|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
18.11.2008 14:53:00   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pupi...pa dobr ..kej si ti punca??
Kako smo kej??Kaj delaste??

Helo!

Se nič kaj ne javim, ker me tak in tak ne pogrešate user posted image , pa delno ni blo časa delno, pa se mi ni dalo nič pisat. Preletela sem za komentirat mi ni in mi ne zamerit prosim (saj zato pa me ne pogrešateuser posted image user posted image )!!

Pri nas je to novo, da sem po vsej verjetnosti dobila službo, res da ne za svoj poklic, sem pa vseeno fuuuuuuuuul vesela. Slaba stran tega je, da je treba odmislit še enega članauser posted image user posted image  user posted image user posted image in da mi ne bo šel skozi študijuser posted image user posted image . Kaj čmo je pač treba kaj žrtvovat, za bebiko še je vedno čas, prav tako za študij, ker povprečje mam OK, bo pač treba vse skupaj malo prestavit. Mi nekak sploh ni pretirano hudo, ker je ta služba ful fajna in se je že veselim. No, upam, da se bom obneslauser posted image !!!  Malo mi je kriza zaradi Naje, pri nas je ta kriza komaj zdaj, kar ste ostale že dale zdavnaj čez,....Naja je ful pridna in napreduje, je prava klepetulja že zna nazaj govorit v kitajščini user posted image user posted image , kahle še vedno noče videt, previjanje je največja kazen v njenem življenju, še vedno rada je in spiuser posted image user posted image . Misim, da sem vse zajela.
Naše nosečke sem vidla, da so OK user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in prehlajenčke!!!

Lepo bodite, čao

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.11.2008 19:54:19   
Ajvy
Zdravo...smo bili cel dan brez interneta...vas nisem mogla zjutraj pozdravit.....

Corfu....pestro torej, no sej po mojem pri dveh otrocih ni nikoli dolgčas...
Super za MAnco...da gre spet malo u lifeuser posted image
Uh...plesne...to se moraš topit ko ga gledaš.....

Ulla....super za Ulo,da je tak pogumna user posted image user posted image
A ti boš že papirje urejala..je že čas??
Dobr zrihtej na pregledu...no,sej najbrž ga je že zdavnaj konecuser posted image
Sej ni panike za vprašanja....sam k me pol še vedmo zanimauser posted image user posted image

Ksenjak...sej vas skoz vabimo na pogovore..pa nobena ne trzne.....
TArja bo dobila kuhinjico....pa najbrž še kakšne duplo legice.....

Bačko...super za slabosti...le tako naprej user posted image user posted image user posted image
Super za ticker-je , same lepe si si naštimala....user posted image user posted image user posted image user posted image  vav..čestitke .....user posted image user posted image a vidš da znaš user posted image

Anja7...lepo da si končno našla čas za nas...vedno te pobaram in spomnem....ko te vidim, da bereš.....sem bla že kar malo žalostna k se nič nisi htela oglasit....no, lepo da si v redu...kako tvoje zdravje...??

Baja...joj..revčki...vam pa tudi ni bilo nič prizanešeno.....user posted image user posted image user posted image  da vam gre končno na bolje .....
Glede bolnice sem pa slišala....da je tako...samo jst za noben dnar niti službo ne pustim otroka samega tam....pa se lahko vsi okol mene na trepalnice postavijo.....to sva midva zmenena..če bo treba ...bom dala pa odpoved....samo pri nas je šefe razumljiv, kar se tega tiče.....
Upam,da ti uspe kaj zrihtat....glede prvega dne....
Ja...res so dobri...sedaj ko odkrivajo črke....jst se včasih prav od solz nasmejem......

Pupi....no, lepo da mi je uspelo te zbezat za kaj napisat......
Čestitke za službouser posted image user posted image user posted image user posted image  vsaj nekaj , a ne??....me veseli ,da si je vesela.....in da boš uživala.....
NAja....super da je tak pridna.....to je zelo lepo slišat.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.11.2008 19:55:06   
Ajvy
In Ulla....kako je bilo na pregledu....ma še vedno lulčka...al je že stran padu ??user posted image user posted image

grem gledat nadaljevanko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.11.2008 20:06:35   
zvesta
Večer, punce....

Jaz vas berem, pisat pa nimam časa. V službi gužva, doma gužva. Jaz nenaspana, zmatrana. Prejšnji teden smo se ubadali najprej s črevesno virozo pri Izaku, potem sem čez vikend obležala jaz in se še nisem pobrala.
Mi je ves čas slabo, pa ne vem, ali od nosečnosti ali od viroze. user posted image

Drugače imam pa jutri pregled in sem nestrpna. Bolj, kot sem bila prvič.

Nič kaj ne bom komentirala, edino baja*, namig zate. Če imaš dobrega osebnega zdravnika, mu razloži situacijo in naj tebi osebno napiše bolniško za tista dva dni. Če ni kak težak, običajno radi napišejo, da si bila zase doma.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.11.2008 20:27:53   
baja*
hej! Sem vas prišla malo pozdravit, preden grem pod tuš in izpod tuša na kavčuser posted image

pupi čestitke za službouser posted image user posted image user posted image
ajvy jaz ga tud ne bi mogla samega pustit v bolnici, ni ga dnara... že itak so bogi tam not, pol pa da bi še sam biluser posted image se mi po moje kr zmeša doma...
zvesta HB mam fajno zdravnico, ki bi mi ziher šla na rokouser posted image  je pa tud P super in je rekla, da mi da bolniško za en dan dlje, tolk da spravimo tisti dan not, zdaj se moram samo še v službi zmenit... upam, da ne bojo kompliciraliuser posted image
joj, tebi pa res privoščim eno doooolgoooo nočko, da se naspiš za nazaj in za naprej... zdaj te je pa še bolezen dobla, bogica siuser posted image  upam, da boš kmalu bolje!!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.11.2008 20:31:42   
baja*
nosečke, še vedno čakam na fotke vaših bušijevuser posted image user posted image  no, lahko se tud cele pokažeteuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.11.2008 21:53:59   
Ajvy
Zvesta...vse lepo jutri na pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boščki ste bili.....zdej bi vas pa bolezni res lahko malo pustile na miru!!!!
POročaj jutri ...

Baja...maš prav...sem se zadnjič ubadala s temi novimi albumi in mi nikakor ni uspelo naložit slikice notri...pa sem odnehala...ne vem kaj so mogli narest take albume da moraš doktorirat, da sliko not vtakneš....ko mi uspe...vam nalepi obljubljeno....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.11.2008 22:29:22   
Ajvy
nočko punce.....

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.11.2008 7:00:02   
kapica
Jooj punce,ce danasnji dan prezivim. Spala nisem skoraj nic, Nias ima kr naprej krce al kaj, sploh ne vem vec. Dino je tud ze pokonci, se preden je moz sel v sluzbo.

Obup,pa do G bi se mogla spravit, da mi se neke sive ven pobere, pa ne vem kdaj in kak naj gremuser posted image user posted image .

Danes mi je pa res vse skup padlo.....

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
19.11.2008 7:02:03   
kapica
Ajvy, vidim da imas probleme z albumi in slikami. Ja, vidis, to ti jaz ze skoz govorim, da ne gre, pa mi nisi verjelauser posted image user posted image . Mal za hec, preden kricaca vzamem iz posteljce in preden mi Dino odklopi internetuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
19.11.2008 7:48:29   
corfu
Jutro user posted image

Ja, na plesnih se sploh topiš, če sine ves čas sedi v mojem naročju, ker odpove na celi črti user posted image user posted image user posted image

Z Manco bova doma do konca tedna user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
19.11.2008 8:02:53   
corfu
Kapica kako zanimivo številko objav imaš user posted image  4747 user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
19.11.2008 8:15:34   
bačko
Jutro!
Zvesta upam, da boš dobro odpravila pregled in poročaj!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa nisem imela nobenih problemov pri dajanju slik v album.user posted image
Kapica saj bosta opoldne šla oba spati pa se boš tudi ti lahko spočila.Kakor sem že enkrat napisala občudujem mame z 2 ali več otroci.Vsaka jim čast!user posted image
No Žana se igra z kockami jaz sem malo vas prebrala potem pa greva zajtrkovati.Ven verjetno ne bova šli, ker je mrzlo in še mož mi je voziček odpeljal.user posted image Slabosti pa so zgleda čisto izginile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
19.11.2008 8:43:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

In Ulla....kako je bilo na pregledu....ma še vedno lulčka...al je že stran padu ??user posted image user posted image

grem gledat nadaljevanko

user posted image sj nism nkol rekla da ma lulčkauser posted image user posted image

blo je pa fajn, sicer se je mal zagužvalo, k so zjutri ene zamudile, pol se je pa zaštrikalo, pa sm bolj kt eno uro čakala, to se še nikol ni nardilouser posted image se je pa otroček obrnil spet, zdej sedi, pa čist v desni kot je stlačen in si cuza prste na nogahuser posted image sma se kr nasmejaleuser posted image morm pa tri magnezije dnevno požret, k mi tolk otrdeva trebuh. bomo vidl, če bo pomagalo.

aja, pa postlo sm kupla, TOLE, za 66€user posted image pa še kr od njih bom jogu vzela - 25€, poštnina pa je okol 20user posted image super nakup, kar se mene tiče. mi je pa zakon tale postla, k ma res ful možnosti za sestavt, res raste z otrokomuser posted image

pupi super za službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
19.11.2008 9:17:14   
bačko
Ulla zelo lepa pojsteljica in zelo dober nakup.user posted image user posted image user posted image In vesela sem zate da je bil pregled uspešen.A ti kupuješ preko ebaya?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
19.11.2008 9:36:43   
Freycha
Dober dan!

no, ni tak dober... jaz imam že dva dni drisko in se full slabo počutim user posted image  ne vem, a sem kaj fasala, al mi ta hrana ne odgovarja, v glavnem precej sem na tleh in nimam energije za nič. Komaj se prebijem skozi čas, ko je v.d. možek na terapijah.... zdej je šel v lekarno s tamalo po Linux in upam, da me zapre. Do hrane mi ni, lačna sem skoz, pa itak vse gre v tekočem stanju ven...... Najrajše bi šla domovuser posted image  Ku.rc pa tak dopustuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
19.11.2008 10:04:04   
bačko
Freycha ti pa nimaš sreče!Upam da bo Linex pomagal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
19.11.2008 10:31:38   
corfu
user posted image user posted image Freycha, naj i kupi še aktivo oglje, ta bo vezal vse strupe naseuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
19.11.2008 10:53:25   
bačko
Pri junijkah 09 je nosečka, ki bo zdaj imela 11 otroka.Ima že 10 otrok.Vsaka ji čast!Dobra je.In stara je 34 let.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.11.2008 10:58:36   
Anonimen
a je dodi spet noseča?

user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.11.2008 11:09:27   
bačko
Ulla ja Dodi je spet noseča!A jo poznaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.11.2008 11:13:34   
Anonimen
no, pznam jo glih neuser posted image je pa edina k vem zanjo, da ma 10 otrok. sem na slepo vprašalauser posted image ja dobra je, ni kajuser posted image pa a nima zadnji dvojčici nekje toliko stari kt so naši otročki?

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
19.11.2008 11:24:59   
bačko
Meseca maja sta rojeni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.11.2008 11:38:16   
Anonimen
aha, no se mi zdelo, da tu nekjeuser posted image

ja dobra je, svaka ji častuser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.11.2008 11:48:14   
Ajvy
jutro....user posted image

končno me med dopoldanskim spanjem ni nihče klical...user posted image user posted image

Kapica..a res??Bogica...jst upam, da ti bo šlo in da bosta fanta čez dan počivala, da se boš lahko še ti ulegla...
PA mu kaj daješ proti krčkom??A maš kak termoforček doma....probaj s tem malo umirit....
Upam, da se vse kmalu urihta...revca....držim pesti, da bosta danes nenormalno spala....

Mah teli albumi..a veš da jih zdej ko so novi res ne morem pogruntat....user posted image

corfu....a res ...revček..tako tremo je imel....bogec...a je on tak občutljivček al je bilo to...enkratno ..??

Zvesta...srečno na pregledu user posted image user posted image user posted image

Bačko....super za slabosti...se mi zdi, da ko izginejo..se ti kar kamen odvali od srcauser posted image user posted image
A Žana ima tudi rada kocke...Tarja tud,.pa punčke...to je zdej in.....

Ulla...sem misnla ,da se boš mau zagovorilauser posted image user posted image   se je oobrnil na ritouser posted image user posted image ...3 magnezije...pol pa tebi to res orenk otrdeva.....kaj pa krči..te tudi grabjo??
Super za pojsteljo...ja to je pa res super nakupuser posted image user posted image

Freycha....bogica..pa res nimaš sreče...kaj pa jedilna čokolada...veliko jo pojej...pa te bo hitro zaprlo....bogica...boš vidla, bo linex 1,2,3 uredil zadevo....
user posted image user posted image user posted image  maste pa res skoz nekaj ..bogica...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?