Anonimen
|
jutro ajvy tko, moja pupika je v vrtcu, je bla videt čisto zadovoljna, nič ni protestirala al kej men je pa čist čudno, k sem sama, kr čakakm kdaj bo začela klicat itd. sploh ne vem kaj bom počela, kej ekstra koristna verjetno ne bom, morm mal počivat, k me tolk boli trebuh da za znoret. o kolkih pa raj nebi se morm mal jutr z dohterco pomenit, k mam pregled. bi pa mogla v trgovino it, če ne bo kej dol padalo z neba, jo pa mogoč res mahnem na en sprehodek je bil pa luštn vikend, nič posebnega, samo doma smo bli pa se cartali in fajn meli kar se pucanja nosa tiče, jst mam celo akrobatsko točko se naslonim na uno omarco ud umivalnika, pa dvignem eno nogo, da mi tamala sedi na stegnu ( kt štorklja sm ), jo primem čez prsni koš, pa roke zrav, nagnem nad umivalnik in našpricam v nos, da na drugi strani ven priteče. to kar nekajkrat ponovim, da res ves smrkelj spravim ven, pol še pa posesam. to večkrat na dan, je čisto navajena, sploh ne protestira več. ko ma pa ok nos, pa samo zjutraj in zvečer, tolk da sperem malo kar se nabere, pa da se vzdržuje da nebi pozabla slučajno in se spet drla, ko bi mela nos zabit. tko da to je pri nas rutina, zjutraj in zvečer - nos spucat pa zobe sčohat seveda kadar je lubi doma, jo on drži, k jaz jo že pa res težko. sem zadnjič probala kar nad bidejem, da je stala, sej je šlo, sam k tolk miga, sem ji v oko našpricala namest v nos
|