, a ne? user posted image

Komaj čakam, da vas vidim popoldan user posted image ,... a pridete vsi trije? user posted image Mi pridemo v troje.

< Sporočilo je popravil Zamima -- 17.12.2008 11:29:58 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.12.2008 11:38:17   
Ajvy
Zvesta...sej nikoli nobene ni tkolele zjutraj.....vse delajo al pa se potme javljajo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.12.2008 11:45:33   
Anonimen
evo, midve sma tud že odrnjohale taprvo rundo bjuti slipauser posted image kaj pa češ...men se bo sfuzlalo od tega vremena, pa to je za crknt nouser posted image

zvesta pr nas majo pa v pon. božička, sem se glih mal prej zmenla da jo prpeljem, k drgač je doma. upam da ne bo v uni eni uri fasala kajuser posted image   Ula tud neke pomanjševalnice tvori, ne vem od kod ji touser posted image mamika, atika in takeuser posted image

no, zdej mi je pa celo šalco čaja polila tamleuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
17.12.2008 11:59:16   
Ajvy
Punce...dejte mi lepo prosim povedat....kam se mi najbolj splača it...v Celovec, v Graz...al v Villach....šla bi pa v Toys R us ( to je prioriteta), pa H&M, pa C&A, pa V Ikeo..pa MUllerja. če tam sploh obstaja..........

prosim pomagajte....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.12.2008 14:27:54   
kapica
Mah, sem napisala pa me je ven vrglouser posted image .

Ajvy, najboljse da prides k meni, tu v mestu imas vse te trgovine na kupuuser posted image . Za kriz ne bom hodla k zdravniku, ker nimam casa se z tem ubadatuser posted image . Ce pa cez nekaj tednov se vedno ne bo boljse, pa se bom mogla spravit. Zdaj trenutno je zobar na vrstiuser posted image .
Zvesta, zelo mi je zal za tvojo pikico, bodi mocna in rees pocivaj, ne pa da hodis toliko naokoli. Res pocivaj.

Vceraj sem si potegnila se en siv ven od CRuser posted image . Sem mislila da sanjam, ko me je nekaj srbelo in sem zacela cohat, ven je pa lezla nitka. Moz pravi da so dali napacen siv, namesto taksnega razgradljivega, so dali plasticnega za "zunanje sive". Sem imela cel cas na brazgotini taksno bulo, sedaj je pa brazgotina lepo ravna.
Pa nasa varuska je odpovedala ta teden in drug teden, tako da bom mogla zgleda it kaj drugega iskat. Ce pa niii kogauser posted image : Za znoret no. Drug teden dobimo obisk, pridejo tast in tasca, pa mozeva sestra, bo mogoce mal lazje. Sicer stresno, ampak v drugacnem smisluuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.12.2008 21:06:24   
Ajvy
dober večer....kako smo kaj....

Kapica...če bi vedla kje si ???Bi se povabila na en čaj....potem mi ne bi bilo treba več na slikice čakatuser posted image user posted image

Ah...zobarja maš zdej v planu...pa maš velik za zrihtat....al samo tko preventivno.....sovražim zobarje....čeprav je moja zobarca carica.....glede cen tudi user posted image

o shit tole s šivom....to pa je mogl bit grozn....

glede varuške pa zgleda res nimaš sreče....glih ste se jo navadli, pol pa ne more....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 17.12.2008 21:07:24 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
18.12.2008 6:39:48   
Ronči
Jupejjjj spet  sm v rdeče prebarvana,!!!! Nekaj cajta sm se mantrala z  rjavo pa svetlejšimi prameni, pa ni šlo, user posted image  groza user posted image user posted image . Spet sm rdeča, spet sm rdeča, spet sm rdeča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.12.2008 6:41:11   
Ronči
Ajvy, vse do novega leta...in še pol bo ludnica. Sezona je.... do junija.

no pri nas recesije ne čutimo, moram potrkat, delamo k norci.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?