Anonimen
|
Ajvy ti predlagam, da za Ullo odebeljeno pišeš se strinjam joj, sam res sfalim, sej odgovorim, če zasledim kaj, samo dostkrat ne berem za nazaj, kar je na tekoči strani, mal preletim, bolj šlampasto ajvy je pa tko pridna s komentiranjem, pa verjamem da tega niti ne zastopi pa se ji zamal zdi je pa tko, da moj trebuh je grozen boli me k svina, ponoči si ga morm prov privzdignit, da se lohk prevalim iz enga boka na drugega pa čist pikast je, pojma nimam kaj za en vrag se mi je spustil magnezij pa ne vem če kej pomaga, non stop otrdeva, za vsako figo, ma nič ni luštno to....pa je še zmeri z glavico gor, glih med rebra me buta, kt teliček dita je pa res cukr na uni sliki aja pa čestitke za obletnico ajvy midva nimama nč obletnice, ker sma tko čudno začela, kr neki pol sma pa na suho določla datum že dvakrat, da boma pač mela razlog za fešto, pa sma vedno pozabla kter datum je to tko da včasih, ko grema ( sma šla ) kam ven, se zezama da to je pa za obletnico čist sm hin dons....jutr bom še pa bolj Ulo ma moja mami, midva grema pa v LJ v šoping....se mi ne da, sam ajd....je treba, ša ta darila odrihtat itd....po moje me bo konc tam v kaki štacuni
|